tisdag

då var det depserate housewifes kväll igen. tisdagar ä det bästa eller iaf kl 21! tänkte tigga till mig en massage med för min onda rygg till det börjar hehe
idag hade vi samtal på baletten och under tiden lottie pratade med alla hade Alle en kille i klassen street lektion med oss, hade glömt hur sjukt kul det är med street. bara släppa alla sträckta fötter, hållning och utåtvridning hit och dit. sen är ju alle så sjuukt bra på street, kan vara den mest musikaliska kille jag känner så det var verkligen super klass. alla blev på så himla bra humör hela dagen :) tänk vad lite street dans kan liva upp en stackars balettklass hehe.
på jazzen började vi med vår koreografi till våravslutningen i maj, vi ska dansa till ngn indian insprirerad låt hehe, väldigt flummig men kul!
ska bara kolla på den sista kvarten med den rätte för rosing nu, haha får se vem 35 åringen väljer, 19 åringen eller 22 åringen. kul att jag alltid fastnar för sånt här skit,

sön

sön den 29 mars och det är grått, trist, kallt och tråkigt ute. jag blir så fruktansvärt deprimerad av det här vädret! Igår på när jag kollade vädret sa de att det kan dröja tio dagar innan temperaturen kommer upp i tvåsiffrigt. hur deppigt är inte det att höra! jag som bara vill lägga undan vinterjackor, halsdukar och vantar men det får visst vänta ett tag till. pust!

I fredags blev det iaf efter jobbet lite häng hos maja oh david i hjorthagen, mysigt att alla hade med sina boyfriends. blev ingen utgång de flesta var ganska trötta och sega efter en arbetsvecka. igår drog vi in till stan på förmiddagen och gick på vintagemässan på allmänna galleriet, var himla kul, fastän jag bara hittade en väska. älskar att gå omkring bland en massa vintage kläder, skor och väskor. det tråkiga med det är ju bara att iaf man hittar ett skitsnyggt plagg eller skor så finns det ju bara i ett ex och storlek. tyvärr var de flesta skor jag hittade alldeles för stora :( men som sagt en väska blev det. drog vidare in till stan, drog en sväng på drottninggatan men jag hittade ingenting. det är så trist när alla vårkläder försvinner från affärerna så fort de kommer in, har kollat på flera saker som jag tänkt köpa när det var löning men allt var typ slut redan efter bara typ två tre veckor i affär. så det blev inget inhandlat för mig där. får ta en sväng igen nästa helg. måste verkligen få tag i en snygg jeans jacka till våren. men det verkar ju inte vara speciellt bråttom med det om man kollar ut genom fönstret :/

på eftremiddagen drog vi till en mysig restaurang på söder och käkade med oline, peder, maja, david och peders syster martina. åkte hem till robinson sen och göttade med lite chips.

idag ska jag ta tag i lite rensning i garderoben, göra klart det sista på min koreografi och sen in till stan för fika med tjejerna och hanna som jag inte träffat sen stdenten, helt sjukt! men det ska bli mys.

ons

enda reklamen man saknar


                  

är dålig på at uppdatera men har sjukt innehållslöst liv just nu. helgen blir kul iaf.

lördag

är hemma hos mamsen och pappsen i vimmerby nu. Nicke kommer hem från österrike ikväll någongång. ska bli mys att han kommer, men han är nog rätt slut. När jag pratade med honom på telefon nyss så hade de inte sovit något på hela natten i bussen hem. Har suttit på balkongen och njutit av vårsolen förut, är tio grader här i småland, sjuukt skönt med tanke på att jag lämnade ett sthlm med moln och fyra plus igår. Känns verkligen som vår här, vindarna är varma och goa och solen värmer. Ska åka ner till pappas jobb och leta reda på mina lådor med vår skor och jackor sen, gött.

