fredag

Då var det ett nytt år om 7 h och 45 minuter. Ja 2010 gick fort som vanligt. Strax ska vi iväg till Pontus och Lovisa som har stort nyårskalas. Ska bli fett. Har aldrig varit i Sthlm innan på nyår så jag hoppas jag får se mycket raketer ikväll!

Måste bara berätta om min sjuka tågresa tillbaka till Sthlm igår. Jag hade ju relativt tur när jag åkte hem, båda tågen gick och i relativt rätt tid. Men med SJ kan man aldrig ha tur två ggr. När jag kommer ned till stationen så är det såklart ersättningsbuss till Lkpg. Ganska väntat eftersom kustpilen aldrig går i princip. Mitt tåg till Sthlm från Lkpg gick tjugo minuter efter att vi skulle ha kommit fram så jag ställde mig in på att jag skulle missa det. Och såklart så kommer inte bussen förrän 45 minuter efter att tåget skulle ha gått. Så såklart missar jag mitt tåg till Sthlm. Går och pratar med snubben i luckan på stationen om att jag kommer missa mitt tåg och han säger till mig att jag ska prata med tågvärden som kommer vara med på bussen, hon hjälper mig.

Så jag sätter mig såklart på bussen i tron om att tågvärden ska hjälpa mig att boka om mig till nästa tåg istället. Men när jag ska prata med tågvärden så vägrar hon hjälpa mig eftersom jag hade sista minuten biljett och då kan inte hon hjälpa mig boka om den. Jag får prata med sj på stationen i Lkpg säger hon. Jag får lite smått panik eftersom det är stängt på stationen i Lkpg och där ka ju ingen hjälpa mig. Tågvärden säger t.om att jag troligtvis kommer få köpa en ny biljett och inte få plats på nästa tåg. Panik!! Blev så jäkla arg och nervös vad fan skulle jag få betala en ny biljett på 500 spänn för att tåget var försenat. Har aldrig varit med om liknande. Men mamma hjälpte mig iaf att ringa till sj och de bokade ju såklart genast om min biljett utan kostnad och sa att tågvärden skulle ha hjälpt mig, sista minuten biljett eller inte. När det är störningar i trafiken så att man missar sitt tåg är det alltid deras skyldighet att boka om ens biljett. Så slutet gott iaf men fy vad arg jag var på bussen. Det värsta är att i sådana situationer när det är en massa folk runt omkring är det så jobbigt för alla glor men ingen hjälper en.

Nu dags att bege sig på nyårs fest.

GOTT NYTT ÅÅÅÅR!!

                    


onsdag

Oj vad fort lovet går, snart är det bara en vecka kvar ;) Men det känns nästan som om lovet är slut redan bara för att jag åker tillbaka till sthlm imorgon. Och såklart som med oss så har vi fortfarande inte bestämt vad vi ska göra på nyår. Jag blir galen! Samma sak varje vel hit och dit. Nästa år ska vi fan bestämma oss i oktobr för detta är inte smart.

Idag har iaf mamma jag och Elina varit och hälsat på min kusin och hennes barn i Horn. Så kul att man hinner med sånt här på lovet. Igår var Elina och jag hos Emma där också Kajsa var och vi tittade på gamla ridlägerfilmer från när vi gick på högstadiet. Gud vad jag skrattade. Kajsa och jag var riktiga linslusar redan då haha!

Här komme riaf lite bilder från annandagen då vi var hos oss med släkten på pappas sida :)


               

                              Sötaste kusinbarnet Alma
               

               

                                   farmor och Farfar
               

               

               

                

               

               

                                    Sötaste trollungen
               

                               Syrran och kusinbarn Nora
               

               Kusin Moa och kusinbarnen Nora och Fabian
              

       Alma skulle visa hur Moa och jag gjorde när vi stod på händer
              

               

                                      Busungen!
              

