måndag

Nu får ni ursäkta blogg torkan, men som ni kanske förstår pga väder och ledighet spenderar man inte speciellt mycket tid framför datorn eller inomhus överhuvud taget.
Helgen var iaf super najs. Nickes föräldrar var här och vi tog en turistdag i sthlm i lördags. Blev hagaparken, vaxholm, rindö och till sist drottningholm. Söndag blev fet solardag vid farsta strand med Ollie, peder, david, mackan och så nicke förstårs. Blev också årets första utomhus dopp i 23 gradigt vatten, inte fel det. När vi grillat klart our bodies på kvällen åkte vi och handlade lite mat och festade till det hos david i hornstull. 

Idag drog jag, malin och becci och stekte vid eriksdalsbadet på söder. Riktigt najs, första poolbadet i år och det var fint och man bortser från alla j*vla ungar som ska hoppa och skvätta vatten på en vart man än är. Skönt att vara ledig när det är sånt här fint väder. Men bara för att vara klar för alla som läser så tjänar jag inte en krona på dessa dagar så det blir att vara fattigman i höst. Ska ju börja söka jobb snart och det kändes inte så värt att plus detta söka ett sommarjobb för fyra veckor när familjerna som jag är barnflicka hos har semester. Och såklart så hade jag ju gett vad som helst för att vara ngnannanstans denna vecka (balettackademien tredje steget) Så denna vecka blev liksom som en bonus eftersom jag inte visste om jag skulle gå vidare eller inte och var då tvungen att ta ledigt. Så nu har vi rett ut det hehe. Och såklart blir det inte direkt som riktig semester när man går runt och tänker på att börja söka jobb och ifall pengar räcker till m.m. Men just idag var det jäääkligt skönt att vara ledig.
Tyvärr är jag ju just nu tusans tråkig och inte tar några bilder och det kommer nog fortsätta vara lite bloggtorka hos mig några veckor framöver när man försöker göra annat najs. Nu til helgen så tänkte faktiskt jag och nicke försöka få tag på en rest resa. Finns resor för drygt 1500 spänn så vi tänkte ligga lite lågt till ons/tor och beställa en resa dagen innan vi tänkt åka för att få den så billig som möjligt. Ska bli fett gött.

Till sist en bild på mina stackars knän efter audition i torsdags.

                 

torsdag

Damnit, då var det över. Åkte ut efter andra gallringen. Hade försökt och ställt in mig på och åka ut men blev ändå väldigt besviken. Men det är väl svårt att undvika, man hoppas ju alltid lite grann innerst inne. Det är ju ändå min största dröm här i livet. Det sjukaste är att jag tyckt det gått bra hela tiden. Baletten gick bra igår (helt sjukt), modrna gick sådr jazzen satte jag ändå idag vilket många inte gjorde och likadant med streeten. Men sen vet man ju aldrig om det man gör räcker. Men jag känner mig ändå väldigt nöjd faktiskt. Jag har inte gått från ngn klass och ångrat att jag inte gjort bättre och det är ju skönt. Nu vet jag att jag åkte ut pga tekniken som inte är perfekt än för att komma in på en yrkeslinje.
Men nästa år, då jävlar! hehe hoppas bara det räckte med att man gick vidare till andra steget i år för att komma in nästa år. Men det får vi se. Det blir klasser på ackis och sway nästa årså får vi se. Jag ger inte upp än iaf!

tisdag

YEEES jag gick vidare! kan inte fatta det än. Jag har gått hela dagen och varit helt säker på att jag inte gått vidare
Jag bara sjönk ihop av gjäldje när jag ringt och fått bekräftat! :) yeeeeeeej
Så klockan nio imorgon kör vi igång igen!! Bara att ta nya tag och kanske tro lite på sig själv denna gång!


