Vägen ut väst

var det över. Den finaste festivalen. Nu är det back to reality big time, är redan tillbaka i Sthlm i tre dagar för att ta lite dansklasser och träna. Festivalen var som sagt great! Väldigt, väldigt annorlunda från tidigare festivaler som Hultsfred och Emmaboda som jag besökt, men väldig väldigt najs.

Det som var mest annorlunda var nog att det var en ren och skär stadsfestival, jag såg tjejer i högklackat, nyduschade och hotelfräscha inga tre nätter i tält utan tillgång till vatten och toalett här inte. Har nog aldrig heller i mitt liv sett så mycket kändisar på ett och samma ställe. Listan kan göras oändligt lång men drack t.ex. öl med Månz zerlmerlöv bytte cigg med Jossan i pang prego, lyssnade på Kanye West med Elsa billgren och hängde på hotellet som Sahara Hotnights brudarna och Säkert aka Annika Norlin bodde på. Har förövirgt smaskigt skvaller om Sahara Hotnights Maria och en viss superkänd modebloggares ex kille, men det får ni en annan dag ;)

Kommer smacka upp lite bilder här under veckan men nu först får ni ett youtube klipp på den bästa låten under Kanye West konserten. Alltså ballerinorna och tjejen som gör solo i slutet! Det var goosebumps live!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0