midsommer

Hej på er alla glada, hur mår ni? Jag mår sådär. Lite granna bakis och min härliga förkylning som jag dragits med hela veckan. Min midsommarafton var ialla fall fantastisk. Om man bortser från vädret. Fick fira med familj och vänner i de småländska skogarna, det kan liksom inte bli fel. Nu mat hos svärisarna ikväll kanske ni får lite bilder.

Eight ways to win your heart

-Var kreativ, måla, teater, dans, sång allt det fångar mitt hjärta
-Var positiv, jag älskar att omringas av positiva människor
- Ha humor, stela, tråkiga, uppnosiga människor som tar allt lite för seriöst och som inte kan skoja till det ibland går mig förbi
- Omtänksamhet, egoistiska människor kan var det värsta jag vet. Allt blir bättre om vi delar med oss och tänker på varandra
- Don't be a pretto. Och med pretto menar jag pretantiös. Människor som tenderar att alltid hänga på "inneställena" lyssna på "rätt" musik eller ha vissa kläder bara för att det är inne och inte för att man vill har jag inget för, slappna av och njut av livet istället för att bry sig om vad som är rätt jämt.
- Bry dig inte för mycket om hur du ser, men såklart inte för lite heller. Jag vill ha en kille som är medveten om hur han ser ut utan att bli besatt.
- Lev i nuet, jag kanske inte är världens mest spontana person men när allt blir för inrutat och vardagsaktigt tröttnar jag direkt. Att gå och titta på solnedgången en fin junikväll istället för att glo på tv kan göra livet lite vackrare.
- Tyck om mig, haha såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0