tisdag

Äntligen är den här dagen snart slut. Har varit en otroligt seg dag och imorgon kommer bli likadan. Jag gick upp klockan fem imorse för att börja jobba två timmar innan skolan med att lämna barn på dagis och skola. Puh! Sov heller inte så bra för jag är alltid så orolig att jag ska försova mig när jag ska upp och jobba sådär så det blev inte många timmars sömn inatt. ja denna dagen har varit lååång kan jag säga.

Dock var dagens tetater lektion mycket bra :) Vi började med att improvisera med olika känslor vilket är otroligt nyttigt då jag tycker det är så svårt. Vi började med ilska och vrede som skulle eskalera mer och mer. Så otroligt svårt och det som är svårast är vekrligen att inte brista när någon får ett vredesutbrott. Sedan gjorde vi med glädje och det är också sjukt svårt att hålla sig när halva klassen står och hoppar och skriker av glädje. Jag skrattade så jag grät när jag kollade på.
Det sista vi gjorde på klassen var att härma varandra, låter knäppt men vi fick gå upp en och en och gestalta någon i klassen utan repliker. I vissa fall sjukt svårt och andra väldigt enkelt man såg direkt vem det var. När de skulle gestalta mig jorde tre stycken någon sorts balett imitation vilket jag tyckte var ganska komiskt. Jag har alltid upplevt baletten som mitt svagaste ämne och det var ju lite ironiskt att de flesta tänkte på något jag gör i baletten först och främst.

Nu ska jag värma mig lite glögg och sen blir det nog sängen så jag orkar morgondagen.

söndag

Åh så var det äntligen advent, som jag längtat. Idag breakade jag allt som har med julen att göra. Satte upp ljusstakar, bakade pepparkakor, drack glögg och lyssnade på julmusik. Älskar att dra på det så länge som möjligt så man får längta och njuta när det kommer. Älskar julen <3

Igår tog vi en sväng på stan eftersom mamma, pappa, elina och två kompisar till mamma och Elina var på besök för Globen horseshow. När de skulle dra sig mot globen åkte jag och mötte upp Oline för en fika. Vi gick jäääätte långt från där Oline bor till enskede i 7 minusgrader. När vi kom fram var vi helt genomfrusna och så var cafet stängt. Haha vi fick typ panik för vi frös sådant, kände inte benen så vi hoppade på tunnelbanan till söder oc fikade på bio Victoria. När jag åkte hem sen var jag så frusen så jag var tvungen att ta ett bad. Så mysigt. Sen kollade pappa, jag och Nicke på "Så mycket bättre" med bästaste September och lite repriser som "På spåret" och "Grotesco" tills mamma och Elina kom hem

Så underbart lördagsnöje efter en kall dag på stan, bubbelbad, skvallertidning, vin och glögg
         

Idag har jag tagit tag i den jävla uppsatsen igen. Ursch sliter mitt hår för att det är så trist att skriva. Men nu har jag bara en sida kvar som jag tänkte skriva klart nästa helg. Efter en välbehvlig storhandling på Willys kom Oline för att hjälpa mig laga mat. Vi gjorde supergod veg lasagne som Nicke och Peder tog del av när de kom hem från badminton spelandet. Efter maten gjorde vi rikigt adventsmys med glögg och pepparkakor och ensam mamma söker. Fasen då att hon inte valde Andreas från Vimmerby :/ Vår lilla dokukändis, han var ju så kär i henne.

Imorrn börjar nedräkningen till jullov, lussespex och annat roligt i skolan. Inte långt kvar nu.

