nyårsafton

                                                                       Gott nytt år!

                   

måndag

ytterliggare en dag på posten. puh! dubbereklam väntade på en när jag steg in på postis klockan kvart i sju imorse och tretton grader kallt! Jag säga att jag var inte jättesugen på att gå upp imorse, och speciellt inte när nicke har semester och ligger kvar och myser i sängen! Nu är det bara en dag kvar sen ska jag ha en veckas helt ledig jullov innan skolan sätter igång igen nästa onsdag! Men jag längtar faktiskt, jag har ju fått en massa snygga nya danskläder i julklapp som måste användas.
så har jag gått och fått svinont i halsen med, skulle bara fattas att jag åker på halsfluss till nyår, nu när jag redan klarat av febern! grr

28

lite bakis och seg idag kan man säga, men det var helt okej igår. mycket folk vilket iaofs kan göra mig lite stressad när det dyker upp massa folk som man inte träffat på länge, tyvärr har jag en tendens att nästa vlja springa och gömma mig istället. de är lätt att det bara blir en massa kallprat. men som tur är träffade jag en massa människor som jag blev jätteglad över att träffa, bla kusinerna igen.

kommer lite bilder från julafton nu när jag äntligen fixat med dem. annandagen snart när jag fått bilder.


                                          

                             

                            

                                      

                         

                             

                              

27

snart komme lite uppdateringar om julafton, juldagen och annadag. har varit fullt upp konstant så det blir inte mycket tid över att fixa bilder och så.  Alla dagar har iaf varit supermysiga, alltid lika ku´l att träffa släkten som man inte är allt för bortskämd med att träffa.

Julafton

                                            GOD JUL!!

vi har redan öppnat lite julklappar och ätit skinksmörgåsar och myst här hemma,jag var ju uppe med tuppen vid sju imorse och såg på julkalendern hehe, så vi har varit vakna en stund. Här utanför fönstret ligger det snö på marken! Fatta att jag skrek av glädje imorse när jag såg det :) hur otroligt som helst, jag har inte sett snö sen november så kommer det natten till julafton! yeej!
Nu är nicke i duschen och jag ska snart åka hem på grötfrukost hos my parents, sen bär det av ut till mormors stuga för julfirande med släkten som vanligt :) I love!
Ta hand om varandra idag och njuuut! puss

dan före dan

                                       

                                                   All I want for christmas is you!

tisdag

Dan före dopparedan!
helt galet vad decemeber gått fort, det var ju nyss första advent?
och min feber gick över helt mystiskt på en natt, hur sjukt är inte det? Så nu har jag jobbat två dagar på postis. Knasigt vad allt kom tillbaka fort, kändes som om jag inte varit borta en dag. Men jag kan säga att jag är ganska trött på julkort nu, efter bara två dar. Fattar inte hur jag orkade hela decemeber förra året!
snart blir det lite julmiddag och mys med familjen, elina håller på och pynta för fullt, hon är galen i julen hon!
Så en liten bild på julgodistillverkning för fjorton år sen. antagligen lika förväntansfulla och julkära som nu!

                  

söndag

För första gången på ganska exakt två år nu så har jag åkt på feber. Jag hade nästa glömt bort hur pissigt jobbigt det är.
Har legat hela natten och pendlat mellan att frysa och svettas ihjäl. Det är verkligen inget roligt, Idag har det varit mycket bättre men jag måste nog pallra mig iväg till posten om en timme och sortera julkort. Hoppas jag repat mig ordentligt till imorgon för då ska jag köra post för första gången på fyra månader.
känns lite sådär att åka på det här just nu före jul, men jag lyckas tydligen alltid som sagt förr förra året på jullovet hade jag feber och förra julen var jag superförkyld. Hur lyckas jag?
Nu ska honey och jag göra tacos, har knappt orkat äta på ett dygn nu så jag ska väl försöka få i mig nåt. Julskinka ska vi fixa ikväll också :)
Så kom jag på igår att jag inte har något rum att julpynta nu när mamma och pappa har flyttat til lägenheten, så jag drog med allt mitt julpynt och plastgranen hit till Nickes lägenhet så ska jag fixa lite julmys här sen ikväll :)

fredag

Nä nu börjar jag snart gråta får om två timmar slutar musikhjälpen, hur ska jag nu klara mig?
har haft på det på tv:n och radion typ konstant i sex dygn nu de har sänt. I love p3 och kitty och henrik.
Hoppas det blir som kittys sagt att hon och henrik blir tv-världens nya fredrik och filip.
mest tror jag nog jag kommer sakna henriks alla snygga danser och mimning till låtar han absolut inte kan ett ord av texten till.
buhuu.

