onsdag

Oj vad allt känns höstigt idag. Stora sjalar och gula löv överallt. Åkte hem direkt efter jobbet idag, ingen dans eftersom det är min "lugna" vecka. Älskling står och lagar pannkakor till mig och ikväll blir det the, idol och greys anatomy. Kan inte bli bättre? Och det behövs verkligen efter ytterligare en tung dag på jobbet. Fick nya kontakter att ringa idag eftersom min förra lista var helt sönderingd med en massa sura kunder. Men det visar sig ganska snabbt att en våra duktigaste bokare haft min nya lista alldeles nyligen så det ännu mera sura kunder och inte ett enda bok på hela veckan. jag blir så matt! Imorgon smäller det säger jag bara, då ska jag få ytterligare nya kontakter och en massa bra pterkomster som jag ska ringa upp.

Ska äntligen slänga upp lite bilder på mina fynd som jag gjorde i helgen ;)

            
                     Favvo skorna från Monki som jag haft varje dag denna vecka :)

             
                                                                Klänning

             
                                                       Tröja Gina tricot att dansa i

             
                                                                            Jackan <3

 


Tisdag

sitter här och lyssnar på en massa 90-tals klassiker. När jag såg Mariettes framträdande i idol förut kom jag och tänka på att hon påminner jättemycket om sångerskan i 4nonblondes om ni kommer ihåg som hade one hit wonder låten "What's going on" under 90-talet. Så kollade jag på den på youtube och hittade massa annat underbart från 90-talet så som mina gamla favvosar Cranbirres och Letters to cleo :)

Veckan har iaf börjat lite halvkasst på jobbet. Igår hade jag en pissdag rent ut sagt med avbok och dåliga samtal hela dagen. Idag bättre samtal men inga bok än så länge. Så himla frustrerande när man bara går på provision som jag gör. Måste kanske snart fundera på ett annat jobb, för det var verkligen inte så lätt att boka som jag trodde när jag började. Känns så himla tråkigt för jag trivs så fruktansvärt med allt annat. det gör fan inget att det ligger i akalla för jag har de bästa jobbarkompisarna ever!

Gick sjukt bra idag på dansen iaf. Konstigt att det alltid går som bäst på dansen när det gått dåligt på jobbet. Jag taggar väl till på ett annat sätt då kanske. Men idag satte jag iaf hela uppvärmnigen så jag t.o.m blev helt förvånad över mig själv. Började på en ny koreografi med idag som som vanligt med emmas koreografier var helt galet bra. Ohhh känns så tråkigt att hon ska vara mammaledig i vår för jag vill alltid ha henne.

           

                                     Kolla in, visst påminner hon om Mariette?

söndag

Nu kommer äntligen lite bilder från lgh :)

         
                                                  Min egna klädkammare

         
                                                 Spegeldel i klädkammare
 


        
                                                              Andra sidan

         

        
                                                     Mitt smyckesbord

        

        
                                                            Skohörna

        
                                                Skrivbordshörna i gästrummet

        
                   Gästrummet, lite tomt än så länge men ska in en soffa och lite snart
 
         
                                                                    Hall
 
        
                                                              Badrum

        
                                                              Badrum 2 

         
                                                                  Kök

        

         
                                                      Ut mot balkongen

         

        
                                                              Sovrum

        
                               Sovrummet som ska tapeseras om snart hoppas vi

        
                                                           Vardagsrum

        
                                                           Myshörnan

        

          

söndag

Idag är det slappsöndag och det är såå skönt. Igår efter att Maja och jag varit på stan åkte jag på en sån sjuk huvudvärk så när jag kom hem var det första jag gjorde att ta en huvudverkstablett och slänga mig på soffan. Där somnade jag visst i två timmar och vaknade halv nio av Nicke som undrade om jag var hungrig. Visserligen hade huvudverken släppt då men jag var så fruktansvärt trött och både fötter och ben värkte efter skorna och den långa shopingsvängen. Så det fick bli ytterligare en lugn lördag. Vi käkad lite och hyrde film. Det fick bli "The Reader" med Kate Winslet. Sjukt bra och mycket sevärd film.
Senare tänkte jag äntligen slänga upp lite bilder på lgh och på alla undebara fynd jag hittade på stan igår.