              

                                     Alltså jag dör så söt
              

                                      Mysigaste ungen
              

              

              

              

                                 Dags att åka hem
              

Måndag

Börjar med lite bilder på kvällen innan julafton

                

                                       Familjemiddag
              

                                        Uppesittarkväll
             

             

                          Tomten som jag sydde i sexan haha
             


                                       Julafton <3

              

                                            I stugan
              

             


             

                                           Maaat <3
             

                                        Morbror och kusin
             

                                       Syster och jag
             

             

             

                                         Kalle anka
              

             

             

             

                                     I väntan på tomten
             

                                      Kusinerna
             

              

             

             

                                      julklapps utdelning
              

             

             

                                     En som var glad
             

                          Stor klapp av love som var ett fotbad :)
             

             

                                  De nyförlovade <3
             

Mycket bilder men jag älskar jau julafton, den mysigaste dagen på året så då blir det mkt kort :)

måndag

Jaha det var den julen. Fy fan vad fort det går, det säger man varje år men jag tycker att det går fortare för varje år. Har haft fullt upp med att träffa släkt och vänner hela helgen så inga blogginlägg har hunnits med. Tänkte göra ett litet längre inlägg i kväll med bilder från julafton. Nu ska vi iväg på sista släktträff hos Nickes moster innan han far tillbaka till Sthlm ikväll. Igår hade vi min släkt på pappas sida här med alla mina kusiner. Så mysigt. Har världens finaste släkt, jag säger det igen som varje men det är alltid lika kul att se dem.

Slänger in en vinterbild av Emma så länge tills jag har lagt in alla jul kort i datorn. 

                  


julafton

Jag har härmed vunnit pris för sämta julklapps köpare till pojkvän EVER. Förra året köpte jag en massage presentkort på ett massage ställe som kort därefter gick i konkurs så Nicke aldrig hann lösa in sin massage. I år trodde jag att jag hade fått till världens bästa juklapp, två biljetter till David Batras stand up show i mars. Det var ju bara det att jag hade bokat samma helg som Nicke åker till Österrike. Samma helg som Nicke har åkt till Österrika i fyra år vilket jag naturligtvis visste. Bra jobbat Johanna, 700 spänn i sjön. Kul jul!


Julafton

Puss på min fina fina syster och hennes Offe som förlovat sig idag. Ingen visste inte ens mamma utan vi fick se det i tidningen och två ringar när de kom på grötfrukost. Så söta!


            

torsdag

          
                                               Pre christmas pynt
           
 
                                           After christmas pynt
           

           

torsdag

Än en gång I <3 Second hand, allt detta för 130 kr

               

onsdag

Idag har jag pysslat med det här.

              

Min fantastiska vän och fotograf Emma behövde porträtt bilder till sin portfolio och jag ställde gladeligen upp. Hon plåtade mig i snön i Gästskivarhagen. Som jag skrev tidigare har jag blivit helt besatt av 40-tal därav looken på dagens plåtning. Omgivningen hjälpte såklar till att få till den där gammaldags looken. Like it big time. Tack Emma!!

onsdag

Sen jag såg Inglorious basterds för någon vecka sen har jag blivit helt besatt av 30 och 40-tal. Hur vackra var inte kvinnorna då? Så tråkigt att inte vi klär upp och fixar oss så som de gjorde förr. Alla kvinnor var så kvinnliga i sina fantastiska klänningar, håruppsättningar och smink. Satt och sökte på lite bilder nyss och hur vacker var inte Greta Garbo? Hon får bli min nya stilikon!

                 

                

                        

                 

              


onsdag

Alltså jag dör! Pappa och jag kom på den här igår, kommer ni ihåg den? Kan vara den roligaste reklamen som någonsin har gått på svensk tv! Love it!

     

tisdag

          


          

          


          

          

           
 

          

Igår när jag var med syrran och julpyntade i stallet.

