söndag

nu är världens mysigaste helg över.
kom hem i fredags, ganska tidigt för en gångs skull, himla skönt. Hänge lite hemma med my parents.
lördag blev det genrep nästan hela dagen, lite lussekattsbakning med mami :) mys och på kvällen träffade vi madde och chrillan på lite spelkväll. sjukt länge sen vi träffade de nu, var väl i somras någon gång så det var väl på tiden!
Idag var det ju uppvisning såklart! Gick jättebra, både konfrenierandet och tjejerna i ledardansen. Gud de var så duktiga så jag blev helt tårögd ;) det är så sjukt att man kan bli så stolt över ens elever sådär :) bilder kommer lite senare när mamsen skickat.
var jättekul och träffa katarina med, som hade kommit ner till lilla vimmet bara för uppvisningen. Vi som setts ca två, tre gången sen vi slutade nian, känns så konstigt när man har varit så nära kompisar och träffas igen efetr så lång tid så känns allt så naturligt, fastän det var typ tre år sen vi sågs. Men superduper kul att hon ko och tittade.
fick massa beröm med för ledardansen av många som tyckte den var så fin, känns så kul.
och imorgon är det måndag igen, bara en kämparvecka kvar nu innan jullov, skönt faktiskt och få vila upp kroppen några veckor. Så ska man ladda om till ens egen föreställning med nu, evil clowns here we come!

söndag

Nu ska jag snart iväg till uppvisningen och konfrenciera lite :) nä men det ska bli kul, tjejerna körde ledardansen förut och nu tyckte jag det såg riktigt bra ut. Och jag hoppas det kommer se ännu bättre ut med lite bättre ljud och publik så de kan ta ut allt de kan. Hoppas inte jag blir för nervös nu när jag ska prata inför tre hundra pers, men det ska nog gå bra, har ju gjort det två gången innan. wish me luck!

fredag

Äntligen hemma! Man blir trött av att åka tåg i tre och en halv timme. Men det gick ganska bra ändå. På tåget från sthlm till lkpg tittade jag på en så sjukt bra film. "den man älskar" med bla Jonas karlsson min favvo skådis. Tyvärr spelar han kvinnomisshandlare i den filmen vilket är skitjobbigt för han är så snygg så man kan inte låta bli att inte tycka illa om honom ändå. Men bra film iaf en rekomendation till alla bloggläsare.
Nu kom precis min man hem, han har hjälpt till att sätta upp all ställning till genrepet imorgon med aktiv ungdom. Ska bli kul me genrep imorgon, ska bli intressant att de vad mina små ledare har åstadkommit med min ledardans.


                                                   

onsdag

Jag har visst färgat håret, det blev väldigt rött!
ser ut som en morot i hårbotten typ. hehe. får skrubba huvudet med schampo nästa gång jag duschar håret.
snart är det helg :)

tisdag

yes, redan tisdag :) snart är det helg :) och det kommer bli den bästa helgen med uppvisningen hemma, och jag som ska vara konfrencier. Mamma lovade mig att vi även skulle baka lite lussekatter på lördag när jag är hemma så jag kan få med mig lite till Sthlm :) hemmabakade är såå mycket godare än köpta!
Sen är de äntligen december och slut på årets tristaste månad november :) yeej.

The notebook

Blev dagboken..igen för typ hundrade gången och jag har typ ont i huvudet för att jag gråter så mkt till den filmen. Det sjukaste är att jag gråter mer och mer för varje gång jag ser den. Första gången jag såg den grät jag ingenting nu fäller jag flodtårar i första scenen haha helt galet. awhh den är så fin, de är så fina :)


                                             

söndag

då var det mörkt ute igen..
har varit en skön och mysig söndag iaf, vaknade förvånansvärt tididgt vid tio för att inte ha ställt klockan. Drog mig iväg till stan på förmiddagen, handlade lite hårfärg och började kika på lite julklappar till familjen :) Jag bara älskar att handla julklappar, det är så grymt mysigt. Tyvärr kommer jag inte ha råd att lägga så mkt pengar på klappar i år, men ska försöka fundera ut ngt bra och personligt till alla istället. Jag har ju lite affärer och välja mellan nu när man bor i Estockholmo.
Tror jag ska göra lite varm choklas och dra en film nu ^^

söndag

eftersom det var två veckor sen jag klippte mig kanske jag skulle bjuda på lite bilder på hur det blev äntligen.

