Julafton 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Jul!

Haft en fantastiskt fin julafton, bortsett från skitförkylningen jag vaknade upp med på julaftons morgon. Nu Linköping för jul med Nickes släkt.


jullov

Äntligen, äntligen jullov. Ska bli så skönt, imorn tar jag mitt pick och pack och drar ned till småland. Vet inte än när jag kommer tillbaka till storstan. Nu ska jag bar njuta av julen, familjen, mat, sova länge, kolla på film, träffa vänner och allt det där. 
 
Är så stolt över teatern med, vi har fått så fin respons från alla som vart och kollat. Många sa att det kändes som en riktig proffisionell teater inte alls dansare som gör teater på hobby nivå vilket var så kul. Har fått fantastiskt fina ord från klasskompisar och andra som vart och kollat också, så kul :) Idag filmade vi även hela föreställningen så det ska bli spännande att se med. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor eller kraften hos det unika!

Har världens finaste klassisar som peppar med fina ord efter föreställning! Ni missar väl inte vår teaterpjäs? Vi kör fram till onsdag på Balettakademien!


The beauty of December

Men det var då själva f*n!! Sitter här förkyld och med halsont igen(?!?!) wtf? Mitt immunförsvar måste vara helt raserat. Men jag måste in till skolan i eftermiddag ändå, sista repet med Charlotta inför nästa veckas föreställningar. 
 
Upptäckte visst att jag inte skrvit på hela december så en uppsummering av den senaste veckan.
 
Repar för fullt varje dag på vår teaterpjäs "Victor" som vi har premiär på nästa lördag, ni kommer väl? Annorlunda men väldigt kul arbete från det man är van vid. 
 
Har haft sista lektionerna med Val och Jeanette, alltså så sjukt, det är verkligen "The end of an era". Nu känns det att slutet är nära. Val retades med oss ordentligt en sista gång haha, han körde bara diagonaler ifrån tvåan som inte vi gjort på typ ett år utan att visa oss. Han stängde på låten så skulle vi kunna dem. Det roliga var att min mentor var där och kollade så såklart skulle Val retas extra med mig och ställde mig längst fram. MEN det sjukaste var att man trodde inte man hade en ANING om vad det var steg och så bara började kroppen göra typ halva diagonalen utan att hjärnan hängde med, så sjukt! Tur att min mentor jobbat jättemycket med Val annars hade hon väl undrat vilken klass hon kommit in på, haha. Känns lite sorligt nu, tror t.o.m. Val fick en liten tår i ögat när han skulle tacka oss efteråt. 
 
 
 
Skrev ju för ngn vecka sen att vi fått kulturstipenium till turnen, med det förutsatt att vi ska åka till alla nordiska länder. Och nu är det klart! Sista scenen i Kph bokades igår så nu är det klart :) Kan typ inte fatta det, vi är första klassen någonsin i ackis historia som gör en Nordenturné. Så nu blir det Örebro 4/5, Linköping 6/5, Köpenhamn 8/5, Oslo 12-14/5, Åmål 16/5 och Åbo 18/5. Jag längtar redan!!
 

RSS 2.0