fredag

Har äntligen skaffat mig ett youtube konto nu så jag kan lägga upp lite filmer. Börjar med et litet klipp på en liten bit dans som vi höll på med på jazzen innan lovet. Inte så avancerat eller skitbra, men var tvungen att filma lite och utvärdera mitt rörelsemönster hehe. nej men det är alltid bra och filma och se vad man kan förbättra och jag hittade dussintals grejer. Så ett litet smakprov av vad vi sysslar med i skolan och ignorera mitt mimande i slutet, och det osminkade ofräscha jag.

                

torsdag

alltså jag dör på mammas nya kille och katla, det är ju såå sjukt kul!
Har ju inte lyssnat så mkt på p3 längre, känns lite trist så jag måste lyssna igen mig på katlas gästsnack i MNK I just love!

             

här kan ni även lyssna mer på Katla, han är bäst! http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=2399&artikel=964173

torsdag

Nya från Robyn

                 

onsdag

Idag är det onsdag vilket betyder att jag bara har två dagar kvar på mitt lov. buhu. känner att jag inte hinner med allt jag tänkt göra. Idag har becci och jag varit en sväng på stan, sen åkte vi hem till mig och lagade lite lunch. Sen var jag tvungen att åka till jobbet.  imorgon tänkte jg ta tag i lite forskande om sklolor jag ska söka till hösten. kolla upp lite vad som finns och när sista ansökningsdatum är så man inte är ute försent med ngt, det vore ju trist. Ackis har sista ansökningsdag någon gång i juni så det är väl inte så värst bråttom.

lite nostalgi här md ett gammalt favvo band från 90-talet med silverchair och låten anthem for the year 2000

                         

tisdag

äntligen ledig förmiddag, men har suttit här och svurit hela morgonen när jag försökt ändra min profil awhhh men nu gick det iaf. Undrar bara varför inte mina youtubeklipp funkar?? är det bara när jag tittar eller ser n inte heller dem? de bara försvann igår, himla sjukt.
snart ska jag iväg och jobba, puh, man hinner aldrig det man tänkt..

måndag

Då var det första dagen på mitt sportlov. Och hittils ingen sportlovskänsla alls hehe. Jag gick upp samma tid som en vanlig måndag, åkte till skolan gjorde dans och dansade mellan 9-12, åkte hem åt och duschade och sen till jobbet.
Men imorrn ska jag unna mig en sovmorgon och ta det lite lungt innan jobbet.

                  
                                                      Chords - luckiest man alive

söndag

Idag har jag äntligen kommit iväg till ackis och gjort lite dans. var välbehövligt eftersom jag ska börja lära ut imorgon förmiddag. Vi har som sagt lov denna vecka och då får man passa på med sådant som vi inte får tid tlll annars.
 men det bästa hände när jag var på väg från ackis till t-banan. precis ovanför rådmansgatans t-bana finns ett fik som är gansga högt upp och av en slump slängde jag en blick upp och där sitter NICKE BORG i backyard babies. och ni som följt min blogg ett tag vet hur galen jag är snyggingarna i backyard så jag höll typ på och dö. Och det var ett sånt där tillfälle när man insåg vem det var precis när man gått förbi, awhh vågade ju inte backa och gå tillbaka heller och ställa mig där och glo. Det roligaste var att han kollade på mig med när jag gick förbi haha, kanske var för att jag reagerade så konstigt när jag tittade haha. han satt iaf med sin fru där, men glad blev jag satt och nynnade backyard låtar hela vägen hem sen.

