Har akrobatik och jag blir galen av att si...

img_6245 (MMS)

Har akrobatik och jag blir galen av att sitta! Hade gjort vad som helst just ny för att få va med!


Monday glory

Vilken skitdag det blev :/ AWhh vaknade upp med urinvägsinfektion imorse och fick åka direkt till akuten här på Lidingö. Fy fan det är verkligen värsta känslan ever! Satt på toan i en kvart och så fort jag tänkte resa mig så kändes det som om jag skulle kissa på mig :/

Men fick lite panik av att sitta hemma och första riktiga lektionen med Val kunde jag inte missa. Men mina klassisar tvingade mig att sitta. Får ju egentligen inte träna under tiden jag äter pencillin vilket är till söndag. Men jag tog mitt förnuft till fånga och satt ändå. Vilket jag kommer få äta upp på onsdag då jag måste lärt mig ALLT som han gjorde idag :/ Tänkte sitta imorn med sen ska jag fan dansa!

       
                             Bild från i lördags som fina Anne i klassen fotat

One

Måste bara slänga in ett inlägg om nollningsfesten igår. Så sjukt kul! Allt blev så otroligt lyckat. Och ettorna då, stor eloge till er. Så fantastiska tårtor och muskvideor ni presenterade åt oss :) Nu äntligen är ni ettor och inte nollor ;)

Bildbomb

                                                 De fina ettorna
        

                                            Halloweenlaget                                                            
        

                                               Pensionärsjävlarna     
        

                                                       Disney
        

                                                  Superheroes
        

                                           Pensionärsjävlarnas tårta
        

                                                Disneytårtan
         

                                               Halloween tårtan
        

                                      Superheroes och matlagets tårtor
         

                                                Fett gott!!
        

        

        

 Sen blev det musikvideo redovisning men det blev mest bara suddigt med skit iphone
        

En bra kväll iaf, nu får vi hoppas ettorna tar med sig traditionen om en snäll nollning. Jag hoppas ni kännt er välkomna på skolan :)

Nollningsfest på Ackis fy fan vad jag älsk...

img_0102 (MMS)

Nollningsfest på Ackis fy fan vad jag älskar att gå i tvåan just nu har vi jury bord och ska bedömma tårtorna de gjort åt oss. MUMS


House of shapes

Vilken lång dag det har vart idag med. Är så fruktansvärt trött, men glad. Det är skönt att vara igång igen men stackars kroppen fick nog en liten chock. Har idag haft fys, modernt och sen fångarna på ackis med ettorna :)

Fångarna på ackis var för övrigt askul! Synd att inte vi fick en sådan nollning. Men det är ju bara för att vår klass är så jävla bra rent ut sagt och är den första årskullen på typ tio år som gör en ny nollning och planerat allt redan i våras. Bästa klassen på ackis EVER! Vi hade sjukt bra celler också, jag hade hand om total blackout cellen ;)

Efterall nollning var jag en sväng på jobbet och hälsade på innan rep med Benke, det ligger nära house of shapes där vi repar. Har ju glömt och berätta att jag är så sjukt duktig och cyklar till skolan varje dag och nu igår och idag till Horstull. Det är ca 1,5 mil om dagen. Så fatta om jag är trött i min kropp.

Men idag fick jag äntligen besked från banken om mina pengar och jag kommer få tillbaka pengarna. Kommer dock få betala en självrisk på 1200 kr men vad fan jag får tillbaka 9200 kr så jävla skönt! Nu jobbade jag inte en månad i onödan tröts allt :) Varså skönt att få det beskedet! Nu kan jag lägga det bakom mig MEN ha större koll på min väska och kod i fortsättningen. Sista gången jag handlade ngt på en centralstation också kan jag lova!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan "The killing" Har sovmorgon imorgon, så jävla värt! Är typ hungrig igen, fastän jag smällt i mig världens största tallrik mat! Välkommern tillbaka till träna-äta-sova livet Johanna!


En liten sneak peak på vad vi kommer göra på cikus, fast i en liten upphottad street version med Benke :)

Dags för Nollning och  fångarna på Ackis

img_9875 (MMS)

Dags för Nollning och  fångarna på Ackis


Dansa i neon

         

Puh
vilken DAG! Det där med mjukstarts vecka börjar mer och mer bli skrattretande. Idag har vi dock bara haft jazz som enda dansklass men sen har vi även haft två timmars rep med Benke i en sjuuuukt svettig danssal med ca 70 pers plus träningsvärken från igår, och den är INTE nådig. Måste skrika varje gång jag ska resa mig upp för att det gör så ont. Och jag som har tränat och tränat hela sommaren, både gym, dans och sprungit men det verkar inte hjälpa tydligen. Har dock inte vart ensam på den fronten hela skolan har gått runt som pensionärer idag.


