fredag

såå jävla gött med fredag. Idag har varit en ganska soft dag ändå för jag har varit typ helt död i kroppen. Dansen gick väl sådär kan man säga. blir så frustrerad när det är sådär att man vill men kroppen orkar bara inte. Då saknar man glöden liksom. Jobbade sen direkt efter skolan, tog hand om fyra vildsinta ungar hehe. Nä det gick rätt bra de tre tjejerna lekte med varandra och jag och sötaste axel tog det lungt och kollade lite film och pusslade och sådär. Men det var ändå grymt skönt att komma hem. Slänga sig i soffan med lite god fredags kyckling och kolla på lets dance. Laila och Morgan så jävla outstanding alltså. Det måste ju bara stå mellan dem i finalen. Kollade lite på det där nya talkshowen som går på ettan "skavlan" ganska bra faktiskt med intressanta gäster. Idag var snygg Nina persson där och nästa vecka kommer älskade winnerbäck.
Sitter och slöar framför youtube nu igen,, fast inte backyard utan jag gled mer in på en massa gamla no doubt klipp, blev lite inspirerad där av Nina persson. Gud vad jag har saknat att lyssna på musik faktiskt, Visst lyssnar jag på musik tre timmar om dagen i skolan men det är ju mest pianomusik till baletten och moderna och lite mer kommercial på jazzen, men ändå... jag saknar miiiin musik. Är så dålig på allt nytt som kommer med nu när jag inte lyssnar på p3 populär varje dag i postbilen. Men det ska bli bättring på det. Tänkte också börja slänga upp lite mer klipp på youtube och sånt med så ni kan få lyssna lite på vad jag har i huvudet för dagen. Men det var allt för idag, nu ska jag fortsätta youtuba lite no doubt klipp.


                       

torsdag

haha tre inlägg på en dag, det är inte så vanligt när det gäller mig. Men var bara tvungen att lägga upp den här videon som jag ittade när jag youtubade backyard igen... den är väl från början nittio talet skulle chansa på 1991-1992.
Alltså jag höll på att dö av skratt kolla in nicke och dregen helt långhåriga liksom! så himla fula de var där och lite mindre tatuerade hehe. Check it out!

             

torsdag

Jahop då var det över VM i handboll då för denna gång. Men sjua blev vi och det är ju helt okej med tanke på att förra VM kvalade vi inte ens in till. Himla synd att vi förlorade mot ungern för annars hade vi nog kunnat bli femma eller sexa. Trist bara att det är ett helt år till EM nu :( buhu jag älskar handboll. Men jag säger som kommentatorn, detta laget är verkligen på uppgång, 45% procent i räddningsstatistik från våra målvakter, det är topp i hela vm, sooft :)

torsdag

Sitter hemma och fick en ledig dag :) yeej. Axel var sjuk men jag ska jobba imorrn istället och det spelar egentligen ingen roll för mig, missar mötet på hemfrid nu men det löser sig nog. Sitter och kollar på en massa videos på youtube nu på backyard babies. Jag har blivit helt besatt sen jag började läsa deras biografi. Jag lyssnar på dem typ hela tiden och kollar på youtube klipp och bilder, nicke kan ju vara den snyggaste i världen!
Ska kanske vara lite duktig och städa och laga lite matlådor idag när jag är ledig.
 najs att det är helg igen, har varit så trött denna vecka. blir nog lite mys hos oline i helgen. vi skulle fixa med pizzafest sa vi. Oline fixar degen så tar vi med det vi vill ha på. annars blir det nog bara lungt. 

                 

tisdag

Vilken jäääävla rysare i handbollen förut, shit skrek som en galning, så Ida om jag inte fått in ngn som klagat på att jag är högljudd så lär jag definitivt få det nu. Men vi vann iaf med ett mål, allt avgjordes på sista sekunden som vanligt, awhh jag hatar det man sitter ju som på nålar.
Annars händer det inte så mkt, jobb och plugg. Väldigt trött idag och baletten gick väl inte sådär super. Imorrn blir det nya tag, men Längtar redan till helgen, januari är verkligen en trist månad bara plugg, jobb hem sova typ. Längtar såå otroligt till sommaren!