Ikväll har jag pappamys. Mamma är på julfest på jobbet så pappa och jag är själva. Vi dricker glögg, kollar på Ernst jul och skrattar åt de dåliga skådisarna i Morden i Sanndhamn.

Förut testade jag på lite pilates så det lär väl bli träningsverk imorgon, kändes rejält i musklerna.

Imorrn kommer förövrigt Emma på besök. Vi ska ta lite vinterbilder. Fantastiskt att ha en vän som är fotograf då får man ställa upp som modell titt som tätt när hon behöver CV bilder. Underbart!


tisdag

Idag har jag danscravings och sitter och tittar på den här videon om och om igen! Fy fan vad bra! Jag älskar Karl&Knut, längtar redan till april då de äntligen kommer till Sthlm!

   

måndag

Åh vad sköööönt! Nu är jag äntligen hemma i Vimmerby och snöiga småland. Har längtat så.
Men fy fan vilken jävla resa, inte så mycket för att det var försenat som jag trodde men utan mer för att jag hade såååå mycket packning. Alltså jag är verkligen sämst i världen på att packa! Jag tar alltid med mig för mycket, kan aldrig välja vad jag ska ha. Tur iaf att Nicke åker ner på torsdag så han kan ta alla julklappar! Hatar att ha mycket packning och med en stor fett tung bag, stor kasse, dataväska och handväska blev det ganska knöligt att först trycka sig in på Lidingö bussen som såklart var proppfull av folk eftersom det var så många inställda turer. Sen ta sig från T-centralen till tåget, på tåget med all packning och sen byta tåg i Linköping. Så var det ju såklart det lilla skrutt tåget från Lkpg till Vimmerby såklart och inte kustpilen och det tåget har ju världens minsta mittgång och inga platser att ställa sitt bagage på så jag slog ju till alla med min väska i mittgången när jag gick och fick sitta hela en och en halv timme med halva packningeni knät! KUL! nej.

Men nu är jag hemma iaf och ser fram emot en och en halv veckas smålandsmys innan det blir nyår i Sthlm och sen tillbaka en vecka till i småland innan skolan börjar. Såå underbart att ha jullov, jag ska NJUTA av mitt förta riktiga jullov sen gymnasiet!!

Nu mat med mamma och pappa <3

söndag

Precis hemkommen från balettakademiens egenskrivna musikal som de på musikalinriktningen är med i. Åh de var så duktiga jag blir så stolt! Var lite velig om jag skulle gå i förmiddags för det var värsta snö stormen ute och jag har sjukt mycket att packa men så gav jag mig iväg. Mötte upp Yasemin i klassen och sen även Anders och nu efteråt är jag sjukt glad att jag gav mig iväg. Så kul och se sina begåvade klasskompisar på scen :)

Imorgon blir det hemfärd till småland för lite jullov. Ska bli så skönt att bli ompysslad av mammsen och få lite julstämning. Förstår inte riktigt att det är julafton om fem dagar! Awhh sjukt fort har december gått. Men det ska bli såå skönt! Vimmerby here I come!

lördag

En fantastisk koreografi som Elina i trean har gjort. Den handlar om en vän och heter "Hon hette Elin"

 

fredag

Åhhh herregud sitter och kollar på PSL festival på Svtplay och blir heeelt galet festival sugen. Fy fan jag bara sitter och hoppar och längtar och vill meed! Festen, musken, kläderna, smutsen, människorna, dammet ja allt jag vill ha nu!

Jag har ju inte besökt en festival på snart två år så festivalsuget börjat bli omänskligt stort. Så har jag ju bara snöat in på en festival i mitt liv vilket inte är så konstigt eftsersom jag är uppväxt en mil utanför Hultsfred och förutom att ha besökt den festivalen ca 18 ggr varav första gången då jag låg i magen och pappa spelade på största scenen så har jag bara besökt Emmaboda förutom Hultan.

Så i år då älskade Hultsfred inte finns längre måste jag ju utöka mitt festivalbesökande och de tre som står högst upp på listan är Way out west, Peace and love och Roskilde! Någon av dem kommer garanterat få besök av mig i sommar!

