Laddar upp med kolhydrater för morgondagen...

img_0098 (MMS)

Laddar upp med kolhydrater för morgondagens fysiska dag då vi börjar med en timmes konditionsfys pass! Nu chokladpudding till efterrätt, gött!


måndag

Är visst alldeles fantastiskt dålig på det där med mobilbloggande under skoltid. Tänkte ju ni skulle få lite uppdateringar om vad vi gör om dagarna. Men denna dag har visst gått i ett. Idag var faktiskt Rebecca ocg jag så duktiga att vi började koreografera till studioföreställningen på lunchen. Slängde i mig maten på en kvart och sen korrade vi resten av lunchen. Tyvärr är hela skolan fullbokad efter vi slutar på eftermiddagen så den enda tiden som finns att låna sal är under lunchen eller innan skolan börjar på morgonen.

Annars har dagen varit bra i övrigt så en lite träningsdagbok

Dansanalys idag pratade vi mer om status, symboler och annat inom dansen. Fick även titta på två små stycken och prata om dem efteråt.

Balett Gick sådär idag, höftböjaren gjorde ondare än någonsin typ, kan knappt vrida ut och lyfta benet ska vi inte ens tala om! Bestämde mig iaf för att ta tag i mig själv och besöka vår naprapat efter skolan på öppen dörr.

Jazz Gick fett bra idag, var peppad och pigg och hela klassen kändes kul. Vi hade även små samtal med Lottie och jag fick fina ord. Jag hade ju lottie på förberedande så hon såg ju mig för länge sen och hon tycker att jag har utveklats väldigt mycket och att hon tycker att jag verkligen är en dansare nu mot vad jag var då. Plus att jag jobbar med mina spärrar som är att våga ta ut och släppa hållning m.m. och att jag gjort framsteg på det på bara de få veckor vi haft Lottie. Kul! Då blev jag glad!

Modernt Tog visst ut all energi på jazzen så jag var trött, ont i höft och knän, men kämpade på. Fick en supersvår koreografi av Sara som vi ska fortsätta med imorgon. Kul, men svår.

Fick äntligen tid hos naprapaten idag på öppen dörr och hon rådgav mig direkt att boka en hel tid hos henne eller någon annan naprapat för en hel genomkoll för att se vad som orsakar smärtan i höften och knäna. Hon trodde på överansträngning eller inflammation och då behövs behandling och rehab. Dock trodde hon inte det var ngt allvarligt eftersom det kommer och går och byter knä hela tiden så jag får hoppas på något som kan behandlas. Har bokat tid på naprapathögskolan nu där det är lite billigare så jag snart för en lösning på det här.

Nu halv åtta hos mig och MAAAAT!

        
      Såhär underbart såg det ut när alla intog dansgolvet i lördags på streetstar

söndag

Ja igår var en väldigt fin dag. Började med en sväng på stan med klassvännen Rebecca. Därefter fortsatte vi ut mot Solna och streetstar som slog alla rekord. Fan vad fett det var. Finalerna var hel sjuka. Jag säger bara Baby Bang och Anna Näsström i popping och vouging finalen. Jag dog lite så bra det var. De sände ju live från svtplay med tydligen hade dem tagit bort sändningen direkt när den slutade så det gick inte att se efteråt. Ska kolla senare på youtube om det kommit upp och hålla tummarna för att det snart funkar att lägga upp youtube klipp här på bloggen så ska ni få se dem två finalerna!

Nu är det handboll, alltså Sverige måste bara ta brons nu, det är bara så! hemmaplan och allt. 11-11 står det nu i halvlek när jag passar på att blogga, GO sverige!

        
                                                Semifinal i breaking

        
                                    Presentation i Vouging semin

         ´
Benny Ninja var domare i vouging och waacking, han har ju lärt modellerna i amerícas next top model att posa

        
              Anna Näsström i vouging semin, hon vann även finalen sen, GRYM!