                                         

                                           

Igår blev iaf mys, Olli, majsi ochh pedro kom hit och drack lite vin och snackade lite skit :)

lördag

Har spenderat eftermiddagen med min favvo dvd Backyard babies live :)

                                             

I loove, some hot mama!


lördag

idag har jag tvätttid och går runt i mjukisbyxor och osminkad, guuud vad mitt liv är glammigt och spännande...
det har iaf snöat i sthlm inatt! mys, snart är det dec :)


                                                
                                                      Utsikt från min balkong igårkväll, I loove it!

                                                 
                                                                    Utsikten imorse, snöö :)

fredag

"Det är verkligen sant att skånska gör livet lite roligare"!

Citat från våran jazzlärare Lottie efter vår kära skånsktalande klasskamrat Sanna vräkt ur sig den bästa kommentaren

Lottie: Jag tror vi skippar tondye övningen idag i uppvärminingen, ni har nog fått er dos tondyer på baletten idag va?
klassen: jaa
Sanna: Ja, det bränner i rumpan redan! (på skånska!)

haha jag har verkligen bästa klassen! shit vad vi garvade på jazzlektionen idag, värsta flummiga. Alle som var supernervös redan inför föreställningen om tre veckor var svinkul.

Kollade på en av ettornas koreografi till föreställningen, såååå sjukt snygg! En kille i klassen som hade gjort, vi stod nästan med tårar i ögonen när vi kollade, jag vill meeeeeed va så duktig som dem, jag blir galen. Ska bli kul att se allas koreografier sen vecka femtio.

torsdag

om jag ändå kunde få ordning på december någon gång..var visst lite konstigt formulerat men mina jobbtider i dec är inte vad de borde vara. eftersom jag måste ta ledigt två veckor i jul när jag åker hem och en vecka då vi har föreställning så betyder det nästan tre veckor utan lön och dessvärre behövde kappahl bara hjälp en enda dag i dec :/
så nu försöker jag pussla ihop det med lite jobbdagar på posten hemma istället men det är lite knepigt eftersom det är så många helgdagar och då jobbar de inte på posten. Så måste jag snart bestämma mig med eftersom tågbiljetterna börjar stiga i pris och det kan vara smart att beställa redan nu.

skönt att det iaf är helg nu :) var så otroligt trött i kroppen idag på dansen, så himla konstigt att det alltid är så på torsdagar. Vi snackade om det idag och vi har kommit fram till att vi skyller på jazzen, ja alltså att vi inte har ngn jazz på tors. Det gör oss trötta och inte lika motiverade. Vi hade iaf soft modern klass idag, stretch halva klassen pga att värmefläktsystemet pajade på ackis och danslokalerna var svinkalla så det gick inte och dansa i.

så det blir ledig helg igen, skönt men samtidigt skulle jag behöva jobba. Det är ju tyvärr lite svårt att ragga arbetstider såhär i lågkonjukturen :/ Blir iaf tvätt tid hela lördag, kan behövas med tanke på min översvällande tvättkorg.

