Torsdag

Yeeej det gick bra idag. Är så konstigt det där har alltid en bra dansdag och sen efter en dålig kan aldrig vara två i rad. Men idag gick det bra. Var pigg i kroppen och jazzen satt om en smäck både uppvärmning och koreografi. Kände att jag hade kontroll under koreografin med vilket händer väldigt sällan. Fick reda på att Therese är gravid med, kul för henne men dåligt för mig eftersom jag gillar henne så mycket och hon är lärare på de två skolor jag tänker söka till hösten.
Streeten sen gick skitbra herregud när gjorde det det senast? Kan ha berött på att jag älskar Carmel Kösters stil som vi hade idag, riktigt tung och beatig om ni kanske förstår haha. Så gick hon igenom koreografin sakta och noggrant så man verkligen kunda sätta stegen. Ska försöka hitta låten med för den var så sjukt skön! Kan garantera att jag kommer ha fetstora blåmärken på knäna imorgon, eftersom allt vi gjorde var på golvet i början. Härligt när man ska ha shorts på sig om några dagar!

Imorgon blir det jobb på hemfrid, ska bli kul :) Får spendera en dag med Oline iaf. Sen hem städa, laga mat och packa lite. På lördag ska ja träffa Emma en stund på stan, vi tänkte ta en liten shoppng runda på söder. Kul att pasa på när hon ör i Sthlm. Sen på eftermiddagen kommer mami, papi och Elina <3 och sen är det BARCELONA!

                

torsdag

Ni stackare som läser min blogg får stå ut med lite blogg och bild torka nu ett tag. Jag har sjukt mycket att göra, stressar på jobbet för att hinna få in lite bokningar nu när jag ska vara ledig en vecka. Stressar när jag kommer hem från dansen på kvällen för att hinna med att laga mat, duscha packa och kanske lugna ner min stressade kropp en timme frmaför tv:n. Och nu äntligen kan jag släppa varför jag ska vara ledig en vecka från jobbet på bloggen. För jag ska till BARCELONA på söndag! Åh har varit så svårt att hålla inne detta men det är en överraskningspresent till min pappa som fyllde 50 år igår och eftersom jag vet att han läser min blogg lite då och då kunde jag inte skriva ngt om det förrän nu. Men det ska bli sååå galet kul och skönt att få komma bort så det är inte sant. Och efter detta LOVAR jag att vara lite flitigare här på bloggen med både inlägg och bilder för då är det påsk och jag kommer vara hemma i småland.

Lite uppdatering av min dansvecka som varit både bra och dålig som vanligt. Hade åtminstone ngt sorts break på baletten i tisdags. Ann-Marie var på mig hela klassen och jag älskar det för det är då jag hittar rätt. Och även om hon påpekar hela tiden när jag gör fel så är hon så underbar och berömmer så mycket när man gör rätt. Till skillnad från min förra balettlärare från förberedande som bara påpekade när man gjorde fel och aldrig när man gjorde rätt. Jag kände verkligen att jag jobbade så bra hela klassen och det var skönt att ha A-M där som hjälpte mig. Älskar att jag känner att jag utvecklas enormt på baletten. De andra klasserna har gått sådär, är väldigt trött i både kropp och huvud och orkar därför inte jobba ordentligt. Ska bli så skönt att vila kroppen nu i två veckor.

Känner att jag är väldigt orolig överlag över allt som kommer framöver för jag drömmer så mycket och så konstigt varje natt. Denna vecka har jag drömt om audition till balettackademien två ggr. Senast inatt, och jag kan ju tilllägga att det inte är några bra drömmar. I måndags drömde jag att jag hamnade på reservlistan till yrkeslinjen, vilket kanske låter bra men för mig som gjort det två ggr till olika utbildningar vet att det bara innebär en massa velande och osäkerhet. Och inatt drömde jag att vi hade audition med Val Suarez och Therese Carlsson och det gick såklart superdåligt på båda. Jazzen gick jätte dåligt och man blev av någon konstig anledning poängsatt och jag fick jätte dåliga poäng. Awhh jobbigt att jag börjar drömma om sånt här redan. Audition är ju inte förrän i juni.

