helg!

Äntligen HELG!!!!!
fy fan vilken vecka säger jag bara! typ tre pers sjuka varje dag  på jobbet, så jag har jobbat över minst en timme varje dag. Plus att jag fått köra hela bullerbyn varje dag med reklam, kan lova att det är rätt tufft!
I tisdags var det helt sjukt, då kom jag hem vid halv sex eller ngt och jobbat från sju.
Men nu är det äntligen över :)
fy satan vad jag ska njuta av den här helgen!

helg

då var det helg igen, och påsk. my god.
känns ju helt overkligt att det är påsk när det är snö ute. förra året åkte vi till turkiet på långfredagen. visserligen var påsken mkt senare men ändå. Vill ju bara ha vår, hur deprimerande är inte det här?
imorrn blir det lite party iaf, okej kanske inte för min del mit lilla snille hade ju glömt bort att jag skulle jobba klockan sju på lördag morgon. KUL! men men, var ju ett tag sen jag träffade maria och linda så det ska bli kul. följer väl med en sväng ner till harrys, får se om det är ngt folk annars går jag nog hem.
ikväll blir det lungt och skönt. saknar Nicke, tur att han kommer hem på söndag :) yeej.

sthlm

lite uppdatering av sthlms helgen
åkte upp i torsdags. blev myskväll och fika på sirap som gör världens godaste american pancakes.
fredag hade jag shoppingdag, inhandlade bla nya jeans och en ny vårjacka. Kanon! träffade Oline efter hennes jobb och åkte hem till Hjorthagen och käkade lunch och kollade film. på kvällen blev det utgång. Var på ett asmysigt ställe som heter "Landet" vid Telefonplan. Var lite band där och spelade, mycket folk och litet ställe. Dansade järnet (roligt att man alltid bli överlycklig av Håkans "känn ingen sorg för mig göteborg" på fyllan).
På lördagn blev det mega lång frukost och en massa prat, kan behövas när man träffas så sällan som vi. På eftermiddagen fika på kulturhuset med Olines mamma och vännina. Maja och jag var supertrötta så på kvällen blev det lungn melodifestivalkväll.
söndag blev en shoppingsväng på söder, hittade en cool kjol som jag velat ha länge. en fika och promenad på kvällen runt hjorthagen för maja och mig. Kollade på läskiga hide and seek på kvällen.
igår följde jag med Maja till balettakademin för att kolla läget. Så himla duktiga dom är! shiiit vad sugen jag blev på att gå där nu! Blev helt galen när jag såg deras moderna lektion, har ju inte dansat på snart ett år.
Sen blev det att åka hem till linköping, gick till becca en sväng och sen balett på kvällen.
hemkommen nu till vimseby. god vad man längtar tillbaka. Orkar inte med den här tråkstan längre. Hoppas hoppas jag kommer in i linköping eller sthlm i höst så jag kan flytta.
Men nu är det iaf påsk snart och på fredag blir det väl utgång. Har inte varit ute här sen juldagen, är väl inte så pepp heller, harrys måste nog vara världens tråkgaste ställe, men vad gör man när det inte finns ngt annat? Kom på att jag måste jobba lördag morgon så jag kan inte dricka heller, hur kul är det?
glömde mina nycklar i sthlm också, braaaa johanna!! måste fixa det med.
nä nu ska jag ta tag i lite ansökningar till skolor :) jeeey.
soo long!


                                                                                                                                                                                                                                                        image94  image95               image96

sthlm

precis hemkommen från sthlm, eller sitter i linköping nu. ska dansa balett snart och sover hos becca inatt.
har iaf vart helt underbar helg, love that city!
saknar nicke massa. bara sex dagar tills han kommer hem nu!
mer uppdateringar om sthlm kommer imorrn då jag kan lägga in bilder!
soo long!

dans

snart ska jag baletta. I just love it.

wallander filmen igår var förresten den creapigaste ever! satt med en kudde framför ansiktet hela filmen.

och på torsdag ska jag till el stockholmo! weiiii

relax

Då var det måndag igen..
den här veckan vill jag bara ska susa iväg. ska jobba hela veckan plus att vi har hälso vecka på jobbet så alla ska försöka träna minst 30 minuter om dagen varje dag. låter ganska simpelt men för mig som inte tränat på snart en månad blir det tufft. ska sätta igång imorrn för ikväll är det dags för balett lektion igen :) Så har vi reklam varje dag denna vecka på jobbet med! skitträligt.
Helgen var iaf bra. Fredag blev lungt för jag skulle upp och jobba lördag morgon. Efter jobbet i lördags blev det kalas hos kusin Linus som fyllde fyra och på kvällen drog vi till relaxen som Henke hyrt för lite festande.
Smet ner en stund till jobbarkompisarna som hyrt den lilla relaxen i källaren en stund också.
Igår var feeet bakisdag. Jag som inte druckit på över en måndag hade feet baksmälla med huvudvärk, illamående och hela kalaset. Så det blev att ligga och kolla film hela dagen med älsklingsNicke.
Har sovit helt galet konstigt inatt med, vaknat typ hundrefemtio gånger och trott att jag är sen till min balettklass, helt sjukt. Så det var ju inte precis bästa början på veckan, har varit galet trött idag.
Men men bara fyra jobb dagar kvar sen helg :) hehe.

RSS 2.0