Borde till sist ge ett stoooort BU för postens vd och hans månadslön 900 000!!! heeelt sinnesjukt, lika mycket som 45 brevbärare, och jag har jobbat som brevbärare och det är inte speciellt oansträngande om man säger så! Helt galet, jag kan verkligen inte släppa det, fatta att han tjänar 7 gånger mer än Fredrik Reinfeldt, 7 gånger mer än den person som styr hela sverige! heeelt sjukt!! Det man skulle vilja veta är väl vad han gör med alla pengar?!?

tisdag

Idag har varit en riktig lat dag. Fick ledigt från jobbet eftersom familjen skulle iväg, och lite lön på ledighet är ju aldrig fel.
satt kvar efter danslektionen idag och snackade lite om våra händelselösa liv hehe. Tur att vi alla i klassen har samma problem med pengar, jobb och stress. Pratade av oss lite om lärarna med, tur att det inte bara är jag som känner mig världelös efter vissa lektioner. Känns skönt att jag har så härlig klass, trivs verkligen. Kan ju inflika att jazzen gör våra liv haha Lovisa och jag mår iaf bättre av lite jazz efter en super tuff balettklass. snart är det shoow :) känns tråkigt att vi kanske bara får vara med två dagar nu istället för fyra, men å andra sidan behöver jag pengarna ifall jag måste jobba istället. Himla dilemma det där att man måste föredra att jobba istället för att vara med på föreställning.
Nä nu ska jag kolla sista satc avsnittet så jag äntligen kan kolla in filmen igen i helgen. Var tvungen att kolla in alla avsnitt innan jag ska njuta av filmen igen hehe. Har inte sett den sen bion i somras. Har även hört rykten att det ska bli en till film. Vet inte om de känns bra eller dåligt, jag tyckte det var alldeles perfekt avslut på både serien och filmen så en fortsättning kanske bara skulle förstöra det.

                                     


söndag

så var helgen slut igen.
det blev hemåkning iaf, nicke skulle åka och det kommer nog fler fester :)
det blev bara lungt och skönt, i fredags var vi hemma hos familjen och igår hade mamma och jag myskväll medan de andra var iväg på enduro tävlingen.
nu är det dags för en ny vecka igen, och snart är det december :) jeey hehe.
funderar på att köpa biljetter till filmfestivalen som börjar på tors. bara se en massa film i helgen det är ju alltid något.
nu blir det te och några satc avsnitt tror jag innan jag ska sova.
so long.

världens härligaste män

Kollar på världens härligaste män på femman nu. I love. såklart I do jag älskar män och speciellt bad boys som det handlar om idag, de har redan nämnt Dregen, Pete Doherty och Jared Leto . Så hmla bra!
måste såklart slänga in en bild på en annan av mina favvo bad boys Collin Farell <3


                                            
 

onsdag

November is boring.
Jag bara längtar efter december och julmys och julkalender och julklappsshopping i julskyltade affärer.
Tur att vi iaf jobbar med vår koreografi till julshowen annars skulle man inte orka.
och mina söta barn förstårs, igår när jag var ute på Lidingö fick jag en inflyttningspresent från gullungarna. Awh I like them.
kanske blir ett helt oplanerad hembesök i helgen. Nicke kommer hit imorrn men så har han fått för sig att jag ska följa med honom hem på fre kväll istället för att vi stannar här. Det är tydligen ngn enduro tävling i v-by i helgen som han inte vill missa. Får se hur det blir, hade inte tänkt åka hem mer nu till sista helgen i november är väl inte så jättesugen egentligen med jag vill spendera tid med min pojkvän såklart. Får se vad det blir.

måndag

skönt att vara hema så tidigt från jobbet idag. Familjen skulle på middag så jag fick smita hem vid halv sex istället för halv sju, det är ju alltid något. Ska kolla AVF nu, var ett tag sen jag hann hem så tidigt att jag kunde kolla på det. nice.
Tror att min micro här har gått sönder också, det är så sjukt, Har redan haft en micro som dog när jag bodde i kista. Vad är det med mig? Microdödaren nummer ett eller? Yes ser förretsetn att de är 100.000 final idag på AFV då är de bästa videorna, måste sita in en av mina favvosar någonsin från AFV. enjoy!
             

