torsdag

Läste precis i syrrans blogg och hon har fixat så vi ska ut och rida på söndag :) yeeej. Var typ fem år sen jag red tror jag. Ska bli så kul.
Jobbet är döden, jag vill dansa
Hej svej leverpastej

(oj oj vilket inlägg det blev)

onsdag

Denna vecka ett helvete så jag tänker inte nämna så mycket om den mer än att jag är å gränsen att ge upp snart.
Men om ni är snabba kan ni kika in en video på min favvo jazz klass med emma som jag alltid tjatar om på min facebook sida. Det är en annan tjej från förberedande som lagt upp den så den finns tyvärr inte youtube. Hon kanske ska ta bort den från fejjan men är ni snabba så kanske ni hinner se. En superhärlig jazzkoreografi som min favvo emma gjort, det är jag i grått linne längst fram men det ser ni säkert.
Helgen ska spenderas i småland och det behövs. Jag behöver lite mamma och pappa kärlek nu.

onsdag

Denna vecka ett helvete så jag tänker inte nämna så mycket om den mer än att jag är å gränsen att ge upp snart.
Men om ni är snabba kan ni kika in en video på min favvo jazz klass med emma som jag alltid tjatar om på min facebook sida. Det är en annan tjej från förberedande som lagt upp den så den finns tyvärr inte youtube. Hon kanske ska ta bort den från fejjan men är ni snabba så kanske ni hinner se. En superhärlig jazzkoreografi som min favvo emma gjort, det är jag i grått linne längst fram men det ser ni säkert.
Helgen ska spenderas i småland och det behövs. Jag behöver lite mamma och pappa kärlek nu.

söndag

Oj, oj oj vilken seg dag. Skönt som tusan att vi iaf fick ställa tilbaka klockan och sova en timme längre imorse. Har segat hela dagen framför en massa repriser på tv som jag inte hunnit se i veckan.
Igår blev det som vanligt när det gäller oss ingen utgång haha. Men vi blev fulla på vin hemma hos maja och tog en massa roliga polaroidkamera bilder på oss med Majas nya kamera så vi hade sjukt kul ändå. Maja hade varit ute till klockan fem natten innan så becci och jag kom fram till att det nog inte skulle bli så kul bara oss två, så blir det sent så himla fort med jämt. När klockan är tolv och man egentligen borde gå ut så vill man alltid stanna lite längre på förfesten. Men som sagt vi hade kul ändå. Utgång får vi ta nästa gång när vi är samlade allihopa.

                 

lördag

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. Fick ta tag i mig själv imorse och släpa mig upp ur den varma sängen för att åka på balettklass. Men när vi väl satt igång ångrade jag mig inte en sekund. Jag älskar verkligen Ann-Maries balett klasser, de är sjukt svåra men en galet rolig utmaning. När jag gick förberedande hatade jag baletten, min förra lärare körde mer på stilen att ta allt riktigt så grundligt som möjligt. Och visst det var ju det bästa just då eftersom jag inte dansat så mkt balett innan men nu när man har grunderna är det fantastiskt att gå vidare med stoora utmaningar. Jag tycker verkligen hela klassen är superkul. T.o.m. de allra jobbigaste delarna på stången som frappè och developè övningarna när man jobbar så hårt i varenda muskel i hela kroppen. Efteråt känns det helt fantastiskt och det finns ingen annan klass som man svettas så mycket som på A-Ms balettklasser. Tror jag skulle kunna kramat ut min balettdräkt på svett efteråt, haha låter härligt va?

Ikväll lir det iaf fest med mina fina. Det var sjukt länge sen jag var ute nu så det är verkligen på tiden. Jag känner att det spritter i benen efter att gå ut och dansa på någon bra nattklubb. Men vi får se vad dte blir, uppdatering kommer imorgon. 

                  
                                                                                       <3



fredag

Hade visst fått en liten pikande kommentar från syster i förra inlägget om att jag aldrig skriver några inlägg om veckorna längre och det är ju helt sant. Nu sitter jag här och det är fredag och jag har inte skivit ett inlägg sen i söndags. Ursch och fy på mig men det har varit min stressiga vecka med dubbelpass på dansen varje kväll (alltså hemma vid tio och då ska man äta, duscha och varva ner framför ngt kul på tv:n) så det finns ofta väldigt lite tid, ork och inspiration till blogg inlägg dessa veckor. 

