CV-bild!

And it's done!
 
 
Så blev den CV-bilden, jag är nöjd faktisk! 
 
BTW så har vår klass fått 43.000 i bidrag från nordisk kulturfond till vår turné, norden here we cooome!!! Sjuuuukt, vi kommer på allvar vara den rikaste avslutningsklassen någonsin. Jag har ju sagt det och jag säger det igen, vi är den bästa klassen som någonsin gått på ackis! I love you guys!

Triumph

Här kommer lite bilder som jag hittat på lite bloggar sen Triumph giget
 
Bild från http://fashionflair.freshnet.se/2012/11/15/triumph-ss-2013/
 
Bild från http://fashionflair.freshnet.se/2012/11/15/triumph-ss-2013/
 
Det coola rummet bild från http://fashionflair.freshnet.se/2012/11/15/triumph-ss-2013/
 
Bild från http://styleways.devote.se/blogs/23185885/-triumph.htm
 
Bild från http://annie.freshnet.se/2012/11/14/triumph-ss13/
 
Bild från http://annie.freshnet.se/2012/11/14/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://ommagazine.se/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://ommagazine.se/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://ommagazine.se/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://ommagazine.se/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://ommagazine.se/triumph-ss13/
 
 
Bild från http://caroline.devote.se/blogs/23181740/triumph-.htm
 
Förhopppningsvis kommer det en film också framöver, både fån Triump och Åre :)

I heart Peak

Bilder från andra dagen i Åre. Har haft min första lediga dag på tre veckor, så jävla skönt. Det är sjukt det där med perspektiv, helt plötsligt känns det som om jag har sjuukt mycket tid på mig när jag är ledig en dag, till skillnad från förut när jag aldrig hann allt jag tänkt på en dag. Idag har jag hunnit med att sova till elva, kolla på film, fynda second hand, göra rollanalys, laga mat, öva repliker, packat upp sen Åre(?!?!) och lite annat. 

Morgonens utsikt

 
 
 
 
Min sminkning
 

Min outfit 1

 
Min outfit 2
 

 

 

Till festen tema enfärgat

 

Dagen efter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Peak Performance

Tillbaka efter tre helt sjukt fantastiska "betalda" semester dagar i Åre. Vet inte var jag ska börja beskriva den här underbara resan, vi har liksom levt som kungar och blivit bortskämd som superstjärnor i Åre.

Vi tar det lite från början iaf. Åkte upp i söndags kväll med nattåget, sjukt mysigt och så flashback frän tågluffen när jag var arton. Kom fram till Åre vid halv åtta på måndag morgon. Peak hade bokat en taxi som hämtade upp oss och körde oss till lyxhotellet "Copperhill mountain lodge" som Peak hyrt hela för detta evenemang under tre dagar. Att vi skulle göra klädvisningen var en stor hemlighet som vara ett fåtal visste om och som skulle bli en överraskning så hela måndagen hade vi i princip hotellet själva, repade och stagade.

Första dagen på lunchen fick vi typ chock för att vi blev serverade mat som hör hemma typ på finrestaurang, vi hängde på spat på kvällen (alltså bubbelpoolen utomhus med utsikt över hela Åreskutan, epic!!), myste i vårt sjukt fina hotellrum och fick finmiddag igen på kvällen med vin och grejer.

I tsidags anlände alla gäster så efter sjukaste frukostbuffen fick vi gå ned i källaren och gömma oss hela dagen samtidigt som vi blev sminkade. Men vi roade oss så gott vi kunde. På kvällen var giget som gick sjuukt bra, 300 pers som jublade som om vi var rockstjärnor!! Efter showen blev det trerätters middag och sen fest! Alla var jätteimpade av showen och behandlade oss som stjärnor hela kvällen (alltså så INTE en dansares vardag) och chefen för hela den här grejen började prata om ngt gig i München för han var så nöjd med oss!

