Trailer..

Och här är trailern till "...and so we fly"
 
 

And so we fly!!

Om EN ynka liten vecka smäller det! Då har vi premiär i Örebro! Just nu känns det sjukt stressigt! Vi är inte klara med Christinas koreografi och idag blev hon sjuk så vi kan inte repa. Rogers är klart men behövs massa, massa cleaning! Vi har tre dagar nästa vecka på oss och jag tror det kommer lösa sig, men just nu känner man sig galet stressad. 
 
Så en massa andra saker som ska fixas, som packning, fixa väskor, trycka tröjor, fixa alla scenkläder, repa solo och för mig som är ansvarig för Linköping ska det planeras med ljus och ljud, nycklar, logistik med bussar och vandrarhem, matplanering m.m. Min hjärna går på högvarv just nu som ni kanske förstår. Ska bli så skönt på torsdag kväll när vi sitter på tåget och det inte finns ngt mer vi kan göra.. puh!
 
I helgen kommer iaf syrran och hennes kille. Vi ska avnjuta en dag på skansen och grönan på lördag sen blir det tyvärr troligtvis extrarep för mig på söndag eftersom Christina blev sjuk idag... 
 
Ni glömmer väl inte att köpa biljetter HÄR, följa vår instagram @andsoweflyontour och kolla vår hemsida för en massa blogginlägg och info www.andsoweflyontour.com 
 
Snart börjar det....

Fixat

Såg visst att klippet här nedan hade laddats upp som privat så det inte gick att se, men NU är det fixat, så än en gång Enjoy!! :)

Fördomar

Då var mitt sk. påsklov över. Onsdag, torsdag, fredag gick åt till rep. Onsdagen repade jag 7,5 timme. Först 4 timmar med Christina och sen 3,5 timme med Roger. Kroppen och huvudet var såå slut när jag kom hem. Man blir så mycket tröttare av sju timmars rep än av sju timmars "vanlig" dag. Det är liksom en helt annan ansträngning. 
 
Nu väntar de sista två vanliga veckorna ever på ackis, såååååå sjukt! Sen är det två "repveckor" där vi har morgonklass klockan nio och sen resten av dagen rep inför turnén. Den 2e maj drar vi iväg, känns såå lustigt. Det man har väntat på och längtat efter i tre år är snart här! 
 
 
Tills sist ska ni få den lilla videon jag klippt ihop av mitt stycke "Fördomar - ett tal av Olof Palme" som jag framförde för några veckor sedan på MDT. Detta var verkligen en stor utmaning för mig. Det är en idé som jag haft sen jag gick i ettan men som jag först nu tog tag i på riktigt för första gången. Det är första gången jag koreograferar ngt "modernt" och även första gången jag gjorde ett solo. Det har verkligen vart en resa, men nu är jag nöjd. Har fått väldigt fin feedback också från folk som var och kollade och finaste Jackie grät efter att jag gjort solot första dagen. Blev så glad då, det är ju verkligen mitt mål att beröra folk. Så enjoy, hope you like it!
 
 

Påsklov

Sitter och njuter för fullt av sista dagen på mitt lilla påsklov. Imorn är det rep heeela dagen med Christina Tingskog och Roger Lybeck och torsdag, fredag med Christina. Gud drömde sååå många drömmar inatt om första repet med Christian, att vi skulle baka pizza på scenen och allt möjligt, haha! 
 
Idag har jag hundra grejer att göra på min "to do list", massa grejer inför turnén, börja fixa workshopen jag ska hålla i åmål, maila tidningar om att de ska skriva artiklar om oss, ringa ljud och ljus, boka klipptid m.m. och såklart städa, handla och laga mat för veckan som kommer. 
 
Men det var iaf sjukt skönt att vila upp sig några dagar i smålandet så man har lite energi för den allra sista slutspurten innan jag är klar, kan inte fatta det, fyra och en halv vecka till turnèstart! Ma gad!! Nu kör vi!!
 
 
 
Ni har väl inte missat att boka biljetter nu?? Det börjar ticka på med försäljningen så passa på, här är hela schemat:
 
Örebro 3/5
Linköping 6/5
Köpenhamn 8/5
Oslo 13, 14/5
Åmål 16/5
Åbo 19/5
 
Biljetter och annan info hittar ni HÄR

RSS 2.0