                             

onsdag

Idag har jag varit ute på Lidingö hela dagen och passat mina sötbarn som forfarande har vattkoppor. Vi har myst med pepparkakor, film, lekplatslekande och massa annat najs. längtar till jag får min lägenhet på lidingö nu, ska bli så skötn att bo så nära jobbet. Helt otroligt tur jag har haft med denna lägenhet, har nog inte fattat det själv att jag fått tag i en första hands hyresrätt i sthlm på lidingö för 2300 i månaden, det är verkligen sjukligt tursamt. Men som sagt allt handlar om kontakter här, alla tre lägenheter jag haft har jag fått genom personer jag känner. Och för er so undrar så är det min underbara familj som jag är barnflicka på lidingö som har hjälpt mig med den. det är en nära vän till familjen som jobbar på ett stort företag som äger en massa fastigheter och just nu hade hon en ledig etta till mig :) helt underbart och väldigt sjukt att jag bara har hittat billigare lägenheter hela tiden, den första jag hade i kista gav jag 3600 i mån. Denna jag har nu på söder ger jag 3000 i mån för och nu denna för 2300! Är så tacksam!

Kollade på bonde söker fru förut, awhhhh så frustrerande guuud vad Peter har gjort fel val! Jag stööööör mig på Ville, kan man vara mer egocentrisk?? Nä shit vad han hade passat mer med Peter, han var så lugn och go! Nån annan än jag som också för övrigt stör ihjäl sig på Magnus, herregud allt snack hi och dit om att Linn var lite tjock och att hon nog kunde gå ner i vikt. såå oväntat att han valde den yngsta snyggaste tjejen till slut. Och herregud vad jag grät när Hanna valde Elias, såå söt han var när han blev så glad "tänk att du valde mig" shit så gulligt. :)

Och imorgon åker jag hem :) ska bli underbart att vara hemma och träffa familjen och nicke i två veckor. Annars är det alltid så stressigt när man bara är hemma över helgen. Så är det ju inte helt fel att det är julafton om en vecka heller, mys!


                                                  
     Avslutar med en bild från september när vi var på inflyttningsfest hos Olli och peder. länge sen :)


tisdag

Fick en ovanligt soft dag, skulle ha varit ute på Lidingö i eftermiddag men så fick jag ledigt för att familjen skulle iväg.
Passade alldeles perfekt för det blev lite stressigt och hinna med all tvätt som jag hade innan klockan ett.
Men nu är jag strax klar med tvätten, puh! Hann med en fika med Oline här nedanför alldeles nyss. Härligt när hon jobbar ett kvarter ifrån var jag bor.
Nu sitter jag och slappar och väntar på tvätten medan jag kollar på musikhjälpen på tv. Fattar inte hur de klarar sig utan mat på sex dygn. Det är tre radioprogramledare från p3 som är instängda i en glasbur på gustav adolfs torg i malmö i sex dygn utan mat samtidigt som de samlar in pengar till världens flyktingar. Massa najs gäster och grejer så det är irktigt intressant. Tingsek har varit förbi och snart kommer min älskling Timbuktu!

Igår var jag ute på Lidingö hela dagen och jobbade. Började vid åtta hos ena familjen och tog hand om barnen där som åkt på vattkoppor. Vi hade det riktigt mysigt, lekte lite ute, kollade på pelle svanslös och läste sagor. på eftermiddagen åkte jag tll min andra familj och tog hand om lilla Axel. Så himla söt när han skulle sjunga "twinkle twinkle little star" för mig jag sjöng som jag trodde det var "how I wonder where you are" men axel: "neeje inte where you are vart you are är det" haha så himla söt.

snart är det jul, yeeej :)

söndag

Alltså jag dör, har precis kollat på Johan Glans - world tour of sweden. Jag skojar inte jag låg verkligen och dog av skratt i soffan, tårarna rann! Helt sjukt vad rolig! ett litet smakprov, ni måste se!!
mjau mjau kschhh


                   

"Det är som alladein asken ja men det är ju en sadist som har gjort den. Barn älskar choklad, hmm låt oss göra var femte oätbar"

söndag

Nu har jag varit superdålig med uppdateringar denna helgen men älskling har varit här och då tänker iaf inte jag slösa tid vid datorn när vi ses så sällan. Jag tror inte ens jag har haft datorn påslagen sen i torsdags kväll, det är rätt olikt mig. Eller jo förresten igår när vi tittade på två filmer jag laddat hem.

