Never mind me

Gosh nu har jag haft en sån där "orka sitta vid datorn" period. Seriöst alltså, har nog suttit en timme sammanlagt på en vecka. Väääldigt väldigt ovanligt för att vara mig. Har bara inte haft orken. Inga bilder att lägga upp på bilddagboken (får ju aldrig de nedrans Turkiet bilderna av Malin och Rebecca!), ingen att prata skit med på msn, ingen att snoka på på lunar ;), och allmänt upptagen av annat helt enkelt.
Den största dataavbrotts anledningen har nog varit det pissiga stressade schemat denna vecka. Helt sjukt om jag ska vara ärlig. Vi har varit galet stressade nu med dans slutproduktionen i skolan, ingenting går riktigt som vi vill. Vi ligger sååå efter med filmandet på IKEA (de stackars filmarna som får två veckor på sig att klippa ihop drygt en timmes film), har inte hunnit klart alla koreografier som vi skulle denna vecka ( har stressat nog kvar tre styckan :/), nationellt prov i svenska B (TVÅ DAGAR I RAD!!), praktik på nordisk barnteater ( gaaah riva och rodda upp scener är inte för kul!), samt hinna med att träna, plugga eneglska C tal, shoppa nya danskläder, hinna umgås med vännerna ( som man snart skiljs ifrån :/ buhhuuu) och sova någonstans där emellan. Ni kanske förstår att jag inte någonstans har hunnit med ngn datatid denna vecka. Men jag kan väl ärligt säga att det är ingeting jag riktigt sörjer!
Nu är iaf den här helvetes veckan över och en härlig långhelg är stundad. Idag har jag bara slappat, läst och solat i den underbara vårsolen. Ska bara slappa hela dagen idag, UTAN PLUGG!! :) Rensa lite på rummet som jag inte haft tid med på evigheter :) Bara slappa o glo på film med la familia ikväll. sköönt!
Drog tyvärr nitlotten igår att återigen gå ut på Harrys :/ blää vad jag är trött på dte stället nu alltså :/  Har verkligen lovat mig själv att inte gå dit nu igen förrän det verkligen är säkert drag. Fastän det var löning helg var det typ inget folk, och det folket som var där var ju bara supertråkigt. Rebecca och jag gjorde samma sak som förra lördagen och gick hem klockan tio över ett efter bara en timme där inne :(
Imorrn blir det dans på förmiddagen och lite fika med Emma, var riktigt längesen vi sågs nu :)
På måndag ska jag jobba för första gången på posten :) kuul, och på eftermiddagen komme Majsi hit för att fira lite valborg. Vet inte riktigt än vad som ska ske, antingen grillning med maddo och tjejerna eller Antonsson och girlsen på den sidan, får se var kalaset slutar.
På tisdag då stundar verkligen orooon :/ Då blir det den fruktade auditionen för Lunnevads folkhögskola dans. Maassor, verkligen massor som söker (audition uppdelat på tre dagar!) och 18 eftertraktade platser till hösten :/  Hoppas hoppas det nu går vägen, jag vill sååå gärna komma in! Men det är bara att vänta och se vad som händer efter tisdag för Majsi och mig :)
soo long!


En vecka

Ibland går det bara inte som man vill.
Skitsamma man kan ju inte älska alla, skitsamma han ringer aldrig mer igen.

Turkland

Nu är man då hemkommen igen efter en underbar vecka i Turkiet.
Kan inte förklara på något sätt hur underbart vi har haft det! Alla fyra hade fruktansvärt ont i magen när vi skulle lämna hotellet i fredags natt :/
Som nästan de enda skandinavierna i Alanya kan man väl säga att vi har blivit lite smått uppvaktade sådär hehe.
Vart man en gick skrek de efter en. Tydligen trodde hela Turkiet att vi var Spice girls.
Spenderade varenda kväll på Robin Hood, helt galet kul. Träffade tre bartendrar där som var hur coola som helst.
Blev ju bjuden på ganska många shottar och drinkar kan jag lova, skaplig fylla varje kväll!
Sova på stranden varje dag i 30 gradig värme, galet bakis och sånt efter högst fyra timmars sömn per natt.
Meeen shit vad skoj vi har haft, går liksom inte förklara! Kolla in bilderna som förhoppningsvis läggs upp om ngn vecka på Helloosaferide.bilddagboken.se
Nu följer en jobb ångestvecka i skolan igen ;/ buhhuu, kommer sakna Turkiet ngt fruktansvärt!
Kul att det första som händer¨på måndag morgon är nat prov i Svenska B
det är bara att tag i det man får ju tänka att det bara är åtta veckor kvar till studenten nu :D Undebart!
soo long!

                                                             image15

Sool

Goosh packat hela dagen, sprungit runt som ett skollat troll och letat kläder, fixat prylar och grejer. Men nu ska det äntligen vara klart, väskan står packad och klar på rummet.
Var ute hos mormor i morse och åt påskmat, yummie. Träffade sötbarn Linus med. Han är då för underbar "Bamse kan lyfta massa saker, en stoool, ett bord och en gammal tant".
Har börjat få liie resfeber nu, plockat fram ölen och cidern som ska med och förfestas på i bilen och flygplatsen, awhh det är du och jag Nathalie! Stackars pappsen som ska köra oss girls ner till göteborg, han får nog ha hörselskydd stackarn! Meen gaaah jag är så pepp så pepp nu.
Ska bara lägga in lite låtar i ipoden, hämta tjejerna på stationen och sen bär det av :D
soooo long! Ses nästa lördag!

image11                image12


Sola och bada i Pinja colada

Denna vecka, denna vecka. Till skillnad från förra veckan kan man väl lungt påstå att det har varit liiiite bättre.
drar ju till Turkiet imorrnkväll. helt galet bra. Springer runt som en yr höna och packar, provar kläder och studsar av ren lycka om vartannat. Det ska bli så fruktansvärt skönt att bara komma bort härifrån och slippa tänka på allt som ligger och gnager i huvudet.
Fick jobb på posten till sommaren med. Riktigt, riktigt skönt att ha det klart! Slippa oroa sig över att spara pengar nu då i turkiet, det blir till os lösa riktigt ordetligt, hehe. Men tyvärr kanske det inte blir ngt Roskilde nu eftersom de verkligen vill att jag ska jobba heela sommaren måndag till fredag. Jag behöver verkligen pengarna men det skulle vara sååå kul att äntligen få komma iväg dit. Men, men det löser sig nog, får hoppas jag kan fixa två dagar ledigt iaf.
Fick min studentmössa idag med. Det kändes så fruktansvärt konstigt. När Maja, jag och Becci kom med dem och gick genom korridoren kändes det nästan som ett begravningståg. Jag börjar verkligen på hyperångest nu! Gaah och maja som fått jobb i sthlm i sommar. Hur ska jag klara mig utan er?? Tänkte prova mössan snart, har inte kunnat än. Känner att jag måste ställa mig själv framför spegeln och gråta en skvätt, lite granna av glädje får vi väl hoppas :)

Laa Turkland i övermorgon :D 

    image9                         image10


RSS 2.0