måndag

PUUUUUH! Nu är första dansklassen tagen, och jag kan bara säga TRÄNINGSVERK IMORGON! Fy fasen vad jag tappat muskler, mina lår bara skakade på övningarna vid stången. Det är priset man får ta när man har latat som en soffpotatis hela sommaren. Men kul var det! Äntligen är jag igång :)
Träffade en massa tjejer från min fd klass när jag gick förberedande. Riktigt kul, har inte sett dem på hela sommaren. De flesta som liksom jag inte kom in på ngn yrkeslinje ska köra på samma grej som jag med jobb på dagtid och klasser på ackis på kvällarna. Så kul att vi är några stycken som kan köra ihop :) Idag var det balett och imorgon blir det jazz och modernt. KUL! På onsdag blir det första klassen på sway, ska bli spännande.

Här är en annan liten snubbe som också kör sköna dansmoves. haha beccis och min favvo.



               

måndag

Japp, då var vi inflyttade och klara! Puh så skönt! För det var ett jävla slit. Inte nog med att vi fick packa, flytta och städa i förra lägenheten vi fick ju fortsätta städa i nya lägenheten!
I fredags kväll kom iaf mamma och pappa upp till estockholmia och vi hade myskväll med tacos och kristallen galan.
 På lördagen satte vi igång med flyttningen. Mamma och jag packade ner det sista medan Nicke och pappa bar ut allt i bilen. När vi var klara med allt och det var nästan helt tomt i lägenheten på Lidingö åkte vi ut till Skarpnäck. Där var det bara att fortsätta med städandet. mamma tog köket, Nicke toan och pappa och jag tog rummen och vardagsrummet. Fy fan säger jag vad skitigt det var. Det tog typ en halvtimme att putsa ett fönster för att det var så skitigt. Men efter drygt fyra timmar var vi klara med golv och allt, så Nicke och pappa började bära upp allt till lägenheten. Vid åtta på kvällen var vi klara med allt. Eller ja vi hade burit upp allt så det var ju ett jäkla kaos, men då åt vi lite och sen kunde vi ta det lite lungt i alla fall.
Igår åkte vi ut till Lidingö och städade klart i lgh där. Tog inte så lång tid eftersom den är lite mindre än denna vi har nu. Var klara vid halv tre. Då käkade vi lite pizza innan mamma och pappa drog hem igen.
Eftermiddagen spenderade vi med lite upppackande och fix. På kvällen kom Oline och Peder förbi på en fika och kollade in vår nya lya. Mys.

Japp så nu sätter verkligen mitt nya liv igång. Ny lägenhet, nytt jobb som börjar imorgon, nya dansskola och nya lärare. Första dansklassen ikväll :) yeeeej. Balett blir det då, sååååååå kul att komma igång igen.

fredag

Imorgon är det flyttdax.
Här kommer skönaste videon på länge. Små barn som pratar brittisk engelska är det gulligaste som finns.


               

torsdag

Har precis lyssnat på sommar i p1 med Petra Mede. Shit vilken nyvunnen respekt jag har för den kvinnan! Har kanske inte varit super förtjust i henne innan. Har faktiskt tyckt att hon varit lite för ironisk jämt, men nu förstår jag var ironin kommer ifrån.
Människan tränade dans sex dagar i veckan från hon var tretton till tjugo då hon var nyutexaminerad dansare från balettackademien och hennes rygg pajar. Fatta att hon kämpat tusentals timmar i sju år för att nå sin dröm och när hon väl gör det så skiter sig allt. Hon skadade sig så mycket att hon var mer eller mindre sängliggande i fyra år, fatta FYRA år! Från hon var tjugo till hon var tjugofyra! De bästa åren liksom, det är då man ska leva och ha kul och hon kan inte sitta still längre än femton minuter utan att svimma av smärta! Tänk att hon aldrig mer kunde ta ett danssteg efter det. Jag kan inte ens föreställa mig att något skulle hända så att jag aldrig mer kunde dansa. Det gör ont i magen bara jag tänker på det. Vet inte vad jag skulle ta mig till. Puh! Och jag som suttit här imorse och beklagat mig att jag inte kommer kunna dansa så mkt i höst som jag egentligen velat. Men nu tänker jag ALDRIG meta klaga öer någonting med dansen, för jag är så inihelvetes glad att jag ens kan dansa överhuvud taget! 




