Buu

Den här staden kväver mig.
Två veckor hemma och jag vill redan bort.
Hur ska jag klara en hel höst?
Förhoppningsvis har jag pengar att åka iväg redan i november.
Jag klarar inte den här hålan mer,
därför ska jag o Maddo ut ikväll och visa den här skitstaden var skåpet ska stå!
Så det så.
Så imorrn åker jag till Kalmar över helgen. Jag kunde visst inte hålla mig borta längre.
Bu och bä, soo long!

Egoflow

Har suttit nu i fyra dagar och fixat med min Ipod. Vilken pärs!
Det är ju konstigt att Itunes måste vara det mest komplicerade programmet i världshistorien. Hur svårt ska det vara egentligen?
Inte nog med att man inte förstår sig på programmet så ska ju allt annat krångla med. Hade visst över två tusen låtar på datorn så jag fick sitta och radera över tusen låtar innan det ville få plats!
Så har ju vi världens bästa dator med sjuttioelva tusen hårddiskar som min musik är utspridd på, tog en himla massa tid att samla alla på ett ställe.
Men nu har dte iaf löst sig det mesta. fått in nästan all musik nu. Skönt, kan lyssna på min Ipod, äntligen!

Sitter och lyssnar världens bästa Tingsek och beklagar mig över alla tusen sår och blåsor jag har överallt.
Nä men Johanna jobbar på posten, världens farligaste arbetsplats. Iaf när man springer ut och in i en bil. Eller så är det jag som är otroligt klumpig för jag lyckas slå mig och trilla hela tiden så det ser ut som om jag har varit med i andra världskriget eller ngt. Sen var jag ju så duktig och brände sönder fingret i fredags på fyllan när jag lekte med ljuset :/ Det jävla såret vägrar att läka eftersom jag håller på med händerna så mkt i jobbet så river jag upp såret hela tiden. gaaah
Nä nu får jag sluta klaga över mina små I-lands problem
Jag säger som morgan Paulson "I applaud you for smoking!"
soo long                                      image42

Maneater

Idag har jag postat i Södra vi i nästan fem timmar! gaaah
Första dagen att köra själv gick väl inte sådär jättebra.
Var reklamdag idag med så var tvungen att läga reklam i ALLA brevlådor sisodär en femhundra styckna!
Fick bara fyra dagars träning förra veckan, märkte att det nog hade behövts en till, iaf en med reklam.
Mem men imorrn är det nya tag utan reklam :) puh! Hoppas komma hem lite tidigare än halv sex imorrn iaf
Är helt slut i kropp och knopp efter att ha i tio och en halv timme :/
Nu ska jag kolla på sommartorpet och somra till det med lite jordgubbar!
Soo long!

I walked the line

And now I walk around without a care
he's got me hooked
It just ain't fair, but I...
I'm love stoned and I could swear
That he knows
Think that he knows
he knows, he knows, oh, oh


Sommar

Då var det ett tag sen man skrev nu igen, har hänt en massa och inte haft tid. Först var det studenten, helt galet kul. Men väldigt mycket blandade känslor. Gråt och skratt om vartannat. Sen var det direkt hem och studentskiva samt ner till Hultan på kvällen. Tre underbara dagar i Kalmar campet med underbara vänner, alkohol och bra musik. Orkar inte skriva om allt, är ni nyfikna kolla gärna in min bilddagbok www.helloosaferide.bilddagboken.se där finns det bilder och står skrivet om allt.

Började jobba i måndags på posten. Var sjuukt svårt. Måste sortera hela posten på morgonen samt köra ut all post i hela Södra Vi. Har kört med Björn hela veckan nu, första dagen fick jag bara sitta med och ge honom posten men tisdag - torsdag fick jag köra själv och sista dagen plocka posten med. Jag är livrädd för måndag för då ska jag köra helt själv. Gaah det kommer ta tusen år för mig att få ut posten, ska hitta alla gator och allt efter bara fyra dagars träning. Stackars dem som kommer få posten klockan tre på måndag i Södra Vi, haha.

Igår var det iaf midsommar. Hade tänkt dra till Öland med Becci, Maria och gänget men efter en inte alltför positiv väderprognos var jag inte speciellt sugen på att sitta i ett blött, regnet tält igen efter Hultsfred, har fortfarande inte riktigt repat mig än. Så det fick bli fest ute i Ljungnäset med Madde, Chrillan och gänget. Blev en riktigt galet rolig kväll. Runt trettio pers blev vi till slut. Grillning, tipspromenad och musik gjorde kvällen underbar. Synd bara med ösregnet men som tur var vi i lokal så vi blev varken blöta eller kalla.

Nu är det en vecka igen på jobbet, hoppas nu bara det går bra att köra själv. Men man lär sig väl.
Soo long

Studentvecka

Ja då har det gått ett litet tag sen man skrev här sist. Har haft sjuukt mycket att stå o i nu de senaste två veckorna.
Först var dte balen som var såå underbart roligt. Allt var verkligen perfekt. Bra väder, fina vänner, god mat, dryck och härlig dans på kvällen. Hade nog aldrig trott att det kunde bli såå bra :)

image33       image34            image35


Festat har vi gjort en MASSA nu de senaste veckorna. Såklart man ska passa på när vi går ut om några dagar. Urrsch vill inte tänka på det! Vill verkligen ine lämna klassen :( Onsdagskvällar har det blivit mest, helt galet kul. I loove you guys

image36      image38              image37 

Sist men inte minst har jag ju varit på studenten i vimmerby med. Kändes så konstigt att se mina gamla klasskompisar springa ut i studentmössor och sjunga "Vi har tagit studenten, ja vi har tagit studenten.."  Tänka att det faktiskt är min tur på tisdag!! Gahhh! Var iaf på Maddos studentskiva på kvällen. Jätte trevligt med underhållning från bröderna Karlsson alias Jocke, Henke och Chrillan. Senare åkte jag och Maddo in till Harrys, där var det riktigt drag kan jag lova! Hade kul där för första gången på länge! Mycket trevligt folk att prata med och såklart var ju alla på festhumör :)

image39     image40            image41

Nu var det dags då för min egen student på Tisdag :D Ska blir riktigt skoj fastän jag kommer sakna klassen till tusen!! Sen blir det studentskiva och HULTSFREEED!! Gaah Maja, Klara, Nathalie, Sara och jag kommer ha gaaalet kul hela festivalen. Längtar aset av mig. Ska packa allt imorrn så det står klart tills jag kommer hem på onsdag för då blir det att åka ner på kvällen. Så ses vi inte på min student ses vi säkert på Hultan!!
Soo long!

Kika gärna in www.helloosaferide.bilddagboken.se för lite mer bilder från balen, fester och studenten!

RSS 2.0