Men i fredags jobbade jag hela dagen, sjukt tungt. Började klockan åtta på hemfrid (var tvungen att ta igen tre timmar jag missade i onsdags när axel var sjuk och jag fick ledigt). Hjälpte Oline lite med att ställa iordning stolar och duka till julbordet de skulle ha senare på dagen (som jag inte kunde vara med på därför jag jobbade:/) Sen snabbt hem, äta och dra till kappahl vid tolv för att där jobba sju timmar! Snacka om att jag var ganska död när jag kom hem och Nicke kom.
Men det blev iaf myskväll med Idolfinal och alla duktiga dansare från ackis som var med och dansade :) Synd bara att tönt Kevin vann, men det var ju ganska väntat! Sjukt bara att Alice ägde ju vinnarlåten över Kevin stort! Men som sagt ibland är det kanske bra när den man hejar på inte vinner eftersom det alltid lyckas vara tvåan som ändå klarar sig bättre än ettan ;)

Lördag var det upp och jobba igen. Började iofs inte förrän elva, så lite sovmorgon blev det! Slutade vid fem så kom Nicke in till stan och vi handlade lite klappar den sista timmen innan affärerna stängde. Åkte ut till Lidingö en sväng och kollade på lägenheten. Kändes som om det var nödvändigt innan jag tackade ja till den eftersom Nicke troligtvis kommer flytta in hos mig i den lägenhet inom en snar framtid :) Kvällen blev sen lugn hemma hos mig med lite film och glöggdrickande.

Idag har varit total mysdag, jag har varit ledig, yeeej :) hehe. Så sovmorgon först och sen gick Nicke och jag bort till götgatan här på söder och mötte upp Oline och Peder för att shoppa lite julklappar. Gick bortåt stan och genom gamla stan för en fika. Himla mysigt ställe vi hittade. Fortsatte shoppandet uppför drottninggatan innan Nicke och jag lämnade Olli och Pedro för att åka ut till djurgården och gröna lund på julmarknad. Tyvärr var den inget att hurra för, de hade typ inga julstånd eller mys bara vissa karuseller öppna och alla tävlingsstånd. buhu bara ett sätt och tjäna pengar. Skulle ha lytt mammas råd som tyvärr kom efter djugårdsbesöket och åkt till skansens julmarknad istället.

Men iaf suuupermysig helg med honey. Tur att det bara är fyra dagar till jag åker hem och får se honom igen, och mami, papi och syrran :) yeeeej!

torsdag

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med mina julklappar! puh! eller jag har iofs mormors kvar men den tänkte jag köpa på söndag när vi ska på julmarknad på gröna lund. Hittade också ett par skor till slut. Men det var så himla typiskt för precis när jag bestämt mig för att köpa ett par skor som var lite dyrare som jag kollat på hela veckan så finns de inte i storlek 36 i hela sthlm, hur typiskt är inte det? så då fick jag börja om i mitt letande. Men jag hittade ett par tillslut som jag är nöjd med.
nästa vecka ska jag passa barn hela dagarna för två av barnen i en av mina två familjer har fått vattkoppor och eftersom jag redan haft det ska jag vara hos de hela dagarna nästa vecka mån,tis,ons så det blir lite extra klirr i kassan. Det var därför jag kunde unna mig ett par lite dyrare skor nu :)
Nu ska jag äta lite gott sen ska jag ut till lidingö och sitta och frysa i en ishall medan ett av mina andra barn som jag passar är på skridskoträning. Brr det blir att klä sig varmt!!

onsdag

                    

                     Bara älskar låten

onsdag

Igår hade vi sista föreställningen på decembershowen. Gick riktigt bra den med, fastän vi nog tappat lite av vår energi sen i måndags. Men kul att uppträda som vanligt. Nu kommer man inte se klassen på en månad :/ känns lite sorligt, men ändå skönt att vila kroppen lite nu.
När föreställningen var slut drog jag till Becci på lite glöggmys. Hon och Jonatan hade varit och köpt en gran på dagen som de pyntat så fint. Så drack vi glögg och åt lussekatter och tog igen lite snack för några veckor som vi inte träffats på.

