torsdag

Tänkte börja detta inlägg precis som alla andra, jag är trööött! haha. Torsdagar är verkligen mördardagen bara fysiska klasser och på detta har jag även jobbat idag efter skolan så jag var inte hemma förrän nio. Puh!

Igår hade vi musikkunskap först på morgonen sedan jazz där vi fick ny koreografi, såå fin fast meningen "She hates that I don't do dishes" sätter sig lätt på hjärnan. Efter lunch blev det modernt där vi hade Malin Wiskari som vikarie för Kerstin igen. Åh vad jag älskar den koreografin vi gjorde, så fin till Ane Bruns "big in Japan"
Sist hade vi street med Daniel igen, love it! Fick lära oss en massa steg bara precis som sist. grunderna i locking, poping och hype aka 90-tals steg. Nästa vecka ska vi börja med koreografi på streeten :)

Idag hade vi body rolling med James först och istället för att rulla på golvet som vi brukar göra så hade vi massage! Sååååå skönt. Vi gjorde två och två och masserade hela kroppen en halvtimme var. det var så sjukt behövligt. Fortsatte med jazz och den nya koreografin plus en sjukt jobbig armhävningsdel som vanligt på Adriennes uppvärmningar. Awhh jag hoppas det kommer ge reultat för fy helvete vad jobbiga hennes uppvärmningar är.

Efter lunch balett där jag var trött, trött, trött i kroppen. Sist hade vi impro med Åsa. Körde en massa hålla kvar blicken impro på olika sätt. Blir alltid rejält svettig på dem klasserna fast vi egentligen inte dansar på riktigt utan mest improviserar. Efter jobbet åkte jag som sgat och jobbade på hemfrid några timmar innan jag äntligen fick åka hem. Nu ska jag tvinga Nicke att göra mördarstretchen på mig innan jag hoppar i duschen och sen sängen!

Kommentarer
Postat av: Marie

Vila upp dig nu i helgen, för sedan är det dags att börja tänka på packning och flytt... Hoppas musikalen är bra imorgon...:)



kram!

2010-09-10 @ 22:30:03
URL: http://marielindqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0