                
                                                                               <3

tisdag

       
 Kommer ni ihåg den här då? haha Sunset beach. Kan ha varit den mest beroendeframkallande serien någonsin och sjukaste. Det var verkligen dagens snackis när man gick på mellanstadiet om vad som hänt i sunset beach dagen innan. Kolla in Annie och Victoria som alltid pratade för sig själva och smidde onda planer. Så roligt!

tisdag

Oj oj ojdå, har visst total glömt bort bloggen. Haft fullt upp hela helgen. Nu när Nicke är i Österrike och jag är själv har man helt plötsligt ingen tid alls när jag måste fixa allt själv.
Lördags var iaf en fin dag på stan med Oline och Rebecca. Det var tio grader och strålande sol hela dagen i Sthlm. Underbart! Kvällen spenderade jag hos Rebecca, vi lagade mat och kollade på film. Söndag var bara fixdag. Tvätta, städa, handla, laga mat och sånt nödvändigt inför veckan.
Nu har jag en låång vecka framför mig. Vädret vände visst tillbaka till vinter och det känns bara långt till sommar och vår. Suck. Olika framtidsplaner snurrar i huvudet och jag har beslutsångest inför allt. Nä jobbet väntar, snart lunch!

fredag

          
                                                                        Finaste låten!

torsdag

                

     Ni måste kolla in det här klippet, shit sånt här skulle jag med vilja testa sjukt kul och skrämma folk.

torsdag

Som sagt man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken. Jobbet som jag pratade om blev bara en liten extra tjänst på fredagar. Men förhoppningsvis kommer den utökas mer och mer och kanske ska jag jobba i recepitionen där i sommar. Men nu är det lite back to ruta ett igen. Men jag säger som Salem

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground. But at the end the sun is rising, I better keep on walking!

onsdag

Haha hittade precis de här klippen på ackis hemsida. Kommer ni ihåg för några veckor sen att jag skrev att et var en tjej och filmade på våra klasser. Här har ni resultatet från balettklassen och jazzklassen. I jazzklippet är det jag som har helsvart på mig och står längst fram i mitten mestadelen av filmen och i balettklippet har jag svarta tights och ett vitt linne och står vid stången i mitten. Det roligaste är i balettklippet precis i slutet när de filmar in  mig när jag står och hänger vid en balettstång och ser helt uttråkad och lat ut haha. Men enjoy!


           

           

onsdag

      

Varför, varför kunde inte Salem ha fått vinna mello för? Bara det att han har med undebara Björn Gustavsson i låten. Jag höll garvade ihjäl mig när jag såg att det var han. Det är humor!

tisdag

           

Hittade den gär videon igår, shit hade verkligen glömt bort den här undebart roliga reklamen. jag dör av garv varje gång jag ser den. Kan lätt ha varit den roligaste reklamen ever!

Idag är för övrigt en riktigt bra dag, och imorgon kommer bli ännu bättre. Kan ge en liten hint om att jag kanske kanske har ett super jobb på G. Me jag ska inte säga för mycket för ingenting är klart än och jag har verkligen lärt mig att itne ropa hej innan man kommit över bäcken.

måndag

Tänkte slänga in två klipp från årets och förra årets cover på vinnarlåtarna. Gillade skarpt Casablancas cover på la voix och förra årets hero med Motoboy är så sjukt fin. Kommer ihåg att jag grät första gången jag såg det.

       

       

söndag

Snälla snälla sverige nu får ni ge er?! Anna Bergendahl? Det är bara att strunta i eurovision i år med då. När vi nu har en europeisk jurygrupp som visade tydligt vilka nummer som hade funkat i europa väljer sverige ändå att rösta på tråk Anna. Och jag håller med om att låten var fin, men det räcker inte. Varken låten eller Anna är tillräckligt bra. Det är bara att titta på förra året när den europeiska juryn klart röstade fram Måns och vi svenskar envisades med att rösta på Marlena Ernman, och se hur bra det gick? Nä nu är jag trött på det här med svenska folkets röster, det funkar inte. Kolla bara på let's dance och jävla Willy. Jag blir så trött.

Igår spenderade jag iaf dagn och kvällen med mina fina Oline, Maja och rebecca. Först gjorde v en vandring på isen runt norr mälarstrand i det underbara vädret. När vi blivit lite frusna satte vi oss för en långfika på kungsholmen. På kvällen sen gick vi och handlade lite mat och åkte hem till becci och lagade supegod chili con carne med en massa tilltugg. Älskar och spendera tid med mina fina :)

fredag

           
                                                       När ska det bli riktig vår?

fredag

Yes jag lyckades faktiskt med streeten igår. Hängde med hela klassen, ja förutom sista lilla biten på slutet men den hängde typ ingen med på för vi fick en superlång koreografi. Härligt att det börjar ge med sig med streeten äntligen då känner man att det faktiskt går med lite träning.

Så idag var det fredag igen, underbart! Blir nog en lugn helg igen. Jag kommer inte vara så hitta på sugen förrän det verkligen blir vår på riktigt. Men någonting med mina fina blir det att hitta på imorgon iaf. Får se vad lite senare. Nu blir det lunch ett samtal till becci som inte behagar svara i sin telefon. Min mage skriker verkligen efter mat.

