söndag

Nu har precis mamma och pappa åkt hemmåt mot småland igen. Riktigt mysigt att ha haft dem här. Blev en lugn och mysig helg.
I fredags när de om upp blev det mysmiddag med god mat, tv och film. Igår spenderade vi förmiddagen med att strosa sunt på söder, jag fönstershoppade, mamma shoppade och pappa och Nicke gick och muttrade över att hänga med oss in i alla affärer. Avslutade söder rundan med ett besök på underbara Kohpangang. Världens mysigaste estaurang på söder där man mer eller mindre stiger in i Thailand för en stund. Hela restaurangen är inredd som en djungel med syrsa ljud, tuk tuks och palmer överallt. Riktigt mysigt och sjukt god mat. Åkte hem sen och käkade mammas hemmgjorda semlor och kollade melodifestivalen.
Så idag blir det nog och ta det lite lungt resten av dagen och samla de sista krafterna igen för tre tuffa veckor nu när dansen sätter igång igen innan det blir paus för påsklov. Hoppas hoppas att våren sätter igång på allvar snart med, helgens sol har verkligen bättrat på mitt annars så dystra vinterhumör. Längtar tills vi kan sitta på vår underbara bakong och sola och dricka kaffe :)

                  
                              En bild från första våhelgen förra året, längtar tills det kommer i år

Kommentarer
Postat av: Marie

Tack för en trevlig och riktigt mysig helg med och hos er!! Syns om ett par veckor...

Kramar mamma!

2010-03-07 @ 20:47:10
URL: http://marielindqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0