Lyssna på hennes sommarprat och alla andra från denna sommaren på p1:s hemsida, missa heller inte Alex Schulmans underbara sommaprat om hans dotter och sin avlidna pappa. jag grät krokodiltårar! Det kommer finnas med musik fram till den 15 sept.

torsdag

Hade det här på imorse när ja åt frukost i brist på annat, seriöst att hon fortfarande är kvar som programledare.
Helt sjut vad den människan kan babbla, konstant i TVÅ timmar. puh! Det roliga är att under dessa två timmar var det två personer som vann pengar haha. Fatta hur mkt de tjänar på alla som ringer in.


                  

onsdag

Ny dag, ny packdag. Herregud kan jag säga vilken tur att inte nya jobbet började denna vecka för jag har FULLT upp. Hela förmiddagarna går åt till en massa fix och packning. Håller på med adressändringar, nya atogiron för hyra, fixar danskurser (herregud upptäckte att mina första klasser på sway börjar på söndag, och vi som ska flytta. awhh), packar flyttkartonger och rensar garderober,
Det värsta med hela veckan är att vi upptäckt att hela våran nya lägenhet är HELT ostädad. Ingen har flyttstädat eller någonting. Och det värsta med att hyra i andra hand är att vi åker på allting själva. Finns ingenstans i något kontrakt att de innan skulle städa eller så, och man kan ju liksom inte begära ngt eftersom vi bara är glada att vi har ngnstans att bo. Det är helt galet skitigt. Han som bodde där innan hade nog inte städat under hela tiden han bodde där. Fått skura alla skåp, garderober, toaletten. T.o.m fått stå och skura väggarna på toaletten för det såg ut som FAN. Är ganska irriterad på att de bara lämnat det och inte ens kunnat dammsuga golven. Problemet är att han som bodde innan var missbrukare och har rökt inomhus, det var därför vår hyresvärd nu som äger lägenheten fick slänga ut honom och är riktigt på sin vakt med nya hýresgäster eftersom det här med missbruket kom fram under tiden han bodde i lgh.
Så inte nog med att vi ska flyttstäda lägenheten vi ska lämna vi får spendera varje kväll den här veckan i vår nya lägenhet och inflyttningsstäda. Känns riktigt riktigr surt. Igår stod vi i tre timmar coh skurade väggar och skåp!
Den dagen jag får ett första hands kontrakt eller köper en lgh kommer jag vara överlycklig. För andra hands uthyrning är fasiken inte kul.

                         
Har spenderat morgonen med att leta städtips från tanterna i rent hus. Måste få bort röklukt och lukt i kylskåp och sånt. Hoppas deras tips funkar.

tisdag

     
                                                                    Är helt såld på låten!

måndag

Antar att alla dansarmänniskor som läser min blogg redan sett denna, men ni övriga ÄVEN om ni inte är intresserade av dans så SE detta klipp. Tror det ligger på min topp tre lista över de bästa danserna i sytycd historia! Det Berör!


