If I were a boy

                                     

                  

                                                                       If I were a boy

fredag

Idag ska jag flytta :) bye bye kista, here I come söder!

temavecka.

Då var snart temaveckan klar redan. Sen är jag ledig tor, fre, lör, sön, inget jobb, ingen skola :) ohh jag är så glad.
Ledardansen i helgen gick faktiskt bra, de tyckte nog dansen var lite svår men det kommer nog sätta sig efter ett tag. Ska bli spännande och se hur de har klarat sig på genrepet om en månad :)

Igår hade vi modern imropvisation, komposition på temaveckan. Fick massa info om hur man ska göra solon och liknande så fick vi göra en liten bit själva som vi visade upp. Ursha blir redan stressad inför alla auditions i vår :/ jeanette berättade att första audtition redan är i jan till laban skola i London, det är inte underligt att man blir stressad.

Idag hade vi äntligen streeeeeet :) ma gaad vad kul det var, jag var såå pepp hela klassen. Galet svår koreografi fick vi, men det var häfigt att få något att bita i liksom. Man är så van vid alla enkla takter i danserna nu som i baletten och jazzen så kommer man dit och dansar street för första gången på två år och ska börja vänja kroppen vid alla möjliga konstiga räkningar hit och dit. Men shit vad jag måste ta en streetkurs i vår sen annars kommer det gå åt helvete med streeten på auditions sen.

Imorgon blir det studiebesök på operan. Ska bli spännande och se deras morgonklass, de är säkert såå sjukt duktiga.
Så kommer lilla mami imorrn också. Ska bli mysigt att ha henne här. Och nicke förstårs som kommer om några timmar :) Ska kolla på lägenheten imorgon eller tors med : jeey, håll tummarna!

Desperate ikväll! Jag blev så frustrerad sist när man fick se vad om händer i detta avsnitt, fem år har gått och massa har hänt. Gaby har bla fått barn och Susan är inte gift med Mike längre!! buhuu, jag blir så sur det ska ju va Susan och MIke!
soo long. 


                  

torsdag

imorrn blir det hembesök igen. ska hålla i ledardanskursen i helgen, ska bli såå kul
men jag börjar faktiskt bli lite nervös. tänk om de hatar min koreografi som jag gjort :/ jimmica brukar ju göra världens snyggaste, så man får ju lite prestationsångest. Men det ska bli kul iaf och köra lite med de små ledarna ;)

har kanske kanske lite flyt med en lägenhet i saltsjöbaden som vi ska kolla på nästa vecka. hoppas nu att de inte vill hyra ut den omgående för det blir det lite tjurigt. Men den var så himla fin och med egen utegård och sjöutsikt och allt så det skulle vara perfa :)

lägtar ihjäl mig efter lite ledighet nästa vecka med, vi har temavecka på ackis mån,tis, ons. Måndag blir det improklass i modernt, tis streetklass ;D yeeeej jag har längtat efter street! och ons blir det studiebesök på kungliga operan. sen är jag ledig tors från jobbet och kanske ons med eventuellt. så kommer lilla mamsi på ons och kanske nicke redan på tisdag nu :) till helgen sen kommer nog elina och offe plus pappa på fredag. sååå härligt att ha hela familjen här :)

tisdag

hur kul känns det att veta att hälften av alla mellan 20-27 år i sthlm står utanför bostadsmarknaden alltså bor inneboende eller i andra hand. känns betryggande när man själv sitter och letar lägenhet. Känns så fruktansvärt hopplöst.
blocket är ju bara att glömma, runt 50 som mailar under första timmen, hur stor chans är det då att de väljer en själv. awhh jag bilr galen. synd att man inte bor i london, där verkar det iaf vara hur lätt som helst och fixa bostad.
trött dag iaf, ingen energi nånstans, längtar stort till lovet nu nästa vecka, jag tror min kropp behöver en paus från all den här stressen :/
desperate housewifes snart iaf :) makes me happy.

måndag

                                  


                                                  Elisa min nya idol! shiit vilken röst, vilka låtar. Me like.

