Världens bästa dag

Var ju vad gårdagen skulle ha blivit. Men allt och jag menar allt gick åt skogen.

Dagen började med att vekligen allt körde ihop sig på jobbet och jag hade lite ont i magen när jag gick därifrån vid halv fyra för att jag inte hunnit med det jag skulle sista dagen och jag var tvungen att springa till mitt tåg.

Väl på stationen är jag stressad och springer in på sj kundcenter för att köpa biljett från linköping till vimmerby som jag inte hunnit med än. När jag i sista stund får min biljett går jag ut för att kolla perongen och får se att tåget flyttats fram en kvart. Shit helvete där missade jag mitt byte i linköping som jag precis vart inne och köpt biljett till.

Går asförbannad bort till tåget som står på perrongen, går på och vi får veta att det är en jävla idiot som klättrat upp under en bro vid en elledning och vägrar komma ned så de har fått stänga av hela strömmen. Efter en timme på ett tåg som står still på stationen får vi besked att det minst kommer ta en timme till. Där någongång blir jag trött och eftersom jag inte ätit sen lunch och troligtvis inte kommer komma hem förrän tio tiden bestämmer mig för att gå och handla i bistron.

Då upptäcker jag det. Min plånbok är borta. Helvete nån har snott den på stationen, vad kan annars ha hänt? Jag river i hela väskan plockar ut allt men jag bara visste, någon har snott den. Får lite smått panik eftersom jag sitter fast på ett tåg och ringer mamma. Har inte ätit sedan lunch och det ensa sj bjuder mig på är ett torrt knäckebröd, inga pengar har jag ju. Kommer på nya saker hela tiden som jag har i plånboken, klippkortet på ackis som inte går att ersätta, träningskort, körkort och det viktigaste av allt kontokortet.

Ringer och spärrar kortet och gör en polisanmälan men börjar få lite smått panik över tanken att personen som snott plånboken ändå har gått omkring med den i två och en halv timme innan jag spärrat koretet. Men nä det måste ju vara lungt de har ju ingen kod och det går ju inte att få ut några pengar då, som tur är hade jag heller inga kontanter i plånboken.

Men som sagt om den här dagen hade gått så fel man kunde tänka sig så kunde det faktiskt bli värre. När jag kommer hem äntligen efter fyra timmar och går in på mitt konto ser jag att det är helt länsat. Helt länsat 10500 kr är uttagna på bankomat klockan 16.14 igår alltså en kvart efter att jag köpt biljetten från linköping och fem minuter efter att jag gått på tåget. Hela min lön som jag fick in på kontot tidigare. Hade bara betalat hyran och en telefonräkning.

Så nu sitter jag med 50 kr på kontot första dagen på semestern och har ingen aning om jag någonsin kommer och få se mina pengar igen. Första gången jag har haft ordentligt med pengar på kontot på ett år händer det här. Min första månadslön efter att ha levt på sparpengar sen sista csn pengarna i april. Det här går bara inte att beskriva. En hel månads slit och jobb för absolut ingenting. Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, allt är bara tungt.

Den här sommaren blev visst ingenting som jag tänkt mig.

Semester

Nu jävlar är det nedräkning. 8 h kvar innan jag får gå på semester. Fy fan vad skönt det sa bli. Ikväll har jag druckit vin och ätit pizza med mina finaste raringar Rebecca, Maja och Oline. Imorrn får jag äntligen åka hem till småland. Jag saknar det så det gör ont. Saknar skogarna, sjöarna, mamma, pappa, Nicke, Elina, mormor och stugan. Jag saknar sommaren där. Men imorrn äntligen.

Kommer komma ett glädjeinlägg imorgon ca klockan halv fyra då jag checkar ut från jobbet för sista gången. Jiiiihaaaa!!

        

Snart...


Popular

Men seriously?! Såg ni allsången. Alltså jag dog and went to heaven! Benke hur jävla snygg var han inte. Så sjukt kul att han var med, han har ju korrat numret från start men jag har aldrig sett han vara med. Daniel Koivunen är ju inte fy skam han heller. Men jag kan inte släppa Benke, he was dog damn hot! Kommer inte bli jobbigt att jobba med honom i höst inte. Ska stå och dregla varenda rep!

       

Me & Mr Jones

          
                             En gammal bild från Foo fighters konserten i juni

Nu har nedräkningen börjat på allvar! kan inte beskriva hur skönt det ska bli att vara ledig! Känner mig helt apatisk på jobbet nu för att jag är så trött. Får lite panik bara på att det verkligen inte ser ut att bli ngt bra väder när jag är ledig. Och alla resor är svindyra! Tänk om man kunde få ta på en restresa för 1700 spänn som Nicke och jag gjorde för två år sen!

