They say hold on after rain comes sun

Oj oj oj vilken sjuuhelvetes vecka det har varit.
Måndagen börjar med att man kommer tillbaka till skolan och de har hittat Fredrik drunkad ute vid stensö. Hur kan detta hända? En helt vanlig sjuttonårig kille? Vad man har hört är att han på ngt sätt råkat trilla i vattnet på en fest och inte kommit upp. fy fan säger jag bara. Vi fick verkligen en tankeställare hela klassen, hade bara diskussion på arbetsmiljö och säkerhets lektionen om att man ska ta hand om varandra bättre. Kändes verkligen hemskt, och stackars Stina som kände Fredrik väl. Urscha kunde inte sova ordetligt på kvällen.
Såklart kunde det inte vara nog med det, nä då ska Ronjas pappa gå bort på onsdagen. Det var absolut fruktansvärt. Jag, Sara och Nathalie följde med henne hem och var med henne hela kvällen. Vilken dag, vi grät, skrattade, grät, pratade, grät om vartannat. På kvällen var jag helt slut, inga tårar fanns kvar. Oline som kom senare, jag och Ronja stapplade i säng helt färdiga senare på kvällen.
Det är verkligen som de säger, en olycka kommer sällan ensam.

Det var lite bra iaf att vi hann beställa resan till Turkiet nu äntligen, och Nathalie fick vi med oss också. Sheeejt det ska bli såå fruktansvärt kul. Malin jag Becci och Nathaie en vecka i Alanya. Åker på lördag, självaste påskafton. Inga påskägg för mig i år då :/ haha men Turkiet resan väger nog upp det skulle jag tro :)

So long.


Lördag

Ja som vanligt är jag superseg på att skriva i bloggen. Känns som jag aldrig har tid för sånt här fastän jag vill.
Lördag igen iaf, sååå skönt med helg. Inte för att vi har mkt i skolan men ändå, man behöver sin pauser.
Veckan har för övrigt varit lugn. Tog en välbehövlig fika med Oline i onsdags. Kändes som det var evighter sen vi hade fika, rök och prata-om-allt dag. Måste ta tag i det här nu och göra sånt här oftare. Det är bara ca tre och en halv månad kvar nu tills vi skiljs åt. :/ gaah ångest!
Den här veckan har vi faktiskt varit duktiga på just detta för igår samlade vi ihop delar av klassen på fest hemma hos Malin.
Blev en fruktansvärt bra kväll till slut när ungefär en tredjedel av klassen dök upp plus stackars Jesper som fick sitta med och lyssna på våra girlietalks om första mensen och allt var det nu var.
Efter den unerbara förfesten med älsklingarna drog vi in till stan och först ett besök på KM. Där var det en aning roligt folk, becci och jag hade värsta sköna diskussionen med Robert och Johan.
Sen gick Malin, jag , becca, Jacko och Bella till Ernesto. Där var det mest svettigt, rökigt och varmt så strax innan två när jag höll på att somna ståendes gick jag hem.
Var superhungrig och full och väldigt konstig som jag var ställde jag mig och stekte korv klockan halv tre på natten. Ibland undrar man hur det står till hos mig.
Vaknade med gaaaaalet jobbig bakfylla imorse :/ fyy fään inte vart min bästa dag direkt.
Päpi fyllde år idag med så vi har varit ute i storebro och ätit middag. Så ikväll har älsklingsungarna varit här så jag och Elina har fått agerat barnvakt. Nu har de små sötona somnat. Äntligen, pust!
Nu tänkte jag dra ett One tree hill avsnitt ( gaaah I love! ) innan jag somnar, är sååå trött efter nattens bravader. 


 image6   image7   image8

Bra helg

Sitter här i min ensamhet och slappar på min underbart lediga dag. Det bästa med våran skola tror jag allt är alla dessa KPT och resursdagar :)
Underbar helg har det varit i alla fall. Känner mig riktigt lycklig, lyckligare än jag varit på mycket mycket länge. Kanske kan det äntligen bli min tur nu, underbart.
Fredag var underbar, som sagt, en trevlig utekväll med the girls och andra :)
Lördag var det bara att upp och hoppa klockan åtta :/  duschade och fixade till mig till el stockholmia. Var glad, nervös, uppspelt efter allt underbart som hänt och som komma skulle. Råkade bränna mig tre gånger på strykjärnet i mitt exalterande esse. Klockan tio bar det av med buss till Stockholm i fyra timmar, seeegt var ledordet. Lyssnade på musik och läste modeinspiration i veckorevyn. Väl framme gick pappa och jag o träffade John som tog med oss till världens coolaste second hand affär "beyond retro" på söder. Helt sjuukt cool affär, det kändes som att vara inne i paradiset omringad av vintage skor, väskor och snygga klänningar helt sjuukt bra. Eftersom min månadsbudget inte är så stor fick jag sorgset lämna ifrån två apsnygga väskor till förmån för världens snyggaste bruna läderstövlar och en sjal. Mycket nöjd med mitt kap vandrade vi tillbaka till Mosebacke där soundcheck skulle äga rum.
Soundchecken gick bra och vi förflyttade oss till logen för att dricka lite öl och spela musik. Fick även ta del av den goda buffèen bland alla kändisarna. Riktigt häftigt att de så många kändisar på samma ställe på samma kväll. Vandrade inte helt oberörd förbi Mikael Nyqvist, Ingvar carlson, Kajsa bergkvist, Leif Pagrotsky, Alexandra Pascalidou, Efva Attling, och Anja sjödin för att nämna några.
Spelningen gick helt sjukt bra sen, hela publiken sjöng med och dansade. Kan väl nämna att det kändes extra bra att Rikard Wolf, Christer Lindarw och Mikael Bindefeldt stog en meter ifrån mig och diggade med ^.^ Efteråt kom Mona Sahlin personligen in och tackade alla oss i bandet för en grym spelning, hon tyckte det var jäääättebra ^^
Bussresan hem var helt galen sen, tjugo fula, galna musiker och jag. Galet som det var somnade jag ifrån hela partybussen efter en halvtimme (inte så konstigt efter ca två timmars sömn natten innan).  Klockan halv fyra var vi äntligen hemma och jag kunde lyckligt stappla ner i sängen efter ytterligare en underbar dag!

