Take me out of here

Jag får verkligen be om ursäkt för otroligt dåligt bloggande, men jag mår inte så bra just nu. Har ingen ork till någonting. En ständig oro i magen och känslan av att inte räcka till. Jag blir irriterad när inte juryn är närvarande för då går det bra och jag känner mig lugn. Så dyker dem upp och då blir jag nervös och efteråt känner jag mig inte nöjd. Det gör mig orolig. Jag orkar inte må såhär länge till. Jag vill bara att allt ska vara över att jag ska få vakna på morgonen utan en klump i magen och oro över min framtid. Jag vill inte att någon ska ta det här ifrån mig, det här är ju mitt liv, jag kan ju inget annat. Jag vet att jag är bra, jag vet att jag kan och att jag gör rätt, men ibland blir man rädd att man är blind. Tänk om dem inte ser vad jag ser? Åhhh låt mig bara få vara lycklig...



Jag är inte redo att dö än

Har ingen ork för någonting, den här jävla audition tar så sjukt mycket energi, jag sover dåligt, har svårt att äta, har ingen ork för någonting. I helgen låg jag själv i soffan fredag och lördag kväll och tyckte synd om mig själv. Jag analyserar för mycket, tänker, oroar mig. Det får inte hända, det får bara inte hända. Kan dem? Skräms dem?, vad tänker dem, vad tycker dem? Varför, varför har jag valt ett yrke där allt ligger i andras händer?

En dag som denna skulle jag aldrig råda någon att satsa på en karriär inom dans, såhär som jag mår nu önskar jag ingen att må någon gång, någonstans!

Finns inget bättre än doften av ett par ny...

img_1037 (MMS)

Finns inget bättre än doften av ett par nya skor! Hello lovers and welcome to my collection!


Nu jävlar ska jag bli frisk inge mer halvs...

img_1760 (MMS)

Nu jävlar ska jag bli frisk inge mer halvsjuk för min del!


Storebror ser dig

Som jag berättat och skrivit om tidigare är jag en stor Big Brother nörd. Började följa serien förra året. Förr när det gick på femman så kunde jag aldrig titta på det, det var på tiden jag fortfarande bodde hemma och vi hade inte kanal fem. Men så förra året började det igen och jag blev fast. Och tänk jag skäms faktiskt inte. Jag tycker faktiskt att det är ett sjukt underhållande och psykologiskt intressant experiment. Och så ska jag nog inte hymla med att jag älskar all form av skit-TV.



Hittils är jag faktiskt väldigt besviken över årets säsong. Har inte hittat någon favorit av alla än, smågillar vissa men har liksom inte fastnat helt för någon. Förra året älskade jag gänget Peter, Martin, Simon och Sara. Jag saknar faktiskt på riktigt vettiga människor där inne som det faktiskt fanns förra året. Nåväl vad jag ville komma till med hela det här inlägget var att en av mina favobloggerskor också följer årets säsong och har skrivit lite om vad hon tycker om alla deltagare hittils. Det sjukaste är att vi ALLTID tycker likadant, det kvittar om hon betygsätter idol, mello eller nu BB, vi tycker alltid likadant om alla deltagare. Så ja vill ni få en överblick över vad jag tycker om alla deltagare i år kan ni spana in HanaPee's blogg HÄR, om inte annat så får ni läsa en sjukt skön och underhållande blogg!


Spring feelings

Har verkligen haft en fantastisk helg. Det var precis jag behövde i rådande stress och press tider. När man jobbar varannan helg så kan jag lova att man uppskattar sina lediga helger såååå mycket mer än innan.


I fredagskväll när jag kom hem från skolan så hade jag en ensamkväll, köpte sushi, kollade the voice och gamla avsnitt av skavlan på svtplay. Lördagen vaknade jag ganska tidigt, åt lördagsfrukost läänge och kollade på reprisen av BB. Storstädade hela lägenheten, duschade och passade på att raka benen, en grej som jag typ aldrig har tid för haha. Hann t.o.m. att måla naglarna också sånt där som jag aldrig har tid med annars. På eftermiddagen kom min bästis som jag inte sett sen december. Vi åkte över till Ropsten och gick en sväng på myrornas. Blev överlycklig över mina fynd, en jeansväst, stickad väst och en oversized jeansjacka för 250 spänn KATCHIIING!