måndag

så var det då måndag igen. riktigt mysig helg har jag haft
Ida älskling kom till mig i torsdags efter jobbet och jag kan garantera att det var en del snack att ta igen. Vi har i princip inte pratat med varandra på åtta måndaer, heeelt sjukt!! I fredags följde hon först med mig i skolan och stackarn fick uppleva vår balett lärares dåliga fredagshumör. Galet rolig jazz lektion fick vi iaf så det var väl bra. Efter skolan drog vi hem och käkade lunch, ida åkte tillbaka för att träffa en kompis från norge och jag tog igen mig lite efter veckan.
På kvällen blev det lugnt med god mat, chips och lets dance. såå gött att blondinbella åkte ut, shit vilken jobbig brud!
På lördag förmiddag åkte vi in till stan till elva och mötte upp tildus på centralen. Tog en rejäl sväng på stan och middag på en underbar restaurang. Lite mer shopping (eller mest för tilde och idas del) och sen bio. Såg världens bästa men hemskaste film "changeling" med Angelina Jolie. Shit vad jag tjöt, så himla hemskt och man hade ju i bakhuvudet hela tiden att det var en sann historia. När bion var klar runt nio så gick vi till ett cafe/bar på söder och tog en öl och snackade av oss innan vi åkte hem till min lilla lägenhet på Lidingö vid tolvsnåret.
Söndag blev mysdag, drog in till gamla stan och gick runt och strosade. långfikade på ett mysigt cafe och avslutade dagen med en sista sväng på stan och lite snack innan de drog tillbaka hem till linköping.
Så nu är det bara två helger kvar innan nicke flyttar upp till mig :) yeej.

                                      

                                      

                                         

måndag

Jag har blivit utamanad av Emma (naeturfrost.blogg.se)

4 av mina favoritprogram på TV
♥ Sex and the city
♥ Desperate Housewives
♥ vänner
♥ so you think you can dance

4 saker jag gjorde igår
♥ spenderade tid med mina två bästa barndomsvänner
♥ vandrade runt i gamla stan
♥ fikade
♥ käkade ostbågar

4 saker som jag ser fram emot
♥ Sommaren!
♥ nicke ska flytta hit
♥ Bounce "caution"
♥ veronica maggio och fibes oh fibes den 23 mars!

4 av mina favoritrestauranger
♥ Bertuccis, Boston
♥ kho pang yang på skånegatan på söder
♥ Thaibåten vid skanstull
♥ Mitsos restaurant, agia marina kreta

4 saker på min önskelista

♥ En bättre ekonomi
♥ ledighet
♥ en ny vårgarderob
♥ en tvåa på söder, helst vid mariatorget eller vita bergsparken ;)

Utmanar lilla mamma ;) (marielindqvist.blogspot.com/)

fredag

Fett najs att det är fredag och Ida är här och hälsar på och ikväll kommer även Tildus, helt galet najs.
Måste också nämna det underbara i att Mia och klara börjar på söndag, kan det bli bättre?


                            

onsdag

Kan sitta med världens tråkigaste middag fraför mig just nu. En torskfilè och en burk majs hehe. anledningen av denna härliga middag kan förklaras av att mitt jobb blev inställt idag pga sjuka barn och jag brukar alltid äta middag hos familjen. Eftersom jag har så himla litet kylskåp och frys kan jag bara handla lite grann i taget och såklart inte planerat att äta middag hemma idag, orkade inte springa till affären och detta var det enda jag kunde hitta haha. Får väl vara glad att jag fick en ledig eftermiddag iaf, skulle ha åkt in till kontoret och jobbat istället men Oline knasboll kan ju aldrig ringa tillbaka om jag ska komma eller inte.
snart börjar handbollen, vi lär ju vinna matchen mot kuwait med är ändå kul och se.

synd bara att en viss kusin har gått och blivit tillsammans med världens störigaste brud. Morr..

måndag

en ovanligt tråkig måndag för att vara måndag. dansat och jobbat.
en liten höjdpunkt i tillvaron jut nu är ju iaf HANDBOLLEN! fatta sverige vann mot spanien förut!! OS bronsmedaljörerna! Shit de är på topp nu det här kommer gå bra. Ni vet jag älkar handboll, lätt den bästa sporten och snyggaste spelarna heh.