         
                                    Adventsmys med Peder och Oline

torsdag

Fy sjutton vad jag är glad att det är fredag imorgon. Den här dagen och morgondagen behövdes kan jag säga. Imorgon har jag nämligen sovmorgon och början inte förrän halv elva, skönt! idag hade vi också bara två klasser sen slutade vi efter lunch. Det var så jädrans skönt. Alla som gjort nummer till föreställningen skulle visa upp dem för lärarna idag och få feedback och vi som inte har gjort någonting fick sluta. Så skönt. Jag skulle jobba idag med att passa barnen så jag blev lite sur först när jag förstod att jag fick sitta och vänta i skolan i tre timmar men så ringde jag till Linda och som tur är var hon hemma med Siri så jag gick och hämtade Lea på fritids så kunde Linda åka till jobbet lite tidigare och jag fick sluta redan vid sju. Skönt! Idag badade jag skitungarna haha höll på att skratta ihjäl mig Siri är helt galen i vatten. Så söta.

Min nacke måde heller inte så bra idag. Fy fasen kan inte titta ned för jag har så sjul träningsverk så moderna klassen idag var inte kul!


onsdag

Herregud jag har verkligen ingen tidsuppfattning denna vecka. Har trott att det var torsdag hela dagen och igår trodde jag att det var onsdag. Nu fick jag helt plötsligt för mig att det var måndag. Åh herregud är så trött. Idag hade vi afromodernt med Malin Wiskari. Heeelt wonderful. Synd bara att jag var så trött i kroppen. Men fan vad det är kul. Jag kan inte sluta le när jag dansar afro, det är så fantastiskt. Inga krav, inga regler bara slänga med allt du har och skaka rumpan :) Däremot fick jag sota för det senare på jazz klassen. Känner mig mycket bättre i knäna nu så idag vågade jag vara med på alla hoppen men som sagt lyckades visst slänga lite för mycket på huvudet i afron så jag fick ngn sorts nackspärr och fick skippa snurrarna istället. Inte lätt att spota när man har ont i nacken.

Så just nu sitter jag med världens största halsduk och linement och hoppas att nackspärren ska gå över till imorgon. Det måste tydligen vara ngt med min kropp varje dag nu. Min kropp är trasig och allt gör så ont. Men det är bara att bita ihop nu för det är bara två veckor, två dagar och en workshops vecka kvar innan jullov. Fick reda på idag att Malin ska hålla i afro under workshopsveckan, gissa om jag kommer ta hennes klasser??

Imorgon har vi komposition hela eftermiddagen? Knasigt, vart tog baletten vägen? Vet ej om jag ska vara glad? min kropp behöver paus från balett men komposition i tre och en halv timma känns sådär? Ah ja vi får imorn. Nu blir det bingen!

        
                                  Gammal bild på mig och ina fiiina vänner

tisdag

Blev visst inget bloggande igår. Däckade i soffan när jag kom hem framför biggest loser och hollywood fruar och hade inte så mycket ork över till annat.

Ligger förvisso däckad i soffan idag med, med en påse skumtomtar och degar, men lite mer ork över till annat. Snart är det första advent och då får jag börja julmysa på riktigt. Tycker det är lite fusk att göra sånt innan advent det roligare att spara på det hela och njuta ordentligt den månad det är jul annars hinner man ju tröttna till julafton :)

Veckorna nu innan jul kommer vara tunga, kroppen har redan tagit jullov känns det som. Musklerna är stela som en träkloss och att stretcha är en plåga. Therese och jag gjorde mördarstretchen idag och det gjorde oooont.
Förövrigt har dagen bestått av floortecniqe (unnade mig att skippa fysen imorse och ta florrtecnique istället eftersom det är grön vecka), modernt med Malin Wiskari idag som vikarie min favorit vikarie, just loooove her!

Efter lunch balett som trots min helt döda kropp och energi faktiskt gick helt ok. Var skönt att göra Ks övningar igen efter att vi själva hållt i balettklassen igen efter en vecka då K har haft snack med var och en.

Sista klassen var teater där vi idag jobbade med improvisationer där vi bara fick tre olika repliker att jobba med som också bara fick sägas en gång var. Först var det "hej" "jo" och "nej" och sen var det "hej" "tjena" och "hallå". Alltid lika roligt med teater.

Till sist lite bilde från i lördags när vi firade mormor hos min morbror. 

                                           Papi <3
              

                                             Maaat
              

                                Sen fick jag alvöron?
              

