solen

                                      imorrn åker jag till solen! 

                                                     hej då!


                                                                                                                                                image105

sool

soolen lyser och jag är ledig. somnade ute på gräsmattan förut när jag solade så nu är jag alldeles röd om benen, bra början till kreta johanna!
shirre imorrn kväll åker vi! ska bli såå skönt att åka iväg igen. tusan bara att det ska bli apfint väder hemma i helgen, 28 grader stod det på lördag. slår vad om att det blir varmare här än på kreta, skulle va så typiskt!
har inte börjat packa än, helt otroligt. Jag som brukar vara klar packad en vecka innan vi ska åka typ. Nu har jag inte ens lyft upp resväskan. Men det känns ju faktiskt som om jag nyss packat upp förra omgången, det är väl det.
Var ute och sprang imorse med, vilken pärs! Har inte sprungit på typ ett halvår och idag var det snorvarmt med! Höll på och dö typ så jobbigt det var. Men nu måste jag sätta igång så jag inte ligger på latsidan med springningen i sommar!
Nähä om man skulle sola lite till kanske :) Ibland är det skönt att vara ledig!
soo long!

helg.

då har man snart varit tillbaka i sverige i en vecka. känns konstigt. nästan inte som om jag vart i väg alls.
jobbade i fredags med, det kändes ändå som en evighet sen fast det bara gått två veckor.
lördag blev det att åka och titta på balmänniskorna. så himla fina de var, gudarns vad fina klänningar de hade i år. värsta kreationerna. Kajsis var så himla söt, och Malin såg ut som en barbie, så himla snygg!
Igår var det morsdag. blev middag med släkten på gästskiveriet i storebro. riktigt mysigt och fint vid vattnet i det bra vädret. så skönt att offe, elina, jag och nicke drog iväg och tog första doppet i nynn på eftermiddagen. helt galet kallt i vattnet, men elina den fisken låg i i typ tio minuter i det ca 13 gradiga vattnet. dåre!
men vädret på land var skönt så vi satt och solade en stund.
idag är det älsklings nickes födelsedag!  25 år blir han den rackaren. ska åka ner med hans present sen :)
nu är det bara fyra dagar kvar till kreta! :)
soo long.

image102   image103   image104

om en vecka..

                           image101


                                                                                 Jag saknar New York!

back home!

nu är jag tillbaka i trista sverige. känns faktiskt jobbigt i magen att vara hemma, men om en och en halv vecka drar jag till kreta så det känns lite skönt ändå :)

resan har varit heeeelt fantastiskt. Boston var helt great, väldgt amerikanst. NY var underbart mkt mkt bättre än jag trott, det går inte beskriva. hur mkt man än sett av staden på film går det inte att fatta känslan av att varit där. det är verkligen en stad alla måste åka till bara för att se det.

nej men allt har varit asbra, fet mat (hehe), snälla männsikor, stora städer, billig shopping, asbra väder (bara andra dagen i NY som sög av regn), massa intryck, helt enkelt härlig resa!
skriver mer när jag lagt in alla bilder och så.
soo long!

boston

Now I´m here!
Boston är helt underbart, massa shoppande hittils, plus kaffe och frappuchinos på starbucks.
Imorrn fortsätter vi mot new york! times square, hard rock cafe och central park plus en massa annat kul såklart!
hoppas jag gör alla som läser lite avis iaf, hehe
soo long!

boston here I come!

bara två dagar kvar nu!!!!!!

jävla helvetes fitt kävesta som inte har skickat ut antagningsbrevet än! kul att få beskedet i boston, ifall man inte kommer in liksom! varför tar det så lång tid? snart två veckor sen audition.

nu blir det inget mer blogg inlägg innan jag kommer hem, inte för att jag skriver så ofta annars men. kanske eventuellt ngt från boston om vi hittar ett internetcafè ngnstans.
så ha det gött nu hemma i sverige medan jag är och shoppar, dricker frappuchinos på starbucks och njuter av boston och new york!
sooo long!

resfeber

snart snart snart åker jag!
väskan står halvt klarpackad, passet är framme, biljetterna är nedpackade och snart åker jag till boston :D
helt otroligt. bara en jobbardag sen åker jag upp till sthlm på lördag och hälsar på snyggingarna där och på måndag drar vi :)
emma och jag var och handlade lite prylar till familjen vi ska bo hos idag, kändes verkligen på riktigt då!
vi har värsta listan på affärer vi ska besöka, grejjer vi ska handla och mat som ska testas, frappuchinos på starbucks here we come!
strax är det so you think you can dance!


just det, igår åkte jag motorcykel för första gången i hela mitt liv. asfränt, jag var cool...inte. men det var kul! jag har en bra man, puss på det.
soo long

RSS 2.0