Idag hade jag personalmöte med mina anställda. Kände att jag liksom ville säga hejdå och prata lite med dem innan jag slutar. Det är det som kommer bli tråkigast. Mina gulliga fönsterputsare. Jag har en kille som kom in till mig förra veckan och bad mig att stanna kvar haha. "Du ger så bra restider" sa han, ja hehe jag får väl ta det som en komplimang! Tror jag får börja beställa lite fönsterputs här framöver så jag får träffa dem. Vi har ju faktiskt jobbat ihop hela sommaren, bråkat, skrattat oh allt där emellan och snart är det slut. Förhoppningsvis har jag råd att vara ledig nästa sommar iaf mer än i år så man vet aldrig om jag kommer tillbaka. Men allt annat ska bli så skönt att slippa, bara få vara ledig och vila lite. Sova på mornarna och inte behöva stressa iväg till gymmet efter jobbet.

Idag släpade jag mig också iväg till cityakuten och fick äntligen utskrivet bricanyl en sådan astmainhalator för min ansträngningsastma. Är så sjukt jobbigt att ha astma när man ska försöka springa, känns verkligen som att försöka andas genom ett sugrör ibland och då är det bara snällt att gå av löpbandet. Men nu hoppas jag det ska hjälpa lite så jag kan springa lite innan skolan börjar.

I go back to black





Åh mitt hjärta gråter ännu en gång. Den här helgen blev ett jävla helvete. Först två nära vänner som är väldigt nere av olika anledningar sen Norge och nu det här. Fina, fina Amy. Du skrev ledmotivet till mitt liv. Jag vill inte att det ska vara över. Jag har väntat på en comeback och en ny skiva i fem år. Varför fick drogena ta över? Den här kvinnan kan vara den mest talangfulla artist världen skådat. Hon kan jämföras med storheter som Dusty Springfield och Nina simone.

Musik världen kommer bli tom utan dig. Men det kanske är som dem säger, de största måste dö unga som Fredrik Virtanen skriver i den HÄR artikeln. Din musik har rullat non stop sen jag läste om det igår vid fem tiden. Jag önskar att det var ett skämt allting, att det egentligen var ett missförstånd, att pressen fick fel information. Men det är sant. Må din problemtunga själv vila i frid..



Norge

Sitter här hemma i chock. Vad hände igår? Detta berör mig något så oerhört. För det första har jag blivit så nära Norge det senaste året då jag har tre fina underbara norrbaggar i min klass. För det andra drabbade det här ungdomar och barn. För det tredje var dessa ungdomar och barn engagerade och kämpande politiskt aktiva människor. Jag var själv med i ung vänster när jag var yngre och det här är helt sjukt. 91 personer döda. Jag blir tom i hjärtat bara jag tänker på det.

Som tur är är alla mina fina vänner i Oslo vid liv och mår bra, men allt är så overkligt.


Idag blir en ensam dag, alla mina vänner och pojkvän jobbar, är upptagna eller bortresta. Ska till gymet en sväng och jobba hårt. Har en del frustration och sorg i kroppe som måste ut. Sen hoppas jag att solen tittar fram här vid ett tiden, enligt väderprognoser skulle den det. Då blir det lite sol för min alldeles för bleka kropp!

      
     Jag tillsammans med en av mina norska klassvänner Tina och finska klassvän Anne

Breakfast at Tiffanys

               

Har precis sett en dokumentär om världens finaste Audrey Hepburn. Åh finaste, finaste Audrey. Inte nog med att hon är den vackraste kvinnan genom tiderna hon var en stilikon, fd balettdansös, oscarsvinnare och UNICEF ambassadör som kämpade mot fattigdomen i Afrika. En mer fantastisk kvinna får man nog leta efter. Missa inte dokumentären HÄR

Pretty damn good

Six men you think are really handsome

Oj den här var ju inte så svår, I just love handsome men!

Sverrir Gudnason
Håkan Hellström
Johnny Depp (såklart, vem tycker inte det?!)
Ryan Gosling
Joel Kinnaman
Och sist men inte minst min egen boyfriend såklart!


      
                        Sverrir Gudnason sveriges snyggaste man!

Start spreding the news

Kan fortfarande inte fatta att vi bokat resan, fy fan. Jag börjar redan räkna ned veckorna. Starbucks, forever 21, bertuccis, dunkin donuts, soho, yoghurtland, times square, cheescake factory, brooklyn, BDC, Broadway, China town, Frihetsgudinnan, staten island, Upper east side, Central park snart kommer jag!

    

Jag gjorde en Carrie sist jag var i NY och sprang över gatan med shoppingkassar.


Helgen var örövrigt mucho fin. Maria var på besök från Kalmar och trots att det inte blev utgång i lördags p.g.a olika anledningar blev det bra ändå. Vin, film, mat och fina vänner. Stannade kvar hos Beccs sen över natten, hatar att sova i en tom säng nu när Nicke har dragit till småland på sin semester. Igår bytte Beccs och jag Maria mot Maja när Maria åkte hem till smålandet och det blev mat och fika i parken. Blev trots allt helt ok väder till sist. Tänk att jag har de finaste vänner i universum.

Innan Johanna kom till Rebecca full godis ...

img_4805 (MMS)

Innan Johanna kom till Rebecca full godis skål efter en film tom godis skål


I heart NY

                  

imorse gjorde vi det Äntligen! Nicke och jag bokade en resa till NY i höst! Åh en hel vecka i mitt älskade New York, staden med stort S, den bästa staden i världen. Tre år sen sist, men snart är jag tillbaka.

