tisdag

Så var det tisdag igen, galet vad tiden bara springer iväg. ska snart börja jobba..
helgen var så galet mysig. såå skönt att komma hem och träffa älskling och familjen som jag inte träffat på sex veckor.
Blev kräftskiva på lördagen med, kul och träffa lite folk. Vissa blev lite fullare än andra haha och vissa åt lite mer kräftor än andra haha Offe helt galen! Jag tror han smällde i sig 64 kräftor på ca två timmar, han slutade liksom inte förrän alla kräftor var slu! haha. söndag var att ligga och mysa i sängen till två och sen käk hos familjen.
Sista helgen i huset med för nästa gång jag kommer hem blir helgen då de ska flytta :( buhu, kommer sakna huset. Däremot ska vi ju få stans finaste lägenhet, "ni kommer vara en adelsfamilj"! som moa beskrev det.
så kanske man får ta över ledardansen i år också om vi kan pussla ihop helgerna. gaah känner mig lite terrified faktiskt. jimmica som var helt slut efter sin tredje gravididtet överlät detta storslagna uppdrag åt mig. Får se om det kommer bli ngt av det, skulle vara kul iaf, har ju fått lite ideer och tankar nu på balettackis.

lidingö

                                                                                  
Min underbara utsikt från lekplatsen, ni ser ju själva havet helt udnerbart!

tisdag

Sitter och kollar på idol nu, känns skönt att vara hemma.
Kom ínte hem förrän halv åtta idag så jag känner mig rätt trött.
Hade iaf en härlig dag, jazzen var så grymt kul idag, värsta coola koreografin har vi fått. Så superväder i eftermiddag så jag och barnen var ute och lekte i lekparken hela eftermiddagen. Eller rättare sagt, de lekte jag solade, grymt skönt.
Imorgon blir det och jobba på kappahl igen, lååång dag.
skönt med hemfärd på fredag iaf. Har ju inte varit hemma på sex veckor så man saknar ju mami, papi och sis ganska mycket, och Nicke såklart <3


dagens



                                           Dagens höstmysiga låt med världens bästa Regina spektor

söndag

Blev som sagt en mysdag på stan igår med inhandlande av nya vinterskor, spetströja och klänning. Mycket nöjd över mina inköp som bara gick på 700 kr. Och det kan behövas komma undan så billigt med tanke på min ekonomi den här hösten. Kanske ska förklara för alla som undrar att min utbildning bara är på halvtid och därför får jag inget studielån. Jag måste därför jobba eftermiddagar/helger för att få ihop hyra mm. Det är därför jag måste spendera mina eftermiddagar på lidingö med barnpassning och helger på kappahl. På detta får jag ihop precis så det går ihop sig med hyra, pendelkort, mat och lite annat. Så som sagt kommer jag ha en begränsad ekonmi detta året.
Efter en mysig fika drog vi en bio och det fick bli Patrik 1,5. Såååå galet bra. Vi tjöt och skrattade om vartannat. En mycket varm rekomendering av den filmen ni som har chans att se den. En rktig feel-good komedi.

Idag har jag varit värsta duktiga tjejen! städat hela lägenheten, tvättat, handlat mat till veckan, tagit en promenad och lagat mat + bakat paj haha. Jag känner mig som värsta tanten, men ibland är det bara sååå skönt att vara ledig :)
Blir film och pajätande strax och ikväll premiär av andra avenyn, känd i japan och mord i sinnet, kan inte bli en bättre söndagkväll!

        

dagens



Med tanke på blogginlägget jag nyss la upp.

fredag

Fredag äntligen!! Min kropp är typ död efter denna veckas dans. Ska bli så skönt med helg, bara vila och soova :) En shoppingsväng på stan efter nya vinterskor ska väl hinnas med också. Imorrn kväll blir det nog bio med tjejerna "Patrik 1,5" blir det nog, mys.
Ikväll blir det lungt här hemma med film och chips och lite saknad av pojkvän som befinner sig 30 mil härifrån. buhu.
Nästa vecka blir det iaf hemfärd för första gången på sex veckor. Känns galet att jag inte varit hemma sen jag flyttade upp hit.

onsdag

ursch vad veckorna bara flyger fram, nu är det snart helg igen.
är verkligen dålig på att uppdatera här, skulle verkligen vilja uppdatera åtminstonde en gång om dagen, men som mitt schema ser ut hinner jag inte det.
Jag har iaf börjat jobba som barnflicka nu på Lidingö. Funkar bra, jätte bra söta barn, gulliga föräldrar och såå fina områden :) Det enda trista kruxet är att det tar såå lång tid att ta sig från lidingö till kista, så fastän jag slutar vid sex är jag inte hemma förrän runt halv åtta. Låter helt galet men med lidingöbanan och två t-bane byten med tjugo min till kista från t-centralen gör sitt. Men snart flyttar jag till söder så då kommer det gå galant :) Så eftersom jag jobbar tre dagar där ute i veckan och så onsdagar på kappahl framöver så har jag inte mycket dator tid, det bir mest laga lunch till morgondagen och tv-slapp när jag kommer hem, orkar inte så mycket mer, kanske förståligt med tre timmar dans om dagen plus jobb på eftermiddagen!
Lyssnar på repris av p3 populär nu iaf, de snackar om 90-tals modet, helt galet vad man känner igen sig, alla hade verkligen samma kläder. Nu är det så himla indelat i fack, så mycket olika influenser och olika stilar. Då hade alla verkligen samma, överallt i hela sverige verkar det som. Kommer ni ihåg de svarta långkojlarna? Jag gör iaf och alla verkar ha sms:at in till radion och minns de gamla långkjolarna. Kul med nostalgi!