Fett med röj på streetstar. Just nu kvarts...

img_0082 (MMS)

Fett med röj på streetstar. Just nu kvartsfinal i locking. Vi har också hunnit med kvartsfinalen i breaking. Snart min favvo genre waacking!


lördag

Kan fortfarande inte lägga upp youtube klipp på min blogg, vekrar fortfarande vara ngt fel. Har skrivit ett mail till blogg.se och frågat om det är ngt allmänt fel just nu. Har en hel drös med bra youtube klipp att lägga upp till er läsare! Irritating!

Snart off to streetstar! It's gonna be hilarious!

fredag

Ja som jag skrev om i förmiddags så hade vi barockdans idag på schemat. Och vad ska jag säga? Mja vet inte riktigt vad jag tyckte. Det var mest segt tycker men väldigt imponerande att läraren kunde vara så otroligt passionerad den dansstilen!

Efter lunch hade vi jazz som tyvär gick lite sämre än igår. Kändes som min kropp gick på sparlåga, inte mycket energi kvar. Uppvärmningen var tung, snurrarna på diagonalen satt inte alls som igår och koreografin satt inte riktigt idag.

Sista klassen för dagen var en av mina favvo lektioner i veckan nämligen sång och FAN vad vi sjöng bra idag. Vi sätter stämmor på "Håll mitt hjärta" med Björn Skifs och idag blev jag nästa tårögd när vi körde igenom låten. Vi låter faktiskt riktigt proffisionella. Damn we are good!

Just nu taggar jag gärnet för streetstar imorgon i Solna. Vi ska gå några från klassen och det är för er som inte har hört talas om streetstar så är det skandinaviens största streetdance tävling/festival. Dansare från hela världen kommer roch tävlar i battles i alla olika street stilar som bl.a. house, vouging, wacking, new style och commercial. Åh ska bli så kul! Så håller jag en extra tumme för Sofia i trean som tävlar i wacking där amazing Benny Ninja sitter i juryn. Benny Ninja har bl.a lärt tjejerna i Americas next top model att posera!

       

fredag

"I do not try to dance better than anyone else. I only try to dance better than myself."
~ Mikhail Baryshnikov

Detta tänker jag försöka efterleva idag. Nu barockdans, intressant!

torsdag

Såhär har min dag sett ut

Anatomi Precis lika underbar lektion som förra veckan. Idag fortsatte vi med leder och olika rörelseplan hur kroppsdelar kan röra sig på olika sätt. Givande!

Jazz Mycket bra klass! Jobbade bra genom hela upvärmningen och satte äntligen dubbel piké piroutte på både höger och vänster sida! Fick även ny koreografi wich I like! Mycket show, jazz och uttryck, fab!

Balett Vet ens om jag orkar kommentera. Vi har vikarie denna vecka och sämre vikarie får man leta efter. Överlägsen, snobbig och behandlar oss som femåringar, Don't like!

Kontaktimprovisation Åh äntligen har vi tillbaka Åsa i impro och I looooove Åsa. Hon får varje lektion att bli fantastisk. Idag bytte vi partners i varje övning och I fucking love my classmates! Vi har så bra energi och peppar varandra. Idag var nog roligaste klassen på lääääänge. Jag gick in för det och det kändes inte jobbigt eller för på när vi kravlade runt på varandra, jag säger det igen Åsa får allt att bli fantastiskt!Har precis haft en intressant anatomi klas...

img_0077 (MMS)

Har precis haft en intressant anatomi klass nu mellis och sedan jazz!


onsdag

Ursch idag har verkligen vart en sån där jobbig dag. En dag som man bara vet ska bli jobbig redan ffrån början. Man spänner sig och går omkirng och är nervös. Vi hade nämligen feedback/performance klass på jazzen vilket betyder att vi tre och tre visar upp koreografin vi jobbat på för varandra och därefter ger varandra feedback, både positivt och konstruktivt.

