minnen

gud vilka minnen från sommaren 06.
Håkan, Håkan my love

http://www.youtube.com/watch?v=3Q9jw-5QDME&feature=related

fredag

Oh det är så jävla gött med fredag!

torsdag

Idag har varit en helt meningslös dag. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom att äntligen har skickat in en av mina ansökningar till kävesta folkhögskola. Har bara ungefär tio till att fylla i. pust.
Annars har verkligen ingenting viktigt hänt. Bakat chokladbollar (god jag måste sluta med det här frossandet snart), läst massa, handlat ännu mera böcker på bokrean, läst lite till, suktat över en massa bilder på apsnygga mary-kate olsen som alltid och jag menar alltid har så snygga kläder (varför lyckas aldrig jag med det?) och sist men inte minst som alltid gråtit lite över ett avsnitt av grey´s anatomy (jag älskar kanal fem för att de just nu sänder de bästa grey´s avsnitten i repris).
Som sagt ingenting speciellt. Oh jag vill göra något specielt, som att åka till boston och shoppa sönder mig (var inne på forever21:s hemsida idag, goood de hade peeptoe boots för 130 spänn! kan man ju inte få för under 500 här i sverige)

boring

jag är ledig. jag läser. jag söker skolor. jag är trött på den här stan
snälla kan det inte bli lite vår så jag få lite vårkänslor. jag är trött på de här depphöstkänslorna som inte vill försvinna fastän hösten var över för länge sen.

och förrsten. jag längtar till boston så jag kan dö.


                   image93

dansi

hemkommen från Linköping igen. shit helt galet att jag varit där fem gånger de senaste 14 dagarna.  dans och tatuering har det blivit. Så jäkla kul att ha börjat dansa igen. Baletten är galet kul, men satan vad jag är otränad verkligen helt otroligt. Igår när vi gjorde grand batmaer och developeer så var jag helt skakig i benen efteråt. Men det behövs verkligen. Ska börja med en massa ansökningar till skolor nu igen. Känns jobbigt och kul på samma gång. Hoppas jag kan ta den där två veckors kursen på balettakademin innan audition så har jag kanske lite bättre chans. Hade verkligen behövt att dansa mer i vår känner jag men nu är det som det är så kommer jag inte in någonstans så blir jag inte förvånad.
Ska försöka komma igång med träningen med igen, har varit otroligt lat de senaste två veckorna. Har varit rätt mkt annat med, karlstad förra helgen och så linköpingsvisiterna plus jobb på det. men nu har jag några dagar ledig så det blir att ta tag i träning och ansökningar. Ska hinna med att läsa ut harry P med. Känns som jag dragit ut på den rätt länge, har en hög med böcker som ska läsas ut i vår. Men jag är på slutkapitlen nu, spännande kan jag lova, men jag antar att de flesta redan läst den jag är ju efter med den med som allt annat.
nähopp nu ska jag kolla på grey´s anatomy jag älskar att viasat har fått femman :D
soo long!

work sucks

Måndag igen och work sucks! Men pengar är pengar och pengar behövs. Iaf på mitt sparkonto som sakta men säkert stiger i kontanter. Känns bra inför våren/sommarens resor.
En riktig Slapphelg har passerat. Eller mja i fredags var jag på bowling med Nickes jobb. Var ruskigt kul, jag har fasen inte spelat bowling sen jag gick på högstadiet dvs ca fyra år sen. Trodde jag sög riktigt hårt men till min stora förvåning var jag ganska bra. Kom på 13 plats av 31, det kändes helt okej. Nicke däremot var helt jävla asbra det aset kom tvåa. Strömstyrkan tävlade ju också förövrigt mot värme och sanitet. kan ju meddela att strömstyrkan vann ganska stort över värme och sanitet, det kändes ju också bra :)
Resten av helgen har vi bara slappat, hälsat på Nickes morfar, gjort om lite i sovrummet, läst och kollat på ett antal filmer. Vi kör på gamla svenska klassiker nu göta kanal, Jönssonligan och sällskapsresorna. Blev ju såklart "en annan del av köping" igår med, såå jäkla bra. I love them.
Har förövrigt hunnit med att beställa tid för tatuering nu äntligen. Nästa onsdag ska jag printa mig igen i Linköping. Gööött!
Ikväll ska jag också hoppa in för syrran på hennes showdans när hon är sjuk. Tänka sig att jag ska hålla i dans två gånger på två veckor, galet bra. Så vill mamma att jag ska ha dans med hennes elever på deras idrott också nästa vecka, kuul :)
nu måste jag springa ner och lära mig Elinas dans.
soo long.

RSS 2.0