               

söndag

Så då var jag tillbaka efter ett oplanerat blogguppehåll. Har verkligen varit iväg hela helgen. Och det var riktigt skönt!
Jag som varit ledig i sommar och nu jobbat halvtid några veckor sitter rätt mycket vid datorn när alla andra jobbar så det är bäst att pasa på med annat när mina vänner inte jobbar. Tyvärr så glömde jag kameran hela tiden i allt stohej så jag har inte en enda bild från hela helgen.
Fredagskväll blev supermysig vinkväll hos Becci för Oline och mig. Riktigt riktigt mysigt. Bara vi tre massa vin, kex, ost och godis och MASSA MASSA minnen och nostalgi snack. Shit vad jag mår bra med er mina älskade vänner.
Lördag morgon drog Nicke och jag iväg och skrev ÄNTLIGEN på kontraktet till vår underbara TREA som vi nu har fått hyra i andra hand :) ihhh jag är så glad. Éftersom lägenheten ligger två kilometer från Oline och Peders så blev vi bjudna dit på frukost/brunch för att fira när vi var klara. Supergott och lyxigt.
Dagen fortsatte med en snabb hemvisit för att byta om sen åkte jag in till stan för en shoppingrunda med tjejerna. Blev dock inget shoppande för mig, jag är fortfarande inte riktigt sugen på höstkläder än, väntar gärna in i september innan jag börjar handla koftor och höstskor. Avslutade med en mysig fika innan jag mötte upp Nicke och vi åkte ut till Solna. Där var vi bjudna på middag hos Pontus. Där var Glenn Nickes och Pontus kompis från vimmerby var i Sthlm och hälsade på sin tjej Linda som nu flyttat hit också hon från vimmerby precis som Pontus tjej Lovisa som också var med. Pontus har för inte så länge sen fått en första hands lägenhet där i Solna som jag ännu inte kollat in, och riktigt fint hade de fått det. Inrett helt i 50-tals stil med allt från soffor till tapeter. Blev en riktigt lyckad kväll med god mat, snack, musik, tequila och ouzo race ända till fem på morgonen. Vid två funderade Nicke och jag på att åka hem men eftersom det är rätt krångligt för oss att ta oss till Lidingö från Solna nu med avstängning i tunnelbanan så insisterade Pontus på att vi skulle sova kvar och så blev det. Så vidare snack ända till fem på morgonen.
Imorse fixade vi asgod frukost igen med allt från bagels till fattiga riddare. Ja så såhär bra frukost som jag ätit denna helg har jag inte ätit på flera år :)
Riktigt underbar helg, precis så som den ska vara. Ikväll blir det nog film och chips för vår del. Ganska sega efter några få timmars sömn inatt.


fredag

Japp då var det bara fyra jobb dagar kvar nu, sen börjar mitt NYA liv. Helt anorlunda från det jag har haft nu. Hoppas hoppas jag orkar och att det inte blir för tufft. Men det var jäkligt tufft förra året så det kan nog förhoppningsvis inte bli värre. Pengabrist är bland det värsta som finns, seriöst helt sjukt jobbigt. Jag kan seriöst meddela att jag levde på mindre pengar i månaden än en vanlig student, som förövrigt inte har det lätt! Så det ska väl bli det bästa med nästa år att äntligen ha lite pengar.

Men fy fasen vad jag kommer sakna sommaren, det känns ju precis som det var igår jag stod och beklagade mig över att snön aldrig försvann, och nu är somaren i princip över..
Jag kommer sakna lata sommardagar med en bra bok i hängmattan, lapa sol på stranden, bad i iskalla sjöar, mysiga sommarkvällar med vänner, grillning, grönt gräs och blommor, bara sommarben och fina sommarklänningar. Ja fy fasiken vad jag kommer sakna VÄRME! För nu går vi verkligen in i en ny tid och det är som sagt med blandade känslor.
Det konstiga är att jag alltid smyglängtat lite till hösten varje sensommar, men knappt något alls i år. Det enda är såklart dansen som jag saknar så jag dör! Jag har nog kommit fram till att det beror på att jag jobbat alla sommrar sen jag var femton, och i år har jag varit ledig i sex veckor! helt sjukt underbart. Och när man har haft det så skönt så vill man bara ha mer. De sommrarna jag jobbat har varit så stressade och jobbiga för att man ska hinna med allt somrigt mellan jobb att det nästan varit lite skönt med höst. Men som sagt när man får vara ledig vill man bara ha mer..
Ska försöka spara under året så jag kan vara ledig så länge nästa sommar med, för mig som verkligen är en människa som deppar ihop totalt under vintern så måste jag ju suga ut allt det underbara och njuta av det under de få sommarmånader vi har i sverige. Så det gör mig ingenting om jag jobbar sönder mig under resten av året bara jag får njuuuuta under sommaren..