Idag har vi även fått våra mentorer, och jag blev supernöjd med min. Emma Hedlund heter hon, har bl.a. gjort so you think you can dance scandinavia och massa shower. Tyvärr hade jag inte möjlight att träffa henne idag eftersom hon jobbade men vi ska boka in ett möte så snart som möjligt.

Nu sitter jag och förbereder mig mentalt för morgondagen, vi fortsätter nollningen med "fångarna på ackis" och morgonen fyspass (Hur fan ska jag orka? 40 minuter lår styrka???)

Nollning

Fy fan vad jag älskar att vara tvåa den här veckan! Idag har vi blivit behandlade som kungligheter av "nollorna" ja ni såg ju listan i inlägget innan :) Har fått godis och kakor, dörrar öppnade och folk som skriker "Hej Johanna Lindqvist" i korridorerna efter en :)

Imorse önskade t.o.m en etta en låt till oss i p3s morgon passet, hon tillägnade den "oss underbara tvåor" Gå in på p3s hemsida och lyssna från dagens sändning 14 min in i programmet, Hanna Hellquist och Nikolina snackar balettakademien.

Annars så har lärarna kört skiten ur oss idag, mjukstartsvecka in my ASS! Började dagen med ett sjukt tufft fyspass som ingen var beredd på. I vårt schema stod det kroppskunskap. Bara en massa lår styrka, så ja jag vet var jag kommer ha träningsvärk imorn! Sen hade vi första moderna klassen med Jeanette. Har aldrig haft henne i dans innan, bara kompisition och danshistoria. Var helt ok, modernt är ju inte mitt favvo ämne men det kommer bli bra. Jeanette gör mycket Graham och Limon teknik så det är spännande.

Imorrn blir det en bra dag, första jazz klassen med Val och sen får vi våra mentorer, sjukt spännande!

    
Saknar förövrigt lilla Jeke mums. Ni skulle sett hans min när Nicke och jag åkte i söndags. Då satt han hopkupad med öronen bakåt och såg ledsen ut. Åhh världens underbaraste hund.

Här ser ni hur bra vi blir behandlade i ve...

img_8255 (MMS)

Här ser ni hur bra vi blir behandlade i veckan :) vi har precis förhört dem på alla våra namn och efternamn. Vi har även blivit dödade i träning idag, mjukstarts vecka in My ass!


Back to school

        
                      Min fina klass idag när vi överraskade ettorna med nollningen

var man igång igen :) Var rätt skönt faktiskt! Det bästa var såklart att nollningen äntligen är igång! Så jävla skönt att vara på rätt sida i år, alltså att det är vi som nollar och inte nollas :)

Annars bestod dagen mest av upprop, snack med Jan banan i två timmar om den kommande terminen och sen satte vi igång nollningen. Klädde ut oss till olika lag och delade in ettorna eller som de nu kallas nollorna i våra lag. Nu har de veckan på sig att smöra för oss för att samla poäng till sitt lag och de kommer även under veckan få en massa uppdrag där de även ska samla poäng. Till imorgon ska de lära sig åk 2:s förnamn, efternamn och öven smeknamn om de kan. Ska bli spännande! Hela nollningen avslutas på lördag då vi ska ha nollningsfesten med de sista aktiviteterna och avslutet då de övergår från nollor till ettor :)

Har en väldigt lugn och skön första vecka framför mig, endast en dansklass om dagen annars har vi bara en massa info och grejer. Ska bli sjukt kul på onsdag då vi får våra mentorer. Åk 2 och 3 får alltid mentorer som jobbar som verksamma dansare idag. Ska bli spännande och se vem jag får. På onsdag och torsdag kväll har vi också vårt första rep med Benke inför Lena PH showen, ska bli såå kul :)


Nollning på G, så jävla skönt att va på rä...

img_9658 (MMS)

Nollning på G, så jävla skönt att va på rätt sida i år!


Första kräftorna för i år!

img_1819 (MMS)

Första kräftorna för i år!


Rainy days

Idag har jag skrattat högt åt den HÄR bloggen, sjukt kul!