               

so you think you can dance?

awhh kan inte klockan bara bli sjuuu! Jag hatar det här!

måndag

Ursch ja nu är det över! Fy fan vad skönt. Och tyvärr tror jag inte det blir så mycket mer än så.
Det är sjukt svårt att säga hur det gick men man känner aldrig att man är nöjd, och det var många bra i min grupp. Hälften kommer och ryka nu efter första och 170 sökande i år!! shit, många. Men som sagt det var väldigt jämnt i min grupp och jag tror det bli svårt. Jag kan ju säga redan nu att jag inte kommer komma in, jag är 99.9 procents säker, jag känner att jag inte är där än teknik mässigt och det finns så många som är bättre äm mig.
Ja ja nu är det gjort och det sååå skönt att släppa det nu. Auditions är sååå sjukt jobbigt efter tre timmar är man svimfärdig av trötthet för man får inte släppa koncentrationen en sekund för då är det kört. Mer dans det kommer det bli för mig och jag ska ta nya tag i höst speciellt med baletten för det ska komma! En dag ska det gå, men i år är det nog inte min tur.

måndag

awhhhhhhhhhhhhhhhh
jag är nervös, bara några timmar kvar till audition och jag bara sitter hemma och väntar och vill ha det överstökat!

söndag

Mycket sen uppdatering men midsommarhelgen har rusat förbi utan att man hunnit med så mkt. Jobbade hela förra veckan och det blev inte mycket vila där inte. Avslutade med lite after work med Oline och Åsa. När jag sen kom hem i torsdags kväll hade jag fått brevet från sway. Och som jag befarat kom jag inte in på danslinjen utan jag kom i den högsta specialgruppen. Sååååååå surt! Det värsta med att man inte kom in var väl att medelåldern på dem sökande låg väl på 17 bast. awhhhhhh! Så nu har jag beslutsångest om jag ska tacka ja till special gruppen. Antar att baletten inte ligger på min nivå men jag behöver ju träna på streeten, antar att det var det som gjorde att jag inte kom in. Ska ringa till dem på måndag och höra på vilken nivå det ligger och ifall man kanske kan få pröva på några gånger innan man betalar avgiften. Lite surt och lägga 6000 spänn och sen komma på att det är alldeles för låg nivå.
Så i höst blir det ingen dans med Jennie Widegren eller Sabina Daljfjäll som jag för övrigt såg på söder igår. Suuurt!
Men det är bara och ladda om inför ackis imorgon, fy fan vad nervös jag är. Och jag kan ju inte säga att mina förhoppningar att ens gå vidare till andra steget är speciellt stor. Jag kom ju inte ens in på sway, blev ju slagen av en massa tonåringar.

Midsommar iaf, blev rätt lungt med tanke på vädret och våra sena planeringar. Hela förmiddagen var det ändå rätt fint väder, Oline kom hit och vi åkte och handlade mat och lagade midsommar lunch som vi käkade här. Åkte in till söder och hälsade på Anders i sin nya lägenhet först och tog några öl innan vi begav oss till John och hans suuuperfina nya lägenhet vid mariatorget, där var vädret fortfarande helt okej så vi grillade lite på hans utegård och sen dukade vi upp värsta fina midsommarbordet och käkade inomhus. Riktigt mysigt. Sen fortsatte vi kvällen i lägenheten och dansade och hade det bra. Vi hade väl tänkt dra vidare först men vi var så osäkra på vad som var öppet och hur mkt folk det var så vi stannade kvar hos John hela kvällen och åkte hem ganska tidigt.
Igår tog vi det bara lungt. Maja och jag hade bakisdag och käkade pizza på söder och kollade på björn gustavsson dvd:n.

                      
                                                                   Midsommarbordet

                      

                      

                       
                                                                               Mr DJ

                      
                                                         Vi gestaltar Alexander Rybak

                     
                                                            De tre randiga skjortorna

                     
                                                                          Datorhäng

                      
                                                                        Maja och Andreas





tisdag

Alttså jag dööööör på denna reklam, första gången jag såg den skrattade jag så jag tjöt! Älskar ungens "papa" med lite förväntan och glädje! Notera även ungens förvirrade min efter han sagt papa plus att morsan ser ut som Uma Thurman
enjoy för er som inte sett den.