              

                                  Crazy boyfriend?
              

   Kusin vitamin har nog redkord i att öta upp en efterrätt så fort som möjligt
              

                                   Mormor och Leif
              

                                 Hittade årets skolkatalog
              

                             Mormor får presenter
              

                       Kusin vitamin och jag spelade wii
               

              

                                       Sen trött
              

söndag

Ja jag lovade visst bilder från i torsdags men blev lite busy igår. Började skriva på min uppsats i om en modern koreograf. Jag hade ju bestämt mig innan för Alexander Ekman och tyvärr fanns det inte så jättemycket fakta om honom. Men jag orkade inte börja tänka om och lägga massa tid på att fundera ut en ny person så jag började skriva. Tyvärr gick det inte allt för bra, ganska segt och det märktes att jag inte skrivit en uppsats på nästan fyra år. Snart har jag skrivit en sida haha tänkte avsluta den idag, första sidan alltså. Har ju gjort upp i min planering att jag ska skriva en sida per helg nu fram till nästnästa helg. Jag orkar aldrig skriva allt på en gång.

Igårkväll åkte vi ju också till min morbror och hans fru för att fira fina mormor som fyller år idag. Men här kommer iaf bilder från i torsdags 

                                         Paolo Roberto föreläste
 

                                        Stipendiaterna på scen
            

                                          Tar emot checken
            

            

            

            

             

            

                           Artikeln om mig i Vimmerby tidning
            


Fredag

Tydligen var det en halv sida intervju med mig i Vimmerby tidiningen idag. Syrran kommer snart med en tidning så jag får läsa. Om ni har möjlighet kan ni you check it out! Bilder från gårdagens prisutdelning kommer imorrn.

 

 För er som missat, September rockar Petters mikrofonkåt

Torsdag

Hur bra?????

  

Förresten är jag nu 10.00 kr rikare :)

onsdag

Så var det redan onsdag och imorgon kommer jag bara vara med en klass innan jag måste åka till smålandet för att ta emot mitt stipendie. Hade gära varit i skolan hela veckan men jag tror även att min kropp behöver vila nu, speciellt mitt knä, handled och höft. Gud hoppas bara det är överansträngt så det inte fortsätter såhär.

Knät har dock känts lite bättre idag så jag har varit med på nästan allt på moderna och jazzen, Fick skippa hoppen på jazzen tänkte att det inte är så bra för stackars knät att utsätta sig för en massa hopp.

Måste bara slänga upp det här klippet. Sista låten från Håkan konserten och 10.000 människor som kör. Och den fina repliken "Musiken slutar aldrig" Ingen ville gå därifrån och Håkan var nog den som mest inte ville gå därifrån. Håkan kan nog var det mest älskade artisten i sverige. Fina fina Håkan.


tisdag

tyvärr så har den där skadedagen utvecklats till en skadevecka. Fick tyvärr sitta rätt mycket idag och ta det lungt för knät gör ont ont! Som tur är har jag inte kännt av höften och armen men knät gör ont. Damnit. Hoppas att vila ska få det ordning igen. Jag var iaf med på fyspasset på morgonen med meeer ben styrka. Det var samma vikarie som förra veckan och herrejesus vad den benstyrkan är jobbig. 35 min bara ben och rumpa. På slutet stod vi två minuter i plankan med raka armar, tror jag glömde skriva att vi stod tre minuter i riktiga plankan förra klassen. Känns så skönt att man blivit så stark, i somras orkade jag 20 sek i plankan nu står jag 3 min :)

Fick sätta mig sen på moderna och på baletten hade vi samtal och egna övningar. Samtalet med K gick bra. Hon är fortfarande på mig om mer känsla hon tycker jag är en för duktig elev som måste släppa perfektionen och ge allting mer känsla. Så nu får jag väl lyda fröken och göra det.