Jag tycker verkligen sådant här är så otroligt jobbigt. Jag är sådan person som jag vet att alla i min klass är. En sådan personer som bedömer mig själv hela tiden och sällan kan uppskatta det jag gör bra. Och att då stå framför hela sin klass och få kritik för saker man ska förbättra är så otroligt utelämnande, jobbigt, nervöst och såklart fantastiskt när det är bra. Och jag vet att det här är superbra att vi övar på det för det behöver vi. Men jag tycker alltid att det är så jobbigt när man väl står där. Det är inte det att jag tycker det är jobbigt att dansa inför folk, det är ju det jag älskar mest av allt. Men att dansa inför folk och sedan veta att jag direkt kommer få min dom, typ. Och ja jag fick många fina ord, ord som jag faktiskt inte kommer ihåg någonting av det enda jag kommer ihåg är det jag behöver jobba på. Enbart! Sådan är jag och så funkar tydligen min sjuka hjärna. Jag fokuserar bara på det jag gör dåligt och när jag inte gör tillräckligt. 

Så nog om det, streeten idag var fantastisk lyfte dagen lite lite grann iaf trots all huvudverk som kom när alla spänningar släppte efter jazzen. Hade även en fin pratstund efter klassen med mina fina fina klassvänner. Det är tur att jag inte är själv med att känna som jag känner.  Tänk om jag hade den här brudens talang och självsäkerhet när jag dansade. Min största idol all time! Jag menar kolla in henne beeen! De hamstringsmusklerna liksom!

tisdag

Är det bara jag på blogg.se som har problem med att lägga upp youtubeklipp? De senaste två dagarna så har det inte funkat. Jag tar upp htlm fliken och klistrar in sidan men ingenting kommer upp i bloggen när jag trycker på uppdatera. har massa roliga och bra klipp att lägga upp, irriterande!

Ungefär såhär ser min dag ut, soffan en fi...

img_0076 (MMS)

Ungefär såhär ser min dag ut, soffan en filt en bra tidning eller svtplay. På sjukan tyckte dem jag skulle avvakta halsen då det troligtvis går över av sig självt. Jag håller tummarna för jag vill dansa imorgon!


tisdag

Sitter hemma i soffan och degar. Idag blir det ingen skola för mig inte! Igår på kvällen började jag känna något i halsen som kom krypande och det blev bara värre och värre. Innan jag skulle lägga mi kollade jag med ficklampa i halsen och uptäckte två vita prickar det första tecknet på halsfluss. Inte konstigt att jag var trött igår i skolan! Så imorse när jag skulle upp så var prickarna kvar och jag tog ett snabbt beslut att stanna hemma! Ska ringa till sjukan strax och höra om dem tycker jag ska komma in och titta på det!

Vill verkligen inte bli sjuk! Jag hatar att vara sjuk, kan vara det värsta som finns. Som tur är har jag ingen feber, min klassvän och samåkningspartner till skolan ligger också hemma i feber idag så jag hoppas vi inte har smittat varandra!

Nu några avsnitt av på spåret på svtplay och samtal till sjukan! Awhhhh hopplöst!


måndag

Sitter och kollar på guldbagge galan som jag förövrigt missade första timmen av. Våra treor på ackis är med och dansar, får kolla på svtplay sen.

Och ja jag gör precis som alla andra, vaddå undrar ni? Jo jag sitter och klurar på mitt tacktal. Jo men det gör jag varje år, varje gala jag ser på för ni förstår jag har ju andra planer för mitt liv än att bara dansa. Jag har en heeel låång lista med saker som ska vara avklarade innan jag dör och med på den listan finns b.la att spela huvudrollen i en film (som jag sen ska vinna en guldbagge för, eller varför inte en oscar?) och släppa en skiva som jag naturligtvis vinner en grammis för som bästa kvinnliga artist. Ja som sagt jag har många saker som ska klaras av i mitt liv och då måste man ju vara förberedd redan nu med ett tacktal!Precis såhär ska jag se ut när jag vinner priset.