                 
En bild från Hultsfred 2005 med finaste Ollie, och ja jag har haft svart hår med rosa slingor

                  
                                            Emmaboda 09

fredag

Ligger i soffan och kollar på musikhjälpen. Älskar det prgrammet. Har blivit lite av en jultradition de senaste tre åren att man kollar på det inna jul. Blev lite ändrade jobbplaner med så jag fick tyvärr strunta i dansen idag med. Meningen var att jag skulle passa skitungarna igårkväll och ikväll men Siri hade blvit dålig i magen igår så jag hämtade bara Lea från skolan och imorse lämnade henne på skolan. Pallade inte att sitta på skolan skittrött i två timmar och vänta på klass så jag åkte hem och somnade i soffan.

Angående lappen jag skrev igår så hade personen tagit ut tvätten och sina grejer sen när jag kom ner igår. Haha hoppas han/hon tog åt sig. Fick lite dåligt samvete när jag skrivit det där arga men vad fan, nu kommer väl personen i fråga inte göra samma grej igen. Nu kommer jag ha lite tid idag och tvätta eftersom det inte blev jobb men annars hade jag liksom planerat två tvättar där igår eftersom det kommer bli lite tajt med tvätttid innan jag åker hem.

Nu ska jag slänga upp en video från studioföreställningen på ackis och det är mina fina klasskompisar som gör ett disconummer. Alla fem har tävlat i disco innan och varit med i toppen av Sveriges disco elit innan de började på ackis så inför föreställningen var de ju bara tvugna att göra något tillsammans. Och för er som aldrig sett stilen disco innan ska jag varna er, det går sjuuuukt fort och sjukt galet. Jag är så impad av dem!

          

torsdag

Fy fan vad jag är sur just nu!

Hade bokat tvättid mellan 12-16 idag eftersom jag är hemma då mellan dagens dansklass och jobb och har inte så mkt mer tid denna vecka att tvätta innan jag åker hem på jullov. Så jag går och lägger i en tvätt klockan tolv och sedan en timme senare går tillbaka för att ta ur den och lägga i en ny. Vad får jag se då? Jo att nån jävla idiot har tagit ur min tvätt och lagt i en ny i tvättmaskinen! Alltså tagit en tvätt på min bokade tid! Blev så jävla sur! Men sen började jag fundera på om jag bokat fel tid å jag går ut och kollar på bokningstavlan men nej jag hade bokat rätt. Blir ännu mer förbannad, när ska jag nu hinna tvätta? Kan nog vara det mest fräcka jag varit med om!

Så nu har jag för första gången i mit liv skrivit en arg lapp i tvättstugan! Hoppas personen i fråga tar åt sig!

tisdag

Sitter här alldeles slut i soffan. Gick upp vid fem imorse för att lämna barn på dagis och skola och åkte därefter direkt till min egen skola för att även idag ha en klass afro precis som igår. Så skönt för oss som inte är med i föreställningen vi har bara en klass om dagen hela veckan då vi får välja mellan afro och modernt. Jag väljer självklart afro beacause I love it!

Igår kväll träffade jag finaste Maja som flyttade till London i september och nu är hon hemma på jullov. Så fint och se henne. Vi mötte upp Oline och gick och åt på Vurma på Östermalm för att sedan vandra bort mot ackis och kolla på föreställningen. Så fina alla var, jag är så stolt över mina fina och duktiga klassisar, you rocked!

Om en stund kommer Becci och Maja hit, vi ska ha lite glöggmys och prata ikapp om all som hänt i höst. Lovely!

Nu lite bilder från i torsdags och lussespex rep!

     I träningsrummet innan, Alex prövar Therese löshår. Haha!
                 