                    

torsdag

Herregud det är redan torsdag? Vart tog denna vecka vägen undrar jag? Men skönt att det snart är helg igen, och ytterligare en vecka närmare vår och sommar.
Min dans vecka har varit totalt upp och ner. Började halvbra i måndags som alltid när man haft ett litet uppehåll. Fortsatte med en urusel tisdag, gick verkligen sjukt sjukt dåligt på baletten och fortsatte ganska dåligt på jazzen med. Igår däremot gick det superbra. Eller iaf godkänt på baletten men moderna med Val var verkligen underbar. hade så sjukt mycket energi i kroppen och kunde verkligen jobba ordentligt i uppvärmningen och satte diagonalen på första försöket. Koreografin gick med underbart och kände mig supernöjd efter klass. Det är verkligen konstigt det där hur det kan vara så upp och ner hela tiden och går kände jag verkligen att det skulle bli bra för jag var så pigg i kroppen och hade så mycket energi. Brukar faktiskt av någon konstig anledning bli så när det gått dåligt på jobbet. Jag har väl en massa frustration som måste ut då.
Idag får vi hoppas på en likadan dag som igår, och framförallt önska mig lycka till på streeten. Det behövs alltid.


tisdag

Idag har jag vandrat min lilla sträcka till jobbet på asfalt. ja ni hörde rätt, inte isagata utan ASFALT. And it felt fucking faboulus!

måndag

Lite bilder från helgen.

                  

                  

                            

               

                

söndag

Nu har precis mamma och pappa åkt hemmåt mot småland igen. Riktigt mysigt att ha haft dem här. Blev en lugn och mysig helg.
I fredags när de om upp blev det mysmiddag med god mat, tv och film. Igår spenderade vi förmiddagen med att strosa sunt på söder, jag fönstershoppade, mamma shoppade och pappa och Nicke gick och muttrade över att hänga med oss in i alla affärer. Avslutade söder rundan med ett besök på underbara Kohpangang. Världens mysigaste estaurang på söder där man mer eller mindre stiger in i Thailand för en stund. Hela restaurangen är inredd som en djungel med syrsa ljud, tuk tuks och palmer överallt. Riktigt mysigt och sjukt god mat. Åkte hem sen och käkade mammas hemmgjorda semlor och kollade melodifestivalen.
Så idag blir det nog och ta det lite lungt resten av dagen och samla de sista krafterna igen för tre tuffa veckor nu när dansen sätter igång igen innan det blir paus för påsklov. Hoppas hoppas att våren sätter igång på allvar snart med, helgens sol har verkligen bättrat på mitt annars så dystra vinterhumör. Längtar tills vi kan sitta på vår underbara bakong och sola och dricka kaffe :)

                  
                              En bild från första våhelgen förra året, längtar tills det kommer i år

fredag

Ikväll kommer mamma och pappa :) Jag saknar dem så det ska bli underbart.
Får se vad vi ska hitta på, har inte bestämt ngt än så det ska bli spännande. Idag lyser iaf solen här i Sthlm det har varit lite snålt med det på sistone, då blir jag glad.

onsdag

Får ursäkta bloggtorkan, men denna vecka är det sportlov=ingen dans och kom visst på att jag inte har någonting annat att skriva om. Mitt liv går verkligen bara ut på en sak och det är dans. Denna vecka ser tråkigt nog ut såhär
1. gå upp på morgonen
2. åka till jobbet
3. spendera sju timmar med att ringa tråkiga människor (kanske hinna med lite bloggläsning och facebook däremellan)
4. åka hem
5. slänga mig i soffan och ligga kvar där resten av av kvällen
6. gå och lägga mig

Kul va? Inte speciellt. Jag saknar dansen. Men jag njuter lite också, behöver vila mina muskler.

Och by the way för er som såg mästarnas mästare igår så skulle jag försöka se om jag kunde vara bättre än dem med heliumballongen (alltså en tävling i hur länge man kan stå med armarna upp i luften) och slog de faktiskt allihop weeei. 20 minuter stod jag, men det var INTE lätt kan jag lova. Jag stod typ och grät i slutet för att det gjorde så ont. Så det var bara på ren jävla vilja som jag klarade det och förhoppningsvis lite balettträning också. Jag står ju faktiskt med armarna rakt ut i en och halv timme varje dag. Men jag garanterar er att jag får sota för det idag, för fy tusan vad ont jag har i mina axlar.


                     
  Dålig bild men bara för er som inte förstod "står med armarna rakt ut" så står jag såhär 1,5 timme varje dag

RSS 2.0