Ja och detta inlägg får ni ju ta med en nypa salt...

Har försökt blogga i två dagar nu men mitt...

img_0069 (MMS)

Har försökt blogga i två dagar nu men mitt internet har krånglar tyvärr så därav bristen på inlägg. Har haft danskurs i två dagar nu och är helt slut, förstår inte hur jag ska orka fem dagar till med träning. Handbollen förövrigt, hur bra är inte Sverige? Det är kärlek!


torsdag

Idag har varit en riktigt bra dag! Igen, är nöjd över min vecka hittils om vi bortser från skakis måndagen. Lite träningssammanfattning.

Anatomi Precis som jag skrev om igår så hade vi anatomi imorse och jag var mer än glad. Jag älskar allt som har med kroppen och göra och tycker det är sjukligt intressant. Och det var klassen också, vi kommer ha fem anatomi lektioner på torsdags mornar i fortsättningen och idag hann vi börja med skelett och leder!

Jazz Hade en riktigt bra klass, satte nya uppvärmningen ordentligt och jobbade bra. Dessutom gick snurrarna på diagonalen helt okej, och jag gillar nya koreografin, lyriskt som alltid är fint. Försökte filma koreografin med film appen på min mobil var tydligen inte så bra så hela koreografin gick i ultrarapid på filmen men musiken lät som vanligt, konstigt?!

Balett Efter lunch hade vi balett och det var både en skola från Helsingborg och tvåorna som kollade och då skärper man sig alltid lite extra. Stången gick riktigt bra och golvet helt ok!

Kontaktimprovisation Började med kontakt impro idag och det var kul, improvisation fast med mycket kropps kontakt och tillit. Hanna och jag var fett bra partners under klassen och jag hade riktigt kul!

Efter skolan skyndade jag mig bort till stan för att där träffa en av mina närmaste vänner från högstadiet som var i Sthlm på visit. Vi har träffats kanske två till tre gånger sen vi slutade nian men att träffa henne idag var verkligen som att det hade gått två dagar sen vi träffats. Vi pratade om allt och lite till och det var så fint att träffa henne! Hoppas det blir fler gånger!

Såhär härligt blåmärkiga är mina knän efte...

img_0071 (MMS)

Såhär härligt blåmärkiga är mina knän efter dagens moderna och street där vi spenderade en del tid på golvet. Dance is pain sometimes!


onsdag

Åh idag har jag haft en fett bra dag :) Streeten idag var så kul och jag är så glad at äntligen få komma igång och dansa street! Koreografin vi fick göra idag med var så sjukt rolig och när klassen var slut ville jag bara fortsötta och fortsätta! Måste nog börja ta lite inspirationsklasser snart så jag får upp min energi lite, jag behöver ta klasser som bara är kul och inte en massa press och teknik hit och dit!

Imorgon ska vi kanske ha anatomi på morgonen, ska bli så kul! Jag gillar verkligen allt som har med kroppen och träning att göra, det r alltid kul att veta saker om det man håller på med och hur kroppen fungerar! Jag längtar med tills vi har näringslära det är också sjukt intressant och läraorikt!

Igår gjorde jag ju världens tabbe i tvättstugan igen, det går verkligen inte bra för mig att tvätta nu för tiden. Men klockan tio på kvällen kom jag på att jag glömt bort tvätten och inte ens hunnit lägga i tvätten i torktumlaren, Åh! Suck så inatt har det hängt tvätt i hela vår lägenhet! Bra jobbat!

   

tisdag

Saker jag hatar

När man kommer ned till tvättstugan och det är 5 minuter kvar på tvätten. Vilket betyder att man får stå och glo på tvättmaskinen i tio minuter då 5 tvättmaskinminuter = 10 IRL och jag är alltid för lat för att gå upp igen då vår tvättstuga inte ens ligger i samma hus vi bor i. Suck...

Btw jag har tvättid idag om ni inte förstod det.

