kavli räkost

jag säger bara kavli räkost, så jävla skön unge!


http://www.youtube.com/watch?v=15EOQHSGgiI

måndag

avslutad helg igen. urscha vad tiden springer fram snart februari, redan!
Helgen blev jättebra iaf :) tjejerna kom i fredags, tyvärr utan Maja som fortfarande var sjuk
blev en härlig kväll med massa, mat, vin, deep talk och älskade vänner.
Lördagen blev en härlig slappdag sen, desperate housewifes <3, handboll ( jäädra sverige att alltid lyckas med nervbrytande matcher, jag får ju hjärtattack!!) och mys med baby och familjen framför klassikern göta kanal på kvällen.
Igår var det ju så fint väder så vi kände oss tvugna att dra oss ut i vintervädret, så vi åkte och köpte lite korv och drog ut till Madde och Chrillan i Ljungnäset och grillade korv. Nedrans kallt var det iaf och jag frös resten av kvällen samt luktade piiiss i håret efter röken. Men mysigt var det. Drog oss hem och kröp ner under tre filtar oc spenderade resten av eftermiddagen/kvällen framför handbollsfinalen och coyote ugly.

Nu har jag iaf börjat med att knåpa ihop dans till gyro eleverna. men det är nedrans knepigt. Dels har jag inte gjort så enkla danser på flera år och så är det så fruktansvärt svårt att göra jazz som ska passa killar. Har aldrig gjort det innan, är ju så van att alla elever är tjejer. Men vi får se hur de tar det lilla dansstycke som jag knåpat ihop.
nu ska jag iaf krypa ner i soffan igen, man blir rysligt seg av att vara ledig och gå hemma.
soo long

                                          image92

work

urscha har ingen tid att skriva alls, jobbat varje dag nu i två veckor och när jag kommer hem så är det bara städa, fixa, träna som gäller. Ska bättra mig med bloggen snart, nästa vecka är jag iaf lite ledig
ska ha danslektion nummer två för gymnasie eleverna på gyro nästa vecka med. Tänkte att de skulle få prova på lite jazz och modernt. Undra hur det kommer gå med alla de där killarna?
Helgen kommer bli asbra, några av mina älsklingar från klassen kommer hit för lite tjugo års fest. kommer bli askul. Hoppas bara att Maja hinner repa sig till imorrn så hon orkar komma med :)
Nu ska jag gå och städa rummet innan jag ska slänga ihop två chokladkakor att ha med till jobbet imorrn. Min tur att ha med fredagsfikat så det är bara at slänga på sig förklädet och baka, jag som är så otroligt duktig på det! (tänkte fuska lite och köra med shake`n`bake) ;)
soo long!

20 år!

Ääääntligen 20 år!
världens bästa helg
middag med vänner och fira med släkten. Dator i present md tillbehör, kan det bli bättre?


image89 image90 image91

nytt år

Då var det 2008 då.
Helt sjukt att det gått ett helt år till, och om en vecka är jag tjugo
Tjugo bast! Inte ens tonåring längre, helt galet!

Var iaf en helt underbar nyår, var ute i Frödinge hos vänner och firade. Alla blev kalasfulla utom jag som helt plötsligt fick för mig att jag inte var vinsugen så det blev inte så mkt drickande.
Men jag hade apkul ändå, spenderade mesta av kvällen med gitarren hela gänget och sjöng eller spelade twister, såå himla kul. Madde och jag ägde lätt twister höll på hur länge som helst.
Tolvslaget var ju över på två sekunder sen och så var det nytt år. Helt sjukt.
Nyårsdagen var såklart bakisdag för hela slanten, låg och kollade på en massa filmer som jag somnade till varenda en.
Sen var det bara på att jobba igen, som vanligt. Men men behöver ju money så.
På lördag ska jag iaf ner till Kalmar en sväng :) träffa älsklingarna igen innan Maja åker tillbaka upp till stockholmo. Ska bli sjuukt kul :)
So long.

RSS 2.0