             

måndag

det är när jag ser sånna här klipp jag bara vill lägga mig ner och dööööö. gaaaah jag kommer aldrig in på ackis, och tänk om jag itne kommit in på sway, jag som suger på streeeeet :/

                     

söndag

Blev som sagt bio igår med Ollie, åkte till söder och såg änglar och demoner. Hade läst mest dålig kritik om den och den var välla sådär. Ganska spännande men den första da vinci koden är ju så mycket bättre.
Idag är en riktigt slappdag eftersom det fortsätter att spöregna ute, kollat på hela första säsongen av the city som sträcksänds på mtv, ganska najs, har inte sett det innan.
Snart ska jag hoppa in i duschen så får det bli en hyrfilm sen. Jobb jobb jobb imorgon iaf så det är bara att ladda.

söndag

dagens cravings
show_cravings_ad(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)

lördag

Kom hem för en stund sen från stan. Nicke och jag var på en Titanic utställning på vasamuseet och för som inte vet är jag en riktig Titanic freak. Ändå sen jag såg filmen första gången har jag läst och sett allt om båten som jag kommit över. Så ni kan tänka er att jag var i extas där inne bland äkta bärgade föremål och bilder och berättelser. De hade t.om byggt upp en tredje klass hytt och en första klass korridor som man fick gå i. Så hade man en guidad inspelning i ett par hörlurar som man fick lyssna på hela tiden, rikitgt riktigt bra men så är jag som sagt ett Titanic freak. När jag var tolv eller ngt så satt jag t.om och sydde klänningar för hand av gamla lakan för att jag ville ha sånna som de hade i filmen. Galet I know.
nu blir det bio med Oline inne i stan. trevligt lördag.

                      

fredag

Sitter och har en underbar ledig förmiddag. Den första denna vecka. Hade egentligen varit tänkt att vara ledig varje förmiddag denna vecka men allt ändrades och nu har jag jobbat från 8.00 till 18.30 varje dag so I'm telling you det var skönt med sovmorgon imorse! Har fått rycka in på kontoret på hemfrid som sagt för att de haft så mycket och kommer också att göra hela nästa vecka. Varit väldigt kul faktiskt, fått sitta med tidrapporter och ansökningar och ringt en massa referenser till folk som sökt jobb. Kan nog faktiskt tänka mig att söka ett kontorsjobb i höst, det har varit stimulerande och speciellt kul att ha arbetskompisar igen som man kan luncha med. Man kan faktiskt sakna det ibland när man spenderar varje dag ensam med en tre och sju åring. Fast det såklart de kan ju vara helt fantastiska dem med, axel och jag hade vårt lilla moment igår, han är för söt den ungen. Haha tåg resan var bäst när vi åkte förbi hans dagis och han satt och tackade dagis för allt han fått där idag som mellis och lek ute på gården. Kommer bli jobbigt och lämna dem :/ buhu.

Men back to the top, skönt med ledig förmiddag har spenderat mesta tiden framför SATC som vanligt när jag är ledig. Thank god for Sarah Jessica Parker! Det räddar mig alltid när jag är depp. Kanske borde reda ut lite för er stackars läsare varför jag är så depp just nu men jag är inne i period när jag inte vet någonting om min framtid och det är lite skrämmande. Får vänta ytterligare två veckor på om jag kommer in på någon av de två skolorna jag vill gå, och som ni vet vill jag såååååååååååå gärna komma in på ackis (och chansen är ju inte så stor!). Ifall jag inte kommer in måste jag söka jobb (Hallåå FINANSKRIS?!?!)(eller om jag kommer in på sway måste jag också söka jobb för den är på kvällstid) och hitta en massa dansklasser att ta som passar mig och min nivå. Eftersom jag har lägenheten vi bor i i samband med jobbet måste jag också söka ny lgh när jag måste säga upp mig eftersom jag antingen kommer in på skola eller söker heltidsjobb. Och ni som försökt er på att bo i sthlm vet att söka lgh är INTE det lättaste! Så gör inte det underbara vädret med konstant ösregn i juni det hela mycket bättre! PUH! Så nu vet ni, jag är inte otacksam över mitt liv eller ngt sådant, bara lite osäker på min framtid just nu och det tror jag vem som helst an bli lite deppig över! Gud stackare som orkade er igenom allt det, men nu till en GOD nyhet, idag ska jag DANSA!! yeeeej för första gången på tre veckor och det ska blir fucking faboulous!!

                 
                         Min underbara frukost, kände mig såå duktig som gjorde smoothie

torsdag

Sat och kollade på underbara kvarteret skatan förut och upptäckte att allt spelas in på lidingö, en scen bara ca hundra meter från där jag bor, naajs.
"don't drink and dreja"

torsdag

ska iväg och jobba nu på kontoret på hemfrid. andra dagen denna vecka och antagligen varje dag nästa vecka. bra att få in en fot där till hösten. Hoppas jag får göra lite roliga rekryteringar idag :)
ciao!

dagens craving

show_cravings_ad(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)

tisdag

Var tvungen att kolla på underbara Amelie från Montmartre idag för att få lite feel good känsla i depp tider. Och man blir ju aldrig besviken, kan vara den finaste filmen ever!

