Måndag

Ny vecka, ny period och nya lärare. Blev en bra dag och en väldigt bra start på de sista fem veckorna innan lovet. Eller ja vi vet inte ritktigt om vi kommer gå v 50 än, de brukar ha workshopvecka då med en massa gästlärare för alla fasta lärare har utbildning och möten den veckan. Men som sagt vi har inte fått så mkt info om det än.

Första dagen på period två började med danshistoria. Idag gick vi in på de europeiska dansarna med bl.a Laban. Vi blev indelade i grupper och fick samla lite info själva och sen redovisa för klassen. Fick lite info om vår uppsats vi ska skriva med innan jul. Alltså hjälp, har inte skrivit uppsats på fyra år typ så det känns lite nervöst, men det ska nog gå.

Andra lektionen var balett där vi har kvar Katarina t.om. period tre. Vi hade lite samling först med planering och liknande innan vi drog igång. Blev mycket nya övningar på stången och på golvet så det blev en bra mjukstart för kroppen.

Efter lunch hade vi första moderna klassen med Sara. Mycket intressatnt och roligt. Hon hade bara golvövningar hela klassen, vilket var både jobbigt, nyttigt, lärorikgt och roligt. Plus att jag imorgon kommer ha feta blåmärken och brännsår på fötterna.

Sista klassen skulle egentligen ha varit vår första akrobatik klass men det hade blivit fel i schemat på schoolsoft som är vår internetsida där vårt schema finns så både vi och läraren trodde vi skulle ha mötestid som det stod i schemat. Men ingen sörjde för det för idag kunde vi äntligen ta tag i vårt lussespex. Satte en röd tråd och handling plus att vi delade ut roller och lite smått och började spåna scener. Galet kul! Kommer bli så kul. Jag ska göra vår teater lärare Jessica och en tjej i trean :) Ska inte avslöja för mycket men jag ska nog börja öva på värmländskan ;)

Stannade kvar en timme i skolan och stretchade och gjorde lite styrka. Nu så snart är jag nere i spagat, yehoo!

Lovade ju för ett tag sen att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten så här kommer lite:

                                       Favvohörnan i hallen
           


                                    Fondväggen  vardagsrummet
           

                                           Vardagsrummet
           

                        köket (notera bullarna haha hemmafru känsla)
           

           

           

                                           Vardagsrummet
            

            

Kommentarer
Postat av: Elina

Vad mysigt ni ser ut att ha i eran lägenhet. Vi kommer c:a halv 7 p fre. Hur tar vi oss till er, buss pendel?

2010-11-08 @ 22:54:38
URL: http://lindqvistelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0