Veckoschema

En dans späckad vecka kan man lungt säga att det har varit. Hela veckan har gått åt till repande och uppvisning av vår slutproduktion. Men det har varit jädrigt roligt. Måndag, tisdag repade vi hela dagen. fick hjälp av ljus och ljud och äntligen den klara filmen. På onsdagen var det dags för öppet genrep. Många klasskompisar samt ettor och tvåor var där. Det gick superb faktiskt för att bara vara ett genrep. Hade lite problem med tekniken och filmen som hackade två gånger men annars funkade allt. Kvällsföreställningen för IKEA gick bra med. I torsdags hade vi ytterligare två föreställningar, en på morgonen för skolan och en på kvällen för föräldrar. Den på morgonen var riktigt kul, Helt fullsatt och alla hade sån energi så det var helt galet, megakul!. På kvällen var det såklart kul att visa upp för föräldrarna, men tyvärr blev det en massa småfel, helt galet trött i huvud och kropp!
Sista föreställningen hade vi på fredag morgon för skolan igen. Fullsatt ytterligare en gång samt att Hasse och Jacob filmade. Ska bli såååå kul att se filmen nu i  veckan. Är galet nöjd med allt nu när det är över. Har fått jättemycket bra kritik, t.om rektorn kom fram till oss och berättade att vi gjorde honom stolt över att vara rektor över estetprogrammet :D Sjukt sorligt med att det faktiskt är slut, detta som vi jobbat med sen januari. Våra lärare grät sista gången vi körde så brast ju ut i lite tårar vi med. Men det känns fortfarande så konstigt, att man inte ska jobba med detta mer nu. Gahh tänk om det tar hundra år nu innan man får stå på en scen igen :/ kommer aldrig klara mig :(

image24    image25   image26

På fredagkvällen hade vi vår efterlängtade klassfest på KM. VI hade hyrt hela puben mellan klockan sex och halv elva. Fick en meega god taco buffè. Hade riktigt trevligt hela kvällen med dans (tack Sara för din underbara appearence som DJ  :P), drinkar, lekar och girlietalk. Riktigt skön avslutning på veckan. Kan ah blivit sista klassfesten innan studenten, buhuuu :/

image27    image28    image29

Igår var det lite besök hos balfolket i Vimmerby. Är såå galet pepp inför vår bal i Kalmar på lördag :D Har längtat sen i februari att få använda min klänning och guldskor :) Alla var såå superfina i Vimmerby. Känns så konstigt att det är vår tur nu, att mina gamla klasskopisar gick i balklänningar. Ohh bästa halvåret ever, studenten gör allt såå underbart :)

image30   image31  image32

Idag på självaste mors dag, har det blivit lite tårta hos mormor, sprungit och fått bort lite jobbiga tankar samt provning av balgrejer tills på lördag :) Gahh längtar såå fruktansvärt! Kommer nog itne kunna skriva på ett tag nu för jag är i Kalmar i två veckor. Kommer inte kunna uppdatera bilder och grejs men snart tillbaka med bal och andra studentfest uppdateringar!
Soo long!

Roads

Nu vill jag ha en till tatuering, jag blir galen. Har väntat på att göra den så länge men nu finns det inga tider hos tatuerare :/ buhuu. Ska åka ner till black tatoo igen imorgon och kolla ifall Jari är där. Han gjorde ju min förra på ett kick så han borde väl ha tid att göra en ltien döskalle till mig med :)
Förresten har jag fått brunett mani, jag vill bli brunett igen. gahh. Nicole Richie är såå supersnygg nu för tiden, blir ju megasugen på mörkt hår igen.
Backyard babies senaste skiva "peolpe like us" går för övrigt på högvarv hemma hos mig. Den är bäst!


image21              image23                    image22´
Vill bli brunett igen!       Döskallen vill jag ha tatuerad nu!                    Men snygg!!


Jag är inte den som är den, jag är den andra.