Nästa vecka blir det nog lite lugnare igen med dansen. Kände verkligen att min kropp var sjukt trött efter veckan.
Men som sagt lite bilder äntligen sen i eftermiddag.

lördag

Har precis fått reda på att min morbror och hans tjej ska gifta sig idag :)
Så himla gulligt. De hade lurat med mamma och pappa till Linköping för att äta på restaurang idag. Så står det  tidningen imorse att de ska gifta sig. Så himla kul. Ska bli roligt att höra imorgon från mamma hur vigseln var.
Nu blir det stan med bästaste Maja, långfika och skitsnack är vad jag behöver idag.

torsdag

Ohh nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen, men jag har min tuffa vecka med två klasser varje kväll och kommer då hem vid tio om kvällarna.
Har tagit sjukt roliga klasser denna vecka iaf, bla hype och commercial jazz med Dan Gill som bland annat koreograferat åt Fergie och andra storheter :) Båda var riktigt roliga och alltid kul med nya stilar.
Idag tog jag street klass igen på högsta nivån. Var som vanligt livrädd när jag gick in i salen för alla ser så proffsiga och duktiga ut. Men tro det eller ej så hängde jag med heela klassen och satte koreografin utan problem. Jag som trodde jag sög på street, men jag kanske börjar hitta tillbaka till stilen igen. Det roliga var att jag hade den läraren som var idag första klassen på sway och då var jag helt lost. Skönt att jag fick ta igen det idag, I loove balettackademien för deras mångfalld och såå sjuukt bra lärare.

Imorrn blir det iaf after work på jobbet. Jag och guysen haha. Var länge sen man var ensam tjej i ett gäng. Sen jag började gymnasiet har jag typ bara hängt med tjejer eftersom jag lutat åt estethållet där det inte finns så mkt killar. Så det är verkligen skönt med lite ombyte där. Ibland är det dock lite segt, speciellt när de kommer in på ämnen som hockey, fotboll, actionfilmer och allmänt guytalk. Men för det mesta är det bara kul, jag dör verkligen på deras humor ibland, de är för jävla roliga ibland alltså.
Nä nu är det natti natti. Thank god for friday tomorrow :)

söndag

Blev som sagt Flickan som lekte med elden igår. Den var ju såklart bra som den första men det går inte och jämföra med böckerna som är så sjukt bra så det finns inte. Noomi Rapace är fruktansvärt bra som Lisbet Salander. De kunde verkligen inte hittat ngn bättre skådis som henne. Kommer ihåg att jag funderade på det där när jag läste böckerna för då pratade de om att göra en film, och jag funderade fram och tillbaka på vem som skulle kunna passa som henne. Just då kändes som att ingen skådis i hela världens skulle kunna göra henne bra, men Noomi bevisade verkligen motsatsen. Men det sjukaste hände i slutet av filmen, precis i den sista scenen (och ni som sett filmen nu vet att den sista scenen är galet spännande) så slutar projektorn att fungera, när det är TVÅ minuter kvar, hur sjukt är inte det? Så vi fick sitta i fem minuter och vänta på att de skulle laga den så vi fick se de sista två minutrarna. Alla i hela bio salongen var sjukt irriterade. Och sen när de väl stängde på igen började de senare än vad vi sett så vi missade typ en halv minut mitt i den mest spännande scenen, i allt avgörande dessutom. Sjukt irriterande.