igår tog vi det super lungt hela kvällen, middag med bara familjen först. Kändes ganska tomt när varken nicke eller offe var med som de brukar men också skönt att det bara var vi. Sen på kvällen kollade vi lets dance och ellen och mickan kom förbi. Blev en del asgarv till singing bee med, haha ni skulle ha sett en kille som var med igår astjock och med värsta fula åttio tals skjortan vi höll på att garva ihjäl oss. Så kunde han såklart alla schlager låtar som kom upp.
Avslutade kvällen med att mamma jag och pappa kollae på patrik 1,5, jus love it. Så himla mysig film.

nu känner jag visst våffel lukt här, mamma gräddar såklart :) ska sätta mig och läsa lite på balkongen igen innan hon är klar med våfflorna.
soo long från ett vårigt småland.

torsdag

satt och kollade på hype nyss och blev nostalgisk efter ett inslag om bob hund, det är så högstadiet för mig. Som tur är väldigt bra minnen av glitter, rosa, stjärnor och tonårsförälskelser :)


                    

Kom även på att just nu spelar underbara Antony and the johnsons på cirkus här i sthlm och jag är inte där! shit vad jag grät när de sände hans förra konsert härfriån sthlm på tv för inte så länge sen, han är ju såå sjukt fin.


                   

onsdag

Kan ha varit det bästa att det ha varit strålande sol och fem plusgrader idag, finns inget som livar upp mig mer nu än tankar på vår och sommar och solglasögon och bara ben :)
Blåste dessvärre ganska kallt och jag insåg mitt alldeles för stora misstag i att ta skinnjackan imorse när jag åkte till skolan, frös ganska rejält när jag väntade på tåget. Men det börjar närma sig nu, bara det itne kommer ett bakslag till med mer snö för då gräver jag ner mig till maj.

Nu är det dags för greys anatomy och glass, japp ni hör hur jag glassar med godsaker när jag är själv och slipper få dåligt samvete hehe.

tisdag

Japp då var det ännu en ledig dag som jag inte hade räknat med, tyvärr utan lön! Hm är ganska sur på hemfrid nu hur de sköter det här när barnen är sjuka eller familjen avbokar ett pass. Som ni kanske vet jobbar jag som barnflicka hos en familj och denna vecka är de i åre och har då avbokat hela veckan. Och när jag pratade med hemfrid, företaget jag jobbar igenom så skulle de fixa jobb åt mig på kontoret denna vecka för så står det i kontraktet att jag är garanterad mina timmar även om familjen avbokar. Som ni vet jobbade jag in lite förra veckan men så får jag reda på att jag bara får jobba tre timmar denna vecka med lön eftersom i kontraktet är jag bara garanterad 9 timmar i veckan så de behöver inte ge mig mer jobb eftersom jag hos ytteligare en familj och jobbar på onsdagar. Jaha tänkte jag tre timmar mindre denna vecka, hur blir det med tor då? Ja då hade de först ett städjobb i järfälla som jag kunde ta, hallå järfälla säkert två timmar med pendeln från mig fram och tillbaka för att jobba tre timmar! helt sinnessjukt. Ja ja kan jag väl gå med på tänkte jag eftersom jag inte fick ngt jobb idag. Men nu får jag reda på att det inte blir av och det enda de kan erbjuda mig är ett förmiddagsjobb på tor och då går jag i skolan! så då blir jag utan lön den dagen med! skitförbannad blir jag rent ut sagt, de ska erbjuda mig jobb då jag kan jobba alltså mina tider inget annat det står i kontraktet! Men tack vare gulligaste Oline som jobbar på kontoret sprang hon runt och letade jobb till mig och till sist fick hon tag i någon på löneavdelningen som behövde lite hjälp så det löste sig till sist. Men jag blir faktiskt otroligt sur, kan ju vara lite schysst och värna om sina medarbetare istället för att blåsa oss på en massa pengar! Blir nog inte kvar på det företaget längre än jag behöver alltså efter sommarens slut då jag förhoppningsvis sysslar med något annat som att dansa på heltid......drömma kan man ju göra iaf!

