Festival feeling

 Åh idag är en sån där dag som man önskar man var på landet. Det är liksom inte skitfint väder och det är inte superdåligt vilket gör det lite knepigt när man sitter själv i en lägenhet. Det är inte så bra att man kan gå ned och sola själv och inte tillräckligt dåligt för att bara sitta inne hela dagen. Nu har jag iofs suttit inne ¨nästan hela dagen (förutom den lilla timmen som solen når vår balkong imorse). Så då får jag lite dåligt samvete.
 
Men men jag har städat klart och putsat klart fönster och redigerat klart lite bilder. Har försökt tvätta med men det är inte det lättaste i vårt hus. Har ju skrivit om vår underbara tvättstuga innan och idag har det hänt igen. I vår tvättsruga är det nämligen så att man får ta över en tvättid om man inte har påbörjat sin tid inom 30 min. Nu kom jag ned tjugo över tolv min bokade tvättid började vid tolv och då har nån redan snott min tvättid!! Alltså orkar inte folk i vårt hus! Så jag väntar till den tvättat klart slänger ur hens tvätt och lägger i min.
 
Nästa gång jag kommer ned i tvättstugan har samma person tagit ur min tvätt (hoppas verkligen att det hade hunnit tvätta klart) och lagt in en ny tvätt! Alltså???? orkar inte! Det jobbigaste är att man inte vet vem som håller på?? Så jag sket i att fortsätta orkar inte hålla på och fightas om en tvättid jag bokat?!? och bokade en ny tvättid imorn istället! Frustrating!
 
 
                                                          HUULTSFREED!
 
                                 Soundtrack of our lives vandrade runt bland publiken
 
                                                              TSOOL
 
                                                             Krunegård
 
 
                                                       Sjukt dammiga skor
 
                                                           Hultan på sjön
 
                                                        Emma och jag
 
                                            Tog en sväng på campingen, nostalgi!
 
                                                                    Fotboll
 
                                                      Sjukt mycket folk
 
                                       Världens snyggaste Nina Persson i Cardigans
 
 
                                              Roberth Smith i The Cure <3
 
                                    Sjukt glad, trött, solbränd och sjukt nöjd!

Just like heaven

Sitter och kollar sjukt spännande matchen mellan Portugal och Spanien. Mina två favoritlag mot varandra, inte kul! Dock hejar jag liite mer Portugal, har vart mitt absoluta favoritlag sen jag var tio typ och var kär i Figo haha.
 
 
Min sista lediga vecka nu på ett tag. Känns sådär, vädret har ju sugit totalt hela semestern. Bortsett från veckan på Samos har jag inte sett mycket på solen, Blev så deppig att jag idag spontanbokade en resa ned till Malta och min fina vän Malin som bor där sista veckan innan skolan börjar.
 
Håller på att ta tag i allt som jag tänkt på sen semestern började i princip. Idag har jag putsat fönster, redigerat bilder, städat och tvättat hela dagen. I måndags och igår var jag tillbaka på ackis och tog lite klasser för fantastiska Denize igen. Vad kul det var :) Känns dock i mina stackars hamstrings idag...
 
Jag vet att jag är sjukt seg men försöker att inte sitta så mkt vid datorn på sommaren, så därför får ni sista bilderna nu. Imorn kommer jag förhoppninsvis komma ihåg att lägga upp lite bilder från veckan jag var hemma, Hultan, midsommar och lite :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu straffar, awhh spännande! Heja Portugal!!
 
 
 
 

Like a shooting star

Ok jag lovar jag är snart klar med bilder..



Har en väldigt snygg kille iaf!


























Samos by day

Då var jag åter i Sthlm igen. Men bara på snabbvisit. På torsdag åker vi tillbaka igen till misommar. Kom upp i förmiddags för ett besök hos sjukgymnasten. har äntligen fått tummen ur röven och tagit tag i min typ två år gamla sträckning som aldrig går över. Men nu jävlar ska det bli bra, har sommaren på mig att fixa den nu :)

Jag vet att jag är sjukt seg men här kommer lite mer bilder. Denna gång från dagen å vi hyrde en bil och åkte runt hela Samos. Ska inte berätta hur dagen slutade för det kunde ha gått illa, samos vägar är inte att lita påkan jag bara säga, men det slutade bra som tur va :)



Vi vadade faktiskt in här för att se ett vattenfall. Typ två meter längre fram blev det bröstdjupt










                                                         Samos stad



















My favorite game

En av dem bästa igår.