På kvällen lagade vi tacos och kollade mello, så mysigt. Är så glad över Loreens vinst med, nu har mina två favoriter vunnit två år i rad, är så glad. Kommer gå alldleled utmärkt i eurovision :)



Idag sov vi ut länge, både Ida och jag vaknade klockan elva. Gick upp och gjorde oss iordning och åkte in till stan för att gå och bruncha. Vi fick gå en sväng för det var typ fullt överallt, men det gjorde inget eftersom det var så fantastiskt väder idag. Till sist så fick vi en plats på brunchbuffén på Rival. Alltså jag dog lite. Så jävla gott, och jag blev så jävla mätt. Har inte ätit så mycket sen typ i julas. Det fanns verkligen allt så det fick bli tre vändor, först allt gott bröd och pålägg sen varm mat som en massa pancakes, äggröror och bacon och till sist gck vi på desserten, proppade i mig allt från morotskaka till panacotta och brownies. ja ni kan ju förstå att vi rullade ut från Rival sen. Eftersom det var fantastiskt väder och vi hade proppat i oss ungefär 10.000 kalorier blev det en långprommis runt söder i det underbara vädret.


Ja så har min helg sett ut. Nu laddar jag upp inför ännu en fantastisk vecka, den här perioden är typ den roligaste hittils på ackis historia och nästa helg blir det jobb. Så innan sängen kallar ska jag mixa ihop en god smoothie kolla på BB och hoppas på att saknade pojkvännen är på väg hem från Vemdalen. Puss på er!



Åh dör lite granna, bästis och jag är på b...

img_9491 (MMS)

Åh dör lite granna, bästis och jag är på brunch buffé på Rival. Har just avslutat andra rundan nu vilar vi magen för att gå på tredje rundan desserter. Sen jag började jobba har jag verklgen lärt mig att uppskatta söndagar som denna. Sol, vår, brunch och Sthlm jag älskar livet!


Medan pojkvännen roar sig i Vemdalen så få...

img_1342 (MMS)

Medan pojkvännen roar sig i Vemdalen så får man försöka mysa till det så gott man kan i sin ensamhet. För det här gör iaf mig lycklig sushi och ett glas vitt. Ja ni ser ju själva vilket glammigt liv jag lever....


Back to rality

Jovars det där lovet det gick ju fort som jag vet inte vad. Hann knappt blinka så var det över. Jag jobbade de fyra sista dagarna med så det kan ju ha bidragit lite.

Nu är vardagen tillbaka med stress och press. men det känns ok, den här perioden kommer vara sjukt kul, med bra klasser och lärare. Vi har ny balettlärare Joseph Sturdy som är hur skön som helst, det är lite back to basics men det behöver man ibland och så är han sjukt skön som person och det är ju alltid ett plus.

Idag hade vi vikarie i modernt, Marie carrasco, sååååååå kul! Det var typ som att ha Lee Brummer eller Julia igen, jag älskart, stor köttig stil till housemusik and I'm in heaven. Tänk om modernt alltid kunde få vara så kul! Idag hade vi även partnering med en ny lärare. I höstas hade vi Val i partnering och nu efter jul har vi haft Eythan men idag hade vi Jocke Staaf en kille som bl.a. jobbat som dansare på Moulin Rouge i 13 år. Det var verkligen fantastiskt kul! Väldigt annorlunda mot tidigare partnering som vi haft. Idag var det verkligen typ bara kille lyfter tjej lyft och en massa roliga "dirty dancing" grejer. Misstänker att våra 3 stackars killar i klassen kommer ha fet träningsvärk imorgon.


På tal om imorgon så har vi första jazz lektionen med Denize imorn. Jag gissar att jag kommer vara i heaven efteråt! Efter lunch fortsätter vårt andra rep med Charles Moore, så imorn blir det klacktime!

                                                            SNART!!!!!



RSS 2.0