                  

                              Repar Adriennes scen
                 

                  

                 

                                          Bitchbordet
                 

                 

                                 Rep i studio fyra
                 

                 

                 

                 

         Här är klockan ca halv sju på morgonen och vi är rääätt trötta!
                 

                                 Tina aka Tingeling
                 

                 

                                 Haha ledsen Niklas
                 

                               behind the scene
                 

                 

Lite biler lånade från Jackie och Niklas

Måndag

Nicke och jag tittade på Inglorious basterds igår och hur snygg är inte Melanie Laurent som spelar Shoshana? My god!

                        

                             

                       

söndag

Lite mer bilder

             

              
             

             

             

             
 
             

             

söndag

Sitter och kollar lite på reprisen av idol och böjade fundera lite på det här med nya juryn. Eller ja nya och nya de har ju varit i tre år nu men ja den andra juryn. Jag funderade lite på hur många idoler som klarat sig efter idol och kom fram till att de flesta som slått igenom och klarat sig efter idol är dem som var med i idol när förra juryn satt. Jag menar hur många har vi sett som klarat sig de senaste tre åren? Tove?? någon mer? Så jag kollade upp det där och här är de som fortfarande is going strong:

Förra juryn:

Darin
Måns Zelmerlöv
Ola
Sibel
Sebastian
Agnes
EMD killarna Erik, Danny och Mattias
Amanda Jensen

Nya juryn
Anna Bergendahl
Tove??

Tycker det verkar så konstigt eftersom denna juryn är ju sjukt mycket bättre än den första men varför lyckas inga idoler efter det är slut? Har svenska folket kanske tappat intresset för idol kanske? Nja jag vet inte men konstigt är det.

Fredag

ja herregud var ska jag börja?? haha har iaf lyckats sova sju timmar i soffan nu för vi fick ju inte en blund i ögonen på heeela natten. inte en minut hann vi sova, vi repade konstant från åtta på kvällen till åtta på dagen!

Men det är så värt det för fy fan vad bra vårt lussespex blev och publiken älskade det! Vi fick stående ovationer efteråt :) Så jävls kul när man hör publiken so skriker av skratt åt vissa skämt och parodier, oskars var ju klockren och Jeanette såklart båda gestaltade av Evelyn! En annan som gick hem var ju Bizazz och Hanna_marias skratt gestaltat av Therese! Nä fy fan vad nöjd jag är och så jävla kul vi har haft trots teknikstrul och trötthet. Vi är helt enkelt bäst!

Tyvärr hann jag inte filma något eftersom vi bara körde ett ljusrep och genrep efter att vi gjort klart alla scener vilket gjorde att ingen hann filma, men lite bilder har jag från rep men vi börjar med bilder från julbaletten som vi hade på dagen. Strax blir det idol med fina treorna som dansar och nu lite bilder!

                                      Uppvärmning
                  

                                            Helle
                 

                                                Anne
                 

                            Vi fick testa på lite pas de deux
                  

                 

                 

Mer bilder kommer imorgon!

torsdag

Sitter i skolan och väntar på att få sätta igång med lussespex rep. Alla salar är upptagna till klockan åtta med hobbyklasser så om tjugo minuter får vi dra igång. Då jävlar ska vi spika en timmes föreställning. :) Kommer bli så bra I know it!

Jag är redan trött som en gris och ska vara vaken och repa nästan hela natten. Jag kommer däcka i soffan imorrn direkt när jag kommer hem. Som tur är har vi bara lussespex och sen slutar vi.

Har fett mycket bilder från vår julbalett idag och när vi har larvat oss i träningsrummet så det blir mycket roliga bilder som kommer upp framöver! Ska försöak filma lite när vi repar med.