Har precis haft en timmes fys pass. Nu åte...

img_0070 (MMS)

Har precis haft en timmes fys pass. Nu återhämtning med keso innan det är dags för en timme och fyrtifem minuters modernt!


Måndag

Puh vilken dag! Måndag är nog vår mest fysiska dag då vi har alla tre dansämnena balett, jazz och modernt med en ynka liten lunch paus emellan. På det så var jag nog fortfarande lite bakis och trött i kroppen sen i lördags. Jag har på allvar typ inte druckit alkhol sen i somras så kroppen fick nog sig en liten chock. Jag dricker väldigt sällan nu för tiden av olika anledningar. Den främsa är väl såklart att alkohol bryter ned muskler och det är ju inte så kul om flera dagars träning går till spillo p.g.a. lite alkohol. Så nu för tiden går jag gärna ut men dricker desto mindre. En annan orsak till att jag inte dricker så ofta längre är för att det ofta blir så sena kvällar ute och med lite sömn under helgen så förstörs typ hela veckan. Denna dag var ett solklart bevis på det, jag var helt skakig i kroppen hela dagen. Så nu dröjer det nog några veckor igen innan jag går ut igen.

Förutom min stackars kropp så har dagen för övrigt varit bra, jag har varit på bra humör och det var kul att få tillbaka Sara på moderna :) Så nu lite köttfärssås och spaghetti och snart handboll :) yeah!Såhär kan det se ut om man har en bra stretch dag på ackis :) Det är dock inte jag utan mina fina klassvän Rebecca!

söndag

Nicke och jag har precis sträck kollat på de flesta avsnitten av Grotesco på svtplay, så jävla bra! Har nog aldrig riktigt kollat på det innan, men det är ju verkligen genialiskt! Snart är det solsidan med, ett annat underbart humor program.

Så tillbaka till gårdagen då. Blev en riktigt najs kväll. Ibland kan verkligen helt oplanerade kvällar bli de bästa för då har man inte så mycket förväntningar innan och bli ju därför inte besviken. Från börjat hade vi egentligen planerat att vi skulle ha lite födelsedags fest för mig och Rebecca men sen Becci vart sjuk i veckan så blev det ingenting. Så helt utan planer så bestämde sig iaf Oline och jag för att göra någonting av lördagskvällen så vi möttes upp på Bauer en bar på Götgatan för ett glas vin. Men ett glas blev två och tre och vi fortsatte vidare till Le Rouge. En kompis till Oline och mig spelade skivor där och då det var en födelsedagsfest för redaktören på tidningen Cafè så blev vi lite sugna på kändis spaning. Le Rouge är nya creddiga restaurangen i Sthlm med skön inredning helt i rött som bl.a. var den enda restaurang som Lady Gaga besökte på sin sverige visit förra året. Där blev det ytterligare ett par glas vin innan vi ytterligare en gång bestämde oss för att fortsätta vidare.

Denna gång blev det spyan aka Spy bar. Ibland är det fett att känna creddiga nöjesredaktörer på Cafe som fixar in en överallt :) Blev en najs avslutning på kvällen i gubbrummet på Spyan också så kallade vip rummet med fina vänner. Fick även en inbjudan till pressvisningen på "The black swan" när han fick reda på att jag gick på ackis haha. Får se hur bra det kommer gå, "det är bara att säga att du jobbar på Cafe så kommer du in" Bra det där!

Nu solsidan och chips, fet avslutning på denna bakisdag!


Hade en fin kväll igår med oline, försökte...

img_0057 (MMS)

Hade en fin kväll igår med oline, försökte blogga under kvällen men det gick visst inte så bra. Update om kvällen kommer senare.


lördag

Håller på för fullt med koreograferande till dans kursen jag ska ha på Aktiv Ungdom nästa helg. Är helt klar med uppvärming, diagonaler och jazz koreografi och nästan hela street koreografin. Tror jag sparar lite av slutet på den till onsdag då vi har street med Daniel så jag kan få lite inspiration. Har inte tagit en street klass sen innan höstlovet så kreativiteten flödar ju inte där kan jag säga.