söndag

ma gaad vad jag har varit trött idag. har jobbat sex timmar på kappahl och var bakis samt kom hem vid fyra inatt. så nu kan n ju tänka er varför jag är seg nu.
men det var verkligen världens bästaste kväll igår så lite får man väl tåla. Oline jag och anders drog efter  vindrickande i ollis lgh till klubben ace vid hötorget, shit vad kul vi hade! dansade i tre timmar tror jag, bra dj med superb musik :) plus en störig kille som skulle komma och sno mina brillor hela tiden :/ hmm han var lite konstig. men kul hade vi så jag får väl stå ut med bakfyllan idag. Men jobbigt var det när jag vaknade vid sju och trodde jag skulle smälla av av huvudverk och vetandet om att jag skulle tvingas upp två timmar senare.
frustration över lägenhetssökande med, vad är det med folk i sthlm som gör att de lägger ut alla lägenhetr till den 1 nov, har folk ingen framförhållning liksom? inte så lätt när man ska ha lgh till dec eller jan.
men men , måndag imorrn igen :/ buhu vad helgen går fort.
dags för lite bakisglassätande nu tror jag bestämt!


                                         

idol

                              
                   Men han är ju lätt bäst i idol i år!, han leverar alltid. awh han är ju en aning snygg och sexy med. 
                                    astrid är ju go och svinduktig med, hon kan få komma tvåa efter lars i finalen.
                     

fredag igen?

snart är det fredag :) jeey.
ursch denna vecka har verkligen varit sen, inte haft tid för någonting. men nu är det äntligen fredag, ska visserligen jobba söndag men lördag är skönt att den är ledig.
tänkte vara duktig och kanske göra klart ledardans koreografrin snart med, känns som det vore ganska bra.
full fart med att leta lägenhet nu med, om det ör någon som sitter inne på en tvåa i stockholm till lite schysst pris så vifta gärna till, ser inte sådär jätteljust ut liksom. bostadssituationen i vår huvudstad är inte den bästa för oss låginkomsttagande ungdomar :/
nu blir det lite sex and the city, som alltid innan läggdags. Lite satc varje dag så blir allt bra :) hehe.
so long.

måndag

måndag igen. har inte hunnit blogga i helgen, varit upptagen med att hälsa på familjen. alltid lika mysigt.
hjälpte till lite med flytten också och lite städ i huset. blev riktigt fint faktiskt nu nr de fått iordning det mesta. ska lägga upp lite bilder när jag kommer tillbaka till sthlm.
sitter på himla skittåget nu som är försenat en halvitmme plus att tåget imorse från vimmerby till lkpg var försenat med en halvtimme så jag missade det tåget jag egentilgen skulle åka till sthlm, nu blev det x2000 istället. tågtrafiken fungerar INTE som den ska, och med dessa ruskiga priser på tåg blir man ju galen när de inte ens kan vara i tid!!
helgen var supermysig iaf, hann med att träffa både nickes föräldrar mina och syster och mormor med :)
alltid lika underbart och träffa älskling med. kononhelg.
nästa helg ska jag jobba så det är väl kanske inte lika underbart men men så är livet. måste fixa klart dansen nu med i veckan och helgen. känner mig lite smått stressad.
hoppas jag är framme snart, skulle behöva koppla av och hinna käka lite framför sex and the city innan jag ska ut till lidingö och jobba sen.
men nu ska jag iaf läsa min superspännande braiga bok "låt den rätte komma in", som snart kommer ut på bio, yeej.
so long.

onsdag

är tröööött. känn som jag börjar varje blogginlägg med detta hehe.
men det är tyvärr min vardag nu för tiden. men snart helg iaf :) yeej och jag ska få träffa älskling.
Har iaf varit ute hos min nya familj på lidingö idag med oline. verkar jättegulliga barn som jag nu ska ta över från oline och ta hand om en gång i veckan. ska bara hålla reda på namnen nu och inte kalla några av barnen för någon från den andra familjens barns namn, då blir de nog inte så glada hehe.
har också förövrigt världens bästa koreografi på jazzen  nu! awhh jag älskar jazz hehe varje dag blir tråkig om vi inte har jazz och en sån dag är det imorgon, buhu. ska bli kul på fredag iaf :)
är kär i världens finaste låt också, kan inte sluta lyssna på den. enjoy!