Sista klassen var teater där vi fortsatte visa upp texerna för varanda. Jag och Helle gjorde vår idag och det gick fint. Kul att vi testat på att läsa text med och känna att det funkar. Återigen min klass är så begåvad och duktig på allt, jag slutar aldrig att förvånas över alla i klassen som har så fina egenskaper i olika saker. <3

Bilder från helgen


                                                      På Vapiano
              

               

              

              

              

måndag

Oj oj vilken dag, skadedagen säger jag bara. Känns som jag är skadad i hela kroppen eller skadad, överansträngd snarare så jag får nog försöka ta det lite lungt i veckan även om det är röd vecka.

Dagen började iaf med danshistoria vilket var seeegt. Vi kollade på en lång film om Laban, Mary Wigman och Jooss. Herregud trodde jag skulle somna flera gånger, var såå trött!

Forsatte med balett och denna vecka har vi samtal med Katarina så alla i klassen hade fått en övning var som vi skulle göra och lära ut till de andra. Richard och jag hade adagio/lyft vid stången. Gick mycket bra och var en trevlig klass. Alla är verkligen så duktiga och ambitiösa! Började känna av mitt knä rejält och kunde inte rikitgt stå rakt på vänster benet då det bara hugger till i knät, första överansträngningen.

Efter lunch hade vi modernt och där kom andra överansträngningen. Vi jobbade jätte mycket med en massa armgrejer på golvt som typ en street freeze fast lite annorlunda och mitt i en övning så bara låser sig min underarm. Kändes som hela muskeln brändes och krampade. Riktigt obehagligt, och resten v klassen gjorde det ont och strålade ut i handen. Gissar på att det är en överansträngning där med då det fortfarande gör superont bara jag lyfter handen.

Sista klassen var vår första akrobatik klass vilket var superkul men jättesvårt. Jag har aldrig sysslat med gymnastik eller något liknande samtidigt som jag är ganska feg av mig så det är välbehövliga och lärorika klasser för mig. Vi gjorde mycket från grunden som kullerbuttor, hopp, volter och liknande.

Efter klass gick jag direkt till öppen dörr hos vår naprapat för att kolla min höft som jag har haft ont i i flera veckor. Gissade på en överansträngning men eftersom det gjorde ondare än någonsin efter lovet då jag vilat så började jag fundera på om det var något annat. Förra veckan kunde jag inte ens stretcha för att det gjorde så ont. Men Malin trodde ändå att det var en överansträngning. Eftersom jag automatiskt lutar lite framåt med axlar och höft när jag slappnar av trodde hon att jag ändå hade använt höften fast jag har lov och då när jag kom tillbaka drog den åt sig rätt rejält och det är därför det gör ont och känns som hela musklen krampar när jag lyfter benet eller stretchar. Det värsta är att det finns inte så mycket man kan göra mer än att jobba med teniken, hur jag lyfter ebenet och hur jag är placerad m.m. Ska boka en tid med James så han kan visa mig lite hur jag ska lyfta rätt. Ska också försöka rulla mycket på bollar och massera. Ja ja mycket snack. Här kommer iaf ett underbart klipp från i lördags. Ler fortfarande när jag hör det. Håkan är kung!

  

söndag

jag är inte bara kär i Håkan Hellström jag är öven tokkär i Petra September Marklund. Hur grym och snygg är inte hon? Coooool tjej!


Söndag

                                                   I <3 Myrorna

        

Blev visst ytterligare ett besök på Myrorna i Hjorthagen och jag hittade visst det här idag.
Nu har Elina och Ofllan åkt hem efter en superhärlig helg. Håkan igår var ju fantastisk som ni kanske förstod ;)

Tänkte jag skulle kolla lite på vilka rescesioner han fick igår, säkert asbra :)

lördag

FY FAN VAD JAG ÄLSKAR HÅKAN HELLSTRÖM. Nu är jag fan nykär, sorry Nicke men Håkan det finns nog inget som slår honom!

Tyvärr lyckades jag ruinera varenda videoklipp jag filmat med mina underbara skänsång men jag ska se om jag kan lägga upp ngt klip från konsrten imorgon där jag inte dränker Håkans stämma.

