jul

Jaha då var det över igen för den här gången
Jättebra jul var det iaf.  Julafton var helt mysig. Fick fina klappar och umgås med de nära och kära som vanligt.
Juldagen var det ju party party såklart :) Skitkul hade jag, var inne på Harrys med, första gången på tre månader och hade kul! Helt otroligt. Madde och jag dansade järnet hela kvällen, det jobbiga var väl att de tagit bort rökrutan ute så nu finns bara rökrummet. Skitjobbigt när man hade dansat så mkt och var genomsvett och massa massa folk överallt.
Var skapligt bakis sen igårmorse, tog mig inte upp ur sängen förrän ett. Var tvungen att åka hem för släktjul på pappas sida. Apkul som vanligt! Gurra är ju helt galen och mitt kusinbarn Fabian är nog den sötaste ungen jag vet, fan vad jag och Agnes garvade åt hans pianospel och fotograferande. Himla unge <3
Synd var väl bara att både jag och Nicke skulle jobba idag så vi kunde inte vara kvar så länge. Gaaalet jobbigt kan jag lova att det var att mig upp ur sängen imorse. Jag hade bara i bakhuvudet den härliga feta reklamen som låg och väntade på mig på jobbet. Men tur var så slapp jag köra Bullerbyn idag iaf, annars hade jag varit död vid det här laget. Skönt att det bara är imorgon kvar nu och sen helg igen :)
Ikväll ska iaf jag och Nicke gå och se Arn, hoppas den är bra, har hört massa olika, men dyr var den iaf så den lär väl vara ganska pampig.
soo long
image88  image87  .image86

jul

Nu så är äntligen den långa arbetsveckan över. Har jobbat från söndag tills idag. pust.
Jag kan tala om att det är ganska tufft att jobba på posten i juletid med alla julkort och paket samt all jääää*la reklam som har varit denna vecka.
Men nu är det över tack och lov. Så nu är det bara att blicka fram mot julhelgen
Hade lite mysigt julbord igårkväll med posten, haha vissa tog ju mer snaps än andra, helt roligt när Kimmen och Jonas smet iväg bort till sorteringen. Fint paket fick jag med, Madde himla luris!
När jag kom hem total deckade jag i soffan, helt trött. Jag kan inte ha vart speciellt roligt sällskap för stackars Nicke.
Var ute i stugan idag och klädde granen och städade, helt mysigt. Känns lite mera juligt nu. Imorrn blir det att städa hela rummet. Torka hyllor och grejjer, jobbigt. Har lite julklappar att slå in med. Sen är det ääntligen julafton :)
Jag är fortfarande som ett litet barn, helt kär i julafton. Lätt mysigaste dagen på året :D

Nu ska jag kolla ifatt på lite julkalendern på datorn, missar så många avsnitt hela tiden och jag måste ju hänga med i varje avsnitt :)
 
                                                                                                                                                                                                                                                  image85

två veckor

Nu hade visst veckorna sprungit iväg igen. shit alltså redan tredje helgen i december har redan passerat. Jag vet i fasen var veckorna tar vägen. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra helgen.
Har varit ledig lite grann nu med så man har äntligen hunnit få lite saker gjorda.
Var i Ullared i torsdags så då hann man köpa klart alla julklappar. Känns skönt. Ska bara slå in alla med, undrar när man ska ha tid med det?
I fredags hade jag gyro klassen i dans med. Riktigt kul. Var lite nervös faktiskt innan, har ju inte undervisat på så länge och så. Men det gick riktigt bra. Var en blandad klass med både tjejer och killar i tvåan. Killarna hade väl lite grann svårare med stegen än tjejerna hehe, men annars var de duktiga. Jag hade visst gjort alldeles för svår koreografi för de stackarna, ingen av de hade dansat förut så det blev lite knepigt, men de kämpade på superbra.
Nästa gång ska jag ha de i jazz och modernt så då får jag nog ta och göra lite lättare koreografi. Men det är bra nu när jag har haft de en gång då vet jag var de ligger på för nivå så det är enklare att göra.

I fredags kom älsklings Ida till mig. Helt sjukt att ungen ska till Afrika i fyra månader om tre veckor. Gaaalet vad jag kommer sakna henne. Det är ju bästis bara. Och hur lyckas det alltid vara marken när hon kommer hit, ganska komiskt faktiskt. Massa mys blev det iaf, och filmtittande och spelande. Alltid lika roligt att kolla på filmer när man var små också, haha.

Igår började min feta arbetsvecka, helt jobbigt. ska jobba till och med lördag nu. Igår var vi och sorterade julkort mellan klockan två och halv nio. Blev en aning trött på slutet, kajsa och mitt flams alltså. Och nu har man avklarat postkörning måndag, proppat med julkort så då är det bara fem dagar kvar. puhhhh. Men sen är det jul och det är ju heeeelt underbart. Julafton, suupa juldagen, annandagen då släkten på pappas sida (trettio pers) med alla kusiner och respektive kommer hit och sist men inte minst nyyyyyyåååår :)
soo long!

helgen över.

Japp så var den busy helgen över!
Helt sjukt vad allt gick i hundraåttio! Däckade i soffan klockan nio igår, helt slut.
Jobbade alla dagar utom onsdag förra veckan. Sen i fredags hade jag fullt upp med att prova kläder inför helgen. Får verkligen spuuunk på min garderob snart!!!
Jobba lördag morgon, sen iväg direkt upp till genrepet och var där hela dagen, förutom en liten snabb visit hem för att duscha och äta.
Åkte till Nicke direkt vid halv sex (Hann inte ens se klart på den snygga ledardansen) och iväg bar det till hans firmafest.
Var galet roligt faktiskt, men ett jedra fylleslag. Och till sist vågade till och med jag upp och dansa lite bugg fastän jag suger på det. Nickes chef bjöd upp mig en massa gånger med, helt rolig var han jättefull och skitdålig på bugg haha!
På söndagen var det dags för uppvisning. Helt galet nevös var jag första gången jag skulle gå fram och prata, men det lättade hela tiden. Vid de sista grupperna var det inga problem alls. Och kul var det!

Idag har det varit skönt att vara ledig. Har fixat med mina tack studentkort. (ja jag veet vääldigt sen, men bättre sent än aldrig). Fått tag i idrottsläraren på Gyro med, så nu är det bestämt att jag fått ett litet, litet extrajobb som danslärare på deras skola :) gaah vad kul det ska bli att få undervisa lite i dans igen.
Nä nu är det dags att sova. soo long!

RSS 2.0