Idag har vi tagit det lungt. Packat upp allt som vi köpte på ikea igår och jag har fixat klart nästan allt i mitt klädrum nu :) Hann tyvärr inte ta bilder idag, allt är inte riktigt klart heller så det får bli nästa helg. Sen på eftermiddagen kom Oline och Peder hit och vi lagade lite soppa och de hade med en supergod paj som vi käkade. Sen blev det lite film mys "seven" en gammal goding med Brad Pitt. Alla vi hade sett den innan men efter ett filmsnack vid maten blev vi så sugna på att se den igen. Den är verkligen sjukt bra, riktigt obehaglig thriller. Den borde alla se, verkligen ett tips till alla filmintresserade.

Ja så var den helgen över, igen. Puh bara att ta tag i vardagen igen. Och denna vecka blir det hårdkörning med två klasser varje kväll. Nä nu är det snart godnatt tror jag. Börja måndagen med en lång natts sömn är alltid bra. I veckan ska det bli en massa massa bok med på jobbet, det har jag bestämt!

lördag

Idag har vi varit på Ikea och gjort av med tre tusen spänn! PUH! Men det var välbehövligt. Bara en massa småsaker som behövdes i nya lyan. Imorgon ska jag fixa klart mitt dressing room. Kommer bli så bra :) Sen ska jag ta en massa kort och lägga upp här på bloggen för er som läser så ni äntligen får se hur vi bor :)

Det blev balettklass i förmiddags igen precis som förra lördagen. Idag gick det mycket bättre, men hon är verkligen tuff den där ann-marie, verkligen en liten rysk tant som går omkring och skriker på en. Hehe fast hon skriker bra saker också "perfeeeekt" och "braaa" så det är väl tur. Men riktigt kul är det.

Nu ska vi in till stan en sväng och se på "flickan som lekte med elden" med Olli och Peder. Har längtat efter den sen förra filmen, men tydligen har den fått dåliga recensioner i tidningarna. Himla onödigt det där att de bara tänkt göra filmen till tv-serie först. Det är väl därför som den inte kommer vara lika bra som den första. Men de slår ju aldrig böckerna såklart, de är såå sjukt bra. Jag kunde verkligen inte lägga böckerna ifrån mig.

           

fredag

Har just tittat på underbara Dirty Dancing. Hade verkligen glömt bort hur fin den är, och nostalgi på hög nivå.
Otroligt sorligt också att Patrick Swazey har gått bort efter en tids sjukdom. Han var ju tyvärr inte gammal och det är alltid lika sorligt när begåvade människor går bort för tidigt.


             

onsdag

Idag har verkligen varit en sån där super usel dag på jobbet. Bara en massa skit samtal och inte en enda bokning. Det är så konstigt de där vissa dagar, hur dåligt det kan gå. Tror inte en enda av oss bokade ngt idag. Det blir likson som ngn dålig aura över hela företaget. En liten bra sak idag var iaf att min kund dök upp imorse, så mer pnegar till mig.

Men som alltid efter en sån skitdag är man så opepp på allt och vill bara hem och sova när man tvingar sig iväg till dansen. Förra veckan var jag på Val Suarez moderna jazz för första gången och var heeelt lost. Ville bara gråta när jag gick därifrån för att jag kände mig så dålig. Så det tog verligen emot när jag gick dit idag igen för att ge det en andra chans. Och med förväntningen att det skulle gå lika dåligt idag precis som förra så blev jag helt chockad över mig själv när det gick så sjukt bra. Helt otroligt. Jag satte båda grejerna på diagonalerna och han går verkligen igenom såååååååå sjukt fort så det är helt galet. Så på toppen av det satte jag också hela koreografin som också går såååå fort. Och det var sååååå jävla kul. Jag tror jag aldrig har njutit så mycket av en koreografi någon gång. Han har så undebar stil, bara lyriska moderna jazz steg till soft härlig musik. Jag tror jag kollade på klockan varje minut och önskade att klassen aldrig skulle ta slut. Bara en gång till, snälla en gång till please?
Nu längtar jag redan till nästa onsdag.
Imorgon blir det iaf en dansfri dag. Det bara värker i varje muskel och fötterna är helt förstörda av blåsor och andra krämpor så en liten paus får det bli på två dagar innan det blir balett igen på lördag.