blev ett långt inlägg grattis till er som orkade läsa :) hehe. Har varit lungt annars idag, pratade med min pojkvän som är i österrike och åker skidor förut. stackarn har blivit förkyld och fått jätteont i njurarna. Hoppas han repar sig så han får njuta av lite skidåkning.
Satt och mumsade i mig en massa chokladpudding till desperate housewifes förut, fasiken så gött! Det är bäst att passa på att götta sig för jag säger som http://spiderchick.blogg.se/2009/march/det-samsta.html#commentatt äta godsaker med sin pojkvän är helt åt helsike du får ju hetsäta ifall du överhuvud taget vill ha någonting själv hehe. Det är liksom två tag från honom så är chipsen slut.

imorgon har vi första uppvsningen av våra stycken till föreställningen för våra lärare Ska bli kul. Vi är visserligen är v inte klara i någon av koreografierna jag är med i men det ska ändå bli kul att få lite feedback.

det var allt för idag, nu ska jag gå och lägga mig och njuta lite av en god bok för imorrn ska jag upp vid sex igen för att åka tidigre till skolan och repa inför uppvisningen. see ya!

måndag

Sitter och kollar på ballar av stål på femman. shit garvar ihjäl mig, älskar sånt när folk skämtar med riktiga människor med dolda kameror. Det bästa var tjejen som lurade de två italienska killarna, I love. Det här är precis min humor, vet bara hur mkt jag älskade borat när den kom :) hehe.

måndag

Kan vara det enda som var bra med hela festivalen. Jag gillar verkligen moto boy, hans blandning av falsett sång med vanlig är underbar och så är han ju super vackrer. Så vet kanske alla att jag verkligen älskar hero förra årets vinnarlåt blev så glad när den vann förra året. Började nästan gråta när Charlotte kom in och sjöng, så fint.


                  

söndag

sitter och tittar på reprisen av melodifestivalen, haha ja jag är så nördig att jag tittar på reprisen också. Men jag sitter iaf och hääääääpnar när jag ser måns bidrag igen att den inte vann, det är ju helt sjukt. den är ju nästan bättre än förra årets hero. awhhhhh måns HADE vunnit eurovision. Åh fy fan nu drar carolin af ugglas igång. jag dör på henne, jag fattar verkligen inte vem som röstar på henne. Alltså kom igen en fjortonåring hade kunnat skriva texten "snälla snälla snälla låt mig inte sitta ensam här, när du är där" ehhh?!? hon har ju bara snott all musik från världens bästa janis joplin och sen skrivit en piss text till. hmm ja jag är sur över detta och jag kommer nog aldrig komma över gårdagens hemska final. ska nog byta kanal snart annars blir jag så sur hehe.

söndag

Då var det äntligen söndag och  min första lediga dag denna vecka! puh! Men som tur är ska jag vara ledig imorrn med eftersom jag jobbade in de tiderna i fredags.
Igår jobbade jag som sagt på kappahl mellan elva och sex. Gicka ganska bra, har inte varit där sen december men jag behövde inte be om hjälp med ngt i kassa på hela dagen så det kändes skönt att jag kommer ihåg allt. Åkte hem en snabbis och käkade lite sen åkte jag till majsi. Vi hade myskväll själva och kollade på melodifestivalen och nostialgi kollade på björn gustavsson klipp från förra året. Guud vad melodifestivalen var bättre förra året än i år. Allt från vinnare till mellanakt och programledare. Jag ska inte ens börja gå in på vad jag tycker om årets vinnare och tvåa, kan ju bara säga att svenska folket verkar ha fått fnatt??????? måååns, jag säger bara måns hade vunnit hela eurovision, så är det!!! Och ni som känner Maja och är vän med henne på facebook måste gå in och läsa hennes anteckning och gårdagens kväll där haha de sammanfattar mitt schlager nörderi ganska hårt hehe. Men jag kan säga som så att ifall det fortsätter så här nästa år kommer jag fan inte titta hehe.
Idag ska jag bara vara duktig och tvätta, städa och fixa massor. göra dans tex måste jag ta tag i. å ska jag lyssna på underbara Olle ljungström i mitt spotify (världens bästa uppfinning). Blir nog nåra lyssningar på Katla från mammas nya kille i p3 också, ni som inte hört måste lyssna på det, han är guud. Fan vad vi garvade åt det igår "jag är för abort men mot att slänga blommor i soptunnan"
Vi syns i marchallernas skugga!