                                      
                                                                 snyggingen

Uppdatering av helgen som sådan. I fredags tog vi en välbehövlig tjejkväll hemma hos becci. Det var jag, maja, becci och oline som tog igen lite skitsnack somvi inte hunnit med på ett tag. Massa mys med godis sånt med, det gillar vi :)

                                       

Igår var vi en sväng på stan mötte upp Oline och Peder och tog långfika. På kvällen åkte hem till dem i bagarmossen och käkade tacos, spelade spel och hade allmänt mysigt. Nu ska vi snart laga söndagsmiddag, pommes, lövbiff och beasås :) gött! och ikväll blir det mia och klara och beck.
soo long,

lördag

                     

                                                         Kings of Leon - Use somebody

torsdag

ett litet tips idag på en tjej som gick i min paralellklass på gymnasiet, fruuuuuktansvärt duktig sångerska, hon kommer lyckas en dag så kom ihåg hennes namn!
och här med en av världens finaste låtar "out on a limb" med Tiger Lou


                    

                                                            Karin Landers - out on a limb

onsdag

en ny underbar låt idag. får tacka theresia för tipset, hoppas även på att hon gör en lyrisk jazz till den låten med oss på avslutnings showen :) Kommer bli så himla kul och börja med våra koreografier till varandra nästa vecka på vårt sportlov. Får passa på då när alla andra jobbar efter skolan i vanliga fall. Ska börja och koreografera min med på fredag tror jag efter skolan. Denna vecka har faktiskt gått super än så länge, känner mig pigg i kroppen och klasserna har varit så roliga. Idag hade vi vikarie på moderna, en tjej som gick ut trean förra året och det var faktiskt kul. Har haft henne en gång innan men då gillade jag inte den koreografin vi fick. Nu tyckte jag den var skitkul, jäkligt svår och utmanande men det är alltid häftigt att få ngt att bita i. 


             
                                                       David Cook - permanent

tisdag

                

Ett riktigt klipp hittade jag idag när jag letade musik till föreställningen. Fanns med på twilight soundtracket, har inte sett filmen själv men låten var sperfin.
Tror iaf jag har hittat två låtar att ha nu. mer om det senare, ska fråga några i klassen imorrn och de har tid och lust att vara med :)

söndag

Jaha ytterligare en helg, det börjar bli tradition nu att jag skriver så här, men helgerna går ju så fruktansvärt fort!
Fredagkväll blev liugn sen iaf, både vi och peder och oline var trötta så det blev lets dance och lite film.
Igår hade vi tänkt åka in till stan och simma men så kom vi iväg så sent och badhuset stängde redan halv sex så det kändes rätt meningslöst. Vi stannade hemma en stund och åkte in till stan till halv sex iaf och kollade på en isshow "contemporary on ice" i kungsan som moderna dansteatern hade fixat. Massa folk var det iaf och man fick trängas om man ville se ngt. Men ganska bra ändå, lite segt i början men sen kom det igång. Men med tio minus grader höll vi på att frysa ihjäl så vi fick gå innan det var klart. Sprang på Kajsa lundahl mitt i vimmlet, helt sjukt att springa på vimmerby bor sådär bland hundratals människor trettio mil ifrån vimmet. Men kul var det, hon var där med klassen och kollade på isshowen och dansföreställningar så det blev lite snack med henne.
på kvällen åkte vi hem, lagade supergod mat kollade melodifestivalen åt glass och avslutade kvällen med underbara filmen "eternal sunshine of the spotless mind" om ni inte sett den SE DEN!! med underbara jim carrey (i en seriös roll!) och kate winslet. Sett den säkert fem gånger men det var nog fyra år sen sist så det var mys.
idag har vi tagit lång välbehövlig sovmorgon och en sväng på stan. käkade gott kinesiskt i kungshallen. Handlade min välbehövda almenacka (haha jag vet jag är sent ute) och lite smink grejer.
nu är jag iaf redo fö sista veckan innan sportlov så jag ska ge järnet så jag är helt slut på fredag :) hehe. Har ju äntligen bokat biljetter till bounce caution nu den 28 mars med gulle tjejerna :) ska bli sååååååå kul så nu har jag ngt fett skoj att se fram emot!!