          
En koreografi som Val gjort, rikitgt typisk för hans stil, en massa vändningar och snurrar hit och dit

tisdag

Awhh nu är jag helt sluuut. Men resten av veckan ska jag försöka ta det lite lungt faktiskt, känner att jag behöver det. På moderna klassen idag var helt yr och snurrig, så det får bli en jazz klass imorrn och sen en liten paus med dansandet till på lördag.
Jag har iaf satt två bok denna vecka på jobbet, känns gött. Mycket bättre start på denna vecka än förra. Och imorrn kommer en kund på möte så jag hoppas hon dyker upp så det blir lite klirr i kassa :)
Det blev ett snabbt inlägg med brist på rolig info om mitt ganska trista och streesiga liv just nu.
Härligt förresten att jag fick en massa kommentarer om Mariette från idol klippen, hon är fan bäst, inget snack. Eller näst efter anders bagge förresten, det är fan inte klokt vilken skön snubbe han är den där, inte konstigt att han fick Laila på kroken en gång i tiden..



             

söndag

Idol har gått på repeat i bakgrunden på tv:n idag, här kommer mina favoriter hittils. Den första snubben Gustaf här är helt otrolig, gåshuden på armarna slår aldrig fel, det kommer varje gång jag hör klippet.

 

 












Det här kommer bli en supersäsong, det känner jag på mig. Förhoppningsvis får vi en bättre vinnare än slisk Kevin Borg.

söndag

Kom på förut att jag inte lagt in fler bilder från förra helgen, kommer idag kan jag lova :)
Idag blir förövrigt en lugn dag. Lite tvätt, lite pysslande och handlande. Såå skönt.
Igår och i fredags blev också väldigt lugnt. Kollade på alla idol avsnitt i fredags som jag missat i veckan, shit vad jag gillar den där tjejen med dreads från Malmö, det kommer bli nästa Elin Sigvardsson.
Igår tog jag en balettklass på förmiddagen för Ann-Marie. Shit vad galt svårt med var, jag har inte tagit hennes M/7 klasser innan som är den svåraste nivån och det verkade som alla andra på den klassen hade det, så jag hade ett jäkla jobb med att hänga med, men fan så kul. Det var länge sen jag tog en sådan rolig balettklass, så härligt. Jag tror att jag behöver utmaningen som jag får nu genom klasserna för att tycka det är roligt. Det ska vara lite svårt och lite tufft att hänga med, det är då man utvecklas tror jag :) '
Efter klassen drog jag in till stan, mötte upp Oline, Peder och Nicke och vi gick och shoppade lite innan vi avslutade eftermiddagen med en härlig middag på Blå gården på Djurgården. Riktigt mysigt. Satt och kollade in snygga Howlin Pelle som satt egemte oss med sin lunch date och käkade. På kvällen blev det mys och film. Revolutionary road med Kate Winslet och Leo Di Caprio. Helt okej film, trodde nog den skulle vara bättre, har hört så mkt bra om den. Men den var lite småseg, men såklart fruktansvärt bra skådespeleri som alltid när det handlar om Leo och Kate.


            
                                                          Jonatan och peder

             