Guess where I'm going tonight!! Finally!

img_1244 (MMS)

Guess where I'm going tonight!! Finally!


Compassion

Åh blir alldeles varm i hjärtat när jag läser den HÄR bloggen. En dag ska jag också volontära.

Snart Harry Potter, awhhhh sista är faktiskt här. INGET MER HARRY? Fast jag vet ju redan hur det slutar, slukade böckerna minuten efter dem kommit ut i bokhandeln.

Det första jag gör när jag kommer till job...

img_2962 (MMS)

Det första jag gör när jag kommer till jobbet på morgonen? KAFFE!!


So you think you can dance?

            

Idag blev visst en riktig dansdag! Kollar på sytycd och har tagit ytterligare en fantastisk klass för fantastiska Terri Best! Alltså underbarare lärare får man leta efter. Så underbar energi, personlighet, koreografier. Idag gjorde vi sååå fantastisk koreografi. Åh vad jag valt rätt yrke :)




En video med världens sämsta ljud men ändå här ser ni en typisk Terri Best klass. Loooove it!

Åh absolut dans glädje idag! Terri best al...

img_5033 (MMS)

Åh absolut dans glädje idag! Terri best alltså! Kommer nu ihåg från förra veckan hon från L.A idag gjorde vi världens finaste lyriska och efteråt stannade hon mig och sa "absolutley beautiful, just lovely" awhh fatta om man dör lite då?!


En kväll i juli

Lite bilder från gårkvällen när vi var på födelsedagsmiddag hos Maja och Karl. 



             
                                             Bikade dit

             
                              Oline var semesterbrun och fräsch

             
                                      Födelsedagsbarnet var snygg!

             

             

             
 Mina fina utlandsvänner Maltesen och Londonbruttan är hemma över sommaren <3

              

             

             

              

                

Avslutade med glass och jordubbar innan vi åkte in till stan och fastnade i köer in till alla ställen. Kul att det finns två bra ställen att gå till i hela Sthlm och såklart så gårju hela stans befolkning dit så det ör en timmes kö in överallt. Ibland önskar man att man bodde utomlands, svenska klubbmentaliteten är ju sådär...

Rebecca och jag trotsade vädret och åkte t...

img_3094 (MMS)

Rebecca och jag trotsade vädret och åkte till stranden ändå med varsin pizza. Är man ledig på sommaren så är man.


Update AW, life is good!

img_6550 (MMS)

Update AW, life is good!


After work på Torkels terass. Det går ju i...

img_2354 (MMS)

After work på Torkels terass. Det går ju inte att  klaga på utsikten!


The list

          

Kom på att jag vart så fantastiskt dålig på den där listan, så här kommer

Seven things that cross your mind a lot

- Framtiden
- Hur människor i den här världen kan vara så otäckt egoistiska
- Vad mycket bättre allt skulle vara om vi bara delade med oss
- Har jag gjort rätt val?
- Är det värt det?
- Jag har gjort rätt val, jag älskar ju det jag gör
- Att jag har världens finaste familj och vänner


Bilden ovan är förresten från i lördags när jag drack vin på vår balkong med finaste Rebecca

Idag älskar jag tv tablån Håkan på allsång...

img_7156 (MMS)

Idag älskar jag tv tablån Håkan på allsång och strax sytycd!


The frog

           

En dag när stretchen går bra och man bara glider ner i "grodan"

Idag har jag fått dansglädje gånger 1000 från Terri Best på ackis. Terri undervisar i vanliga fall på en av världens kändaste dansskolor "The edge" i LA men nu är hon i sverige i två veckor och undervisar. Hon är typ K&K förebild inom deras dansstil så ni kan ju förstå att jag älskar Terri. Så att hon är en fantastisk lärare och världens skönaste kvinna gör ju inte saken sämre.

Summerrain

Har haft världens finaste helg. Träffade Majsan efter två månader i fredags och utgång på allra bästaste Trädgården. Igår blev det bakfylla, sol och bad och på kvällen kom min klasskompis Rebecca hit som jag inte sett på en månad. Kvällen slutade hos Alex också från klassen och hans rumskompis Oscar där vi drack vin, skrattade, lyssnade på musik och hade det fett bra till klockan helt plötsligt var två och klockan var lite för mycket för utgång. 

Bilder

            

          

          
Fina hjärtat.

Dricker vin med finaste Rebecca. Snart hel...

img_1938 (MMS)

Dricker vin med finaste Rebecca. Snart helgens andra besök på trädgården!


Efter badet indiskt och rose på balkongen....

img_7358 (MMS)

Efter badet indiskt och rose på balkongen. Snart kommer fina Rebecca hit vi har inte setts på en månad så vi ska snacka igen och sen utgång.


Stockholm kokade visst idag, 30 grader var...

img_4876 (MMS)

Stockholm kokade visst idag, 30 grader varmt! Så vi botar värmen och bakfyllan med ett dopp i havet. Ikväll är vi påt igen! Just love summer!


@ trädgården men finaste majsan.

img_0341 (MMS)

@ trädgården men finaste majsan.


RSS 2.0