söndag

Så var helgen över igen och jag har inte haft mkt tid över. Som jag sa i fredags hade vi sista föreställningen och det gick riktigt bra faktiskt. Sjukt rolig grej som man bara måste skryta över var väl att Danny i EMD var där och kollade på vår föreställning. Haha inte så konsitgt egentligen med tanke på att Daniel som är huvudlärare på streetlinjen är en av Dannys dansare men ändå ganska kul.
Igår var jag på ytterligare en audition för en yrkesskola i Munchen. Jag har inte tänkt gå där om jag kommer in men tänkte det skulle vara bra och få lite audition träning. Själva audition gick inte bra som vanligt jag  vet inte vad det är med mig och balett men vi går inte ihop. Det tristaste var att det bara var saker som vi aldrig gjort innan på baletten känns ju inte helt okej. Så hatar jag när man har vighets test på audition! awhh så frustrerande för mig som inte är speciellt vig! Känns så onödigt för man kan vara supervig men ha urdålig teknik och tvärtom.
På kvällen drog vi iaf till universitet för att dricka lite och checka in popdakar festivalen. Blev lite vinhäng i parken utanför universitetet med Maja, David, Oline, Peder och Anders. Vi gick in på festivalen sen ändå bara för att det var gratis och det var rätt najs, mycket folk och mysig festivalstämning men sjukt kallt så idag ångrar jag mig lite att jag inte åkte hem för såklart har jag blivit förkyld och känner mig jätte hängig. Kanske inte det bästa med tanke på att jag ska på audition på sway imorgon! Crap!
Idag har vi iaf hängt lite vid havet här på Lidingö jag, Maja och Nicke. Superhärligt! Men såklart brände jag mig lite på ryggen också, men men hoppas det blir brunt sen hehe!

              
                                                             uppvärmning

                
                                                                     stretching

                
                                                           Let me entertain you


fredag

Då var det fredag och sista föreställningen. buhuu känns lite sorligt. Men det ska bli den bästa för idag kommer la familia och tittar. Igår gick det iaf skitbra, typiskt när det itne är ngn jag känner som tittar. Men yrkeslinjens ettor hade varit där igår och kommit fram till vår jazzlärare efterår och överröst oss med kommentarer om hur bra vi var. De sa t.o.m att vi hade gjort bättre egna koreografier än yrkestreorna som de varit och kollat på innan. Helt sjukt det trodde jag aldrig, ettorna som alltid verkar så stöddiga och framförallt sjukt duktiga!

                 
                                                    Sjuk men galet rolig översättning

torsdag

bye bye redhead bara en vecka kvar till blondie blondie!


                 

onsdag

ännu lite mer bilder från helgen, nu från balen.


                    

                    

                     

                      

                     

                     

                       

                       

                       

                       

denna vecka besår mest av föreställning föreställning. Har varit hemma iaf och tvättat idag ngt som verkligen behövdes. Har inte haft en minut över att tvätta på sistonne så tvättkorgen verkligen svämmade över. Ska iväg på en läkarundersökning sen som behövs till min ansökan till balettackademien. 500 spänn kostar det! 500 spän!! plus 800 spänn för själva audition! Ett rån är vad det är. Galet med tanke på att jag antagligen inte kommer komma in!
Audition till sway blir det iaf på mån! Hoppas hoppas jag kommer in där för jag har tackat nej till kulturama nu så sway är verkligen mitt enda alternativ om jag inte kommer in på ackis. Ska bli kul att göra audition för Jennie Widegren. Är nog sjukt bra skola med tanke på att man har Jennie och alvaro från bounce plus Sabina Daljfäll som bla gjorde dansen till måns zelmerlöfs nummer i melodifestivalen. Så som sagt jag hoppas på sway.
Ikväll kommer iaf Maja och kollar, det ska bli najs :)

tisdag

Lite bilder på helgen har jag äntligen tid att slänga in. Först från torsdagen när vi var i linköping på sex års kalas hos tvillingarna Erik och Ingrid, Nickes kusiner.