Men nog om det idag är det fredag och det betyder GIRLS NIGHT! Blir antingen utgång (som det faktiskt blivit lite lite av i sommar) eller bara prat kväll med vin och älskade vänner.

                    

torsdag

Idag saknar jag DANS! Helt sjukt är det att jag inte tagit ett danssteg på åtta veckor!!
Det har gått så länge nu att jag saknar svett, jag saknar tårar, jag saknar skrubbsår på fötterna, jag saknar blåmärken på knäna, jag saknar träningsverk, jag saknar blåsor på tramdynorna. Ja så saknar jag förstårs allt det där som man ÄLSKAR med dansen också. JAG VILL DANSA!!
Men tur då för mig att det bara är en och en halv vecka kvar till jag får DANSA igen :) ihhhh.

                

                

                

                

                

                 

                 

onsdag

Nu är jag lite seg i bloggandet igen, men ni får ursäkta mig för det händer inte sådär super mkt i mitt liv just nu. Det består mest av friidrotts vm, jobb och planering inför flytt. Ja för nu är det NÄSTAN klart. Och jag vågar fortfarande inte avslöja för mkt förrän kontrakt är skrivet, vilket ska ske idag eller imorgon. Men jag kan säga så mkt att det är PERFEKT, den bästa lgh hittils så jag kommer bli såååååå besviken om det inte går igenom. Men som sagt vi ska skriva kontrakt idag eller imorgon så när vi gjort det berättar jag allt ;) Och det är tack vare min underbara chef Åsa igen :)
Och friidrotts vm ja, ni ser som känner mig väl vet väl om min konstiga fascination för friidrott. Jag är faktiskt inte så speciellt intresserad av sport ( förutom handboll och stora mästerskap i fotboll ), men friidrott är jag sjukt intresserad av. Vet faktiskt inte var det kommer ifrån eller när det började, kanske under våra svenska storår med carolina kluft, kajsa berggqvist och stefan holm men intresserad är jag. Och det sjukaste är att jag kollar på allt, tycker t.om diskus och kula är kul att kolla på :) Just nu är det kval för höjdhopp, heeeeja Linus!

Och så sist var det jobb ja, bara en vcka och två dagar kvar med barnen nu. Ska bli båda skönt och tråkigt, gud vad jag kommer sakna skitungarna. Även fast vi mestadels bråkar, haha känns som mina småsyskon ibland så älskar jag dem så otroligt mycket. Ska bli sorligt sista dagen. Men jag vet ju att jag kommer träffa dem igen. Känns så hmla skönt att christina vill fortsätta hålla kontakten efter jag slutat, för man vill ju följa dem och deras utveckling i fortsättningen med.


                          

söndag

Sitter i bilen på väg hem nu efter en helg i småland med kräftfiske och annat mys.
När vi kom ner till vimmerby i fredags kväll så åkte vi ut i borstingesjön där vi har brygga och la i en massa burar, grilade lite korv och njöt av den kanske sista underbara sommarkvällen. När solen gått ner och det blev kallt fick vi åka hemmåt.
Igår morse drog de upp mig vid åtta och jag som varit ledig så länge är inte riktigt van att gå upp så tidigt så det tog emot lite, men det var det värt när man väl kom ut på sjön. Helt vindstilla och klarblå himmel, helt underbart. Drog upp alla krftburar med ca 120 kräftor, helt okej. När vi kom hem käkade vi lite frukost sen drog mamma och jag ut till stugan och hälsade på mormor och leif. Solade och fikade så innan himlen mulnade igen. När vi åkte hem frammåt eftermiddagen var pappa och nicke i full gång och kokade alla kräftor. Kvällen blev sen lugn, Nicke åkte på speedway gp i målilla och vi andra var hemma och jag kom på att friidrotts vm satt igång så det blev mest det under kvällen.
Idag har vi tagit det lilla lugna, kollat friidrott och varit och käkat hos nickes föräldrar innan vi drog oss uppåt sthlm igen.
I veckan blir det mera jobb, ska skola in lilla axel på ny avdelning på dagis imorgon. Får se hur han tar det om han vill att jag ska vara med hela dagen eller om han vågar vara lite själv framåt eftermiddagen.
Imorrn kanske vi har det klart med lgh också, men jag berättar mer när allt är klart, vågar fortfarande inte hoppas på någonting...

