Nicke och jag har blivit pensionärer

img_6260 (MMS)

Nicke och jag har blivit pensionärer


Couples dinner

Gårdagskvällen spenderade jag med mina tre själsfränder och deras män. Det blev en mysig helkväll med vegolasagne, cheescake och wii spelande ända fram till klockan ett på natten. Vad jag älskar mina fina vänner.
Oline hade skaffat simsappen under dagen och jag kom på henne med smygspel och vinflarran i högsta hugg


Wii turnering
 


Nu ska vi ladda för veckan med carbonara och mästarnas mästare!


Våren hallå??För ett år sen exakt idag. Just sayin...

Subjazzified

Idag har jag subjazzat, and it felt fuckin fantastic! Om man inte har tagit Karl&Knuts klasser innan så är det svårt att föreställa sig, det är som att komma till danshimlen! Jag har ju aldrig vart utomlands och tagit klass men kan tänka mig att jag skulle kunna få den känslan av klasser typ på BDC i NY eller på Edge i LA. Jag bara älskar energin, uppvärmningen, koreografierna. Och ja stretchen haha kommer vanka runt som en åttioåring imorn efter den mördarstretchen, Knut är inte att leka med när han går runt och väljer ut sina offer han kan plåga haha!Efter lunch idag så hade vi instudering med Lee och det var också fantastiskt, som vanligt. Kan inte alla dagar bara få vara som den här? Det skulle vara min dröm, längtar redan till fredag!


Den här korren gjorde vi idag!


A spring blast

Snart är mitt påsklov slut, ska jobba i helgen så det här var sista dagen som jag är helt ledig. Har haft ett fantastiskt lov iaf. Har verkligen unnat mig saker som jag inte gör annars.


I onsdags hade jag mentormöte eller ja haha vi gick ut och drack vin vilket slutade med en hel utekväll där vi hann med typ hälften av alla ställen på stureplan. Men är det ena tiden ens mentor hinner med att ses så vad gör man? haha. Nä men det var kul, jag kommer verkligen sjukt bra överrens med min mentor och vi är väldigt lika så det var kul att göra nånting helt annat än att sitta och snacka om skolan. Vi började med ett glas vin på Riche och hann sedan med att se en skitbra spelning på Obaren, ta en öl på Café opera, möta upp två musikalkompisar till Emma på Stampen (en som för övrigt ska spela teater på Astrid Lindgrens värld i min hemstad Vimmerby i sommar och en som spelar musikal på West end i London med Peter Jöback! Det som är min stora dröm typ, ja inte och spela med Peter utan att spela musikal på West end i London), drick shots på Soap bar och dansa loss på White room. Världens bästa mentor möte enligt mig :) Inte lika kul igår dock, spenerade mest hela dagen i soffan. När man är ute och dricker så sällan som jag gör så blir bakfyllan ett helvete.


Idag har jag fortsatt min unna  mig saker vecka, började med en behndling av ryggen hos skolans naprapat och sen var jag på smink kurs på make up store. En present som jag fick när jag fyllde år som jag inte hunnit med än. Hann även med en sväng på stan som resuterade i ett par nya jeans.
Så med lite mindre pengar på kontot än när veckan började är jag ändå nöjd. Det är sällan jag tar hand om mig som jag gjort denna vecka och bara gjort saker som är kul utan att tänka på alla konsekvenser (typ som att gå ut en onsdag, skulle aldrig hända annars, jag klarar ju knappt av att gå ut på helgen för att orka med skolveckan). Nu ska jag försöka njuta av kvällen sen är det dags för jobb :)


                                           Resultatet av dagens sminkkursEaster break

Tillbaka i storstan, nöjd och utvilad efter några unerbara dagar i småland. Hade en alldeles fantastisk påskhelg me familjen, litet minus med vädret bara, förra året var det ju 20 grader varmt och vi satt och solade hela påsken. Ja ja man kan ju inte få allt..


Men jag har ju fortfarande påsklov vilket jag tänker njuta av till fullo. Idag har jag sovit till elva, kollat på SATC hela dagen (eller ja kollat och kollat, det står på i bakgrunden som vanligt, jag kan alla repliker redan), städat samtiigt som jag lyssnade på de fantiska podcast avsnitten med Hannah Widell och Amanda Schulman, deklarerat (som jag samtidigt lyckades spärra mitt bankID när jag skulle in och kolla mitt bankkonto nummer, tur att jag hade tid att sitta en halvtimme i kö till handelsbanken), läst, tvättat, ätit godis och bara hängt.


Resten av veckan har jag planerat till fullo, imorn ska jag till stan och shoppa, på massage och på kvällen ska jag dricka vin med min mentor. På torsdag har jag planerat att baka och spela sims typ hela dagen :) och fredag blir det make up kurs och behandling av ryggen hos naprapat. Sen jobb i helgen. Lovely!Fem tappra själar av 21 pallade sig igenom...

img_4705 (MMS)

Fem tappra själar av 21 pallade sig igenom till sista klassen innan lovet, street med Loreens dansare!


The break is over

Nu är jag tillbaka. Nu är det över. Äntligen. Jag får fortsätta i trean, och jag är så jävla lättad! Jag har inte orkat/velat skriva nu dessa veckor. Har inte mått så bra nu under tiden men nu känns det skönt. Jag var inte ens uppe under diskussion enligt Jan så det känns underbart. Ska kanske fråga Val om lite feedback också vad han såg och så om mig.Men idag har nog vart den konstigaste dagen. Har gått runt och vart nervös och mått illa hela dagen. Vi hade sista jazz lektionen med Denize idag vilket var såå tråkigt, jag bara älskar henne, som person och hennes klasser. Ville så gärna njuta av ista klassen med henne men kunde inte riktigt, var så nervig. Efter lunch skulle vi alla få gå in en och en till rektorn och få resultat, ettorna började.Alltså den väntan, den stämningen, fy fan. Och ut kom folk som var ledsna, lättade, glada och annat. Känns så sjukt att själv få ett glädjande besked och två sekunder senare stå och trösta en klasskompis som står och gråter för att den inte fått ett liknande besked. För de gjorde inte bara detta för att skrämmas. Folk åkte inte ut så på det sättet men flera personer i både vår klass och ettan kommer få gå om eller gå på prov för att få fortsätta.
Men nu är jag back! Nu kan jag fortsätta och skriva om skolan som en gång var något helt annat än var den är för mig nu. Ackis är en fantastisk skola på många sätt som utbildat de flesta av våra dansare i detta land. MEN det finns såååå mycket på den skolan att kritisera, listan kan göras lång! Det finns det säkert på alla skolor, saker man inte är överrens om, men nu ska jag blicka framåt till trean, bästa året. Och såklart resten av terminen men Karl&Knut i jazz och instueringen med Lee som är FANTASTISK!


Imorn börjar mitt påsklov, ni kan inte förstå hur mycket jag har längtat efter det och hur mycket jag tänker njuta :)


       

RSS 2.0