                 


lördag

Så då var det lördag morgon och snart ska vi in till stan. Ikväll ska syrran och jag på Håkan. Ska bli såå fint.

Har inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna. I torsdags efter jobbet passade jag skitungarna igen. Love them. Siri är ju världens sötaste unge all time. Nu har hon börjat prata lite mer och klättrar och kravlar upp på allting så det gäller att ha ögonen med sig.

I skolan i torsdags hade vi våra första lektioner i mental träning och komposition. Mental träning var mycket nyttigt. Vi har min gamla jazzlärare från förbereddande Lottie och hon är ju så fantastisk. Vi pratade mycket om delmål hela tiden för att orka och se meningen med varje klass även en tung dag i november. Vi delade även in oss två och två och satte ett delmål vi skulle klara till jul och så ska vi peppa varandra i paren. Jag och Carola satte upp bra mål som jag vet vi ska klara! Komposition hade vi med Sara som vi också har i modernt. Vi pratade ganska mycket och vad kompsition är och sen fick vi dela in oss två och två och göra ett litet stycke som handlade mycket om rummet och riktiningar. Sen fick vi visa för varandra. Tror det kommer vara en nyttig klass som man kan få bra inspiration av.

Gårdagen i skolan gick lite bättre och jag var lite piggare i kroppen. Har varit så trött i benen i veckan sen fysen i tisdags. Baletten gick helt ok men sen till jazzen fick jag en härlig huvudverk som inte är så speciellt kul på Emilios klasser som bara är hopp och snurrar i princip. Så huvudverken blev ju inte bättre efter det kan man säga.
Sista klassen var sång där vi började staga låten "Santa Fe" som vi jobbar med från musiklaen RENT. Att staga betyder att man koreograferar en scen helt enkelt till låten. Det är ju ur en musikal och alla har lite olika repliker, solobitar, refräng tillsammans och refräng med stämmor. Blev riktigt bra, nästan så jag skulle vilja visa upp numret för en publik. Även fast vi är en dans klass är vi faktiskt jäkligt bra på att sjunga, är så stolt över alla mina begåvade klasskompisar!


fredag

Nu är älskade syster här. Imorgon ska vi göra stan och kolla på Håkan Hellström 

                        

onsdag

Snart sängen men först ett litet kort inlägg om dagen.

Första klass var musikkunskap där vi mest gick igenom teori idag om olika taktarter samt trioler m.m.
Fortsatte med modernt och tredje klassen med Sara. Börjar mer och mer komma in i hennes stil igen. Dock kör hon fortfarande mest golvningar och jag var så sjukt trött sen gårdagens fysklass med vikarie som bestod av typ 30 min bara lår övningar så idag var det tungt att ta sig upp och ner från golvet.

Efter lunch var det äntligen dags för den efterlängtade jazzklassen med Emilio perreli. Och ja han var precis så bra som alla säger att ha är. Skön och ganska intensiv uppvärming dock var penchè delen helt sjuuuuukt jobbig. Inte lika mycket armhävningar och situps som Adriennes så där får man nog ligga i lite själv och man vill ha kvar de musklerna som man fick med A. Diagonalerna bestod som man hört av typ bara snurrar, snurrar lite mer snurrar och så hopp. Som vanligt suger jag på hopp och får alltid ont i magen innan vi ska göra dem föra alla i min klass är så bra och så viga så jag ser ut som en nybörjare eller gammal tant när jag försöker mig på dem. Men man måste ju ta tag i det som man är dålig på och förhoppningsvis kommer jag bli lite bättre efter Emilios klasser.

