fredag

Kan ha varit den bästa dansdagen ever igår. Min danslärare Emma som vi har i jazz har verkligen varit en favorti i höst och nu när hon ska vara mammaledig kändes det lite osäkert om någon skulle kunna ersätta henne så mycket som jag gillat henne. Men det kunde visst inte bli bättre. Fram till påsklovet kommer vi ha therese carlsson, hon är en av grundarna till den nya dansskolan i sthlm som öppnas i vår och koreograferar typ allt som finns i tv väg. Har haft henne på både sommarkurser och audititons innan och hon är verkligen super bra. Men efter påsklovet kommer vi ha Karl och knut! De är verkligen sjukt bra och galet stora inom dansvärlden. De klippen jag brukar lägga upp med fina koreografier är typ alltid Karl och knuts subjazz. Jag blev så sjukt överlycklig. Kommer bli den bästa dansterminen ever!

House igår tog förövrigt kål på mig, kan vara det jobbigaste som finns att dansa. Man står nog inte still en sekund på en och en halv timme. Oj oj oj vad mitt linne var dyblött av svett efter lektionen. Men fy helvete vad kul det var! Jag älskar house!


        

tisdag

Igår gick det bra på dansen för en gångs skull. Fy fan vad jag älskar det då. Igår körde vi denna koreografin med Dan Gill. I love it!


        

söndag

Underbart! Detta är min första lediga dag på fjorton lååånga dagar, och fy fan rent ut sagt vad skönt det var. Sov till elva imorse och det var sååå skönt. Helgen har för övrigt gått i ett. Igår jobbade jag på dagen, efter det åkte jag först direkt till Linus och Johanna där Nicke, pontus, lovisa och martina var. Nicke hade hjälpt Linus med det sista i hans kök och jag fick lite god mat och vin. Satt och snackade skit där en stund innan vi drog vidare till Becci och Jonatan. Blev en mysig kväll sen där också Jonatans kompis Danne kom förbi och vi spelade spel, drack öl och lyssnade på bra musik :)

Idag har jag bara bara tagit det lungt. Städat kollat på en massa repriser som jag missat i veckan, lyssnat på musik, handlat. Sen ikväll blir det film och sen snark för en ny lång vecka.

Nästa helg åker vi hem till småland för då ska jag som vanligt vara konfrencier på aktiv ungdoms avslutning med 300 pers som kollar. Ska bli så kul. Är ju nyfiken på ledardansen med som vanligt.

fredag



            

När jag ser detta klipp vill jag bara dra täcket över huvudet och aldrig mer dansa. Kolla in tjejen alltså så
                                                              sjukt sjukt duktig!

tisdag

Aj aj min nacke säger jag bara. Värsta nackspärren sen dan gills klass igår. Han har alltid så mycket huvudslängsteg i sina koreografier så jag har alltid så ont dagen efter. Igår gick det inte ens bra heller, ascool koreografi men som vanligt hinner jag aldrig få in stegen. Hoppas hoppas han kör den nästa måndag igen så jag får en ny chans :)
Jazzen idag gick inte så bra heller, nya superfin koreografi meeeen vad jag ska vara dålig på att få in koreografi snabbt. I hate it. Men som sagt nästa gång sätter jag den!
Imorrn blir det dubbeljobb igen. gaaah snart snart får jag vara ledig en dag, typ på söndag. Herreguud 13 dagars jobb i rad. PUH! Men jag ska klara det, I can do it. Money money och nya skor det är det som får mig att orka.


               

söndag

OJ OJ OJ vilke kväll igår. Shit och jag ska jobba snart. Kom hem halv sex imorse så inte mycket sömn där.
Blev faktiskt en helt spontan utgång igår, hade inte planerat ngt så ville Oline att jag skulle med till Jacob som hade fördelsedags fest. Och så fick det bli. Bara en massa kalmariter hos Jacob, hehe så himla kul när alla flyttar till sthlm och bara umgås med varandra. Var väl en 25 kalmariter inträngda i Jacobs lilla lägenhet. Kul var det iaf och träffa alla som man så sällan träffar fast vi bor i samma stad. Oline och jag drog iaf vidare till Martin sen och jag blev super starstruck när min barndoms kärlék Ivar från mysteriet på greveholm är där! Eller ja inte Ivar såklart men Gustav som han heter som spelar honom :) hehe.
Efter Martin drog vi vidare till ace och dansade gärnet en timme till asbra musik som vanligt på ace :)
Och såklart tänker väl jag inte så jävla smart när jag är full så vi drar givetvis på efterfest hos Martin efter ace. Awhh inte bra! Eller det var ju sjukt kul då men idag inte lika kul.
Nu ska jag iaf dra och jobba i fem timmar. awwwwww jag döööör. Det här kommer inte bli kul. Är fortfarande sjukt bakis.