Igår vaknade jag klockan tio av min kära mor som försöker få upp mig ur sängen för dansträning klockan elva. Måttligt trött var jag kan jag lova! Träningen gick bra förutom att ingen av oss lyckats fixa den sista låten så det blev att gå igenom den utan musik. Eftermiddagen spenderades framför älskade one tree hill. Det är galet hur bra den serien är, kan liksom inte sluta titta när jag väl börjat.
Det är i alla fall otroligt soft att vara ledig idag, tänkte spendera dagen med att plugga lite svenska (mindre soft), fylla i ansökningsblanketter till dansskolor, söka lite somarjobb (eftersom ICA fortfarande inte har hört avs ig och bekräftat om jag fått jobbet eller inte), göra lite dans till slutproduktionen och förhopningsvis kolla lite one tree hill om jag hinner ^.^  
image3                  image4

                           Stockholmsoutfit                                                                                  
Soundcheck Mosebacke

El Stockholmia

Imorgon bär det äntligen av till den stora staden igen, Stockholm. För er som inte vet ska jag köra med pappas band på Mona Sahlins femtio års dag. Vi åker hela bandet klockan tio imorgon bitti, soundcheckar på södra teatern mellan tre och fyra. Sen tänkte pappa och jag dra på söder och checka lite second hand affärer, det ska ju finnas många bra där. Vid klockan nio ska vi spela, det lär väl ta runt en halvtimma, sen så blir det till att åka hem igen. Shit det ska bli ruksigt roligt alltså, själva spelningen, shoppa och framförallt förhoppningsvis få träffa lite kändisar och coola stockholmare ^.^

Det är skönt att jag inte har blivit riktigt nervös än, det känns så overkligt alltihopa likasom, få stå på södra teatern scenen samma scen som gänget i Stockholm live. Riktigt fräckt. Men nervositeten lär nog inte komma förrän man kommer dit och får se stället och allt på riktigt. Det känns ändå skönt att jag bara står med i kören, då hörs det förhoppningsvis inte när man kanske sjunger fel : ) b Gaaah

Veckan har för övrigt varit bra. Förutom att jag dagligen går runt och tänker på hur jag ska fixa sommarjobb. Det känns som ett måste att jobba i sommar. Hur ska jag annars klara mig? Om jag inte jobbar ihop pengar i sommar vet jag inte hur hösten ska gå ihop sig. Alla ansökningar till dansskolorna, vem vet när man får reda på när man har kommit in. Så måste man fixa extrajobb till hösten annars går det aldrig runt, och extrajobb kan ju ta ett tag att få i en ny stad. Alltså sommarjobb känns som ett måste i år. sheeejt, snääälla snäälla ICA ring och säg att jag fått jobbet!!

sommarjobb

Idag har jag varit på den eftertraktade arbetsintervjun på ICA. Från början lät allting jättebra, de ville att jag skulle vara på bakavdelningen eftersom jag har den vanan från tre år på björkbacken. Hon som jobar där nu ska vara sjukskriven hela sommaren och de behövde en som tog hennes plats. Arbetstiderna var perfekta mellan sju och tre runt fyra till fem dagar i veckan hela sommaren. Allt var sååå perfekt till vi kom till unkten när jag kunde jobba. Tjejen som ska vara sjukskriven slutar den sjunde juni, jag tar tar studenten en och en halv vecka efter och kan därför inte börja jobba förrän den artonde juni.

gaaah, detta besvärade till det hela en aning. tyvärr måste jag nu vänta ca två veckor på besked om jag får jobbet eller inte. Känns lite surt faktiskt. Hoppas hoppas hoppas verkligen nu att kan sätta in ngn annan en vecka tills jag kan börja jobba, jag vill verkligen ha det sommarjobbet. det ser rätt dött ut på sommarjobbarfronten för övrigt. Shit nu blir det två osäkra veckor till :/

Välkommen till min nya blogg!

Har äntligen tagit tag i mig själv och skapat en BLOOOGG! Tänk, att jag tog på mig detta.
Nä men ärligt talat har jag tänkt på det länge. Det har liksom inte blivit av bara. Förhoppningsvis kommer jag också ha tid att uppdatera bloggen sådär regelbundet. Men som vanligt med mig så tar jag för mycket vatten över huvudet eller hur det nu är man säger? Studenttermin är det ju så förhoppningsvis kommer det blir mycket att skriva om under våren :)  Ses!


RSS 2.0