Back to school

        
                      Min fina klass idag när vi överraskade ettorna med nollningen

var man igång igen :) Var rätt skönt faktiskt! Det bästa var såklart att nollningen äntligen är igång! Så jävla skönt att vara på rätt sida i år, alltså att det är vi som nollar och inte nollas :)

Annars bestod dagen mest av upprop, snack med Jan banan i två timmar om den kommande terminen och sen satte vi igång nollningen. Klädde ut oss till olika lag och delade in ettorna eller som de nu kallas nollorna i våra lag. Nu har de veckan på sig att smöra för oss för att samla poäng till sitt lag och de kommer även under veckan få en massa uppdrag där de även ska samla poäng. Till imorgon ska de lära sig åk 2:s förnamn, efternamn och öven smeknamn om de kan. Ska bli spännande! Hela nollningen avslutas på lördag då vi ska ha nollningsfesten med de sista aktiviteterna och avslutet då de övergår från nollor till ettor :)

Har en väldigt lugn och skön första vecka framför mig, endast en dansklass om dagen annars har vi bara en massa info och grejer. Ska bli sjukt kul på onsdag då vi får våra mentorer. Åk 2 och 3 får alltid mentorer som jobbar som verksamma dansare idag. Ska bli spännande och se vem jag får. På onsdag och torsdag kväll har vi också vårt första rep med Benke inför Lena PH showen, ska bli såå kul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0