          
                                                   Jag och min älskade vän <3

onsdag

Sitter på jobbet och tråkar som vanligt. Är såå fruktansvärt hungrig så jag slänger ett öga på klockan ungefär var tionde sek och hoppas på att den slagit tolv. Men icke sa nicke fortfarande tretton minuter kvar. Kan döda tiden med att blogga en stund.
Har dragit på mig sjukaste träningsverken i nacken. Vet i fasen vad det kommer ifrån. Något under dansen i måndags för jag vaknade upp med träningsverken igår morse. Men om det kommer från Dan Gills kommercial jazz var det fan värt det. Äntligen äntligen satte jag hela koreografin på första försöket :) På hans klasser brukar det inte sätta sig förrän på lektion två. Riktigt fin koreografi också, me like. Igår var det äntligen jazz igen, börjar gå upp för mig snart att vi inte ska ha Emma nästa termin när hon är mamma ledig. Så fruktansvärt tråkigt, hon kan lätt vara den bästa jazz lärare jag haft.
Har förövrigt värsta värsta brännsåret på min fot efter alla golvövningar på moderna igår, alltså det är verkligen inte och leka med. Det gör ju så in i h*lvete ont när man väl skrapar upp brännsåret. Ännu värre när man kommer hem och ska duscha, fy vad det svider!
Det var väl allt att uppdatera för nu. Mest dans som vanligt :)

Fick förövrigt lite Ryan Gosling craving förut när vi pratade om dagboken på jobbet. Måste nog se den filmen i helgen alltså, Ryan Gosling kan lätt vara den hetaste man som vandrat på denna jord, ja efter Johnny Depp :)

Nu är det bara sex minuter kvar till lunch yeeej.


söndag

Nu blir det ett sånt där långt sammanfattade blogginlägg igen. Eller långt långt och långt. Det har faktiskt inte hänt så mycket den senaste veckan. Dans som vanligt på kvällstid jobb på dagarna. I torsdags blev det dock ingen dans. Fick så sjukt ont i magen på jobbet så jag var bara tvungen att åka hem direkt efter jobbet istället gör att dansa. Fy fasen vad surt det kändes.
Fredag sen blev det lite fest med mina kära vänner hemma hos Becci. Vin och skitsnack som vanligt med oss. Drog sen vidare till Marie Leveau på söder och mötte upp Maja, anders och jacob. Dans sen hela kvällen och lite fyllekäk för att fira jacobs 21 års dag på det :) Najs kväll.
Igår jobbade jag några timmar på edb och ringde marknadsundersökningar. Inte så superkul när man är bakis och trött men det fick gå. Blev lungt sen på kvällen hemma med nicke och en film.

Idag samlar vi krafter inför en ny vecka med en hel dag av tvättande hehe. Fy fasen vi hade typ inget kvar som var rent nu så det var verkligen på tiden. Blir nog film ikväll också :)



               
                                                                  Jag och hjärtat

 


fredag

"The only one I wanna thank is Jay for putting a ring on it"

Beyoncès tacktal igår på EMA när hon vann pris för årets bästa video för "single ladies" so sweet!

söndag

                     

                     

Nu är vi hemma igen efter en super mysig helg i småland. Helt galet att vi inte varit hemma sen i augusti. Det var verkligen sommar sist vi var hemma och nu går man och längtar efter en vinterjacka.
Vi åkte iaf hem i fredagseftermiddag och det blev direkt hem till mor och far. Käkade en super god middag och sen idol och familjekväll :) Lördag åkte vi först ut till stugan en liten stund och hälsade på Mormor och Leif innan vi åkte vidare till bryggan och kollade på när de starka männen drog upp den för vintern hehe. Superfint väder var det iaf och söta mormor hade fixat fika :) Mamma, jag och Elina åkte sen vidare till ALV höstmarknad. Kollade på Jon som spelade Emil och såklart de andra skådespelarna haha speciellt kling och klang I just love them, alltid lika roliga. På eftermiddagen åkte jag till Nickes föräldrar och käkade innan fler släktingar kom och vi åkte en sväng till kyrkogården. Tände ett ljus på lilla morfars grav och saknade lite..
Kvällen spenderades sen hos Nickes föräldrar med hans kusiner och mostrar.
Idag tro det eller ej har jag spenderat dagen på en hästrygg. Efter sex år och gissa om jag har ont i rumpan nu. Det var ju som sagt syrran som skaffat sköthäst som drog med mig till stallet imorse och jag blev verkligen nyfrälst igen. Hur har jag kunnat vara utan detta i sex år? Himla mysigt var det iaf och det blir förhoppningsvis mer nu med Elina när jag är hemma :)
Nu är vi af tillbaka till Sthlm och en ny tuff dansvecka väntar men jag har längtat! Jises äntligen får jag dansa igen :) Jobbet ska också gå bättre har jag bestämt denna vecka, det bara är så!!
Nu blir det sängen så man orkar med denna vecka. Ska försöka blogga så gott det går.

RSS 2.0