fredag

Yeeeej jag har fått jobb :) Det var på investerum som jag var på intervju på i onsdags om ni kommer ihåg? Känns otroligt skönt. Ska börja den 1 sept. Så det blir inte ens en dag som arbetslös. Fick förövrigt reda på att jag fick jobbet på det andra stället jag var på i tisdags med. Det tredje jobbet jag fått nu haha finanskris hördes? Nej men det gick så mycket lättare än jag någonsin trott det skulle göra. Det bästa med detta jobb som jag fått nu är att det sjukt bra provision, ska väl vänta med siffror tills jag börjat och ser hur lätt/svårt det är att boka möten, men jag kan väl avslöja att det är fyrsiffrigt belopp per bokat möte..

Kanske kanske kanske kanske har vi också lgh på gång. Med tanke på omständigheterna vi har haft innan med lgh så blev det många kanske. Igår var vi iaf och tittade på en lgh på söder som jag var snabb och svarade på på blocket. Det var en riktigt fin lgh bortsett från köket som var lite litet, men hyran ligger dessvärre på 7500. Iaf så ska han visa lgh för några till i helgen så får vi veta på söndag hur det blir. Men när vi står på visningen och kollar på den lgh så får jag sms  från oline som säger att en kompis till vår chef (igen) har en etta på söder att hyra ut för 4-5000 i mån. Dessvärre bara till dec, men det är ju billigare och kanske lite bättre planlösning. Men som sagt ingen av lgh är säker någonstans. Oline skulle ringa sen idag när hon vet mer om lgh på ringvägen. HOPPAS det löser sig. Nu har jag ju ett jobb iaf. Ska börja ta tag i det där med danskurser med snart, nästa vecka har de gratis prova på på ackis så det kan ju vara smart att testa lite olika innan man bestämmer sig. Men det lutar ju åt mest balett och kanske lite modernt. Jazz och street får jag ju på sway.
Det blev ett långt inlägg tyvärr utan bilder, men ikväll åker vi iaf hem till småland igen. Blir lite kräftfiske ikväll yeej.
love J


             
                Hittade denna sjuka bloggen imorse, hoppas vid Gud att hon inte är seriös....

torsdag

Min favorti hittils. Det är gåshud VARENDA gång jag ser den..



 

Onsdag

Intevju nummer två avklarad, eller egentligen nummer tre, men andra denna vecka. Det gick mycket bättre än på den igår i alla fall och det kändes bättre när jag var där, gillade det företaget och jobbet bättre samt att det var mycket bättre provision. Det enda han frågade om mig var vad jag gjort innan sen rabblade han bara på om företaget och jobbet och sa att det nte gjorde någonting att jag inte hade telemarketing erfarenhet utan att det mer kunde vara ett minus eftersom jobbet inte alls är något telefonförsäljar jobb utan ett mötesbokar jobb. Helt annorlunda från det förra där det var ett minus att jag inte hade erfarenhet. Så nu hooooppas jag på det här jobbet. Får veta på fredag om jag får det :)

