Jag är inte den som är den, jag är den andra.

Precis hemkommen efter en galet stressad repdag i skolan. Sheejt det känns inte bra alltså. Premiär på onsdag och danserna sitter INTE som de ska. Igår kändes ändå rätt bra när vi fått klart filmen och det såg så bra ut alltihopa. Men idag när vi har kört vårt första genomdrag med film och grejer känndes det inte alls lika bra. Mest för att danserna bara inte sitter som de ska. Det blir till att repa repa repa sönder oss måndag och tisdag. Övergångar och grejer har vi knappt ens kommit in på :/ awhhhh
Men det är bara att bita ihop och ta tag i det här nu för det MÅSTE bli bra det här! Det är det allra sista vi gör efter tre år på Jenny Nyströms skolan och vi måste ju visa att vi kan göra nåt bra iaf. Det är ju faktiskt det här vi har väntat på att få göra i tre år så det känns ju som om man verkligen skulle vilja bli nöjd.
Annars stundar nu tre dagar helg, sköönt trots att den egentliga lediga dagen gick åt till att repa i skolan känns det såååå skönt. Efter förra helgens danskalas och denna veckas repande känns tre dagar supervälbehövliga inför nästa veckas föreställningar.
Sheejt vad skönt det kommer bli på KM på fredag när vi har hyrt stället bara klassen. Gooosh efter en hel veckas dansande och uppvisande ska vi bara supa skallen av oss en sista gång tillsammans hela klassen innan studenten.
Det är helt galet vad nära det är nu. Helt sjukt verkligen. Jag köpte min studenklänning i tisdags. Ohh den var så fin. Tänkte jag skulle prova den ikväll tillsammans med skorna och mössan. gaah jag kommer bli såå glad.
Nähä om man skulle gå och dra ett OTH avsnitt och slappa lite. Det sitter aldrig fel.
So loong!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0