tisdag

Puh, ännu en dag avklarad på denna sjuka vecka. Är såå sjukt stressad just nu för allt som måste göras i veckan. Vi har ju vår nollning som tar mycket tid från raster och efter skolan samtidigt som man försöker komma in i det riktiga schemat som vi kommer köra med framöver och kan säga att det är en del träning, ca fem timmar per dag fem dagar i veckan.

Måndag började med danskunskap där vi började gå in på modern dans och dess grundare Isadora Duncan. Intressant kvinna med ett intressant levnadsöde. Dagen fortsatte med balettklass sen lunch. Och då satte nollningen igång på riktigt. Vi fick en massa uppdrag av tvåorna som ska göras under veckan och inspektion av vår utklädnad. Till idag var vi tvugna att sätta ihop en hejarramsa på vårt tema och till imorgon ska vi baka en tårta till tvåorna. Forsatte sen eftremiddagen med modern klass och jazz. Efter klass stannade vi kvar en stund och fixade vår hejarramsa som blev perfekt :)

Idag började vi dagen med fyspass med Anna Taube. Skönt att börja dagen med ett riktigt tufft pass blandat med puls, kondition och en massa massa styrka. Själva plankan övningen var inte att leka med, kommer säkert ha en del träningsverk imorn. Fortsatte sedan med en modern klass. På lunchen var det dags att visa våra hejarramsor för tvorna och tro det eller ej men vi kom tvåa i tävlingen :) yeej. Fick också en extra uppgift under eftermiddagen som bestod av en tipspromenad med frågor om tvåorna och skolan som satt gömd över hela skolan. Vi lyckades inte hitta alla frågor så vi fick chansa på en del, hoppas det går vägen. Dagen fortsatte sen med en balettklass och till sist vår första teater klass som var sjukt kul! Vi fick göra en massa impro övningar där vi gick runt i rummet och var förvirrade och suckade åt varandra och massa andra inslag som att vi skulle blänga på någon random och säga "ursch" och gå vidare. Så himla svårt. Man vet att det är teater men man kanner sig ändå såå dum. Vi fick sedan göra en lång impro där vi alla skulle vara fem år gamla och improvisera fritt. Det var sjukt kul, alla gick in så mycket i sina roller och man fick verkligen leka. Höll på med den impron i tjugo minuter utan avbryt.

Efter skolan fick jag ett mycket bra samtal från Nicke. Hans chef hade lyckats fixa ett förstahands kontrakt till oss på en trea på Lidingö! fatta vad skönt!! Vi måste vara ute ur vår lägenhet vi har nu om fyra veckor och det var inte förrän idag vi lyckats fixa en ny. Och inte bara det ett förstahandskontrakt som man i vanliga fall måste få stå i kö för i år för att få. Helt fantastiskt det kan vara med bara kontakter. Men det är vi sååå värda! Sen jag flyttade till Sthlm för typ exakt två år sen så har jag flyttat fem gånger med denna flytt och det är inte kul. Andrahandskontrakt är inte kul. denna lgh vi haft nu är typ det längsta man kan få kontrakt på och då var det bara ett år. Ska bli så skönt med ett kontrakt som det bara är vi som kan säga upp, ja om vi inte misssköter oss förstårs. Lägenheten var en trea i Torsvik på Lidingö precis efter bron så det är inte så långt. Den är t.o.m. billigare än den vi har nu så inte fy skam :)

Nä nu ska jag äntligen gå och lägga mig och samla kraft till morgondagen. Åtekommer då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0