Precis hemkommen efter en galet stressad repdag i skolan. Sheejt det känns inte bra alltså. Premiär på onsdag och danserna sitter INTE som de ska. Igår kändes ändå rätt bra när vi fått klart filmen och det såg så bra ut alltihopa. Men idag när vi har kört vårt första genomdrag med film och grejer känndes det inte alls lika bra. Mest för att danserna bara inte sitter som de ska. Det blir till att repa repa repa sönder oss måndag och tisdag. Övergångar och grejer har vi knappt ens kommit in på :/ awhhhh
Men det är bara att bita ihop och ta tag i det här nu för det MÅSTE bli bra det här! Det är det allra sista vi gör efter tre år på Jenny Nyströms skolan och vi måste ju visa att vi kan göra nåt bra iaf. Det är ju faktiskt det här vi har väntat på att få göra i tre år så det känns ju som om man verkligen skulle vilja bli nöjd.
Annars stundar nu tre dagar helg, sköönt trots att den egentliga lediga dagen gick åt till att repa i skolan känns det såååå skönt. Efter förra helgens danskalas och denna veckas repande känns tre dagar supervälbehövliga inför nästa veckas föreställningar.
Sheejt vad skönt det kommer bli på KM på fredag när vi har hyrt stället bara klassen. Gooosh efter en hel veckas dansande och uppvisande ska vi bara supa skallen av oss en sista gång tillsammans hela klassen innan studenten.
Det är helt galet vad nära det är nu. Helt sjukt verkligen. Jag köpte min studenklänning i tisdags. Ohh den var så fin. Tänkte jag skulle prova den ikväll tillsammans med skorna och mössan. gaah jag kommer bli såå glad.
Nähä om man skulle gå och dra ett OTH avsnitt och slappa lite. Det sitter aldrig fel.
So loong!


Sista Aktiv Ungdom avslutningen

Nu är det faktiskt över. Elva år inom Aktiv ungdom har lett till slitt slut. Det känns helt galet, enda sen jag var åtta år har jag dansat inom Aktiv Ungdom och sen jag var tretton har jag varit ledare. Det är ganska många år att spendera i en liten danslokalflera gånger i veckan samt uppvisningar varje termin.
Kan väl säga att det har varit elva fantastiska år fyllda av coola koreografier, duktiga danselever och underbara dansledare.
Men nu är det slut. I höst drar jag antagligen iväg till Linköping (om jag kommer in på Lunnevads efter att ha blivit antagen som reserv), Sthlm eller London. Kommer kännas jobbigt att bara sitta och titta på nu på dansavslutningarna efter att ha varit van vid att springa runt och ta hand om barn, byta kläder och vara nervös för alla danser. Förhoppningsvis kommer detta ske någon annan stans, för mer dans det ska det baske mig bli!!
Själv uppvisningen gick fantastiskt bra, Både speed, min showdans och ledardansen satt som en smäck. Lindas och mitt solo i början av ledardansen var riktigt, riktigt kul. Fick en massa applåder efter, alltid lika roligt.
Genrepet i lördags är ju som vanligt tio timmar uppe i idrottshallen fyllda av dansandes, bärandes av stolar, käka pizza (som vanligt), flamsa med de andra ledarna och lite mer dansandes såklart.
Men nu är det bara att ta tag i nästa uppvisning som är vår slutproduktion i skolan nästa vecka, gaaah känns lite stressat nu, det är faktiskt premiär om en vecka och två dagar :/ Men det ska nog bli bra!
Soo long!


image18     image19         image20

Benke

En riktig dansvecka det här kan man väl kalla det.
Var på audition till Lunnevads dansfolkhögskola i Linköping i tisdags. Var riktigt riktigt nervis innan, heeelt sjuukt.
Varken Maja eller jag kunde sova på natten så tyvärr var man ju inte så klar i huvudet efter ca två timmars sömn.
Men det var bara att ta tag i sig själv och försöka få in alla koeografier som man fick under dagen. Vi fick genomföra fyra fyrtiominuters pass i balett, modernt, jazz och street. Gick väl sådär tyvärr, koreografierna gick i hundraåttio och 120 sökande på 18 platser ser väl inte alltför ljust ut. Det man får hoppas på nu är väl en reservplats och hålla tummarna för att så många som möjligt av de ordinarie kommer hoppa av ;)

Annars har vi jobbat på med slutproduktionen. Kommit en ganska bra bit nu iaf. Bara två halva koegrafier kvar. Det som känns mest stressigt är väl filmen som ska klippas på två veckor, samt musiken som fortfarande inte är klar fixad. Gaaaah :/  Men det löser sig nog. Ska bara repa repa alla koeografier som vi fått in, kanske göra klart mitt solo ngn gång och så repa övergångar. Det ska nog gå.

Imorrn händer nog det klart roligaste sen Turkland, aawhhhh Benke kommer hiiit och ska ha kurs med oss!!
Gaah jag kommer dö när jag ser honom, han är ju inte liiiiiiiite snygg :) Sheeejt
Två workshops ska vi få en i street och en i jazz. Det ska bli heeelt galet kul. Benke är lungt den bästa manliga dansaren i sverige kuuuuuuul.
Soo loong :)

        image17         image16

RSS 2.0