                              

söndag

jahopp då var håret ett minne blott. Shiit jag tror hon klippte av halva håret på mig! Men jag får väl skylla mig själv när jag sa "klipp så mycket som behövs" och tydligen var det så mycket som behövdes.
Först kände jag mig rätt så nöjd när jag gick därifrån, det var så mjukt och livfullt, men sen kom jag hem och tittade på bilder från i fredags och saknade direkt mitt hår. buhu. det är ju skit att man aldrig ska vara nöjd när man går från frisören.

men iaf som sagt lite bilder från fredags då med hår :/

                                                           

                                                         

lördagkväll

Sitter här igen själv en lördagskväll. gaah ibland är det surt att ha pojkvännen trettio mil härfifrån. Speciellt när alla ens kompisar tillbringar sina lördagskvällar med sina pojkvänner.
då får det bli en chipspåse och stjärnor på is. helt sjukt att det inte finns ngt bättre at titta på en lördagskäll, men när det står mellan stjärnor på is och dansbandskampen kanske ni förstår att jag väljer det första alternativet.
Bokade iaf klipptid till mig själv imorgon, sköönt jag hatar mitt alldeles för slitna hår och 190 spänn för en klippning på rinse är helt okej för en fattig student som mig.
Tänkte se på filmen varannan vecka sen, satt och googlade lite förut och fick reda på att min barndomskärlek gustav åkerblom (Ivar i mysteriet på greveholm) har en liten roll i den filmen. Var ju bara att ladda hem den direkt hehe.
se ya.

Lördag

Nice med lördag, kollar på EMA nu, missade det i torsdags och jag brukar gilla att kolla på det varje år.
Nyss var det de tio bästa framträdanden genom året och min favvo med Justin från 2006 var med när han sjunger och dansar sexyback, my love och lovestoned.  I like. kommer ihåg när jag så det framträdandet för två år sen, känns som igår helt sjukt.
Igår var bra förresten, Vi var på inflyttningsfest på kungsholmen hos peders kompis jacob. Hade tänk blivit utgång men jag var trött och Oline råkade ut för en liten incident i tunnelbanan :/ Men det kanske blir ikväll istället. 
Tror jag ska dra iväg och försöka få mitt hår klippt sen i eftermiddag. Har en rabattkupong på ett ställe på centralen som är drop in så man får väl hoppas att de har en tid så man inte får sitta och vänta i timmar. Behöver verkligen klippa håret, är helt galet slitet och långt och odrägligt nu. 
Se ya later alligator! 



                      

förkyld

Nu har jag äntligen övervunnit min förkylning. Har legat i sängen nästan hela veckan. Jag hatar att vara förkyld, det värsta är när näsan bara rinner och rinner. Har varit med på dansen idag iaf. Shit vad det kändes i kroppen att jag inte dansat balett på två veckor. Jag var helt slut i musklerna efteråt.
Är så otroligt kul på jazzen nu när vi äntligen har börjat med koreografin till avslutningen i jul. Vi ska vara spindelvävsklädda clowner hehe. Jag älskar sånna koreografier där man får vara lite galen, ska bli kul!
Blir nog lite fest ikväll, antingen här eller hos ngn kompis till Peder som hade inflyttningsfest. Kul att göra någonting ialla fall än att bara höstdeppa som jag gjort ett tag nu i förkylningstider. Nice med helg liksom.

höstdepp

Jag tror höstdepressionen har träffat mig samtidigt som ett jäv*a höstvirus. Min hals är helt fucked up, kan inte prata. Det är fruktansvärt irriterande eftersom jag alltid pratar t.om när jag är själv.
livar upp mig själv lite grann med klippet här nedan. sjukt bra, får mig att skratta varje gång!

jag klarar inte det här just nu

            

         Jag dör, måste vara det roligaste klippet någonsin. observera flickan på studsmattan

lördag

har spenderat lördagen med upppackning av lådor. känns jobbigt att det bara blir för två månader och sen måste jag packa ner allting igen :/ och ja jag måste packa upp det mesta. jag blir galen av att bo i kartonger och väskor. då kör jag hellre slut på mig själv i två dagar med upppackning och nerpackning.
tror jag har börjat åka på ngn slags förkylning också min hals är helt fucked up.
är seg seg seg så får se vad det blir ikväll. Lungt tror jag.

RSS 2.0