Har äntligen fått abonnemang och surf till min mobil nu så nästa vecka kan jag blogga för fullt :) Men halebop lyckades ju skicka abonnemanget till min förra adress i skarpnäck, rekommenderat brev så jag var ju tvungen att åka ut ända till skarpnäck och tillbaka igår efter skolan för att hämta det. Galet krångligt men efter mycket om och men har jag det nu :)

Hittade iaf det här klippet på youtube idag, mina kära klasskompisars nollnings musikvideo som vi gjorde första veckan på skolan. De var i schlager gruppen och detta är deras bidrag, så jävla bra! 

Torsdag

Åh herregud är det redan torsdag? Skrev rubriken nyss och fick ett litet uppvaknande när jag upptäckte att det var torsdag. Så fort gick den veckan liksom. Träningsverken forsätter att hålla i sig, speciellt mina vader som skriker aj aj aj! Så fick man för att man tränade tre ggr under lovet!

Idag har vi haft kroppskunskap, jazz och balett sen lutade vi klockan tre som de flesta dagar denna mjukstartsvecka. På kroppskunskapen imorse hade vi en liten lektion om hållning, mycket intressant. Vi fick b.la lära oss hur man sätter sig korrekt på en stol för att hamna mitt på sittbenen. Tydligen viktigt det där och jag är typ sämst på det, sitter alltid som en hösäck.

Passade skitungarna idag med (kallar de skitungarna för att de är världens sötaste inte för att jag ogillar dem) och det gick super. Siri och Lea dansade och Siri körde ganstah style med brallorna! Sweetie!Emma undrade vad jag tyckte om SATC 2 och jag kan väl säga som så att sex and the city kan aldrig bli dåligt. Bara kanske mindre bra. Storyn var väl sådär och jag saknade lite mer med grejen om Aidan, han har ju alltid varit min favorit bland Carries killar. Men överlag så är det ju alltid bra och fantastiskt att återse dem alla. Och kläderna ska vi itne prata om, ge mig VÅÅR nu nu NU!

onsdag

Idag har jag gått i skolan i tre dagar och det börjar verkligen kännas i kroppen. Nu är man direkt tillbaka till pain i varje kroppsdel, stel som pinne och pensionärsgång som framkallas av de två tidigare åkommorna. Har fått tillbaka min onda höftböjare med som verkar bli värre av att vara ledig tydligen. Måste nog uppsöka en naprapat om inte detta går över snart.

Hade för övrigt en fin födelsedag igår, jag fick fina rosor av Nicke och en klocka. Så lagade han mat åt mig och jag fick välja film, gissa vad det blev? Sex and the city 2 såklart!

Imoegon ska jag passa skitungarna igen, så hoppas jag att mitt abbonemang kommer också så jag kan börja blogga från mobilen, nu vet jag hur man gör iaf!

              

Got some flowers from my man in my birthday!

img_0013 (MMS)

Got some flowers from my man in my birthday!


måndag

Då var man äntligen igång! Dansåret 2011 är officiellt invigt. Hade bara en dansklass idag och det var alldeles lagom. Eftermiddagen spenderade vi med alla årskurser och rektor Jan för möte angående den kommade terminen. Känns skönt att äntligen vara igång och som tur är känns kroppen inte så mör som jag trodde den skulle vara! Nu ska jag bara lära mig blogga från mobilen :)

Från när vi firade min födelsedag i lördags. Kan inte rikitgt förstå att jag blir 23 år imorgon, gamla tant!

lördag

Sitter och leker med min nya fina iphone som jag fick i födelsedagspresent. Eftersom jag fyller år på tisdag och då befinner mig i Sthlm så firade vi min födelsedag lite i förskott idag. Fick som sagt en iphone som jag önskat mig av mamma och pappa <2