                         

Kom också på två väldigt viktiga saker att skriva upp på min "att-göra-lista-innan-jag-dör"

1. Lära mig prata franska!!
2. Lära mig spela piano så bra att jag kan spela finaste låten "valse d'amelie"

måndag

Yees äntligen, idag fick vi besked från Iwanson schule i tyskland som jag sökte förra helgen och jag kom in! Gött, första yrkesskolan som jag kommit in på det känns härligt. Jag har nu inte tänkt gå där för den är ruskigt dyr och ligger i tyskland som jag inte är så förtjust i, men det känns ändå bra :)

                             

söndag

Jag vet att jag lovade bild i fredags men jag har smitit undan datorn hela helgen så ni får lite student bilder nu och en liten bild på iofs uppsatt hår men blondt och nya glasögonen :)

                           
                                                     stackars Offe fick springa ut i ösregn i Vimmerby

                            
                                                   sen bar det av till hultsfred och en superglad syster

                            
                                                                                       glad!

                           
                                                                            med plakatet

                            
                                                                                       På flaket

                           
                                                                          Presentöppning

                            


                           
                                              här är håret från sidan! Pratar med kusin och hans tjej

                           

                            
                                                                              två snyggingar

Så var den studenthelgen över! kul var det och nu är hon undersköterska min lilla syster yster. Back to sthlm och jobb i en vecka till. Urscha mig börjar redan pirra i magen för audition till BA som är om två veckor :/ ihh.

torsdag

Så äntligen 1500 kr fattigare, 3 skvallertidningar och otaligt antal modetidningar samt fyra och en halvtimme i frisör stol senare är jag äntligen blond och kortklippt! Och jag blev riktigt nöjd! Bilder kommer imorrn ;)
Precis hemkommen efter jobbet så nu ska vi bara ta vårt pick och pack hem till vimmet för student :) yeeej

onsdag

japp bara en dag kvar till blondie. Kul med en massa kommentarer om vilken frisyr jag ska välja. Det roliga är att varje kommentar tycker olika och minst en tycker någon om bilderna haha. Så det blev inte lättare att välja, tror jag tar med alla bilder till frisören så får hon bestämma hehe, eller så blir det en blandning av alla ;)
Skönt ska det li iaf för håret är fruktansvärt slitet och den röda färgen har typ tre centimeters utväxt :/
Slänger upp en bild imorgon på hur det kommer se ut :)

tisdag

Igår blev det ingen uppdatering tyvärr men det blev att träffa becci som jag inte sett på hundra år för att sola och njuta av vädret i rålisparken på kungsholmen. På kvällen var det som sagt dags för audition till sways danslinje. Och som vanligt gick det sådär, man är aldrig riktigt nöjd efter audition det måste jag lära mig nu. Jazzen gick helt okej, vissa grejer på diagonalen som jag hade kunnat gjort bättre men koreografin gick bra. Det var verkligen my type of jazz. Sen streeten som jag fasat för gick som jag trodde. Ganska lätt koreografi med Alvaro men gud jag har så svårt att sätta stilen! Frågan är hur mycket de går på jazzen eller streeten. Det var verkligen jätte många grymt duktiga street tjejer där. gahh! Det sjuka var att typ alla utom jag och Lisa från min klassa var typ 19 år max och ändå skiiitduktiga! Tänk om jag varit så bra när jag var nitton! Det allra jobbigaste är att vi inte får reda på om vi kommit in förrän efter midsommar för Jennie ska till spanien en vecka och bounce summercamp mitt i allt. Så det är bara att vänta och se!

eftersom jag ska färga håret blondt på tor :) yeej och klippa det tänkte jag slänga in lite förslag på frisyrer som ni gulliga läsare kan hjälpa mig välja mellan, Så släng gärna in en kommentar who ever you are och hjälp mig :)

                       
                                                                          axellångt rakt?

                       
                                                                            kort och lockigt?

                          
                                                                              Halvlångt rakt?

                           
                                                                       halvlångt lockigt?

RSS 2.0