lördag

Haft världens mysigaste kräftskiva med världens bästa vänner.
Ni vet jag har mkt nu med nytt jobb och skolan på kvällarna, men jag ska bli bättre på att uppdatera snart. Fullständig rapport om veckan kommer imorrn :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj det är ju jättemkt, va coolt :) balettproffs mao :)



Haha vad bra, då får du heja så jag vet vem du är :)

Hmm jag förstår vad du menar, men tror det är så nu i början bara, eftersom de kan deras namn osv.. hoppas jag iaf.. dock tycker jag att vi är alldelles för många i alla grupper, man får ju knappt plats o salarna är ju pyttesmå! sen är balettstängerna inte de bästa heller.. de borde ju ha råd o fixa dem tycker jag! kajsa är kanon tycker jag, gillar både henne och hennes stil massor! balett-maria va oxå bra, sen hade jag oscar i torsd men de va så låg nivå typ stå o groova i 20min!!

Nää sway är nytt för mig med, började dansa för ett år sedan så har inte hunnit med så många olika ställen, men kröde på marikas innan (jättenära ackis). men känner ju jennie som sagt så de va så jag fick nys om sway :)

oj men vad tråkigt att du känner så!! aa fråga, o du borde fråga kajsa/jennie oxå om anledning oxå om du inte redan gjort d!

tydligen så började allt redan förra söndagen, visste du det? jag hade ingen aning - lite dålig info från deras sida! :P hur gick d idag?

2009-09-06 @ 16:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0