                        


fredag

Då var det äntligen fredag igen! sköööönt med helg, jag var galet trött idag i skolan :/ puh! jobbade några timmar på hemfrid sen med, Oline lärde mig skriva in tidrapporter i lönesystemet, kul faktiskt. så nu ska jag hjälpa henne lite på fredagar ibland när hon har mycket annat att göra. great.
Kappahl ringde förut när jag kommit hem här och precis slappnat av och trott att jag skulle njuta av en ledig helg och frågade om jag kunde jobba imorn. Tyvärr är mitt pengasug lite större än ledighets sug så det var bara att ställa om sig för jobb mellan elva och sex imorn.
jaja söndag ledig iaf! tvätt, städ och slapp dag får det bli.
Nicke har åkt iväg till österrike nu så det är tomt i lägenheten och kommer förbli till nästa helg. Måste hitta på ngt med tjejerna imorn, är ju melodifestival kväll och då kan man ju itne sitta ensam i en lgh på lidingö.
får önska alla läsare en sköönt fredagkväll med party eller slappande vad ni än gör.

torsdag

Nu har det visst blivit lite inaktivitet på bloggen ser jag. får ursäkta, men mitt huvud håller på att sprängas av stress för allt som ska göras. När jag kommer hem vid sju på kvällen är jag så totalt slut så när jag ätit dör ja i soffan typ. Vi har första visning av våra stycken till föreställningen för lärarna nästa vecka och mycket energi och tid går åt till att repa och stressa för att man inte hinner repa. Sen är det mycket runt omkring med jobbet och familjen som jag jobbar hos är bortresta så då får jag åka in till hemfrids kontor och jobba, samtidigt som jag måste vara kvar i skolan efter klassen är slut och repa, skynda mig till jobbet, hem och sen är jag död. Nästa vecka måste vi repa innan klass på morgonen och då måste jag gå upp vid typ sex! puh, har jag inte gjort sen jag jobbade på posten. Men men nu ska vi inte klaga, får fokusera på det bra nu. Jag var iaf duktig idag och körde bil själv genom hela sthlm, från lidingö till kärrtorp söder om sthlm. Visserligen låg nicke med sin firmabil hela tiden framför mig, men ändå jag är stolt. Jag som brukar dö av nervositet av att köra i lkpg klarade mig helt lugn genom hela sthlm. anledningen till denna runtdrive var att nicke var tvungen att ställa hans bil på jobbet för imorrn måste han lämna firmabilen där när han drar till österrike en vecka och måste ta sin bil hem från jobbet imorn.
skönt med helg iaf! ska bara försöka hinna med sånt som jag inte gör annars, tvätta städa och slappa. ska bli fett najs.  

                                   
                                                    picture från förra helgen. Jag och älskade majsi

tisdag

är det bara jag eller har femman börjat gå ner sig i b-programs träsket. Förr alltså för ca två år sedan kollade jag enbart på femman, de hade lätt de bästa serierna och humorprogrammen. Men nu kollar jag nästan aldrig på femman. Kolla bara på veckans tablå med sanningens ögonblick och den rätte för Rosing! Kollade en stund på sistnämda förut, höll på att dö av pinsamhet både från Lindas och killarnas håll. Men vad hade man väntat sig? Härligt att hon dejtar en kille som är fyra år äldre än sin äldsta dotter.
Greys anatomy har verkligen tappat ginastan senaste säsongen, eller det dog rätt hårt efter att danny dog och izzie helt plötsligt blev kär i george. Det edan som fortfarande h¨lle måttet är ju desperate, I love!
nu snart ett annat b-program denna gången på fyran my perfect life med victoria silverstedt haha ganska kul faktiskt och kolla hennes otroligt stora snille "uh lala" verkar vara det enda som kommer ut ur hennes mun.