Annnars har det mest regnat ida. Jag har fixat reklamation på banken och nytt kort till körkortet som jag måste skicka efter. Pust. Som jag utlovat kommer de sista bilderna från WoW, här från sista dagen

                                                      Kön in...
          

                                            The tallest man on earth
         

         

         

                                        hängde lite med Måns Zelmerlöv..
         

                                                      Posing
         

                                                       Pulp
         

         

         


          

                                        Så äntligen dags för Kanye West
         

          

                                             Kanye med hans ballerinor
         

                              En tjej stannade kvar och gjorde ett GRYMT solo!
         

                                           Sen klubb röj på park Lane
         

                                                 Rebecca&Fiona
         

                                                  We <3 Gbg
         


Så just det, skulle ju ge er lite skvaller som jag noterade på festivalen. Spottade Ein Klings ex Gustaf Törling med armarna om Sahara Hotnights Maria under Prince konserten. Elin som ju sägs ha dumpat Gustaf på mail för Acnes vd Micke Schiller såg vi också, dock ensam. Såg ut som om Gustaf hade det trevligast av det gamla paret..

Back to school

Fick vårt schema för period 2 på ackis idag. Blir riktigt spännande. Nytt från förra året är partnering där man lär sig en massa akrobatiklyft plus att vi inte kommer ha någon sång som vi hade i ettan och nya lärare. Känner peppen faktiskt. Nu vill jag sätta igång :)

          

Bild lånad från RebeccaNah neh nah

Sitter på tåget mot småland igen. Måste fixa med min bank reklamation nu när jag hämtat polisanmälan i Sthlm. Ska bli skönt att vara hemma också lite de sista dagarna innan allvaret sätter igång igen. Kommer nog inte kunna åka hem så mkt i höst p.g.a Lena PH giget och NY resan, så det är bäst att njuta när man kan. 

Igår var jag iaf på ackis igen för första gången på typ fem veckor. Våra kort i foajèn satt nu som åk 2, så jäkla gutt. Tog klass för Val med som vi kommer ha period ett nu i tvåan. Ni som hängt med i min blogg länge vet nog att Val är en av mina favoriter all time, tog en massa klasser för honom året innan jag kom in. Var galet kul att ta hans klass igen, har inte gjort på över ett år men uppvärmningen satte sig ganska snabbt och hans snabba sätt att lära ut koreografier och diagonaler med! Blev för första gången faktiskt riktigt sugen på att börja skolan igen, det kommer bli så kul att se alla, börja dansa igen och sist mn inte minst NOLLNINGEN :) 

Men som jag utlovat merbilder från WoW, här från dag 2

        

                     Howlin Pelle i The Hives fick hela publiken att sätta sig ned.
        

        

                                                  Fleet foxes
        

                      Victors älsklingsbild "Det där var ett riktigt kodac moment"
        

                                                   ROBYN!
        

         

        

                                       Så.jävla.mycket.folk.hela.tiden!
         

                                  Fullmånen kom fram precis till PRINCE!!
        

        

                                     Sen exploderade det till "Purple rain"
        

                                     Det var ordagrant ett "purple rain"
        

                            Sen drog vi och klubbade på favoriten Park Lane
        

WoW

   
Bildbomb från första way out west dagen som bara var klubbar på kvällen.


                   Lägenheten vi bodde i lite vin och snack med Olli och maja
        

        

                                                Stockholmare i Gbg!
         

                                                       Pubhäng 
        

        

        

        

Vi skippade WoW klubbarna och drog på skogsrave med våra kompisar som inte hade biljett

        

        

        

         

                                              Sen blev allt suddigt..
        

        

        

Vägen ut väst

var det över. Den finaste festivalen. Nu är det back to reality big time, är redan tillbaka i Sthlm i tre dagar för att ta lite dansklasser och träna. Festivalen var som sagt great! Väldigt, väldigt annorlunda från tidigare festivaler som Hultsfred och Emmaboda som jag besökt, men väldig väldigt najs.

Det som var mest annorlunda var nog att det var en ren och skär stadsfestival, jag såg tjejer i högklackat, nyduschade och hotelfräscha inga tre nätter i tält utan tillgång till vatten och toalett här inte. Har nog aldrig heller i mitt liv sett så mycket kändisar på ett och samma ställe. Listan kan göras oändligt lång men drack t.ex. öl med Månz zerlmerlöv bytte cigg med Jossan i pang prego, lyssnade på Kanye West med Elsa billgren och hängde på hotellet som Sahara Hotnights brudarna och Säkert aka Annika Norlin bodde på. Har förövirgt smaskigt skvaller om Sahara Hotnights Maria och en viss superkänd modebloggares ex kille, men det får ni en annan dag ;)

Kommer smacka upp lite bilder här under veckan men nu först får ni ett youtube klipp på den bästa låten under Kanye West konserten. Alltså ballerinorna och tjejen som gör solo i slutet! Det var goosebumps live!