Sista klassen för dagen var den improklassen jag iaf hade fasat för. Vi hade i måndags fått reda på att vi skulle få ha den konstiga impro killen som jag berättade om att vi hade för ett par veckor sedan. Trots att tvåorna klagat så mycket så att han fick sparken så ska vi tydligen ha honom ända fram till jul ändå. Och ja jag blir besviken och jag blir irriterad och även fast man kan göra det bästa av situationen som många i klassen hävdar så är jag ändå där på en utbildning för att jag ska bli så bra som möjligt och som jag faktiskt betalar 20.00 kr per termin för så blir jag irriterad och arg över att vi ska ha en teater lärare i dansimpro som aldrig har dansat! Jag får liksom inte ut något av det och jag ser inte vad det ger mig. Vi improviserade 30 min av en en och halv timmes klass! Jag vill ju ändå känna att jag ska utvecklas som dansare på dessa klasser, för det är väl det som är meningen med denna utbildning? Någonstans känner jag ändå att man kanske måste säga ifrån och tänka på vad som är bäst för en själv och hur man kan utvecklas så mycket som möjligt. Jag tycker det är ganska dåligt av Jan också som faktiskt dels somnade på en av hans klasser för att den var så tråkig och har frågat oss vad vi tycker om honom, fått svaret att han inte är bra som dansimpro lärare och ändå ha kvar honom när han fick sluta hos tvåorna?
Ja ja får väl se vart det leder. En diskussion tycker jag af att vi ska om det med Jan.

Det får bli allt för idag för nu ska jag soooova så jag är utvilad för morgondagens klasser mental träning, jazz, balett och komposition. :)

Måndag

Ny vecka, ny period och nya lärare. Blev en bra dag och en väldigt bra start på de sista fem veckorna innan lovet. Eller ja vi vet inte ritktigt om vi kommer gå v 50 än, de brukar ha workshopvecka då med en massa gästlärare för alla fasta lärare har utbildning och möten den veckan. Men som sagt vi har inte fått så mkt info om det än.

Första dagen på period två började med danshistoria. Idag gick vi in på de europeiska dansarna med bl.a Laban. Vi blev indelade i grupper och fick samla lite info själva och sen redovisa för klassen. Fick lite info om vår uppsats vi ska skriva med innan jul. Alltså hjälp, har inte skrivit uppsats på fyra år typ så det känns lite nervöst, men det ska nog gå.

Andra lektionen var balett där vi har kvar Katarina t.om. period tre. Vi hade lite samling först med planering och liknande innan vi drog igång. Blev mycket nya övningar på stången och på golvet så det blev en bra mjukstart för kroppen.

Efter lunch hade vi första moderna klassen med Sara. Mycket intressatnt och roligt. Hon hade bara golvövningar hela klassen, vilket var både jobbigt, nyttigt, lärorikgt och roligt. Plus att jag imorgon kommer ha feta blåmärken och brännsår på fötterna.

Sista klassen skulle egentligen ha varit vår första akrobatik klass men det hade blivit fel i schemat på schoolsoft som är vår internetsida där vårt schema finns så både vi och läraren trodde vi skulle ha mötestid som det stod i schemat. Men ingen sörjde för det för idag kunde vi äntligen ta tag i vårt lussespex. Satte en röd tråd och handling plus att vi delade ut roller och lite smått och började spåna scener. Galet kul! Kommer bli så kul. Jag ska göra vår teater lärare Jessica och en tjej i trean :) Ska inte avslöja för mycket men jag ska nog börja öva på värmländskan ;)

Stannade kvar en timme i skolan och stretchade och gjorde lite styrka. Nu så snart är jag nere i spagat, yehoo!

Lovade ju för ett tag sen att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten så här kommer lite:

                                       Favvohörnan i hallen
           


                                    Fondväggen  vardagsrummet
           

                                           Vardagsrummet
           

                        köket (notera bullarna haha hemmafru känsla)
           

           

           

                                           Vardagsrummet
            

            

söndag

I helgen har jag 


                              Fyndat på min favvobutik Acne
                

                                     Köpt ny säng
                

                

                 Fyndat en ascool vinterjacka på myrorna för 135 pix!
                


                
 
                            Gått in mitt fynd från Acne
                

                

Lördag!

BOUNCE!! Fy fan får fortfarande rysningar!