                              

trött måndag

trött.trött.trött.
gud vad jag har börjat hata måndagar. Inte mina favvolektioner i skolan (jazz såklart) och så extra länge på lidingö så jag kommer hem seeent :/ har iaf fixat klart allt nu till imorrn, så ska bara slappa lite framför tv:n med en god, stor kopp te :)
Har mått så jävla kosntigt idag med, trött och ont i huvudet fast jag tagit huvudverkstabletter plus att jag mått så konstigt illa varje gång jag äter eller dricker ngt :/ inte kul alls. hoppas bara inte jag åker på ngt virus.
På tal om virus fick jag ett glädjande sms från pappsen i förmiddags om att min dator nu är lagad från viruset och allting som fanns kunde räddas och sparas, bilder plus musik och sånt. Var så himla rädd för att alla mina bilder skulle försvinna, men nu är de räddade och nedbrända och allt. stort tips till alla att bränna ner bilder minst en gång i halvåret. Gör inte som jag och var alldeles för naiv och strunta i det för man vet aldirg när datorn kollapsar och då är det försent.


söndag

baaakis. trött. seg. regn. rusk. detta är en perfekt bakisslapp söndag. jag ska bara ligga här i soffan och dra hela dagen, med undantag för lite koreograferande som jag måste ta tag i.
gårdagen var jättefin, drog in till stan och gjorde lite dans på ackis på eftermiddagen. Mötte upp becci efter hennes jobb och gick hem och snackade lite skit, På kvällen kom the bruds maja, stina, oline, malin och hennes söta dejt :) Hade världens skönaste kväll med garv, dans och så lite stjärnor på is :) När klockan började närma sig ett drog vi in mot slussen, tänkte gå på dodgeball kväll på debaser, men när vi kom fram ringlade världens längsta kö utanför deb. kallt och blåsigt som det var orkade jag inte stå kvar och vänta ut kön för ca en timme där inne så maja jag och stina drog hem. höll på att frysa ihjäl på tunnelbanan när jag satt och väntade en halvtimma på min t-bana till kista. surt. däckade direkt i sängen när jag kom hem, men världens finaste kväll, love you I do my friends!

lördag morgon

trött men ganska utvilad sitter jag och njuter av att det är lördag morgon. ska in till stan i eftermiddag och göra lite dans tror jag. får se om det blir något bra. Min dator har ju tyvärr sten kraschat efter ett virus och de kommer behöva öppna upp hårddisken och radera allting som finns. troligtvis kan bilderna räddas men inte min musik. Jag bli gaaaalen! jag som precis sliter mitt hår här för att jag inte kan hitta någon musik till dansen på pappas dator som jag fått låna så länge och så får jag veta att jag kanske aldrig får tillbaka min musik. apa! Jag har verkligen problem med att hitta den sista låten i koreografin, ska vara en hårdrockslåt med lite beats i har jag tänkt. Kan heller inte ladda hem musik på denna dator för det är ngt fel på ytorrent och teknisk som jag är...not kan jag ju inte fixa sånt. så här sitter jag nu med min gamla skivsamling som jag ska gå igenom strax för lite inspiration. gaaah. Men en låt är iaf helt bestämt nu till ledardans koreografin och det blir denna smaskiga sköning. 
   

                                                                             

fredag

nu är det äääääntligen fredag!
guud så skönt! Jag har varit så otroligt trött denna vecka, både på danslektionerna och efteråt, kommit hem efter halv åtta varje dag så nu är det så otroligt skönt att jag ska vara ledig hela helgen!
hade tänk börja med koreografin till ledardansen imorgon med. Har bokat en sal på ackis och ska koreografera lite, ska bli riktigt kul faktiskt. har börjat få en massa bra ideer nu.
sen blir det antagligen träffa snygging vännerna imorgon med, känns jättelänge sen. hade verkligen orkat hitta på ngt i veckorna men som sagt helt slut när jag kommer hem.
nu ska jag ta igen mig riktigt mycket i helgen!

kräftskiva

                                                                          

                                                                             

                                                         

RSS 2.0