              
                                                                favorit i repris

fredag

mitt youtube har inte funkat på två dagar nu och jag blr vansinnig! grr. hade en massa bravideos som jag vill ladda upp men det verkar inte funka speciellt bra.
de har förresten inte hört av sig från castingföretaget som de lovade att göra hur eller hur idag eller igår så jag antar att jag inte ska vara med i musikvideon. Dåligt bara att de inte kan ringa när de lovade, jag måste ju liksom veta om jag ska ta ledigt från jobbet, christina som varit så gullig och fixat det åt mig ifall jag skulle vara med. Men det gör ingenting för jag började freaka ur lite när jag tänkte på att de säkert vill att dansarna ska freestyla i street i videon och då kan jag garantera att det inte hade blivit bra med min street haha.
idag har vi varit en tripp på ikea i barkaby, shit vilken deja vu man får från slutprod i trean när man är inne på ikea som ser ut precis som kalmars. Det blev iaf lite saker till lgh, en byrå, lampor och lite. Ikväll kommer nog pedros och olli hit. Skulle på födelsedags kalas till malin egentligen men stackarn åkte på magsjuka på sin egen födelsedag (fre den 13). Hoppas hon kryar på sig!

onsdag

var på castingen till musikvideon idag och jag kan väl säga att det gick sådär så jag tänker inte räkna med att jag ska vara med i musikvideon. Själva castingen gick väldigt snabbt, fick presentera mig inför kameran och sen improvisera till en låt, Grejen var att de vill ha streetdansare och som jag sagt innan är jag verkligen ingen streetdansare så jag tänkte mest att det var en kul grej och att vi antagligen skulle få en koreografi. Men eftersom den låten som lili och susie ska framföra i videon är deras melodifestivallåt som inte blivit spelad i tv än så fick jag inte höra den låten utan imporvisera till deras gamla 80-tals dänga "Oh mama" haha lätt att improvisera street till en 80-tals popdänga! kände mig mest superfånig att försöka få till ngt bra. Ja så man kan väl säga att jag inte räknar med att jag kommer vara med, det skulle iaf ringa imorrn och ge besked.

måndag

Då var helgen över för den här gången! Och det har gått i ett kan man säga. Nicke, hans föräldrar och mamma och pappa kom upp lördags och då var det bara att börja fixa med allt direkt. De byggde upp vår våningssäng och alla möbler medan vi plockade upp lite grejer tallrikar och prydnadssaker. På kvällen hade vi fått upp det mesta och vi åkte in till centrum och åt en härlig middag på restaurang. Igår packade vi upp det sista och sen drog vi på en liten rundtur på Lidingö. Jag visade runt lite var jag jobbar och olika ställen på ön. Innan mamma, pappa och nickes föräldrar åkte hem tog vi och åt på ett supergott ställe.
så nu är det mesta iordning, åkte på värsta migränfallet igår, samtidigt som jag hade svinont i magen, helt konstigt så det fick bli soffan hella kvällen och var även hemma från skolan idag.
Men jag drog mig iaf iväg till jobbet förut och fick ett ganska oväntat samtal från ett castingföretag från statist.se som jag är medlem i, Jag hade anmält mig till ett jobb på en musikvideo inseplning för lili och susie och idag ringde de upp mig och ville jag skulle komma på casting på onsdag, och det säger man väl inte nej till? Men som sagt det är bara en casting så det är inte alls säkert jag får vara med i videon. Det är streetdance som ska dansas i videon så det kommer säkert vara tusen mycket bättre streetdansare än mig där som castar och streetdance är väl inte min starkaste sida, men kul ändå. Så vi får se hur det går med det på onsdag. Nu ska vi iaf äta soppa som min man fixat till oss medan jag var på jobbet.


fredag

Nu Let's dance, pizza, chips och längtan efter pojkvän som flyttar hit till mig och min lilla lägenhet imorrn :)

fredag

Jag är trött men ledig eftermiddag dock.
har suttit i timmar och letat efter en låt som man kan tänkas göra en koreografi till vår slutshow i vår. Helt hopplöst. Jag pendlar mellan att vilja göra en contemporery/lyrisk jazz eller en mer fartig, kvinlig, fräck som till typ en låt som seven nation army dock i nostalgia 77:s version. Men problemet är att jag itne hittar en enda låt till någon av stilarna, jag blir Gaaalen! har verkligen suttit och tokletat på youtube, men so far no good.
så om ni har några tips är jag mer än glad om ni vill dela med er ;)