Men en liten snabb rapport då för veckan. I måndags var jag och provjobbade på det nya jobbet. Kändes riktigt bra, var inte alls svårt och det var t.o.m kul att sitta och ringa till folk som för en gångs skull var lite trevliga när jag ringde. Var heller inte alls svårt att få folk att ställa upp på undersökningen, jag gjorde faktiskt flest i min grupp på den timmen vi ringde. Fem stycken ringde jag och det hade blivit 150 spänn på en timme så det får man väl säga gick helt okej :)

Resten av veckan har flutit på som vanligt, dans varje kväll som sagt. Gått halvbra på jobbet, trött och träningsverk har också präglat veckan. Har varit så trött att det tyvärr gått ut över dansen. Varit snurrig och virrig och trött i kroppen som gör att man inte riktigt hänger med.

Denna dag har varit sjukt seg. Jag var såå trött imorse så jag visste inte var jag skulle ta vägen på tunnelbanan. Var trött sen resten av dagen, och jag ringde inte alls så många samtal som jag borde ha gjort. Har känt mig allmänt usel idag och tvivlat på allt. Jobet, livet, dansen ja allt, Såg så sjukt bra videor på tjejerna i urban angels imorse och ville i princip lägga ner dansen när man ser människor som är så grymt bra. Vissa dagar känns det bara som om man aldrig, aldrig kommer komma dit någonsin. Ursch då känns allt tungt. Ja ja det är väl bara deppiga höstkänslor som tar överhand ibland.

        
                                       När man ser denna t.ex. fruktansvärt bra.

söndag

Jahopp då var det ytterligare en helg över. Men en riktig mysig en har det varit med syrran och hennes kille som har varit och hälsat på oss här i Sthlm. De kom i fredags kväll och då hade vi fixat lite mat och fredagsmys :)
Lördag blev det en lång sväng på stan handlade lite kläder åt elina och nicke och en vinterjacka till offe. Jag fick nöja mig med en mössa och vantar som är välbehövlioga nu till hösten. Måste verkligen hålla i pengarna denna månad och hoppas på en bättre inkomst nästa månad då ja förhoppningsvis sitter och ringer och gör marknadsundersökningar istället för att ringa och boka folk på möten. Just det, ringde en kille på posten i farsta i fredags som jag fått numret av Lena min gamla chef på posten i Vimmerby. Och jag tror jag fick lite napp där, för han ville att jag skulle återkomma på måndag då det lät intressant med ngn som kunde jobba extra. Härligt!

Ja tillbaka till helgen, efter en lång shoppingrunda bestämde vi oss iaf för att åka hem och spendera lördagskvällen hemma. Vi var lite inne på att kanske gå på ngn teater på kvällen, men allt vi ville se var slutsålt. Eftersom varken Offe eller Elina är 20 så skippade vi att försöka gå ut då det är sjukt svårt att komma in någonstans här om man inte är 20, och vandra omkring hela kvällen och leta efter ett ställe kändes inte så lockande. Så vi åkte och köpte en massa mat, hyrde två filmer och åkte hem för en trevlig hemmakväll istället. Kocken Offe lagade supergod mat och Nicke fixade efterätten som åts framför "tjenare kungen" och "allt flyter".
Sist körde vi lite spel med frågesport och "word". Blev en härlig kväll ändå utan teater eller utgång.

Idag har vi bara degat då det blev lite sent igår så vi kollade på "johan falk, gruppen för särskilda insatser" på dagen som vi också hyrde igår, sen drog vi in till stan för bio. Det blev "bröllopsfotografen". Galet bra var den kan jag lova, alla ni som gillade "smala sussie" kommer älska bröllopsfotografen. Den var kanske inte lika rolig som smala sussie men mer seriös med lite allvarlig handlig, en superbra kombo! Nu ligger vi allihop och degar framför engelska Wallander. Haha gud vad mycket film vi sett i helgen, men det gillar vi. Film och gott att äta, en riktig myshelg med älskade syster.