  

fredag

Och där var visst lovet slut. Buhu. Ja eller helgen kvar men det räknas ju inte med som lov egentligen. Fast i smyg börjar jag visst längta lite efter skolan. Blev väldigt rastlös idag, har ju mest bara slappat hela lovet förutom när mamma var här och kollat på film och playkanalerna. Men min kropp och hjärna med för den delen behövde nog det och nu längtar jag efter skolan och att få röra på fläsket igen :) Efter lovet blir det ju en massa nya ämnen och lärare med och det gör ju att det blir lite spännande att komma tillbaka med!

                                         På Vapiano igår
      

                                         Mammas pasta
  

                           Förresten bullarna jag bakade i tisdags
  

torsdag

Ja så nu har lilla mamsen varit här i två dagar. Har varit två riktigt mysiga höstlovsdagar.
Hon kom sent i tisdagskväll så då blev det lungt med tv mys. Igår gjorde vi stan mest hela dagen. Så jäkla skönt. Har inte varit på stan sen i början på sept, har inte haft tid alls. Så nu blev det en välbehövlig shopping. Fick äntligen inhandlat en vinterjacka. Love it! Hittade precis en sådan jag letat efter på Lindex för 800 pix! Gött! Blev även en kofta, tröja, strumpbyxor, mössa, pannband och en bh. Riktigt nöjd.

Vi avslutade dagen med en bio tur. Var och såg "Himlen är oskyldigt blå" Hannes Holms nya med bl.a. Peter Dalle och Bill Skarsgård. Rikigt bra faktiskt. Och väldigt imponerad av Bill Skarsgård, yngsta Skarsgård brodern. Var även superkul att se filmen med tanke på att två av mina kompisar är statister i filmen. Haha de var med i en midsommarscen i sjuttiotals kläder, så söta! Men iaf en film att rekommendera!

Idag tog vi en lång och skön sovmorgon och en lång frukost. Sen åkte vi in till stan och åt på Vapiano. Blev en fett god carbonara. Sen gick vi genom gamla stan bland alla turister och sist en lite vända på stan igen innan jag följde mamma till tåget.

Imorrn blir nog en seg dag hemma med film och godis :) Älskar höstlov. På kvällen kommer nog Nickes förldrar och på lördag blir det nog en sväng till IKEA för att köpa ny säng. Blir mycket släkt helger här framöver, love it! Nästa helg kommer älskade syster och hennes pojkvän för vi ska på Håkan på lördag :) Helgen efter åker jag hem för att ta emot stipendiet, helgen efter det kommer mamma, pappa, elina och några vänner till dem upp igen för att gå på Globen horse show och hegen efter det åker i hem igen för att jag ska vara konfrencier som vanligt på Aktiv Ungdoms julshow. Haha som sagt mycket träffa familj framöver och jag älskart! <3

                                        Nya Jackan
              

                                           Lunch
               

                                 Mamma gillar hötorget!
               

Tisdag

Haha jag har bakat bullar idag. ja jag måste ju passa på med sådant där när man är ledig och har tid. Det är bara det att jag suger i köket! Såklart så brände jag bullarna! Haha jag är verkligen helt otrolig i köket. Visserligen brände jag dem inte fullständigt men de är inte goda, lite svart i kanten liksom. Åh jag är otrolig! Så kan det gå när jag försöker mig på saker i köket.

Nu ska jag bränna ner alla mina bilder jag har på datorn, kan vara bra ifall den skulle krascha någon dag!

måndag

  

Tänkte bara slänga in en liten video som ni måste se, sjuuuk dansare. Lägg hans namn på minnet Chaz Buzan.

Idag har varit en lång och skön höstlovsdag. En liten sväng till ungdomsmottgningen bara som man aldrig hinner anars. Måste bara passa på att tipsa om stadsmissionens ungdomsmottagning som är den bästa i Sthlm. Jag har varit runt på en del innan jag hittade den här bl.a. på Lidingö som var inkompetenta men denna är helt fantastisk. Så jag måste starkt rekommendera denna, den ligger på stortorget i gamla stan, heelt fantastisk personal!


RSS 2.0