                          

                          

                           

                           

                          

                          

Yes och så kan jag informera att jag än en gång inte kunnat säga nej till en försäljare, så nu är jag efter ett påhopp på stan med i greenpeace. Fast det känns helt okej ändå greenpeace har jag ändå alltid funderat och gå med i.

söndag

                        

                                                          Världens vackraste syster på bal
                                                    Intensiv helg, mer bilder kommer senare

onsdag

Äntligen ledig!! ska bli sååå skönt. Helt sjukt att vi hade sista jazz lektionen med Lottie idag. Kommer och sakna henne såå mycket, hela klassen var helt nere idag för att vi snart ska sluta :/ buhu. Men det ska bli super med föreställning nästa vecka :)
måste bara slänga in ett litet youtubeklipp på en video som min kompis Oline och henned pojkvän Peder är med i, kolla runt 1.50 så ska ni få se ett snyggt par som står och hånglar ;)


            

tisdag

Idag är jag TRÖTT!! Min kropp bara skrev VILA VILA idag i skolan. Helt sjukt, men inte så konstigt med tanke på att jag dansat nio dagar i sträck minst tre timmar per dag. puh!
Jag kom iaf in på kulturama vi fick besked idag. Det kändes skönt. Nu är det bara balettackademien kvar, uuuursch jag kommer dö av nervositet. Men det är bra att några av mina klasskompisar ska på audition på ackis i gbg på torsdag. Då kan man få veta lite hur det går för dem och vad de får göra för grejer och så.
Bara en dag kvar nu sen 4 dagars ledighet. Det behöver jag!

lördag

sitter och kollar på eurovison nu och fullkomligt älskar den svenske kommentatorn (inte shirley) haha han är så sjukt rolig. För er som såg semifinalerna förstår ni frasen om den manlige programledaren "programledaren med frisyren från helvetet" haha. Förövrigt är bosnien herzegovino mina favortier! heja bosnia!


            

lördag

Äntligen ett glädjande besked att jag gick vidare idag :) kändes s skönt. Ja hela audition kändes så mycket bättre, jag var mycket lugnare och säkrare i kroppen så idag hade jag mer på känn att jag skulle gå vidare. Helt sjukt när jag läste mitt horoskop imorse det stod något i stil med "Låt inte ett nederlag ta ner dig det kommer en stor framgång inom kort" då var hela dagen räddad.

tänkte bara nämna vad vi gjorde igår. Blev lite middag hos pontus med hans ex och Glenn och Linda som var i stan på besök. Glenn är en gammal barndomskompis till Nicke och Pontus och Linda och jag gick i storebro skola samtidigt. Var riktigt revligt med god och stark(!) mat och massa musik och prat.

lördag

Nu ska jag iväg på nästa audition, hoppas det går bättre än den förra :/
tack för alla uppmuntrande kommentarer i mitt förra inlägg det värmer!

onsdag

Ja jag hade ju lovat er att uppdatera hur det gick på danshögskolan men just nu skulle jag nog hellre låta bli för jag gick inte vidare till andra steget!!! awhh så frustrerande!! Fruktansvärt surt att man inte tydligen inte var bättre än att gå vidare, nu känns det mesta ganska hopplöst speciellt balettackademien. Den känns verkligen out of my league nu. Men jag får väl vara lite dålig förlorare och skylla på dem 447 sökande och 90 som gick vidare :/ Bättre lycka nästa gång nu får vi hoppas!

tisdag

puh! Då var första audition avklarad!
Så svårt att sammanfatta innan men när jag åkte dit var jag knappt nervös, kändes som att det skulle gå bra och att det var ganska självklart att jag nog skulle gå vidare till andra provet. Men nu efteråt känns det inte lika självklart. Anna och jag pratade lite om det innan att vi nog inte var så nervösa för att vi kanske inte vill komma in sååå jätte gärna utan det är ju ackis yrkeslinje vi vill in på. Därför skulle det inte suga så hårt om man inte gick vidare, men nu efteråt känns det som om man blev mer taggad och skulle tycka det vore en bra bekräftelse att gå vidare.
Själva provet var egentligen superlätt men jag suuuger på auditions, jag blockerar mig verkligen och får inte ut allt jag vill i kroppen. Jag känner mig så klumpig och okontrollerad, inte alls som på en vanlig klass. Mrn jag hoppas de inte kollar allt för mycket på tekniken nu utan tar det senare tillsamans med det pedagogiska, vi fick ju liksom bara drygt en timme på oss. Besked kommer vi iaf få imorgon iaf så då får vi se hur det gått. Men jag säger som Anna, sjukt pinsamt om man inte går vidare så jag kommer nog bli lie besviken iaf.