            
                                                                         <3

             
                                                                  Kräftor
 
             
                                                                 Kräftor


fredag

Försökte slänga in ett inlägg förut idag som blev jättelångt och bra, men såklart så blev det ju ngt strul med datorn så allt försvann. Ni får ursäkta men jag orkar inte skriva om allt. Lite kort bara så skrev jag om min nyvunna dansglädje som jag faktiskt tappade där ett tag i slutet på våren, början på sommaren. kan ju faktiskt ha med all press som jag hade på mig då att göra. Då var dansen så seriös och klasserna var så tuffa för man var alltid tvungen att prestera med en lärare som var en hack i häl och tjatade på en. Nu är det ju inte riktigt samma sak, och jag har börjat med streeten igen, vilket är underbart. Men såklart är det ju ocks en nackdel att bara ta hobbyklasser efersom man inte får den här personliga hjälpen hela tiden. Men just nu känner jag att jag behöver den här kravlösa dansklasserna och den härliga dansglädje som pirrar i min kropp. Igår tog jag waacking klass igen för tredje gången denna vecka. Har lätt tagit över som min favvo street gren nu. Verkligen 100% min stil! disco diva forever. Och Malin som är lärare är såå jävla skön, världens coolaste brud, ni skulle se henne i hennes coola streetkläder och afrohår :) Kändes även skönt at jag tog en street klass igår på den högsta nivån med bland annat en massa gamla floorfiller deltagare, och jag hängde med lätt under hela klassen. Var jätte nervös för att det skulle vara för svårt faktiskt när jag inte dansat street på så länge. I love.
Idag var förövrigt flumdag på jobbet, shit alla var alldeles fredagströtta och bara flamsade och skämtade på jobbet. Det är ganska kul faktiskt för när jag började där var jag jätte rädd att det bara skulle vara trista snubbar i kostym som de faktiskt ser ut som på hemsidan (investerum.se) men de är såå jävla sköna snubbar allihopa. En av mina chefer är faktisk sångare i ett dödsmetalband haha, det ni. Det kan man inte tro när man ser honom på jobbet i kostym och slips. Nä fan vad kul vi hade idag. Trivs som tusan med mina härliga jobbar kompisar. Kom faktiskt fram en annan sjuk grej idag när vi satt och snackade. Vi kom in på vimmerby igen eftersom både Erik och jag är därifrån. Så kommer det fram att Johan en annan jobbarkompis känner en kille från vimmerby som jag också känner, alltså hur sjukt är inte det här?? Jag lyckades få in ett härligt bok idag med, en kvinna faktiskt. De brukar annars vara heeelt sjukt svåra, de lyssnar inte för fem öre. Så t.o.m mina rådgivare på jobbet blev impade.
Imorn blir det balett och en sväng på stan, sen får det bli ngt spontant på kvällen tror jag.


               

onsdag

Sitter på jobbet och slänger in ett snabbt inlägg. Hände värsta sjuka grejen här förut, satt på lunchen och snackade med en massa jobbarkompisar. Så kommer det fram att det är en kille här som också är rätt ny som kommer från Vimmerby. Hur sjukt är inte det? Han var lika gammal som Nicke och det kom fram att han visste vem han, och att vi gått på samma skola och allt. Det är verkligen så sjukt när det där händer. Lilla Vimmerby så hamnar man på samma jobb, och ingen av oss kände ju liksom heller inte igen den andra. Ja verkligen helt sjukt, men galet kul.
Nä nu är dags att börja jobba snart igen, lite bättre samtal har jag haft idag än alla surpuppar jag ringde i måndags och tisdags.

tisdag

Dansen fick mig som alltid att må bra idag. Efter två pissdagar på jobbet med lurar i örat och gubbar som svär åt en i telefonen kan man inte annat än att bara längta till den dagen då jag BARA, bara får dansa.
Jazzen med emma på tisdagar och torsdagar är så galet kul alltså. Jag bara älskar hennes stil och koreografier I LOVE IT! och modernt som jag tar på tisdagar med är också helt fantastisk. Jag älskar Sara som har den moderna, hon har världens skönaste moderna stil. Och det bästa med Sara är att hon är så uppmuntrande, man blir så himla glad i kroppen när man får höra ett "beautiful" från henne när man gör ngn övning.
Nu blir det en dusch, sen i säng och ladda för ännu en härlig dag på jobbet.... Är iaf glad över att jag fått så sjukt roliga jobbarkompisar, ni ska bara veta vilka jäkla skrattattacker vi kan få åt alla sjuka människor som vi ringer till. Alltså Roberts kund igår som han ringde till drog ju den skönaste kommentaren ever "jasså, du är ett sånt där äcklo" haha vi höll på att dö.
nä nu är det gonatt alla fina som läser min blogg, och jag lovar snart ska jag vara lite duktig och uppdatera lite kort från helgen och så ;)