måndag

                                                                       Sjukt skön låt

                  
                                                                   Jordin Sparks - Freeze

söndag

Ohh herre min gud, är helt slut efter den här helgen, det har verligen gått i ett, därav min inaktivitet här på bloggen. Men jag har iaf träffat min vänner mer på dessa tre dagar än vi gjort på hela året hittils och det är ju gött.
I fredags iaf stannade jag kvar i skolan när vi var klara, satt och hade lång snack med mina underbara klasskompisar, käkade och fikade, Sen tog teresia och jag iaf tag i oss själv och försökte koreografera lite till våra slutgrejer, men det gick inte så bra när vi var så trötta så när klockan var tre gav vi upp oh åkte hem. Väl hemma lagade nicke och jag god mat och så kom Pontus på besök och joinade oss till vår fredagsmiddag och let's dance. När klockan började närma sig nio kom becci, maja och Oline. Vi drog fram vinet och musiken och hade det gött. Pontus fixade en inbjudan till mig på spotify så nu har jag äntligen det med, lite efter men va fan :)
Klockan bara sprang iväg och vi var sugna på att åka på fight club på gula villan vid universitetet men klockan var redan över tolv så vi var lite tveksamma. Men till slut bestämde vi oss, slängde på oss kläderna och sprang ner till tåget. Hann precis med och kom fram till gula villan strax innan ett, gött tänkte vi två timmar att dansa gärnet det blir perfa. Men tji fick vi. Efter vi precis hängt in jackorna, gått på toa och ställt oss i baren går brandlarmet! Alla ignorerade det först och trodde det var av röken på dansgolvet så vi hängde kvar, men då stängde de baren och tvingade alla ner i lobbyn. Så där fick vi stå i nästan en timme! riktigt kul när man betalat hundra spänn i inträde. Till slut bestämde vi oss för att ta våra jackor och dra, ingen verkade göra ngt åt brandlarmet ändå, Men då blev det helt kaos i jackkön och alla började knuffa på och trängas så det var verkligen kaos. Oline blev helt svimfärdig så alla gick ur kön igen. DÅ äntligen stänger de på musiken igen, när klockan är kvart över två! awhh så fyrtiofem minuter hann vi dansa lite innan vi begav oss hem. puh! helt sjuk och inte så lyckad kväll. Men förfesten var ju kul och det är ju en tröst.

                          



                             

                                 

                                            

                                           

Igår låg jag i sängen och halvsov när jag fick sms, tänkte "nu har jag sovit länge, klockan är säkert tolv eller kanske ett". Går upp tar min mobil och sätter mig på toa. Öppnar mobilen slänger en blick på klockan 14.27!!!! fick panik, har aldrig sovit så länge i hela mitt liv, okej att vi kom hem vid fyra men halv tre kom igen! så då var ju den dagen liksom. Men vi gjorde oss iaf iordning och åkte in till stan. Mötte upp Oline, peder och maja och gick och käkade i kungshallen. Vid halv sex gick vi på bio och såg "män som hatar kvinnor" sjuuuuukt bra! Jag bara älskade ju böckerna och det var undebart att filmerna levde upp till mina förväntningar. Och Noomi Rapace var ju heeelt sjukt bra som min favvo Lisbeth Salander. Men ett antal tårar blev det ju såklart både av glädje och sorg, ursch vilka vidriga scener det finns med.
När filmen var klar köpte vi lite chips och åkte hem till oss och kollade på slutet av melodifestivalen (kom igeeeen sverige, inte mer carolin af ugglas nu jag döör jag!) och avslutade kvällen med crocodile dundee 3 haha lite nostalgi där.