                  

                  Ryan Adams, me like.

onsdag

                      

                                                                  Dagens låt, christian walz

tisdag

Nu är det mycket igen.. Igår tror jag inte ens jag öppnade datorn när jag kom hem, bara käkade, kollade one tree hill och gick och la mig. Var fortfarande sjukt trött sen lördags kväll. Kunde heller inte sova natten till måndag, sjukt konstigt eftersom jag var så galet trött.
Idag har jag ändå tagit tag i mig själv och lagt in bilderna sen i lördags, upptäckte att det visst bara var tunnelbandebilder och dagens outfit. Men men..
Haft kostrådgivning idag i skolan, väldigt givande om man säger så. Jag har verkligen problem med mat just nu, känner mig så sjukt opeppad på att laga mat och som vi alla pratade om har vi ju så liten budget varje månad så man har aldrig råd att köpa bra produkter eller många ingridienser till god mat. Blir alltid willys och eldorado produkter och hur kul är det? Känns som att jag bara äter för att bli mätt just nu och inte för att det är gott. Måste äta så sjuklt mycket mat nu med, jag käkade nyss middag och jag är redan hungrig igen, efter en halvtimme!! Men det kanske är ett gott tecken med tanke på att jag tränar tre timmar om dagen, fem dagar i veckan! Muskelmassan har väl växt kan man väl hopas på ;) Men visst är det jobbigt, speciellt för mig som hatar att laga mat och aldrig ha råd att köpa bra produkter eller gå ut och äta. Det härliga som man får lyfta fram är väl att jag aldrig numera tänker på vad jag äter som jag alltid gjorde förr. Jag kan lätt smälla i mig en chipspåse utan det minsta dåliga samvete, det känns ändå ganska gött.
nu blir det andra avenyn (haha måste ju kolla fastän det suger), musikministeriet och sen sooooova :)
snart är det helg och då kommer mamsen, pappsen, älskling och hans föräldrar och sen är jag sambo :)



                          


                                   

                                    

                      

                               

söndag

                             Det var banne mig det finaste jag sett sen jag konfirmerade mig!


                      

söndag

fyyyyy fan vad jag är bakfull!
Men det var det värt, för tusan vad kul jag hade igår. Det var väldigt länge sen jag hade så roligt. Roligaste gänget och såklart bästa klubben ace som vanligt med världsbäst musik. I love! så blev jag så sjukt full med, blev bjuden på två drinkar och två öl så det var väl kanske inte så konstigt att jag är bakis idag, speciellt inte när lowe tvingar på mig en öl klocka tio i tre haha. Trodde jag skulle spy på bussen hem så sjukt var det.
hade nästan glömt bort hur det var att vara bakis, jag har ju aldrig tid eller pengar att festa längre, sist jag drack var nyår och då var jag så förkyld så jag tror jag tog fyra cider liksom. Men igår kände jag att jag var värd att festa till det lite, så mycket som jag jobbade och slet i december kan jag allt unna mig lite gött som Tabita skulle sagt! Så bor man ju i bästa staden där det finns lite utbud av klubbar att välja mellan, fast vi går nästan bara till ace iaf! hehe
alltså Mia och Klara ikväll! förra programmet alltså sååå bra! "neeei nu vill jennifer ner, neeeiii" Bäst!
Nä nu ska jag slänga mig i soffan och spendra några timmar framför bästaste one tree hill säsong 4, och hoppas att min galna bakfylla ska gå över så jag kan pallra mig bort till centrum och köpa mig en fet pizza!
bilder kommer senare när huvudverken har lagt sig ;)

RSS 2.0