Nina Persson kan förövrigt vara den snyggaste kvinnan som vanrat på denna jord..

Come on baby light my fire

Imorgon blir det Hultsfred. Ska bli så himla gött. Köpte biljetten förut idag. The Cure, Krunegård, TSOOL, fotbillen, Cardigans åh kommer bli fett :)














Photoshoot

Idag har jag besökt Emma ute i Järnudda utanför Hulstfred. Vi skulle köra en liten photoshoot, behöver lite CV-bilder om man ska börja gå på auditions snart och eftersom Emma är en av världens bästa fotografer så ställde hon snällt upp för mig. passade även på att få ltie fika och prata skit i några timmar med, var ju ett tag sen vi sågs. Bilderna kommer dyka upp här så småningom, blev mycket nöjd. Måste sätta mig och redigera lite bara vi tog över 700 bilder hehe så det kommer ta ett tag att fixa :)


Först lite utlovade bilder från Samos

Snygg boyfriend



Som sagt mitt hår, oranget! Hade lite problem i vattnet med..




Kom i men det var visst, kallt?


Första lunchen


Så jävla fint






Sista timmen spenderade vi vid hotellpoolen, är det allinclusive måste man ju utnyttja




Middag på kvällen











Stay

Jag är allt en sucker för Erik Hassle, och hans nya singel och video till den är helt fantastiskt fina, kolla in :)


Back from vacation

Så då var jag äntligen tillbaka från min lilla semester :) Var så fantastiskt skönt så ni kan inte ana. Dagen efter min skolavslutning så bara lämnade vi allt. Som jag berättat innan så var det min första lediga dag på 26 dagar, så vi lämnade en stökig lägenhet som vi förövrigt inte hunnit städa orentligt på över tre veckor för det vart så mycket och bara drog. Det var så sjukt skönt och det precis vad jag behövde. Ingen stress, inget städ, ingen dator på över en vecka bara jag och mitt hjärta i solen och värmen med en massa bokläsning och god mat.

Kommer ladda upp lite fina bilder under veckan som kommer för min semester fortsätter ju faktiskt i tre veckor till. Imorn eftermidag åker jag hem till Småland en vecka för att hälsa på kompisar och familj. Dessutom bestäme jag mig idag för att köpa en endagarsbiljett till Hultsfredsfestivalen. Måste ju se mitt gamla favvoband The cure i mina barndoms skogar längst med vackra Hulingen. Jag är ju i princip uppväxt på Hultsfredsfestivalen eftersom jag är född en mil därifrån och min pappa är musiker så föll det sig ganska naturligt att jag spenderade varenda sommar där, ja faktiskt första gången när jag låg i magen och mamma gungade mig framför stora scenen när pappa spelade <3 Ja så det kommer bli nostalgi att åka dit igen, har inte vart där sen 2008. De senaste åren har jag istället besökt Emmaboda festivalen och Way out west.


Ett litet smakprov från veckan ska ni få iaf och jag kan redan nu varna för mitt fantastiskt fula hårfärg. Det är verkligen gult! Dagen innan vi åkte gjorde jag misstaget att färga håret hos en urusel hårsalong på söder, kommer aldrig gå dit igen! Bad om honungsblondt och fick gul/orange! Men jag lät det va för att det skulle blekas under veckan på Samos och kommer färga det mörkare imorn :) Men som sagt utfärdar en varning redan nu!




Sommarloov!

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov! Det känns så jäkla bra! Tvåan har verkligen vart en bergochdalbana men nu är det över och det bästa året är kvar. Vi fick reda på vilka lärare vi ska ha i period ett i trean och jag doog lite av lycka bl.a. Lee i modernt åhh love her!

Nu har jag fyra underbara veckor av ledighet framför mig innan jag ska jobba en månad och jag kommer börja den såhär:




RSS 2.0