Har suttit och lekt med den non stop i några timmar nu, love it. Ska bara fixa nytt abonnemang med internet och lära mig att blogga med mobilen så är allt kirrat! Hehe, jag är ju inte världens mest tekniska person direkt. Men nu serrni så blir det nog bättre med uppdateringar här och såklart mer bilder :)


fredag

Tillbaka i Vimmerby igen för en helg här. Blev lite segt i Sthlm ett tag när alla jobbade och jag var ledig själv.
Elina och jag var i stallet en sväng på förmiddagen, var så galet skönt väder strålande sol och plusgrader. Fick nästan lite vårkänslor. Emma kom upp en sväng och fotade Elina och Blue, blev så fina bilder.

Ikväll ska vi laga mat med Eklund, Angelica, Madde och Chrillan. Ska bli trevligt. Vi träffar ju dem inte så ofta nu för tiden och det är alltid lika kul när man väl gör det. 

   

Emma är så duktig!

tisdag

Fortsättning på mitt 2010

Juli

Ackis
 audition fortsatte och jag fick en reserv plats mycket besviken. Spenderade mestadelen av juli på jobbet men hann med lite bad, fest, grillkvällar också.

Augusti

Jag
fick ätnligen lite ledigt för första gången på ett halvår typ och drog till Kreta en vecka. Fick strax efter hemkomst veta att jag kommit in på ackis på min reserv plats och en vecka senare börjar jag skolan. Mycket på en och samma gång men lyckligare än någonsin.

September

Livet
 på ackis rullade på, jag trivdes och fick verkigen världens finaste klasskompisar. Blev missnöjd igen efter det sämsta valet i Sveriges historia typ och äckliga sverigedemokraterna kom in riksdagen. Vi lämnade Skarpnäck för att än en gång bosätta oss på Lidingö.

Oktober

Jag
var hemma i småland för första gången sen sommaren och njöt av höstvädret, vi hade klassfest hemma hos mig och jag körde slut på mina muskler totalt efter fem timmars träning om dagen i 10 veckor och längtade som en galning efter höstlov. Såg Cullberg med Alexander Ekmans "triptych" och blev helt kär i den mannen och hans koreografier!

November

Jag
fick äntligen mitt efterlängtade höstlov och mamma var och hälsade på mig. Syrran och jag såg Håkan på Hovet och jag blev nykär, fick 10.000 kr i stipendie och blev frälst av tv-serien "Så mycket bättre" och speciellt vackra September.

DecemberFörsta
delen av december spenderades med lussespex rep och lussespexnatt. Fortsatte med en härlig nedvarvningsvecka med en klass om dagen och julmys. Åkte hem till smålandet och firade jul och hela grejen sen tillbaka till Sthlm för att fira in det nya året i Solna.

Så det var hela mitt 2010 ett fint år men 2011 kommer garanterat bli bättre. Denna sommar kommer helt säkert kicka ass!

tisdag

Alltså hur söt ät inte Gabriel Odenhammar som spelar Håkan i sunes jul, kolla bara in det här klippet!

   

måndag

Mitt 2010 del 1

JanuariJag
fyllde 22 och Rebecca 23 och vi firade med en fest för de finaste vännerna. Jag hade danskurs i Aktiv Ungdom och startade upp hobbykurserna igen på ackis. Jobbade kvar på trista Investerum men började se mig om efter annat.

Februari

Malin fyllde 22 och vi firade på Vurma, Sl fick spunk och stängde av hela gröna linjen när det snöade lite för mycket och det tog mig två timmar att komma till jobbet. Jag tog jazzklasser för Therese Carlsson och blev om möjligt mer förälskad i Vals klasser.

Mars

Pappa fyllde 50 och vi överraskade honom med en resa till fantastiska Barcelona. Jag längtade mest efter våren och Karl&Knuts dansklasser. Snön började till sist i alla fall att smälta och livet såg lite ljusare ut när jag började jobba på Hemfrid.