Nu en kaffe och redbull så jag orkar!

onsdag

Håller på och packar för fullt inför morgondagen. Vi ska vara kvar i skolan och repa hela dagen/kväll/natten. Hoppas allt går bra och att det kommer bli det bästa lussespexet ever! Vi måste även försöka få ned det till en timme eftersom treorna måste iväg klockan tio på fredag på idolrep. Känns som det just nu kommer bli ganska mycket längre än en timme. Vi vill ju att de ska få kolla vi gör ju parodi på massvis av treor :)

Kommer bli sjukt mycket att släpa med till skolan imorrn med alla kläder, sovgrejer, danskläder, mat och så ska vi ha tomtekläder till baletten också.

På fredag kommer det förhoppningsvis upp lite bilder och filmer från spexet :) yeeej ska bli såå kul!

                 
                      Gammal bild från nollningsfesten

tisdag

Herregud hur hann klockan bli så mycket? Jag skulle ju bara läsa några bloggar och så...?

Idag har varit en konstig?! dag i skolan. Först floorteqnique, vågade inte chansa på fysklassen idag eftersom jag fortfarande är snorig och hostar så det fick bli lite rull på golvet. Efter det skulle alla som ska vara med i studioföreställningen visa upp sina nummer och då hade jag två timmars håla. Tjuvkikade på en del nummer iaf och det ska bli såå kul att se när de visar upp.

Efter lunch blev det balett och idag gick det faktiskt bra! Kände mig väldigt trött innan klassen men kroppen vaknade till liv och jag fick äntligen bra beröm från K för mitt uttryck, har jobbat så mycket med det senaste tiden. K tycker ju att jag ska visa mer uttryck i baletten och inte bara jobba och gå in i mig själv vilket jag tycker är jättesvårt eftrsom baletten är ganska tung för mig och jag fokuserar mer på att jobba "rätt" än att uttrycket ska bli jättefint. Men idag så sa hon att hon aldrig hade sett mig jobba så fint i mitt uttryck och fina Christinte i klassen kom fram efteråt och berömde mig med att jag jobbat så fint på sistone. Då blev jag glad :)

Vår sista klass var sedan inställd så det blev lite lussespex rep, vi filmade bl.a. en sjukt rolig scen som kommer visas på film på fredag och sedan hade jag och Carola massagestund. Aj aj säger jag, Carola masserade mina insida lår och det gjorde ONT. Fy fasen vad min kropp är stel nu.

Ska bara överleva två dagar till sen avslutning och lussespex på fredag, yeeeej!

måndag

Måndag igen och förkylningsdag. Har fått sitta hela dagen idag med precis som i fredags. Åh blir så trött på att sitta, inte kul alls. Man får så ont i rumpan och det är så kallt haha.

Imorse hade vi iaf lussespex rep då lärarna hade möte. Vi började på två av danserna jag ska vara med i, åhhh kommer bli så bra. Jag kommer nog försöka filma en massa när vi repar på torsdag och lägga upp så ni får se. Mycket kommer ju vara väldigt internt eftersom vi gör parodi på lärare och elever på skolan men det kanske är kul ändå!

Här kommer iaf en rolig bild på vad an kan sysselsätta sig med en måndagmorgon på ackis! Viga klassisar har jag

                       

lördag

Blev visst en liten bloggpaus där, har inte så mycket inspiration just nu försöker mest ta mig igenom dagarna fram till nästa fredag. Jobadde två mornar innan skolan denna vecka som gjorde att jag var skapligt trött hela veckan.

Igår morse vaknade jag också upp med helsont så det fick bli att sitta på alla lektioner i skolan vilket är otroligt drygt. Man får sån träsmak i rumpan och lektionerna går så sjukt sakta. Idag har halsontet gått över i snuva och ont i bihålorna. Får hoppas det går över till imorn när jag ska vara konfrencier på Aktiv Ungdoms julavslutning. Nästa vecka blir det rep, rep, rep till lussespexet. På torsdag ska vi t.o.m. sova i skolan och repa hela natten så allt sitter på fredag. Ska bli kul men det blir mycket jobb i veckan så det finns ingen tid att vara sjuk.

               
             Jag i våras när jag var konfrencier på julshowen

RSS 2.0