stockholm

livet rullar vidare i sthlm. Än så länge har mina förvntningar inbringats. Jag bara älskar den här staden, pulsen, människorna ja allt. Jag älskar att bara vandra ut från jobbet, komma ut på plattan och se alla dessa människor som trängs i solskenet tillsammans. Jobbet är också kul, roligare än mitt förra hemma i vimmet kan tilläggas. Kom gärna och hälsa på på kappahl på sergels torg om ni är i krokarna :) imorrn drar balettakademin igång på riktigt. ska bli så spännande och kul, har längtat efter dansen.

helgen var helt fantastiskt kul, var inflyttningsfest hos Oline och Peder med filmtema 90-tals film på schemat. Jag var trinity i matrix. efter några timmars festande i lägenheten drog vi vidare ut i stockholmsnatten till gula villan vid universitetet och dansade oss svettiga i den ljumma sensommarnatten. Galet bra dj med cool blandning av musik. bilder kommer senare.

i söndags var jag bakis kan jag lova samtidigt som fem timmars jobb väntade. Skapligt segt kan jag lova. men efter några huvudverkstabletter och kaffe hade den värsta baksmällan gett med sig och jobbet gick okej.

Nu sitter jag mest och längtar efter min pojkvän som kommer i helgen. ska bli skönt att ha honom här.
soo long.

Stockholm i mitt hjärta

Nu är jag äntligen Stockholmare!
känns så otroligt bra.
Flyttade upp hela lasset till kista i söndags.
igår var det intervju på kappahl och ska börja provjobba på onsdag :)
idag fixar jag klart i lägenheten samtidigt som jag nervöst kollar höjdhoppsfinalen. jäklar det går inte bra för stefan just nu.
fan känns som hela os är en stor besvikelse. alla våra medaljhopp har varit en besvikelse hittils. cristian olsson som inte ens tävlar, kallur som trillar, mustafa som inte orkade, ara som blev av med guldet för en jävla domare skulle kunna fortsätta ett tag, och där var det slut för stefan. inte ens medalj, damn!

På lördag blir det iaf inflyttningsfest hos Oline och Peder, med tema film från 90-talet. ska bli så grymt kul :)
igår höll jag malin och becci på att komma på några bra figurer att vara. hittils har det varit lite torrt på inspiration men jag tror det blir tjejen i matrix för min del, hehe.
Nu ska jag nog förtsätta packa upp lite.
soo long

helgen

Sitter och lyssnar på pappas gamla LP-skiva black sabbath "we sold our soul for rock´n´roll"
magaad så bra, hittade pappas gamla skivsamling med massa bra skivor med bla bs, acdc, blondie och en massa annat kul. lyssnar till tusen nu :)
annars var helgen lugn, hemmakväll blev det i lördags med. men jag var dödstrött ändå.
söndag var ju kul regndag så det blev till att läsa och slappa i soffan nästan hela dagen.

sista veckan på jobbet nu. räknar ner dagarna. fyra kvar :) seeen flyttar jag :)

loppis

Denna vecka har jag bara gjort en massa loppis fynd. Så himla roligt.
först var mamma och jag ute i södra vi på en liten loppis och jag hittade jättesöta små tekoppar,
sen drog vi på loppis här hemma och jag hittade en massa gamla LP skivor, ska börja samla nu, och köpa en LP spelare såklart.
Idag var vi på ytterligare loppisjakt. Hittade äntligen ett soffbord som jag ska ha i nya lägenheten, köpte lite färg och målade om det svart med. Blev hur bra som helst! hittade en ny skiva med, med Blondie, najs!
Blir nog fler loppisar framöver, man kan hitta så härliga fynd.

Igår kväll var kusinerna här, Pelle var hemma från Gotland så det blev lite middag. Gurre var med såklart och Linus kom efter en stund. Stjärnkocken Pelle hade vinprovning med oss hela kvällen hehe, och Gurre körde sina interna musiktävlingar. Riktigt mysig kväll. I love min släkt.

Nu har jag bara fem jobbardagar kvar :) wihooo och antagligen har jag fått jobb på kappahl på sergels torg med! helt galet bra! De ringde i veckan och det lät nästan helt klart, så nu håller jag tummarna :)
soo long.


gotland

                                        gotland var typ bäst!


                     


                             

                                        

RSS 2.0