1 år sen Emma och jag drog till USA idag. awhhhhh jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag skulle vilja tillbaka dit just nu! Vad som helst bara man får komma bort ett tag och slappna av och njuta!

                

tisdag

Nu ska jag iväg till danshögskolan på audition! gahh, lite nervigt. Uppdaterar senare hur det gick.

måndag

bilder från helgen

                  
                                                                      konfrenciern
                  

                   

                   
                                                                      dansare
                  
                                                          presenterar ledardansen
                   
                                                           Alla dansledare efter ledardansen
                   
                                                          Med Jimmica koreografen
                  
                                            Elina och Ellen i deras kista som de använde i dansen
                 
                                                                    La familia

söndag

sitter i bilen hem nu från vimmerby tilbaka till sthlm.
har varit fullt ös hela helgen, satt ju i härlig bilkö ut från sthlm i fredags när vi skulle hem och jag har verkligen fobi för bilköer, jag får panik av att köra i 6 km/h i fyrtio minuter. det roligaste var när vi suttit i kö ett tag och jag bara gnäller så frågar nicke mig "hur länge tror du vi suttit i kö då?" jag "awhh typ en timme!" nicke "men johanna fjorton minuter!"
lördag smet jag upp till idrottshallen en stund och kollade läget för alla genrepande dansare och på kvällen blev det familjemys och god mat.
idag har jag spenderat nästan hela dagen i varma idrottshallen med tillsammans med 300 andra pers på aktiv ungdoms dansavlutning. Duktiga syrran fick ju avsluta på ett underbart sätt iaf med snygg ledardans och ena danser.
nu är vi i nyköping så ca en timme kvar hem, pust. trött är jag iaf så det kanske blir en tupplur nu sista biten. Bilder från helgen kommer strax. soo long.

torsdag

då var det snart helg igen då, och denna helg kommer bli super. Vi åker hem till småland igen imorgon för jag ska återigen vara konfrencier på Aktiv Ungdoms avslutning. I år kommer det bli lite speciellt för nu slutar syrran som dans ledare och mamma slutar i styrelsen så nästa gång jag kommer på ngn avslutning är det utan familjemedlemmar i styrelse och danscrew. Är faktiskt helt sjukt att det är två år sen jag slutade själv som ledare. Känns som igår när man sprang runt på genrep och bar stolar och käkade pizza med de andra ledarna. Saknar det nåt otroligt!
Hoppas på lite bra väder med så kan man kanske åka ut till vår sommarstuga och inviga flytbryggan som familjen köpt :)

har ju glömt och skriva i bloggen om min första audition i år som är nästa tisdag, och då på danshögskolan. shiiit ska bli riktigt kul. Det är ju inte skolan som jag helst vill komma in på så jag kommer nog inte vara så nervös eftersom det inte spelar ngn roll om jag kommer in eller inte. Det ska mest bli kul faktiskt, testa lite vad man går för och ifall man kommer vidare till andra steget. Men jag kommer hålla er läsare uppdaterade ;)

Ikväll blir det packning och kanske lite städning. Ska på möte på jobbet imorrn direkt efter skolan sen tänkte jag ta en liten shopping runda och handla systers present innan vi åker hem imorgon.
soo long!



                           


måndag

lite bilder från valborgshelgen

                    

                    

                     

                    

                    

                   

                    

söndag

Nu är vi hemkomna från Karlstad, riktigt nice helg. Jacob lille vännen blev så ledsen när vi skulle åka gulle.
Men jag har blivit utmanad av Emma (http://naeturfrost.blogg.se) så det är bara att sätta fart!

