Chapter optimistic

Är just nu inne på min 23 dag på raken utan ledighet. Har tre dagar kvar innan jag påbörjar mitt sjuuuuuukt efetrlängtade sommarlov. Vi är så trötta just nu att vi typ inte vet var vi ska ta vägen. Imorgon har vi auditionträning vilket känns helt sjukt. Kropp och psyke har liksom redan gått på sommarlov. Jag fattar inte hur det ska gå? Jag är inte taggad, peppad eller nervös känner mig bara likgiltig, det får gå som det går. Kanske kan bli bra, känns som att man gör bättre ifrån sig om man inte är så nervös, men jag behöver bli lite taggad bara!


Iaf, här kommer film från ett av styckena jag var med i på dieselverkstan. Det här är det fantastiska stycket "Chapter optimistic" av den fantiska dansaren och koreografen Lee Brummer. Det har verkligen vart underbart att jobba med henne och slutresultatet blev så himla bra, så enjoy! :)


Vad gör vi? Nu kör vi! Sista föreställning...

img_8601 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi! Sista föreställningen och min fina pepp present från Lee!


48 hours in Umeå

Har spenderat helgen och 48 timmar i Umeå. Har verkligen haft en fantastisk resa trots att jag sovit mindre timmar på tre dygn än vad jag gör på två hemma och spenderat två nätter på ett stenhårt liggunderlag utan kudde.

I Umeå gjorde vi ett gig på kulturnatta tillsammans med musikaltreorna från balettakademien i Göteborg och förberedande på balettakademien i Umeå. Jag har haft sjukt kul trots sömnbristen. Kul att uppträda, kul att få lite preview inför vår turne i trean och framför allt kul att träffa musikalarna från Göteborg. Vi hade verkligen jätte kul tillsammans och det var berikande att träffa dem och se och höra hur dem har det. Det känns som man får ut jätte mycket av det, mycket inspiration och nya bekantskaper i branschen. Flera av dem hade redan fått jobb i flera produktioner bl.a. "Chess" i höst och dem var verkligen fantastiskt duktiga!

Så då blir det såklart en bildbomb på det!


                                              Klockan 06.20 på flygbussen


                                              Klockan 06.00 köpte Helle glass                                                           Arlanda
                                                              Så nöjd
                                                       Det var kaaaallt i Umeå


                                                    Japp det var därför vi kom!


                                           De coolaste tjejerna sitter längst bak!


                                                     Haha Linneas blick!


                                              Vår lilla turnemamma Carola
                             Helle hade det värre än mig, inget liggunderlag eller kudde


                                                      Huvudakt på kulturnatta


                                                                  Ljusrep


                                                         Mys på kvällen


                                                            Dags för show


                                                   Vi i Leegruppen hade egen loge
                                       Sista kvällen körde vi pekleken, så sjukt kul!


                                                              Bye bye UmeåSå sjukt glada att vara tillbaka i värmen i Sthlm, att åka till Ume var som att åka tillbaka en månad i tiden

Nu är vi i Umeå och ska göra ett gig imorg...

img_1385 (MMS)

Nu är vi i Umeå och ska göra ett gig imorgon på kulturnatta. Kolla vi är en av huvudakterna! Vår första klassresa dessutom, en liten preview inför nästa års turné.


BUTTONS

Jag vet att jag visat den här videon tusen gånger, men vi fick meddelande av Karl&Knut att vi ska ta med stolar och klackar till imorn vilket betyder BUTTONS!!! Awhh har längtat, äntligen!!!!


I'm flying Jack

Igår var Nicke och jag och såg Titanic i 3D. Äntligen säger jag bara! Ni kan nog inte förstå vilket Titanic freak jag har vart i mitt liv. När jag var typ elva år och såg filmen första gången och blev besatt. jag läste och såg alt jag kom åt om Titanic. Minns att jag bl.a. lånade en typ 500 sidor tjock bok på bibblan som jag sträckläste på några agar, samt sydde om mammas gamla lakan till "Rose klänningar". Och såklart hade jag ju världens crush på Leo DiCaprio som resten av världens tjejer, ja eller rättare sagt Jack Dawson. Och jag måste nog säga det, tyvärr Nicke men mitt livs största kärlek kommer alltid vara Jack Dawson. Tur för Nicke att det är en påhittad karaktär haha :)

Här får ni iaf min favorit scen i hela fimen, världens mest romantiska scen!


Chapter optimistic

Just det jag hade visst en blogg också. Har haft så sjukt mycket på sista tiden att jag helt har glömt bort att skriva här. Försöker ta en dag i taget nu annars kommer min hjärna sprängas av allt som ska fixas och inte glömmas bort.

Den här veckan har vi repvecka inför våra föreställningar på dieselverkastaden. Så varje morgon klockan nio har vi uppvärmningsklass och sen repar vi mellan 11-17. Ganska tuffa dagar kan man säga. Imorse hade vi dessutom Karl&Knut klockan nio. Alltså dog lite. Vi som inte riktigt är vana att ha en fysisk klass så tidigt på morgonen höll typ på och dö, för K&Ks uppvärmning är typ craaazyyyy. Det är liksom svett, svett, svett och så mycket stretch att man knappt kan gå efteråt. Tänk er det klockan nio på morgonen och sen rep sex timmar på det! Sjukt trött är jag nu efter fyra sådana dagar.

Imorgon har vi vårt första genomdrag inför alla, vilket ska bli skitkul för vi får se alla andra och även ettorna men lite nervöst, speciellt Lee's nummer som inte riktigt känns klar repat. Vi har fortfarande en massa kvar att cleana och repa men det får gå som det går. Kolla in en liten teaser från stycket på min facebook sida och för all del glöm inte bort att komma och kolla den 24 och 25 maj på dieselverstaden :)


                                 Slänger in en gammal favvo av subjazz

RSS 2.0