AprilVi firade påsk i Smålandet, våren var äntligen på ingång. Jag fick två nya jobb, dels som barnflicka igen åt världens sötaste 8 månaders tjej och som rekryteringsansvarig på hemfrid. Gick på Bounces sista föreställning,
och började äntligen på K&Ks klasser och var frälst!

MajSyrran fyllde 20, jag var konfrencier på AU avslutningen som vanligt. Vi njöt av värmen på Vaxholm och jag kom äntligen iväg till Gbg och min älskade bästis Ida.

Juni

Mamma
, pappa Elina och Offe kom en sväng till Sthlm och vi kollade prinsessbröllop. Jag tog dansbilder i stugan en helg hemma och firade midsommar i fina småland. Audition till ackis satte igång och jag var nervösare än någonsin.

måndag

Nyår
söndag

Nicke och jag har precis varit och sett HP och dödsrelikerna. Väldigt sent ute, men bättre sent än aldrig. Jag grät som vanligt, det gör jag alltid med HP fast jag redan vet hur allt slutar, jag sträckläste ju böckerna så fort jag fick dem i hand.

Imorrn kommer en liten tillbaka blick på mitt 2010 och kanske lite bilder från nyår.

  

lördag

2011 here we come! Har typ nyss gått upp ur sängen och käkat frukost. Snart ska jag bege mig iväg till Becci för att träffa Malin för första gången sedan i somras och lilla Maja. Mys. Gårdagen var lyckad, mer om det sen men först precis som alla andra bloggare och samma som förra året, en LISTA!

Året som gått..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Startade en dansarutbildning, ingenting man gör varje år kanske :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Brukar aldrig ge nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nej

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?

Spanien och Grekland

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

Pengar och mer tid för att träfa vänner och familj

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

15 augusti när jag fick veta att jag kommit in på ackis som 6:e reserv heeelt oväntat!

8. Vad var din största framgång 2010?

Att jag kom in på ackis såklart, kommer nog vara mitt livs största bedrift!

9. Största misstaget?

Don't do mistakes! Man ska inte ångra saker utan se framåt istället på vad man kan göra bättre!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nja lite småskador som knät och överansträngning i höften
 
11. Bästa köpet?
Biljetten till Barcelona

12. Vad spenderade du mest pengar på?
dansen som vanligt

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dansen, mina fina vänner och familj och min underbara pojkvän

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Alors on danse, we no speak americano, Från och med du, Dancing on my own, Thelephone, Waka waka, Mikrofonkåt, Gubben i lådan, Leave the world behind, Fuck you

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare trot jag, 2009 var tufft och 2010 blev ju så mycket bättre (hehe programmet alltså) av att jag kom in på ackis. I'm a happy girl!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
umgåtts mer med mina vänner, festat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Oroat mig för saker som för de mesta löser sig

18. Hur tillbringade du julen?

med familjen

19. Blev du kär i år?

det var jag redan

20. Hur många one night stands?

noll va

21. Favoritprogram på TV?

Desperate housewifes, så mycket bättre

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
neje

23. Bästa boken du läste i år?
Snabba Cash

24. Största musikaliska upptäckten?

Robyn igen

25. Något du önskade dig och fick?

Komma in på ackis, åhh vad jag tjatar om det men det är det bästa :)

26. Något du önskade dig men inte fick?

En ledig sommar, mer tid med vänner

27. Årets bästa film?
Har inte sett så mkt film tyvärr så jag kommr inte på ngn som var bättre än någon annan

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jobbade

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nja tror inte det, lite mer pengar kanske ;)

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Like always a rockstar!

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, min familj och såklart ni har hört det förr DANSEN!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Olle i idol haha näää Johnny Depp som vanligt då kanske

33. Vem saknade du?
Idaaa, Maja och Malin som flyttade till Indien, London och Malta

34. De bästa nya människorna du träffade?
Mina fiiiiina klasskamrater på balettakademien, ja och alla andra på skolan :)

RSS 2.0