söndag

nu är världens mysigaste helg över.
kom hem i fredags, ganska tidigt för en gångs skull, himla skönt. Hänge lite hemma med my parents.
lördag blev det genrep nästan hela dagen, lite lussekattsbakning med mami :) mys och på kvällen träffade vi madde och chrillan på lite spelkväll. sjukt länge sen vi träffade de nu, var väl i somras någon gång så det var väl på tiden!
Idag var det ju uppvisning såklart! Gick jättebra, både konfrenierandet och tjejerna i ledardansen. Gud de var så duktiga så jag blev helt tårögd ;) det är så sjukt att man kan bli så stolt över ens elever sådär :) bilder kommer lite senare när mamsen skickat.
var jättekul och träffa katarina med, som hade kommit ner till lilla vimmet bara för uppvisningen. Vi som setts ca två, tre gången sen vi slutade nian, känns så konstigt när man har varit så nära kompisar och träffas igen efetr så lång tid så känns allt så naturligt, fastän det var typ tre år sen vi sågs. Men superduper kul att hon ko och tittade.
fick massa beröm med för ledardansen av många som tyckte den var så fin, känns så kul.
och imorgon är det måndag igen, bara en kämparvecka kvar nu innan jullov, skönt faktiskt och få vila upp kroppen några veckor. Så ska man ladda om till ens egen föreställning med nu, evil clowns here we come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0