             

 

              

              

               

              

               




fredag

Tänkte bara slänga in två fruktansvärt bra klipp på häxan Anna Anka, fy fasen säger jag vilken hemsk människa. Spola fram till 5.10 någonting så kommer det så sjukt bra kommentaren från Henrik Schyffert och den norska debattören om Anna Ankas alla stackars slavar hon har hemma i huset.
Förstår inte hur man kan tycka att hon är okej bara för att hon säger vad hon tycker som många säger på jobbet. Visst jag tycker också att man ska säga vad man tycker och så men det finns det fler som gör och det Anna säger kanske inte alltid är så underbart. Hon är ju en riktig häxa. Det är väl ingen som ser upp till sverigedemokraterna för att de säger exakt vad de tycker eftersom det de tycker är ganska hemskt och sjukt.


            

    

torsdag

Igår hade jag en otrolig dansuppenbarelse på Vals moderna jazz klass. Jag blev så fruktansvärt lycklig och bara svävade på moln hela kvällen. Jag har verkligen haft världens sämsta vecka förövrigt på jobbet och har verkligen börjat fundera på om det här slitet är värt det för dansen men igår vände verkligen allt. Vals klasser som jag har skrivit om innan är så himla svåra så det är alltid upp och ner när man tar dem, ena dagen vill man bara gråta för att man inte hänger med och känner sig sämst i universum och nästa klass vill man nästa gråta av lycka när man klarat klassen och koreografin, som igår. ´Ja igår då gör han vääärldens finaste koreografi och jag är i heaven och det blir bara bättre. När han visat hela koreografin och sätter på låten så är till en av världens vackraste låt från soundtracket till amelie från montmartre en av mina favorit filmer. Och jag höll på att dö av lycka, det bara gick en stor rysning genom hela kroppen och allt bara kändes så rätt. Jag tänker verkligen aldrig aldrig ge upp. De där små små studerna är värda allt annat, allt slit, alla tårar, alla ekonomiska bekymmer, all träningsverk, svett och blod. Jag är lycklig när jag får dansa så är det bara!


                                                  Den underbara låten vi gjorde koreografi till
                   

måndag

Sitter och kollar på Anna Anka och gänget här hemma nu. Awhh blir galen på henne men jag måste kolla haha. Sådär är det jämt med mig, att jag älskar och kolla på folk som man hatar, typ som mammas pojkar som började förra veckan. Nicke och jag såg reprisen av det igår, fy fasen för den tjocka strippdansaren haha.

Var iaf på info möte på jobbet jag sökt förut. Verkar skitbra och man får fast lön och allt och inget säljjobb, såå skönt. Man bara ringer och gör undersökningar. Den största nackdelen är att de nog inte kan erbjuda heltidsjobb speciellt inte om man vill jobba dagtid och det är ju lite surt. Så jag får väl köra lite hälften hälften. Bra att ha ngt iaf som jämnar upp det när det går dåligt med och boka möten. Ska också ringa till lite postkontor nu och se om de behöver extra jobb, fått en massa nummer och namn nu från mina underbara gamla chef på posten i vimmerby så jag ska ringa runt lite i veckan nu till postkontor i närheten av var jag bor och se om de behöver lite extra.


slänger in lite kort som jag hittade förut från oline och peders inflyttningsfest förra året haha bilden från t-banan, becci du fattar om den lilla ungen vi hade sett på tuben dit :)

           

           


måndag

Fy vad segt det är på jobbet idag. Vi är fyra pers här av åtta så vi sitter mest och snackar skit om ingenting.
Jag har heller inte speciellt mycket go och ringa jag ska nämligen på info möte på ett jobb jag sökt ikväll. Sjukt bra, det är som marknadsundersökare. Ganska kul att han ringde upp mig tre timmar efter att jag skickat in ansökan. Hoppas det verkar bra då kan jag köra helt på det och kanske ringa upp lite posten chefer och se om jag få extra knäck på posten någonstans. Har verkligen ingen lust att ringa idag när jag kanske får ett nytt jobb snart. Känns skönt iofs, men ett bok borde jag sätta idag iaf.

Helgen blev iaf som sagt lugn. Lördag tog jag balettklass innan vi gick en runda på stan och så blev det fotboll på kvällen såklart. Igår vandrade vi en sväng runt skarpnäck innan Nickes föräldrar åkte hem och vi tog en lugn eftermiddag.