                                   

söndag

Ja men så var det plötsligt snart dags för en ny vecka. Shit vad helgen bara spriner iväg. Nicke kom upp i torsdagkväll och det var najs med lite sällskap till Jonas Gardells fantastiska mini serie "de halvt dolda".

I fredags åkte han iväg på ytterligare en trff på söderkyl och det gick alldeles fantastiskt bra efetrsom han fick jobbet :) så den 16 februari börjar han och flyttar upp till mig :) yeeej. ska bli najs med lite sällskap. Blev lugnt hela fredag kvällen, lite mat lite lets dance och lite chips och mys.

I lördags drog vi oss in till stan för först en liten shopping runda. Blev tyvärr inte den snygga biker skinnjackan på H&M som jag spanat in och som jag tänkte spendera mina jul och födelsedags pengar på. Men väl ett linne och lite hårband fick det bli. Jackan fanns visst bara kvar i 42 i hela sthlm. Får väl kolla runt lite i resten av stan sen nästa helg. Sen drog vi till kungsan och åkte lite skridskor på rinken där. Fick trängas bland alla barn som trillar framför en överallt på isen. Men mysigt var det även om jag snarare var bambi på hal is än isprinsessa. Men minusgrader och strålande sol gjorde det också lite bättre. På kvällen gjorde vi tacos och Oline och Peder kom över på lite vin och snack. Kollade lite björn gustavsson, körslaget och p3guld. Bestämde även att vi ska dra på veronica maggio den 23 mars, tror hon spelar på circus :)

Idag har vi bara degat i soffan hela dagen, läst, kollat tv, käkat pizza och nu senast kollat på hanbolls vm. Gööött att sverige vann, nu är vi på g! Och jag är ju värsta handbollsfanet så det här ska bli så kul och följa.
men nu är det dags för en ny vecka. Ida älskling kommer till mig på torsdag kväll och det ska bli sååå underbart! Vi har inte setts sen maj och innan det dec 07!! heelt sinnesjukt. Och snart ska hon dra ut på resa i 4 mån igen så det lär väl inte bli förrän i sommar vi kan ses sen. Men det ska iaf bli sjukt mysigt.


                                                  

                                                

                                  
                                                   Full fart! Kanonkul, fyra toasts!

onsdag

Då var halva denna vecka gjord då. Helt sjukt vad det springer iväg, fatta att det är tre veckor sen julafton idag. Känns som igår ungefär. 
Har jobbat tre dagar nu och det känns helt okej, har ju saknat mina små skitungar, axel var för go igår sötungen.
Igår var jag på middag hos becci efter jobbet, så himla mysigt att träffa tjejerna igen. Hade en del och prata igen om man säger så, blev ganska sent så jag var väl inte i säng förrän innan ett inatt. Så idag har man varit skapligt seg! Det var riktigt, riktigt tungt att gå upp imorse, och det är ganska ovanligt för att vara en onsdag. Kändes tungt med modernt som första lektion, men underbart som det var steg jazz lottie in i salen imorse och alla blev på stört på bättre humör när vi fick höra att vi skulle ha dubbeltimma i jazz. Dagen blev genast mycket bättre! Me love the jazz!
imorrn kommer nicke sweetie. ska bli mysigt, han ska till söderkyl på fredag igen och snacka lite, förhoppningsvis vill de anställa honom :) yeej.

måndag

Då var jag tillbka i sthlm igen. Igår fyllde jag 21 och kände mig faktiskt gammal. Det är konstigt det där när man går över 20 innan längtar man till 20 och efter vill man nästan fylla neråt igen. 
Men det var en mysig helg iaf, firade lite med familjen, mormor, farmor och peder,karin och kusin Linus. Igår käkade vi lite hemma och jag fick paket från mamma och pappa. Fick en superfin klocka på morgonen med av nicke :)
nu väntar en vecka med båda dans och jobb igen. Var lver en månad sen så jag hoppas jag pallar. Är väl ledig i helgen iaf om de inte ringer in mig till kappahl. Ska träffa barnen idag igen, har saknat de små skiungarna faktiskt så det ska bli mysigt! 
imorgon ska vi till becci på lite födelsedagsmiddag för mig och becci som fyllde förra måndagen. Ska bli såå skönt att träffa tjejerna och prata av sig. Har inte träffat ngn av dem sen innan jag åkte hem på julledighet.