Och nu har vi haft sån där sjuuuuuuuuuuuuuuuk otur igen. Lägenheten som vi skulle kolla på imorgon i vällingby ska inte hyras ut nu utan hon ska stanna i sthlm några månader till. awhhhhhhhh jag blir GALEN! Hur kan man ha sån otur? Jag ger snart upp, det här är helt sjukt!

tisdag

God kväll bloggen. Sitter och tittar på Paris Hilton my new BFF, altzååå såå bra jag dööör. Puzz. Ojdå där kom visst fjortisen i mig fram. Nej men seriöst vilket sjuuuuk program. Kan man var mer falsk än Paris, hennes leende får mig verkligen att rysa.
Nog om det och vidare till arbetsintervju. Kan ärligt säga att jag inte har en aning om hur det gick. jag har ju liksom ingen erfarenhet av telemarketing och det är ju inget plus. Han skulle intervjua nio personer till tre tjänster och tre av dem hade telemarketing erfarenhet. Ja vi får se om en vecka, imorrn är det dags igen denna gång på ett finansbolag :/ aouch ska jag sitta på ett kontor med människor i kostym och överklass? vi får se..
Ikväll är det so you think you can dance, don't miss!

                       

måndag

Jahopp nu sitter jag här och snorar och hostar! har åkt på en feting förkylning, antagligen sent från festivalen.
Helgen blev fin trots förkylningen som kom smygande i fredags. Mamma och pappa kom upp till sthlm för papi skulle kolla på en bil på lördagen så de sov hos oss. Jag var duktig hemmfru och lagade tacopaj i fredags till de kom.
På lördagen åkte mamma och jag ut till aga badet här på Lidingö och solade och badade medan Nicke och pappa åkte och kollade på bilen som han sen köpte. En najs snygg alfa romeo blev det.  På kvällen åkte vi till becci för att catcha upp lite snack eftersom vi inte sett på typ hundra år när jag varit hemma och becci på kreta.
I söndags åkte mamma och pappa hem och vi hämtade upp Olli, Peder och Malin och drog ut till skärgården och djurö för en superhärlig dag i solen. Lite bad blev det med :)
Idag har själva snorandet släppt men istället har för´kylningen övergått till en fet hosta som sitter och gör ont i bröstet. Sjukt typiskt. Har öven jobbat med barnen idag för första gången på drygt sju veckor. Det var riktigt mysigt. Jag åkte ut till deras farmor och farfar med dem. Axel var superglad och hoppade hela tiden och berättade om sin sommar och astrid var med på ovanligt bra humör. Kul att axel var så glad, var lite orolig för att de skulle vara blyga och lite ledsna nu när vi inte setts på länge :)
Har för övrigt fått napp på en lägenhet. Gulliga Oline har spritt runt på hemfrid att vi letar lägenhet och en kompis till vår chef ska hyra ut sin tvåa i vällingby som ska hyras ut i september. Så den ska vi kolla på på torsdag. skönt att ha lite napp men tyvärr är den möblerad och det tycker jag känns lite tråkigt, det blir liksom inte som ens egen lgh på ngt sätt. Men det är ju som sagt bättre än inget.
Imorgon ska jag på första arbetsintervjun av två denna vecka. Håll tummarna för at jag blir mötesbokare på Solitum AB ;)

                 

                 

                

                

fredag

Jahopp då sitter man här och fick tacka nej till ett jobb jag redan fått och två nya intervjuer inbokade nästa vecka.
Ja den där finanskrisen som jag var så orolig för den drabbade visst inte mig. Men som sagt jag ska inte ropa hej än, det kan ju gå åt helvete på båda intervjuerna nästa vecka. Jag har ju den senaste veckan fått erfara att ingenting är klart förrän allt är påskrivet och klart! Ja för på lägenhetsfronten ser det fortfarande mörkt ut.


