Big spender

Oj, oj, oj vilken dag! Sitter i soffan heelt utpumpad just nu med världens spännings huvudvärk.

Men vi tar det från början. Vi började med en härlig sovmorgon efter att näringläran ställts in så dagen började på topp. Åkte in till skolan och hade jazz med Jennie Widegren igen. I just love it. Man tar ut sig så sjukt mycket på uppvärmningen så svetten bara rinner av mig. Man är verkligen 100% fokuserad hela passet och det är fantastiskt. Idag fick jag även visa pikè pirouetter solo på diagonalen med tummen upp från Jennie, shit då blev jag glad. Sånt där sitter fint alltså. Vi avslutade klassen med en ny koreografi också en som jag tittat på hundra gånger på youtube innan så det kändes typ som om jag kunde den med.

Under lunchen var jag tvungen att ringa runt som en galning och försöka få tag på folk på mitt gamla jobb för att få ett hundra procentigt besked om jag får jobba där i sommar eller inte för idag var nämligen sista dagen att bestämma mig om butiksjobbet. Tills sist fick jag iaf besked att jag får jobba där och jag kunde ringa och säga ifrån på det andra jobbet. Men inte bara det utan jag lyckades även tipsa om min fina klasskompis Rebecca så hon fick jobbet istället! Hur bra är inte det? jag fick ett jobb och jag kunde lämna över det andra jobbet till henne!

Efter lunch så skulle vi visa upp våra stycken för juryn inför studioföreställningen och jag var skitnervös. Har inte vart såhär nervös sen jag sökte in till ackis. I år är det typ 17 nummer som gjorts och bara 12 kommer med så man ville verkligen göra bra ifrån sig. Fick blandad kritik från juryn. De tyckte vi skulle ändra om slutet där jag hämtar en väska och kastar upp pengar ur den. De tyckte vi skulle ha något mer oväntat än just pengar så vi får fnula ut någon bra idè.

Efter skolan var jag helt slut efter dagen så Rebecca och jag åkte mot Lidingö, hon slängde in cv:t på klädbutiken sen köpte vi fika och gick hem till mig och gottade oss. Kollade på reprisen av gårdagens sjuka avsnitt av Big Brother och pratade av oss om dagen. Välbehövligt.

Här är dansen vi gjorde idag med Jennie idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0