                                  

                                        

                           

                                       

 

fredag

då var man hemma igen, känns som nyss och det var det ju med hehe. Men på söndag fyller jag 21 (herregud vad gammal jag är!) så imorrn kommer mormor och kusiner hit för lite tårta. Nicke och jag tänkte ta en sväng på isen med imorgon, får se hur det går, jag har nog inte åkt skridskor på två år. Men jag har ju tagit med en av mina barn jag passar till skridskoskola varje torsdag så jag får hoppas jag snppat upp ngt av kötbulle och spaghetti och alla de övningar de håller på med :)
ikväll blir det nog lungt mat hos nickes föräldrar ikväll och blir det väl let´s dance. Måste ju kolla in hur magnus samuelsson och blondinbella dansar, känns inte som att ngn av dem kommer vara så bra. Jag hoppas på sköna kitty jutbring hon kan nog bringa lite skoj till denna säsongens annars ganska trista och okända stjärnor som ska lära sig dansa.  Tänkte färga över min härliga utväxt med, kan behövas tror jag!
och tänka sig att jag har vart så duktig idag att jag har bakat. Jag kan ärligt säga att jag suger på att baka, jag är så sjukt klumpig och spiller allt överallt hela tiden. Men dte blev bra till sist iaf. Får se om de andra gillar de imorrn, hope so!

onsdag

Nu äntligen har vardagen satt igång, shit vad kul det var att dansa idag. Men jag kan lova att jag var helt slut i benen efteråt, mina muskler har verkligen förtvinat! Jag fasar inför baletten imorgon, lottie kommer köra stenhårt med oss :/
vi fick iaf superrolig koreografi på jazzen, till nya bondlåten, najs :)
måste fixa klart det sista i lägenheten nu, har bara fönstret kvar med gardiner som behöver strykas och sättas upp.
ska lyssna på pang prego nu, kan va det skönaste radioprogrammet tillsammans med mnk, I love katla hah.

dans

Jaha då börjar man skolan igen imorgon! shit, det var en månad sen jag tog mitt sista danssteg, typ! Jag kommer ha sån fet träningsverk på torsdag morgon. Herregud vad mina muskler måste ha förtvinat haha jag har ju inte gjort ett skvatt på jullovet. Inte tränat, inte sprungit inte ens promenerat. Det enda man kan räkna som motion är väl de fyra dagarna jag jobbade på posten och lyfte supertunga blålådor och sprang i trappor med blytung reklam och post.
det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen nu, har saknat dansen massor. Blir lätt segt när man bara går hemma och drar i lägenheten.
åker hem iaf till helgen, fyller på söndag och det kan vara mysigt att fira med familjen och nicke. Så erbjöd sig mamma att betala en del av biljetten :) Man vänjer sig lätt vid olika tillvaro, när jag åkte hem till julledigheten var det nästan jobbigt att inte vara själv och fixa med vissa saker men nu när man vant sig vid att vara med älsklingen hela tiden blir det lätt tomt och tyst. Då ska det bli skönt att träffa lite klasskompisar imorgon :)
bilder får ni ha lite överseende med, det kommer när jag har fått ngt roligt att fota.

2009

Då var det 2009 då! och redan den 4:e, helt otroligt. Men nu är jag klarflyttad iaf! Är numera Lidingöbo. Känns lite trist att lämna söder, det är ju min plats, men jag får väl hoppas att det blir det sen igen någon gång i framtiden.
Vi åkte tillbaka till stockholmis i fredags med mamma, pappa, nicke, offe och elina. det var rätt fullt i bilen kan jag säga med alla oss och all packning. Men flytta hann vi med och gå en sväng på stan igår.
så nu känns det lite tomt och tyst att sitta här själv när man varit hemma i två veckor bland en massa människor, hemma och hos nicke och på posten. Det är nästan så man sitter och pratar lite för sig själv här när man är van vid och ha ngn och prata med hela tiden. har satt på p3 nu så jag har ngt att lyssna på iaf.
men på ons börjar skolan iaf, ska bli kul, jag är såå danssugen!
nu måste jag fortsätta och packa upp det ser ut som ett bombnedslag här inne.

RSS 2.0