1. Hur gammal är du om 5 år? 26
2. Vem var den sista du träffade? nicke
3. Hur lång är du? 1,60
4. Vilken var den senaste film du sett? hmm, kill bill tror jag
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Ditt senaste SMS och till vem? mamma hehe
7. Vad är helgens planer? har precis varit helg men nästa åker jag hem till vimmet för att återigen vara konfrencier på aktiv ungdoms våravslutning.
8. Föredrar du att ringa eller skicka SMS? SMS faktiskt
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inte gifta men de bor och är tillsammans :)
10. När såg du senast din mamma? i påskas
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? vid nio av en helspeedad tvååring som ville kasta boll
13. Har du någon gång hittat en katt? nej
14. Vilken är din favoritplats? New York, New York!
15. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus och källarutrymmen
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? kanske i NY ;) annars hoppas jag att jag fortfarande bor kvar i sthlm jobbar som dansare!
17. Vad skrämde dig som barn? bränder
18. Vem fick dig att skratta senast? Fredrik och Filip
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nope, äger några styckna
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder? utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många landskap har du bott i? två
24. Har du någon gång spytt på någon? nja tror inte dt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota eftersom jag mest dansar barfota.
26. Är du social? jadå det tycker jag
27. Vilken är din favoritglass? Ben and Jerry
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa en lägenhet och en najsig resa någonstans
29. Tycker du om kinamat? yes
30. Tycker du om kaffe? mhm
31. Vad dricker du till frukost? kaffe hehe
32. Sover du på någon särskild sida? högersidan
33. Kan du spela poker? nej har aldrig testat
34. Tycker du om att mysa? yes
35. Är du en beroendemänniska? nja
36. Känner du någon med samma födelsedag som dig? ja, sofia en av mina närmsta barndomskompisar föddes en timme efter mig.
37. Vill du ha barn? jo kanske om det passar in i livet just då men inte innan trettio!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? pool tro jag, gillar när man ser bottnen
41. Vad spenderar du helst pengar på? mat och kläder 
42. Äger du dyra smycken?
43. Vad var de senaste du stoppade i munnen? choklad
44. Vem är den roligaste människan du känner? hmm svårt, jag känner många roliga människor
45. Välj ett ärr på din kropp: på fingret efter en knasig brännskada på fyllan
46. Vad har du för ringsignal? olika för vilka som ringer men bla "love until we bleed" med Lykke Li och "tack för kaffet" med Timbuktu
47. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? mm massa, mamma har sparat :)
48. Flirtar du mycket? njä det kan man nog inte säga jag har ju b-friend
49. Vart togs din profilbild? i en danssal på ackis
50. Kan du byta olja på bilen? nä det tror jag inte :/
51. Har du fått fortkörningsböter? nej
52. Vilken var den senast bok du läste? "så dumt" av Mia Thörnblom
53. Läser du dagstidningen? metro varje dag
54. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
55. Dansar du i bilen? haha ja om det kommer en bra låt
56. Vilken radiostation lyssnade du senast på? P3
57. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? veckans matlista
58. När var du i kyrkan senast? Oj länge sedan, kommer faktiskt inte ihåg
59. Vilka personer utmanar du? mamma, ann-sofie och theresia det är de jag känner som läser min blogg och har en egen ;) hehe

söndag

vi är fortfarande kvar i Karlstad idag men är på g att åka hem om ngn timme. Det är ganska bra att ha en tvååring i huset som väcker en klockan nio på morgonen för man hinner med en massa saker då. Vi har redan hunnit käkat frukost, åkt ut till hammarö och gått 2,5 kilometer, fikat i skogen, åkt och kollat på stora hus på Hammarö bla Christer sjögrens monsterhus och nu ska vi strax äta lunch innan vi ska åka hem. 
Gårkvällen var supermysig, grillat på utegården, öl, fotboll och spel. 
 

lördag

sitter här i Karlstad och glassar nu :) helt underbart väder.
Vi är och hälsar på Nickes kusin Malin och hennes kille Micke och deras super underbara lilla tvååring Jacob. Just nu leker Nicke och Jacob med en massa bollar och vi andra tar en liten paus från solen vi börjar bli lite röda om näsan efter att ha suttit ute och solat i två timmar och käkat ben and jerrys glass. Ska snart åka iväg och kolla på deras tomt de har köpt där de ska börja bygga hus. Ikväll blir det grillning och öl, göött!
Valborg var iaf supermysigt, vi grillde på en innergård på östermalm och avslutade kvällen med kladdkaka, ölspel och mys inne i lägenheten. Bilder kommer senare när jag lagt in. Nu ska jag gå och joina bollspelandet med världens sötaste unge.
soo long.

RSS 2.0