Idag vaknade jag iaf vid tio hehe tidigt! Tog tag i lite klippning av musik till min koreografi och det var ju ett tag sen så det tog ett tag. Åkte in till stan vid två tiden och mötte upp maja och Oline vid rival för att gå på en föreläsning om hälsa och välmående för kvinnor så här på internationella kvinnodagen. mycket bra och inspirerande från många av föreläsarna. och Ann söderlund var suverän som konfrencier. Så fick alla en härlig goodiebag med med en massa produkter som tvålar och godis och grejer, himla mysigt.
nu är jag hemma och ska njuta av mia och klara och en god pizza och ladda för ännu en tuff vecka! see ya!

torsdag

Idag blev ytterligare en dag med en massa jobb. blev uppringd av christina imorse när jag var i skolan och hon berättade att astrid blivit sjuk och hon hade ingen som kunde komma ut och passa henne, Så jag kände att det var bara att skippa sista lektionen och åka ut till lidingö igen och passa sjukt barn. stackarn hade öroninflammation och jätteont överallt. Har fått agera riktig sjuksyrra idag med mediciner och gråt. Men det gick bra till slut och vi knallade iväg i det fina vädret och hämtade axel på dagis, gick hem och lagade mat och så var allt plötsligt bättre, både öronvärken och magontet hade släppt. så vi avslutade kvällen med en massa spel och mys innan christina kom hem och vi fick tårta :)
imorrn är jag äntligen ledig, ska bli så skönt. ha tid och städa här hemma och fixa lite. Hoppas på att v hinner med lite bio i helgen, vill ju se män som hatar kvinnor nu!

onsdag

Jag blir så irriterad på detta youtube, igår fungerade det inte på hela dagen, och jag som blivit så tråkig och för det mesta bara lägger upp youtube klipp här när jag itne har ngt annat att skriva. Så det är därför det itne blivit några inlägg sen i söndags. Men nu är det igång igen. Och som ni kanske förstår händer det inte s¨mkt i mitt liv just nu. Skolan har satt igång igen efter sportlov och jobbet tar upp en massa tid.
Idag hände iofs en gansk rolig grej i skolan, på vår sista jazz lektion kom en hel klass in från en konstskola och satte sig med sina block framför oss. De skulle helt enkelt öva sig på att rita människor i rörelse, ganska kul var det, man såg hur deras pennor glödde när vi satte igång med lektionen. Galet egentligen att de kan rita sådär fort, men man såg hur snyggt det blev när man sneglade på deras ritningar. Annorlunda men kul inslag i vardagen.

                 

                               Crucified barbara med snygga Nikki wicked på trummor.

söndag

Är fortfarande kvar hemma i vimseby nu hos mami och papi. suverän helg hittils.
Åkte hem hit i fredags till mams och papps och fick lite god mat och spelade rockband. Shiit alltså vad sjukt svårt det var, och et värsta var ju att trumspelandet gick ju fan inte i takt så jag blev asförbannad när jag spelade, slängde trumpinnarna  i golvet flera gånger i ren ilska haha. Inte gick det bättre för pappa eller nicke heller, hur sjukt är det inte att man inte ska spela i takt? man måste liksom vara lite efter hela tiden när man slår och sånt där klarar inte jag av haha, inte när man spelat trummor själv.

                              

                                        

Igår åkte Nicke och Erik till Kisa för att åka skidor och jag följde med familjen till kusinen Linus som fyllde fem år. Blev lite lunch tårta såklart, och najs och träffa släkten som vanligt. På kvällen åkte hem och åt hos nickes föräldrar och sen drog vi till erik för att träffa lite folk och snacka. Blev en riktigt trevlig kväll med vännerna.

                                   

                                    

                                            

RSS 2.0