Idag fick jag helt ledigt, skulle ha jobbat eftermiddag på Lidingö men Axel var sjuk idag så hans mamma var hemma med honom och jag kunde stanna hemma :) Blev fika först med Oline, mycket snack att ta igen där med. Helt sjukt att vi träffas så sällan fastän vi numera bor i samma stad. Var på stan några timmar och skulle köpa julklappar. Hittade till Nicke och lite till Elina samt en jul och nyårs klänning till mig på gina tricot. Men fortfarande har jag några klappar kvar att införskaffa. Pappa är himla knepigt att hitta ngt till. Han lyckas ju alltid köpa allting han vill ha så man vet inte riktigt vad man ska hitta på. Sliter också mitt hår i frustration över att jag efter två dagars letande i hela sthlm ännu inte hittat ett par skor till jul. Jag vet precis vad jag vill ha för skor men så fort jag hittar ett par så är de aldeles för dyra! awhh ska dra en sväng på götgatan imorgon och se om det finns något.


                                                            

                                            

                                                             

tisdag

Igår var det dags för premiär för vårat clownnummer på balettakademins julshow
gick riktigt bra faktiskt :)
hade en massa dötid mellan genrep och föreställning samt efter vi kört och väntan på applådtack!
drog runt i BA:s korridorer och hängde, det roligaste var när vi hängde vid korten på dansarna på yrkeslinjen haha gick asbra när vi skulle härma treornas snygga poser haha! blev en massa skvaller om vissa med ;) så lyckades Lisa och jag komma på att vi har exakt samma smak när det kommer till snygga killar. Vi har samma favorit av varsin snygging i ettan, tvåan och trean :)

Var även och tittade på en lägenhet på Lidingö igår. Den var väl inte superstor men det får funka för några månader. Det känns inte som att en hyra på 2300 i månaden är någonting som är lättåtkomligt här i sthlm! Jag har kompisar som betalar det dubbla för mindre ettor än det här. Skönt och bo på Lidingö med så har jag supernär till jobbet, det kommer bli great!

                                                   

                                                          

                                                           


söndag

Jag har jobbat sju dagar i streck. jag är trött.
tur att jag är ledig två dagar nu innan det sätter igång igen.
igår var jag iaf på inflyttningsfest hos Malin och Miranda. mys. var tvungen att dra hem efter tolv för att övurhuvutaget överleva denna jobbarsöndag. ibland är det tungt med julrush. speciellt när man jobbar fem pers på en tre våningar stor klädbutik en söndag den 7 dec!

lördag

är nu äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. skulle jobbat 12-16 men så tog jag en timme extra åt en jobbarkompis så jag slutade fem. Gick och köpte mina första julklappar sen efter jobbet, känns skönt. nu har jag snabbt duschat och käkat för jag ska iväg på inflyttningsfest hos malin.

igår hade vi lussespex i skolan. Det var ettorna som gjorde en parodishow på alla lärare, musiker och elever. Det roligaste måste ha varit de två pianisterna lenny och valdemar "voldemort" haha. så jävla klockrent alltihop, de är såå sjukt duktiga! och när de gjorde jazzLottie hehe "pliiiiieeeee" satt typ konstant och garvade i en timme så kul!

Blir och jobba hela dagen imorgon också! puh. kommer bli tungt med tankte på fest ikväll. Nä nu måste jag nog börja fixa till mig! fest är alltid bäst, vet bara inte vad jag ska ha på mig och vad jag ska dricka, systemet hann jag ju inte till idag :/

onsdag

Här kommer lite bilder från uppvisningen i söndags :)

                                         
                                                  När de duktiga tjejerna körde min ledardans :)

                                        

                                            

                                                   
                                                    Jag var "kom fram och säg" som vanligt

                                               
                                                                    koreografen och dansarna :)

                                                 
                                          Och sist men inte minst systers och min lussekattsbakning

tisdag

Då var det andra december och jag sitter och deppar över att jag jobbar varje dag denna vecka :/ buhuu.
men måste man ha money så måste man. Men jobb sju dagar i streck är ju inte för kul. Måste tänka på att jag iaf ska vara helt ledig mån,tis nästa vecka då vi har föreställning. Ska bli så mysigt och kul med genrep på måndag och se alla andra klasser :)
Got to go desperate housewifes väntar :)

december

Ääääntligen är det december och jag kan äntligen få julmysa lite :) kollade lite på mysteriet på greveholm förut och snart ska jag börja plöja igenom sunes jul :) har tänt en massa ljus, värmt lite glögg och en lussekatt nu med. I love christmas time.
ljusrep imorgon inför föreställningen. känns lite pirrigt, allt sitter väl inte som det ska än, men det är ju nästan en vecka kvar till premiär. så till alla stockholmsbor finns det biljetter att köpa på balettakademin till vår föreställning nästa vecka :)

RSS 2.0