söndag

Jahopp då har det flugit iväg några datorfria dagar igen, men som ni vet bloggtorka är det visst här. Eller egentligen inte torka för det händer för mycket för att jag ska ha tid att skriva.
Så i torsdags så var vi ute och paddlade med en massa vänner till mig och Nicke. Riktigt mysigt, åtta stycken var vi som drog ut i dem småländska skogarna för att paddla i fem timmar genom stångån. Och vi hade riktigt riktigt tur med vädret för från början skulle det spöregna hela dagen enligt smhi och det var den enda dagen vi kunde få ihop allihopa så det fick bli torsdag regn eller inte. Men vi hade som sagt super tur för hela förmiddagen var det superfint väder, lite disigt och lagom varmt. Men framåt två började det mulna igen och då hade vi bara ca en timmes paddling kvar och två regnskurar fick vi över oss när vi nästan var framme så vi var nöjda. Lite trötta i armarna var vi när vi kom fram, men glada efter en härlig dag i mitt underbara sommar småland.
Fredag var det påt igen för då var det lekdag ute i Ljungnäset hos våra vänner. Det var Henke som hade ordnat allt och bjudit in ca 35 av hans vänner till sin lekdag. Han hade fixat en massa utomhus lekar och delat in oss i lag så vi höll på hela dagen med ca 10 tävlingar och avslutade med brännboll på åkern. Kvällen fortsatte sedan med musik och sång med härliga vänner. Världens underbaraste sommardag blev det och vi klarade oss utan en regndroppe på hela dagen, SENSATION!
Igår var det bakisdag för hela slanten. Vi låg ute och solade och vilade i hängmattan hos nickes föräldrar heeela dagen med en bok i varsinn hand! Så underbart! Kvällen avslutades med pizza och mys med nickes föräldrar.
Idag har stackars Nicke dragit sig tillbaka till estockholmo för jobb imrogon. Känns lite tomt och trist och vara kvar här själv, men jag ser fram emot helgen för då blir det EMMABODA!
Som ni vet så kommer bilder från allt efterhand. Idag blir det tre videoklipp från sonisphere förra helgen. den första på underbara Primal Scream och de andra på Metallica såklart.

Förresten kanske vi har fått tag i en lägenhet. haha eller man kan ju försöka vara lite positiv iaf. Svarade på en annons på hyrbostad.se och nicke ska kolla på den imorgon kanske. HOOOOPPPAS att det är bra och ingen annan hinner före för den kostar bara 4500 och ligger i vampyrernas Blackeberg (ni fattar som läst/sett "låt den rätte komma in") Får se imorgon om vi har tur...
 

                   

                     
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0