Instuderings måndag

Idag har varit en konstig dag på alla sätt. Jag har iaf vart populär om man ser till min mobil. Fram tills idag hade jag inget sommarjobb. Nu sitter jag inne på två och kan inte välja vilket jag ska ta?!? Awhh, lyxproblem jag vet man vad fasen, hälp mig?

Det ena är mitt gamla jobb, där kan jag det mesta, känner de flesta och får jobba i två månader vilket betyder massa cash och mindre studielån. Jag börjar jobba dagen efter jag slutar skolan vilket betyder att jag troligtvis inte kommer hinna med ngt mer London innan Maja kommer hemoch heller inte hinner vila upp mig förrän i augusti.

Det andra jobbet är en klädbutik på Lidingö ca fem minuter gångväg från mig vilket är FETT, nackdelen är att det bara är en månad vilket betyder mindre cash, men då hinner jag vara ledig några veckor efter skolan och vila upp mig samt hinna med att åka till London igen.

Vad ska jag välja? Finns ju som sagt fördelar och nackdelar med båda.

Ja nog om det. Det sjuka med just idag var att de ringde från båda jobben och undrade om jag kunde jobba samt att de ringt från ett produktionsbolag och undrat om jag vill vara med i en reklamfilm för telia? Hur sjukt? Tydligen hade de hittat min profil på statis.se där jag är registrerad. Problemet var bara att de var två hela inspelningsdagar både måndag och onsdag nästa vecka och då har vi våra tre timmars instudering och det går bara inte att missa sex timmars instudering då kommer jag aldrig hinna ifatt så jag fick tacka nej. Skit trist men jag måste prioritera skolan just nu.

Vad har vi pysslar med annars idag då? Jo först konsthistoria där vi pratade om konstutställningarna vi såg i helgen (älskar förövrigt vår lärare, han är så omottligt skön, det var som en klasskompis sa "det känns som att börja måndagmornarna med en timmes standup"). Sen balett, lunch och sedan första instuderingen med Åsa. Som jag längtat och så nyfiken jag var. Och gud vad glad jag blev över korren vi ska göra. Den är nämligen inspirerad av vad som händer i Afrika nu med alla revolutioner som startats av facebook, twitter, bloggar m.m. Kommer bli fantastiskt bra och ni som kommer och kollar kommer bli berörda, det lovar jag :)

Nu dusch sen smoothie och Big brother. Ska bli mitt nya kvällsnöje smoothie och Big brother. Ska förövrigt slänga upp några recept på smoothies jag gör som är supernyttiga, superenkla och supergoda!

Några sista bilder från London som jag fick av Maha och hennes kamera

           
                                                 Provar karaktässkor

          

          

          

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj då!!! Inte lätt att välja förstår jag... Men grattis, när du väl bestämt dig slipper du tänka mer på det...:)



MASSOR KRAMAR!!!

2011-03-22 @ 18:44:34
URL: http://marielindqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0