Röjde loss på dansgolvet till tre då vi stupade i säng. Vaknade sju för att gå upp till frukosten lagom bakis och sen ta flyget hem till Sthlm. Vår rektor hade insisterat på att vi skulle tillbaka till den moderna klassen efter lunch med Jeanette! Alltså höll på att dö, första gången att dansa bakis, som tur är var jag inte ensam!

När jag kom hem däckade kag i soffan direkt, såå trött! Men alltså TACK världens bästa Peak Performance för dessa dagar, de bästa arbetsgivarna ever!!

 

                                            


The American dream

Blev så sjukt berörd av dessa klipp jag hittade på en blogg häromdagen. Jag grät i båda klippen, det första för att det är så hemskt att de reagerar som dem gör, man vill typ bara skrika och det sista för att det är så fint att folk säger ifrån, speciellt i en sån kontroversiell delstat som Texas. 
 
 
 
 

Eat my fear

Ok då var ett stort gig över och det gick sjukt bra! Var fantastiskt kul att få jobba med Ambra, hon var så proffsig och grym och supergullig som person! Själva giget var också skitkul, så najs och bli stylad och fixad, och dansa inför en massa proffsiga designers och bloggare.

Triumph tillsammans med Ambra filmade hela showen så ni kommer få se så snart det är färdigklippt och fixat.

Så nu ska jag bara försöka andas lite inför denna hektiska helg så jag klarar av schemat som ser ut som följer

Fredag: klockan 11.00 på MDT för att värma upp och köra föreställning klockan ett av projektet "Giselle" som vi jobbat med varje eftermiddag de senaste två veckorna. Sen lunch, vila och sist föreställning igen klockan 20.00

Lördag: sovmorgon! Klockan 13.30-14.30 rep inför Åre 14.30-16.00 Balett. Sen direkt till MDT för uppvärmning och ytterligare fst kl 20.00

Söndag: Jobb 11-18 sen hem och packa för att klockan 23.00 ta nattåget upp till Åre och stanna där till på onsdag :) yeej längtar!!!

Nu sova!!


Finaly!

ÄNTLIGEN helg!!! Har längtat som en tok efter att bara få sova ut. Sov nästan tio timmar inatt, det behövdes. Dock har jag ju inte riktigt helg, ska in till skolan strax för rep till Åregig, balett och sen lite mer rep :) 
 
Den här vceckan har som sagt vart CRAZY! Har åkt hem direkt efter skolan en dag av fem den här veckan, två av dessa kvällar började  vi repa klockan halv tio, i måndags var jag hemma halv två på natten och i torsdags halv ett. På det gå i skolan mellan 9-17 där vi tränar ca 5-6 h. Igår var jag typ ett vandrande lik. När vi hade repet inför "Giselle" föreställningen nästa vecka så brände tårarna bakom ögonen hela tiden. När vi satte oss ned och pratade efter halva repet så tittade Therese och jag på varandra och så bara började vi typ strgårta och skratta samtidigt, vi var såååå trötta. 
 
Imorn peppar jag dock för CV-bild!! awhh så spännande, har längtat efter det här i två och ett halvt år. Har en pose som jag bestämt mig för, men jag måste ha en back-up om den inte blir bra. 
 
 

Mitt liv är ett skämt

Ja just nu känns livet som ett skämt. Hann visserligen vila upp mig typ fyra dagar på lovet då mamma var här men nu är vilan slut. Har min första lediga dag (troligen om det inte dyker upp nya rep) söndag vecka 47. Idag kom jag hem halv elva och imorn kanske jag kommer hem tolv, ett på natten. Tänk då att jag börjar nio och går upp vid sju på morgonen. Anledningen just nu heter REP; REP; REP inför allt som händer nu. Idag har vi repat in halva koreografin till underklädesgiget med Ambra. Sjukt kul men man är så trött så sent, speciellt när man dansat hela dagen redan. 
 
Men jag biter ihop och räknar en dag i taget, måste klara det här nu, måste..
 
Nej nu måste jag sova, hann typ med att äta en apelsin och kolla facebook sen är det direkt i säng, inget liv just nu..
 

RSS 2.0