               

            Sitter och längtar tillbaka till rassle när jag hör den här låten som gick varmt i vårt camp
                                                        "rapapapaparabarberpaj"

fredag

Sol, sol, sol, helt underbart. Nu längtar jag bara till helgen så jag kan få lite sällskap i mitt solande.

torsdag

Jahopp då sitter man här utan jobb och lägenhet igen..
visserligen har jag varit på arbetsintervju ida för en säljtjänst för premiepensioner och jag har ytterligare en intervju inbokad nästa vecka som mötesbokare på ngt företag. Men men back to lägenheten. Detta är verkligen helt sjukt men allt har skitit sig med lägeheten i blackeberg. De som vi skulle hyra av har blivit av med sitt hyreskontrakt för att de har skrivit på ett nytt förstahandskontrakt på det stället de ska flytta till nu. AWWWWWWHHH, förstå hur frustrerande det är?? så nu står vi här igen, utan lägenhet och vi måste flytta ut ur den här om tre veckor :/ Sthlm är inge kul ställe att leta lägenhet i alltså. Ursch jag ville bara dö när de ringde och berättade att de blivit av med sitt kontrakt. buhu buhu..
Så alla tips är just nu välkomna för ett stackars par som oss..

                     
                                                             Såhär glad är jag nu...icke.

onsdag

Halloo bloggen. Hemma igen efter en härlig förmiddag vid havet. Lite tråkigt är det att vara den enda som är ledig denna vecka med så man blir uttråkad på det mesta efter en stund. Riktigt varmt är det här i sthlm idag så jag höll på att svettas ihjäl när jag låg och solade på bryggan. Efter åttio sidor läst i en ny bok gav jag upp och åkte hem.
Nu sitter jag och väntar på att b-friend ska komma hem så ska vi åka till Oline och käka.
Igårkväll var vi iaf på skansen och kollade på allsång. Sjukt mycket folk var det och man såg ingenting, så efter en halvtimme gav vi upp, gick och köpte oss varsinn glass och satte oss längst bak hehe. Nästa sommar ser jag nog alla avsnitt på tv istället, det var ingen höjdare.

                  

                  
                                                                      Rassle 09

måndag

                     

                     

                      

                      

                     

Blandat från rassle. I like it.

måndag

Tillbaka i Sthlm och vardagen, ja eller nästan jag är ledig en vecka till innan jag börjar jobba.
Men festivalen var iaf GRYM!! sjukt kul, mysigt, bra vänner som jag inte träffat på hundra år, massa musik, underbara människor, Timbuktu medley klockan fem på natten (härligt maja eller hur?) och sånt som hör underbara festivaler till. Och Emmaboda ÄR verkligen annorlunda jämfört med de stora festivalerna som Hultan, man kan tälta typ tio meter från den största scenen (som förövrigt är typ lika stor som teaterladan på hultsfred), ta med dricka in på området och planka in i princip hur lätt som helst ( fast jag tror nog ändå de flesta hade armband). Vårat camp var supermysigt, typ trettio pers från kalmar många som man inte sett sen gymnasiet och många som jag umgås med här i sthlm med :) Underbart att träffa Sara och Klara igen, jag dör på saras humor, hur ska jag klara mig utan den så länge igen?
Ska försöka få upp lite bilder och klipp snart, det är bara det att jag glömde min sladd till kameran i vimmerby, men jag ska försöka använda nickes kamera med mitt kort i senare idag. Nu ska jag förövrigt skriva ett cv och ta tag i lite jobbsökande samt packa upp en månads lång packning och senare idag kolla på lägenheten som jag berättade om förra veckan. Vi var andra i kö att kolla på den så nicke var nere i tisdags och kollade och vi hade sådan tur så hon som var först tackade nej till den så vi får den ifall vi vill ha den :) supegött. Så idag ska bara jag kolla på den med, kan vara bra sen är det bara att tacka ja och flytta in i september. Verkligen superhärligt, jag som var så orolig för att vi skulle stå där sista veckan i augusti utan lägenhet och undra var vi ska ta vägen. Men nu har vi ett alternativ  ändå och det känns skönt!

RSS 2.0