Hoppas det går bra ikväll nu så att jag snart kan börja tjäna lite pengar på riktigt.

fredag

Oj jisses ni stackars blogg läsare. Inte ett inlägg sen i söndags. Men den här veckan har varit så dålig så jag har inte haft lust att sätta mig vid datorn någonting. Det har gått värre än någonsin på jobbet och jag har på allvar börjat slänga in cv:n till andra jobb. Ett tips till alla där ute ta aldrig ett jobb med lön på endast provision. Det är verkligen sjukt. Jag har i princip jobbat gratis i en månad nu för att det aldrig släpper. Det här var bara inte min grej och det var synd att jag skulle upptäcka det nu eftersom jag inte får lön för det.
En sjukt kúl grej idag var iaf att jag snackade med Andreas Carlsson från idol juryn i telefon, han var trevlig mem skulle precis spela in när jag pratade med honom så han bad mig åtekomma på måndag :)
Men det är bara att bita ihop. Har haft min duktiga dansvecka nu iaf. Två klassér per dag. Riktigt roliga men tuffa streetklasser har jag tagit. Shit Cherie Hampton hon är bra men läskigt svåra kombinationer.
I helgen nu kommer iaf Nickes föräldrar hit så det blir lungt och kanske lite turistigt med museer och annat.
Lovar att det inte dröjer för länge innan nästa inlägg ;)



                                               Tänk om man kunde få vara här igen
                 


söndag

Oh my, har just suttit och gråtit i en timme till filmen Broder Daniel forever.
Ni som känner mig vet hur jag var för några år sen. Jag var verkligen en liten poppare med stjärnor under ögonen och glitter överallt.
Men BD har verkligen betytt så mycket för mig. Under två första högstadie åren var verkligen allt kaos och jag letade desperat efter vem jag var och var jag stod.... tills jag hittade Broder Daniel. Allt förändrades verkligen över en natt och jag förstod vem jag var, vad jag lyssnade på, hur jag ville klä mig, vilka personer jag skulle umgås med för att må bra. Jag hittade verkligen mig själv helt enkelt. Efter BD kändes allt så rätt och det var inte förrrän då tidigt i nian som jag började på allvar med musiken och lyssna på rätt band för mig, spela och sjunga och såklart satsa helhjärtat på dansen. Jag kan helt enkelt säga att med all säkerhet hade jag inte varit den jag är idag om inte BD funnits. De har verkligen betytt allt för mig och att se den där filmen nu som egentligen är gjord som en hyllning till bandmedlemmen Anders Göthberg förra året var verkligen helt fantastiskt! Jag grät verkligen konstant hela filmen till all fin musik och Henriks underbara kommentarer. Kan tipsa alla gamla BD fans och titta på den! Finns just nu uppe på svtplay.

Så resten av dan ska bestå av BD skivor ur högtalarna hela dagen :) yeeej. Lite städning och fix ska också hinnas med :)

                  

                   

         
                            Några bilder från min kanske mest intensiva BD period :)

lördag

Burr burr burr. Som jag skrev om i förra inlägget kommer hösten mer och mer för varje dag. Innan i veckan har det åtminstonde varit sol och fint men idag kom den murriga hösten med regn, blåst och mörker. Fy fasen att det redan sätter igång. Nu har vi ca ett halvår framför oss med frysande och mörker. Nä jag längtar redan till våren!

Igår blev det iaf vinkväll hos Ollie honey med Becci och Malin också. Hade bara sån sjuk otur med bussar och t-bana igår. När jag skulle åka kollade jag och nicke upp buss till kärrtorp där Oline bor. Så när jag går ner till bussen ställer jag mig först vid fel hållplats och missar den första bussen så jag får vänta en halvtimme till nästa sen tar jag också fel buss som inte ens går förbi kärrtorp utan jag fick åka en jätteomväg till gullmarsplan och ta tuben därifrån. Fy fasen skulle åkt tjugo i nio och kom fram innan elva. Puh. När vi sedan haft massa mys med vin, gott, skratt och snack skulle vi åka hem ch såklart hade de rätta bussarna som jag nu lärt mig slutat gå så jag vandrade bort till tuben igen och såklart misar jag den med typ två minuter så jag får sitta och vänta 25 minuter på nästa. Ursch ursch ursch vad trist och kallt det var.

Idag tog vi en sväng på stan Becci jag och Oline och även Beccis kompis Elise från Linköping. Blev att äntligen inhandla en perfekt kavaj och även en super fin klänning på beyond retro, second hand när det är som bäst. Gillar faktiskt den nya butiken mycket bättre än den som var i souk gallerian.

ikväll blir det lungt. Lite käk, en film och i säng tidigt. Är fortfarande trött efter veckan som varit.

RSS 2.0