sol

med tanke på vädret har jag haft en liten torrperiod här i mitt bloggande, som vanligt.
har tillbringat en del tid på stranden, sååå härligt.
blev en tripp ill öland i helgen. riktigt skönt. lånade pappas chefs gäststuga i färjestaden.
var en välbehövlig liten semester i all jobbstress.
Nu i helgen blir det iaf Gotland, såå underbart. det blir en liten reunion till gotland sommaren 06 med malin och becci.
ska bli gött och festa en helg nu :) har inte blivit av nånting alls knappt under hela sommaren, lite småtrist med tanke på att sommaren ska vara den tid man festar mest. Men det har väl vädret haft en del med att göra förstårs. och så en massa jobb som vanligt.
Och bara för att det har varit apvarmt en vecka nu och jag slutade tidigt idag så kom det en massa moln och regn när jag tänkte ligga och steka. inte bra. Får bli lite datortid istället som jag inte hunnit med på ett tag.
soo long

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

fredag

Back in town. Freitag I liiiike :)
synd med dåligt väder i helgen, man blir ju icke partypepp. En till jobbvecka är iaf avklarad.
arbetsintervju på pressbyrån gallerian i stockholm inbokad med nu :)
soo long

vecka

som sagt nu blir jag tråkig på att uppdatera igen, åker ut till stugan några dagar och hänger.
ska sommarnjuta och sola, grilla, bada och läsa massa böcker. ska bli fint väder iaf tisdag och onsdag så det ska bli mysigt.
mera jobb i veckan, men fortfarande lungt så det blir nog att sluta runt två om dagarna. bara och njuta innan det börjar dra igång igen.
börjar längta till sthlm nu, är så trött på denna stad. det ska bli så kul. fem veckor kvar nu :)

                             

blogg

är ungefär sämst på att uppdatera bloggen, men har jobbat hela veckan och spenderat all tid hos nicke på hans sista semster vecka. urtråkigt med vädret denna vecka. blev bara solande en enda dag, i torsdags. kunde ha varit så mycket bättre på den biten. igår hade vi också den största oturen. var ute och paddlade med nickes familj och det var jättefint de två första timmarna. soligt blandat med moln men samtidigt varmt. men när vi stannat för fika och hade ca en halvtimmes paddling kvar så slår hela himlen om och det börjar regna, blåsa och åska! helt otroligt och då hade vi den sista jobbigaste biten på sjön kvar utan ström som hjälpte oss fram.  jag var helt slut i armarna oh helt dyngsur när vi kom fram. detta väder alltså man blir tokig!

I veckan har jag iaf fått reda på att jag äntligen kommit in på balettakademin. var helt galet nervös när jag skulle ringa, men det gick ju vägen. känns helt galet skönt att flytta iväg i höst. är lite trött på att bo hemma nu. 

 I veckan åker vi nog ut till stugan och sover några nätter. skulle väl bli lite finare väder iaf och då kan det vara skönt att spendera några dagar ute på landet. kommer ifrån väldigt tidigt från jobet nu med när vi inte har så mkt att göra. i torsdags var jag hemma vid ett och det är skönt.
soo long.

satc

SEX AND THE CITY FLMEN!!!!!!!!!
hur bra som helst!

by the way, är i sthlm i två veckor och kan inte uppdatera. Dans fyra timmar om dagen på ackis, bästa kompisarna, shopping och storstad, I love it. Förhoppningsvis blir det fortsättning på detta i höst.

RSS 2.0