söndag

ursch vad jag är trött. Härligt att det är söndag kväll och jag är så trött för imorgon börjar en ny vecka! Härligt. Eller det ska bli kul med mer dans. Längtar redan till tisdag och emmas jazz, I just loooove it!
Har bestämt mig nu för att tacka nej till min plats på sway. När jag pratade med dem sa de att man måste göra det första veckan och jag kan liksom inte gå och vänta på att de ska flytta upp mig och sen upptäcka att de inte gör det. Nej sway var inte min grej! Var där idag igen och hade balett och street. Självklart hade vi vikarie i baletten precis som i jazzen i onsdags så jag har inte fått prova de riktiga lärarna än, men de i min grupp tyckte att hon vikarien vi hade idag gjorde svårare än vår rätta lärare, och den baletten vi hade idag var enligt min nivå alldeles för enkel. Det var liksom på den nivån som jag börjde på på förberednde förra året och man utvecklades ju ganska mycket efter det sen men fyra balett klasser i veckan. Streeten var kul, men jag hade mkt att ta igen eftersom jag missade förra söndagen. Men nu har jag iaf bestämt mig för att hoppa av och köra all in på ackis. För det första tar det tjugo min för mig att åka till ackis och en timme och tio min till sway och för det andra kan jag ta huuur mycket klasser jag vill på ackis med mitt kort så jag får ta igen streeten där. Hoppas nu bara jag får tillbaka mina pengar som jag betalat in på sway, för de sa de att jag skulle få om jag inte kände mig nöjd. Och eftersom jag redan säger ifrån innan ens ha testat de rätta lärarna BORDE jag få mina pengar tillbaka, det har ju bara gått en vecka.
Men nu nog om dans. Det kommer bli mer om det i veckan, jag lovar ;) Igår höll nicke och jag på heela dagen i lägenheten och fixade iordning det sista som vi inte hann förra helgen, städade och så. På kvällen kom mina kära vänner hit för att käka lite gott och kräftor så klart. Det var riktigt mysigt. Jag rebecca och oline fixade med paj och kräftor och maja fixade ost och kex. Riktigt lyckad och mysig kväll. Tack gode gud för att jag har världens bästa vänner, jag skulle inte klara mig utan er!

Imorgon blir det mötesbokning igen. Kanske inte nämnde att jag redan bokat två möten :) Katchiiing! Imorgon blir det ännu fler, måndagar ska tydligen vara bäst att boka, då är det nya tag och företagarna och lite bättre humör än en fredagseftermiddag.


             
                                         Nicke och Peder hugger in på pajerna


             
                                                    Maja min Maja

             
                                                        Oline och Beccs
 
Nä nu är klockan mycket, fler bilde kommer imorn...



lördag

Haft världens mysigaste kräftskiva med världens bästa vänner.
Ni vet jag har mkt nu med nytt jobb och skolan på kvällarna, men jag ska bli bättre på att uppdatera snart. Fullständig rapport om veckan kommer imorrn :)

lördag

Haft världens mysigaste kräftskiva med världens bästa vänner.
Ni vet jag har mkt nu med nytt jobb och skolan på kvällarna, men jag ska bli bättre på att uppdatera snart. Fullständig rapport om veckan kommer imorrn :)

tisdag

Ohhhh jag är trötttttt. Information heela dagen på nya jobbet och två dansklasser på raken sen på ackis. Kom hem vid tio. så nu är det bara duscha och sova för en ny dag.
Tog förövrigt jazz och modernt idag. Så jäävla kul rent ut sagt. Jazz Jazz I love it, och moderna var precis sån som jag älskar. Jag hade jättesvårt för min moderna lärare på förberedande och hennes stil. Men det här var precis rätt! Ja tis och ons blir mina jobbigaste i veckan för då kör jag två klasser på raken på kvällen och kommer hem mellan tio och elva. Men det ska gå för det är sååå värt det!

RSS 2.0