Festivalen är slut jag är nöjd, mer än nöj...

img_1096 (MMS)

Festivalen är slut jag är nöjd, mer än nöjd! Nu är jag dock riktigt trött kom hem halv sex imorse. Så  inatt ska det bli skönt att sova en hela natten lång. Imorgon bär det av upp till Sthlm och allvaret igen. Träning och dans klasser står på schemat den här veckan så jag inte går sönder när skolan sätter igång om en vecka. Shit en vecka! Vad hände med sommaren?


Precis sett fina Tallest man on earth! Lov...

img_6681 (MMS)

Precis sett fina Tallest man on earth! Loved it! Nu vin!


Och så kön in..

img_7485 (MMS)

Och så kön in..


Just arrived at way out west området! Strå...

img_3250 (MMS)

Just arrived at way out west området! Strålande sol lite bakis men humöret på topp!


Åh någonting händer med mitt hjärta när ja...

img_4964 (MMS)

Åh någonting händer med mitt hjärta när jag är i Gbg! Jag bara älskar det, göteborgare är så fina och göteborg är bara fin fint!


Stockholmare på spårvagnen i Gbg! Way out ...

img_2813 (MMS)

Stockholmare på spårvagnen i Gbg! Way out west heter we come!


Äntligen på tåget mot Kalmar! Där byte til...

img_4030 (MMS)

Äntligen på tåget mot Kalmar! Där byte till Gbg och möta upp Oline! Snart way out west!


Summer breeze

     

fortsätter semestern. De senaste dagarna har jag

Spenderat tid med mina två favoritkillar Nicke och Jeko i stugan
Solat och ätit mat hos svärisarna
Besökt Nickes kusiner i Linköping en regnig söndag
Spenderat dagen hos svärisarna med varvande av solande med en bra bok och bloggläsande på altanen

I eftermidag blir det en springtur i skogen och sen middag och filmmys med familjen.

Just nu vill jag aldrig åka tillbaka till storstan och alla problem.

Idag har vi det inte för dåligt! Är i somm...

img_5566 (MMS)

Idag har vi det inte för dåligt! Är i sommarstugan och sommarnjuter! Solen höll visst i sig en dag till.


Har haft en fin dag på finaste Öland, har ...

img_6933 (MMS)

Har haft en fin dag på finaste Öland, har kunnat njuta mer än innan på semestern. Grill och rose har avslutat kvällen. Nu ska vi kolla på film innan vi ska ladda för en till dag på stranden.


Öland!!

img_0116 (MMS)

Öland!!


Summer dust

Sommaren och semestern fortsätter och jag försöker njuta så gott det går, men det är svårt. Tankarna på fredagen och om jag kommer få tillbaka mina pengar eller ej gnager fortfarande i mina tankar. Idag, igår och i söndags har vi vart ute vid vår brygga på landet och solat och badat. Det enda jag lyckades ha tur med på min semester verkar vara vädret iaf och det är väl tur det. En resa blev det ju inte men nu har jag fått sola lite. Imorgon ska Nicke och jag till Öland, vi ska låna pappas chefs stuga och njuta lite, ska ju bli urfint väder där.

Vad gäller hela grejen med kortet ser det ut som om jag får vänta innan jag ens kan göra en reklamation på stölden för jag behöver polisanmälan både till banken och försäkringsbolaget och den kan bara skickas till Sthlm. Jag kommer ju inte åka hem förrän om två veckor så jag får vänta lite till.

Det som kommer vara det besvärliga med att få tillbaka mina pengar nu verkar inte vara att bevisa att det var jag som inte tog ut pengarna utan ifall banken tycker jag har vart grovt oaktsam när plånboken stals. Har läst en massa på nätet senaste dagarna och det verkar vara olika bud på om det är svårt eller lätt att få tillbaka pengar, men enligt mina erfarenheter så kommer väl banken göra allt för att slippa. Får jag inte pengarna tillbaka av banken får vi försöka med försäkringsbolaget. 

                                              Kloklippning på Jeko
        

                                                 En jycke i skuggan
         

        

                                Typiskt sommarväder på väg hem från stranden
         

                                                    Morgon mys
        


RSS 2.0