torsdag

Idag är det torsdag. Det betyder att det är fredag imorrn :) wihooo och älskling kommer, ännu mera wihooo :)
Så blir det fest också, gosh vad bra och jag får dricka för jag käkar inte pencillin längre :) Men däremot har jag åkt på värsta förkylningen!!! awhhh vad är det här. jag har inte varit sjuk på ett och ett halvt år och nu två gånger på två veckor, nu när jag verkligen vill gå upp på morgonen och åka till skolan! Idag orkade jag iaf vara med på danslektionerna, men det känns så jobbigt när kroppen jobbar emot en och man inte orkar ta ut allt som man vill, det är så otroligt frustrerande!
Hoppas det ger med sig till imorrn, för då ska jag nämligen på kundmöte på Lidingö hos en familj som jag eventuellt ska vara barnflicka hos. Ska bli intressant, säkert värsta snygga villan också :)
Nä nu ska jag gå och ta tag i diskberget som bara växer och växer på diskbänken. Var ju helt utmattad igår så det blir att tag i allt trist idag :/ buhhu. men som sagt fredag imorrn, och första lediga helgen sen jag flyttade upp hit :)


söndag.

gud vad jag är glad att det söndag! Så underbart skönt att bara sitta hemma här och slappa. Måste dock storstäda hela lgh snart men det tar väl inte så lång tid hoppas jag. Och när jag väl är klar med det ska jag åka och köpa en stor fet chipspåse och dega framför långrace av desperate housewifes :)

Fredagkvällen spenderades som sagt på thaibåten vid skanstull. Sååå mysigt ställe! såg ut precis som sånna båtar som finns i thailand och turkiet, med t.om en egen liten strand med palmer, go sommarkänslan! blev några öl med Maja, Oline och Becci. Urmysig kväll, I love youu guys!

   

Igår jobbade jag från elva till sex. Men det gick rätt fort ändå mot vad sånna monsterpass brukar göra. Det var mycket folk så det blev mycket stå i kassan och springa och forsla ut kläder från omklädningsrummen. Åkte direkt till becci sen. Vi käkade lite mat sen kom det folk för fest :) Jag som inte kan drick pga av pencillinet (grr) hade trevligt ändå. Det blev mkt folk till sist med oss gänget plus peder och per samt beccis kompisar från linköping. Riktigt härlig kväll trots att jag var den enda nyktra. När de drog till marie levou sen framåt ett tiden åkte jag hem. Men jag var så dödens trött ändå efter jobb passet så ag bara trillade i säng.

          

fredag

Nu är det penicillin sm gäller. surt surt surt och ingen skola idag heller :/
ikväll får jag iaf träffa mina darlings. Öl på thaibåten vid sanstull. Kan inte bli bättre!


torsdag.

nu är jag trött, har jobbat hela eftermiddagen, plus att jag inte sov ngt alls inatt för jag var tvungen att springa på toa hela tiden, kul med början till urinverksinfektion :/ kanske måste käka pencillin till helgen och hur kul är det?
så idag fick jag skippa skolan för att gå till akutmottagningen i kista och få reda på att jag har början till urinverksinfektion och om det inte ger sig måste  jag få pencillin. Kul nu när vi bestämt att gå ut på lördag!
imorrn blir det dans igen och ledig på eftermiddagen, skönt med tanke på sju timmars jobb på lördag!
Idol ikväll med, lite besviken på tv4 som väljer att visa typ tre auditions och resten av programmet om en massa skitgrejer som överdrivna presentationer av den nya juryn. Hoppas det är bättre ikväll!

onsdag

idag är det onsdag och jag är heeelt slut! jag är lycklig som tusan över att jag inte jobbar idag. Jazzen sista lektionen var galet jobbig, och kul såklart men när vi höll på med sista gruppgrejjen stod anna och jag och typ skakade för vi var så trötta. Så kan det gå när man är otränad och odansad på ett år som jag. men jag hoppas musklerna kommer snart :)
Imorrn ska jag jobba iaf men då har vi bara balett och modernt och det brukar man inte bli lika trött av som jazz och modernt på samma dag hehe. sen blir det jobb på lördag så inget födelsedagsfirande för mamma som det var planerat först. Det blir nog ngt kul med brudarna istället!

Ikväll börjar äntligen Idol, jag som längtat så hehe. Nä men det är ju nu det är som roligast, jag älskar auditionveckorna! Sen blir det mindre kul när programmet sätter igång. Men auditionveckorna är så galet kul. Jag vet att det är hemskt men jag älskar verkligen och se folk göra bort sig. kanske mest för att jag aldrig skulle ställa upp i ett sådant program i tv även om jag var grymmast i sverige på att sjunga. Inte för att det är ngt fel på att vara med i ett tävlingsprogram men jag skulle aldrig ställa mig inför en jury plus hela svenska folket och kanske få kritik som gör att du aldrig mer vågar öppna käften ige i hela ditt liv, även om du är bra! Nä det räcker gott och väl med en jury i ett rum med stängda dörrar!

hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late

Too late, too late, too little too late

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful



                                                                                                                    

RSS 2.0